×
اجتماعی
شناسه خبر : 178546
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/03/28 ساعت 12:58
بازی «همستر» با جان و اعصاب

«نورنیوز» گزارش می‌دهد؛

بازی «همستر» با جان و اعصاب

بازی همستر کامبت تاکنون حتی یک دلار عاید هیچ‌کدام از بازیکنانش نکرده، اما مرگ دلخراش نوجوانی را رقم زد که در روسیه حین این بازی در حمام، دچار شوک الکتریکی شد؛ این تنها یکی از ده‌ها حوادثی است که از هفته‌های گذشته حین این بازی رخ داده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: هر روز که می‌گذرد، بیشتر مشخص می‌شود بازی تلگرامی «همسر کمبت»، چیزی فراتر ضربه‌زدن روی تصویر کاتونی یک همستر کوچک است. یک بازی کریپتویی که از دو ماه گذشته در شماری از کشورها از جمله کشورمان فراگیر شده و بر اساس آخرین آمار دست‌کم 120 میلیون نفر را به خود مشغول کرده است. رویای ثروتمندشدن با توکن‌ها یا سکه‌های بازی که بازیکنان امیدوارند جزو ارزهای دیجیتال تعریف شود، خیلی‌ها را از کار و زندگی انداخته است. مانند یک نوجوان روس که جانش را بر سر این بازی گذاشت.

بر اساس گزارش‌ها، این نوجوان روسی که به دنبال کسب درآمد هنگفت از طریق بازی همستر بود و تمام وقت خود را صرف این بازی می‌کرد، گوشی آیفونش را با خود به حمام می‌برد که از جمع‌آوری سکه‌ها عقب نماند. اما زمانی که آیفون در حال شارژ از دستش در آب می‌افتد، در اثر شوک الکتریکی جان می‌دهد.

این تنها اتفاق تلخ ناشی از این بازی نیست؛ هفته گذشته بود که سرهنگ «سید ابوالفضل موسوی‌پور»، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ نسبت به استفاده از ربات «همستر کامبت» در حین رانندگی هشدار داد. به گفته وی «اخیرا با فراگیرشدن این بازی افراد در حالات مختلف حتی در رانندگی نیز مشغول بازی هستند و این مسئله می‌تواند باعث وقوع تصادفات جرحی و حتی فوتی زیادی شود.» او از اینکه موتورسواران نیز حین حرکت سرگرم این بازی هستند، ابراز نگرانی کرد و از رانندگان وسایل نقلیه و عابران پیاده خواست زمانی که در خیابان هستند را به این بازی اختصاص ندهند.

سرهنگ «رامین پاشایی» معاون اجتماعی پلیس فتا هم به تازگی از تشکیل ۱۸ پرونده شکایت کلاهبرداری بابت تبلیغات در اینستاگرام و تلگرام درباره بازی همستر کامبت خبر داد و به هموطنان توصیه کرد وارد این چالش نشوند. به گفته وی «افرادی تبلیغات کردند و مدعی شدند که می‌توانند کارت بازی یا کدهای مخفی را بفروشند تا روزانه افراد بتوانند به روزانه ۶ میلیون سکه اضافه دست پیدا کنند.»

معاون اجتماعی پلیس فتا با بیان اینکه «تاکنون هیچ کارشناس داخلی و خارجی خوشبینی صد در ۱۰۰ نسبت به این بازی ندارد» ادامه داد: «البته آنها اعلام کرده‌اند که در بستر بلاکچین و رمزارز آن را بالا می‌آوریم و در صرافی ها لیست می‌کنیم ولی هنوز این اتفاق نیفتاده است. تفاوت این بازی با نات‌کوین این است که در نات‌کوین فقط ۲۵ میلیون نفر در این بازی شرکت کردند اما اکنون تقریبا ۱۱۶ تا ۱۲۰ میلیون نفر در این بازی هستند که چالش محسوب می‌شود... همچنین مشخص نیست این رمزارز متعلق به کدام کشور و کجاست و چگونه توسعه می‌یابد.»

یکی دیگر از مخاطرات این بازی، استفاده از فیلترشکن برای اتصال به تلگرام است که می‌تواند منجر نفوذ به گوشی‌ همراه شهروندان، تخلیه اطلاعات، دسترسی به حساب بانکی و ... شود.

علاوه بر این موارد، امیدواری کاذب به کسب ثروت و سرخوردگی احتمالی، استهلاک صفحات گوشی‌های هوشمند، هزینه اینترنت و عوارض بازی طولانی برای گردن و دست، ابتدایی‌ترین آسیب‌های این همسترهای کوچک و به‌ظاهر بی‌آزار برای 120 میلیون گیمر است.

 

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هشدار چین به آمریکا درباره تحریم ایران
قیمت نقره امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ ورود نقره به کانال 17 میلیونی
نورویدئو | تحریم ایران یا جنگ بر سر حاکمیت اقتصاد جهان؟
سخنگوی سپاه: اگر آمریکا شرایط ایران را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد
هشدار پلیس به مسافران شمال؛ این جاده‌ها تا 9 شهریور محدودیت تردد دارند
رأی جدید دیوان عدالت اداری؛ پیش‌پرداخت خودرو دیگر از افزایش قیمت مصون نیست
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ هر گرم به 21 میلیون تومان رسید
کلاهبرداری 35 هزار میلیارد تومانی با وعده پیش‌فروش مسکن
قیمت دلار با کارت ملی مشخص شد
هشدار هواشناسی برای شمال و جنوب کشور؛ احتمال سیلاب و وزش باد شدید
آخرین قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ دینار ارزان شد
پزشکیان: جنگ همیشه راه‌حل عبور از مشکلات نیست
آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ سکه 4.5 میلیون تومان ارزان شد
آخرین قیمت دلار امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ افت 2 هزار تومانی دلار در بازار
هادی چوپان از مسترالمپیا 2026 انصراف داد؛ ماجرای ممنوعیت ورود به امارات چیست؟
پاسخ اتاوا به ترامپ؛ کانادا تعرفه کالاهای آمریکایی را تا 50 درصد افزایش داد
نسخه تازه بانک مرکزی برای بازار ارز؛ عرضه ارز ادامه دارد
وعده جدید دولت برای پرداخت مطالبات گندمکاران
آخرین وضعیت ترافیک کندوان؛ انسداد مسیر شمال به جنوب از ساعت 17
راز توقف ماجراجویی‌های واشنگتن؛ چرا موشک‌های چندمیلیون‌دلاری به خط پایان رسیدند؟
پرتاب بادبادک در غزه باید متوقف شود
جهان پس از جنگ‌ها: خطرناک‌تر از قبل
نوراینفو | رکوردشکنی توزیع سوخت در پایتخت؛ چرا صف‌های بنزین طولانی شدند؟»
اطلاعیه سپاه درباره صدای انفجار در پاکدشت؛ جای نگرانی نیست
بارش کشور نرمال شد؛ تهران و مشهد همچنان با تنش آبی مواجه‌اند
نورنما | جشن تولد استاد اکبر عبدی
قیمت میوه در میادین شهرداری تهران امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول
جزئیات تحریم‌های جدید دانشگاهی علیه ایران
مرگ تلخ 15 نوزاد در آتش‌سوزی بیمارستان؛ انفجار مخزن گاز کولر حادثه آفرید + فیلم حادثه
آتش کابین آسانسور در کرج 8 نفر را گرفتار کرد
جنایت هولناک در سینمای مشهد؛ درگیری بر سر صندلی سینما به قتل منجر شد
کاهش قیمت نفت در پی مذاکرات ایران و عمان
آتلانتیک: تحریم‌های جدید آمریکا هم نمی‌تواند ایران را به تسلیم وادار کند
روایت تاریخی هاشمی از صنعت موشکی ایران؛ از شهاب و قدر تا فاتح
قیمت خودرو امروز 4 شهریور 1405؛ جهش سنگین قیمت تارا، شاهین و اکستریم + جدول
تولید بنزین ایران 12 میلیون لیتر در روز افزایش می‌یابد
فرمانده پدافند هوایی ارتش: جنگ 40 روزه توان سامانه‌های ایرانی را نشان داد
الگوی توسعه آتی کشور
آخرین وضعیت جاده‌های شمال؛ ترافیک سنگین در چالوس، هراز و آزادراه تهران ـ شمال
حل بحران‌ها در گرو حقوق اساسی ملت
کالابرگ کدام خانوارها فردا شارژ می‌شود؟
آداب نقد مؤثر
اتهام جنجالی سناتور دموکرات به ترامپ؛ «از جنگ ایران پول به جیب می‌زند»
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول
انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1405 از فردا آغاز می‌شود + جزئیات و زمان‌بندی کامل
جدول قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 4 شهریور
فروپاشی ایران یا پیروزی‌نمایی ترامپ؟ وقتی عددها به روایت کاخ سفید نه می‌گویند
پنتاگون در دوراهی بزرگ؛ بازسازی پایگاه‌های آمریکا یا خروج از خلیج فارس؟
کنکور 1406 تغییر می‌کند؟ جزئیات ایده جدید «آزمون جامع» برای ورود به دانشگاه
برادران نجفی اعدام شدند؛ پایان کار باند «مافیای سرقت مسلحانه»