×
اجتماعی
شناسه خبر : 178546
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/03/28 ساعت 12:58
بازی «همستر» با جان و اعصاب

«نورنیوز» گزارش می‌دهد؛

بازی «همستر» با جان و اعصاب

بازی همستر کامبت تاکنون حتی یک دلار عاید هیچ‌کدام از بازیکنانش نکرده، اما مرگ دلخراش نوجوانی را رقم زد که در روسیه حین این بازی در حمام، دچار شوک الکتریکی شد؛ این تنها یکی از ده‌ها حوادثی است که از هفته‌های گذشته حین این بازی رخ داده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: هر روز که می‌گذرد، بیشتر مشخص می‌شود بازی تلگرامی «همسر کمبت»، چیزی فراتر ضربه‌زدن روی تصویر کاتونی یک همستر کوچک است. یک بازی کریپتویی که از دو ماه گذشته در شماری از کشورها از جمله کشورمان فراگیر شده و بر اساس آخرین آمار دست‌کم 120 میلیون نفر را به خود مشغول کرده است. رویای ثروتمندشدن با توکن‌ها یا سکه‌های بازی که بازیکنان امیدوارند جزو ارزهای دیجیتال تعریف شود، خیلی‌ها را از کار و زندگی انداخته است. مانند یک نوجوان روس که جانش را بر سر این بازی گذاشت.

بر اساس گزارش‌ها، این نوجوان روسی که به دنبال کسب درآمد هنگفت از طریق بازی همستر بود و تمام وقت خود را صرف این بازی می‌کرد، گوشی آیفونش را با خود به حمام می‌برد که از جمع‌آوری سکه‌ها عقب نماند. اما زمانی که آیفون در حال شارژ از دستش در آب می‌افتد، در اثر شوک الکتریکی جان می‌دهد.

این تنها اتفاق تلخ ناشی از این بازی نیست؛ هفته گذشته بود که سرهنگ «سید ابوالفضل موسوی‌پور»، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ نسبت به استفاده از ربات «همستر کامبت» در حین رانندگی هشدار داد. به گفته وی «اخیرا با فراگیرشدن این بازی افراد در حالات مختلف حتی در رانندگی نیز مشغول بازی هستند و این مسئله می‌تواند باعث وقوع تصادفات جرحی و حتی فوتی زیادی شود.» او از اینکه موتورسواران نیز حین حرکت سرگرم این بازی هستند، ابراز نگرانی کرد و از رانندگان وسایل نقلیه و عابران پیاده خواست زمانی که در خیابان هستند را به این بازی اختصاص ندهند.

سرهنگ «رامین پاشایی» معاون اجتماعی پلیس فتا هم به تازگی از تشکیل ۱۸ پرونده شکایت کلاهبرداری بابت تبلیغات در اینستاگرام و تلگرام درباره بازی همستر کامبت خبر داد و به هموطنان توصیه کرد وارد این چالش نشوند. به گفته وی «افرادی تبلیغات کردند و مدعی شدند که می‌توانند کارت بازی یا کدهای مخفی را بفروشند تا روزانه افراد بتوانند به روزانه ۶ میلیون سکه اضافه دست پیدا کنند.»

معاون اجتماعی پلیس فتا با بیان اینکه «تاکنون هیچ کارشناس داخلی و خارجی خوشبینی صد در ۱۰۰ نسبت به این بازی ندارد» ادامه داد: «البته آنها اعلام کرده‌اند که در بستر بلاکچین و رمزارز آن را بالا می‌آوریم و در صرافی ها لیست می‌کنیم ولی هنوز این اتفاق نیفتاده است. تفاوت این بازی با نات‌کوین این است که در نات‌کوین فقط ۲۵ میلیون نفر در این بازی شرکت کردند اما اکنون تقریبا ۱۱۶ تا ۱۲۰ میلیون نفر در این بازی هستند که چالش محسوب می‌شود... همچنین مشخص نیست این رمزارز متعلق به کدام کشور و کجاست و چگونه توسعه می‌یابد.»

یکی دیگر از مخاطرات این بازی، استفاده از فیلترشکن برای اتصال به تلگرام است که می‌تواند منجر نفوذ به گوشی‌ همراه شهروندان، تخلیه اطلاعات، دسترسی به حساب بانکی و ... شود.

علاوه بر این موارد، امیدواری کاذب به کسب ثروت و سرخوردگی احتمالی، استهلاک صفحات گوشی‌های هوشمند، هزینه اینترنت و عوارض بازی طولانی برای گردن و دست، ابتدایی‌ترین آسیب‌های این همسترهای کوچک و به‌ظاهر بی‌آزار برای 120 میلیون گیمر است.

 

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت برنج وارداتی دیگر مصوب نیست؛ بازار رقابتی شد
حمله همزمان انتحاری و مسلحانه به پایگاه نظامی پاکستان
لبنیات در خطر؟ کاهش مصرف 10 درصدی در کشور هشدار داد
بارش‌ها کافی نبود؛ بحران آب ادامه دارد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(141) « جاجرم»
پرونده اپستین دوباره خبرساز شد: چامسکی و گیتس در کانون توجه
اتهام شدید ماهاتیر محمد به آمریکا: «نسل‌کشی در حال وقوع است»
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ دو سامانه بارشی معادل 6 برابر باران پاییز کشور
واکنش تند نوه عزالدین قسام به تهدید وزیر افراطی رژیم صهیونیستی
ادامه ممنوعیت فعالیت الجزیره در رام الله
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمالی
دستور صریح رئیس جمهور برای حل مشکل میدان نفتی آزادگان
هشدار سرعت لحظه‌ای در جاده‌ها؛ رانندگان مراقب باشید!
تنها 29 درصد صهیونیست‌ها احساس امنیت می‌کنند
هوای تهران دوباره آلوده شد
غرب برای مداخله و تاثیرگذاری بر انتخابات دومای دولتی روسیه تلاش می کند
اظهارات بحث‌برانگیز درباره آرزوی مرگ ترامپ توسط زلنسکی
آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد 1405 تا پایان امشب
هشدار صریح روسیه به استقرار نیروی نظامی غرب در اوکراین
موافقت اروپا با ارائه کمک 90 میلیارد یورویی به اوکراین
حمله مرگبار آمریکا در آب‌های آزاد شرق اقیانوس آرام
آزمایش پهپادی که آمریکا از ایران الهام گرفت
دستور ترامپ به اوکراین برای نهایی‌کردن توافق صلح با روسیه
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 28 آذر
شکایت پرسپولیس از سکوهای ورزشگاه تبریز بعد از حذف در جام حذفی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 28 آذر + وضعیت استان ها
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
X
آگهی تبلیغاتی