×
بین الملل
شناسه خبر : 178058
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/03/24 ساعت 13:03

باقری: به صهیونیست‌ها اجازه نمی دهیم در امنیت منطقه خللی ایجاد کند

سرپرست وزارت خارجه با اشاره به اینکه ایران در عملیات وعده صادق ثابت کرد از همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود برای ثبات، صلح و امنیت منطقه استفاده می کند گفت: ایران اجازه نخواهد داد حتی صهیونیست های متجاوز ذره‌ای در ثبات و امنیت منطقه خلل وارد کنند.

نورنیوز-گروه بین الملل: کنفرانس خبری فواد حسین وزیر امور خارجه عراق و علی باقری کنی سرپرست وزارت امور خارجه ایران امروز در عراق برگزار شد. علی باقری در این نشست با بیان اینکه ما امروز ما داغدار شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان وزیر مجاهد و فعال امور خارجه ایران هستیم، گفت: این ضایعه باعث شد موج تسلی‌ها از کشورها و عراق به سمت ایران جاری شود.

وی افزود: ما شاهد حضور مقامات امنیتی و سیاسی و فرهنگی و مردمی عراقی در آیین ادای احترام به شهدای خدمت بودیم و ما قدردان این همدردی هستیم.

باقری گفت: ما دو ملت با ریشه و تمدن مشترک و باسرنوشت مشترک هستیم، لذا همراهی و همسویی و هم بستگی دو ملت ابدی است واین همسویی به نفع امنیت منطقه و توسعه روابط اقتصادی است و در این عرصه هیچ تردیدی وجود ندارد و این اراده از عالی ترین سطح مقامات ایران تا رده های میانی وجود دارد و این اراده را در مقامات عراقی می‌بینیم.

شاهد نسل کشی آشکار در غزه هستیم

وی افزود: امروز در غزه شاهد نسل کشی آشکار هستیم، اما مردم مظلوم غزه زیر آوارها پرچم پیروزی را به اهتزاز درآوردند، ما بر پایان جنایت جنگی علیه مردم غزه تاکید داریم و کشورهای اسلامی باید با تجمعیع ظرفیت ها به پایان جنایت علیه مردم غزه کمک کنند.

سرپرست وزارت امور خارجه ایران گفت: ممکن است صهیونیست‌ها خطای دیگری مرتکب شوند اما ایران در مقابل نابخردی رژیم صهیونیستی قاطعانه پاسخ داد و از حق دفاع مشروع خود استفاده و متجاوز را تنبیه کرد و سر جای خود نشاند. ایران در عملیات وعده صادق ثابت کرد از همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود برای ثبات، صلح و امنیت منطقه استفاده خواهد کرد و اجازه نخواهد داد حتی صهیونیست های متجاوز ذره‌ای در ثبات و امنیت منطقه خلل وارد کنند.

باقری کنی تأکید کرد: همه کشورهای منطقه در تعامل و همبستگی برای ساختن منطقه‌ای امن و با ثبات در کنار هم هستند و این صهیونیست‌ها هستند که نشان دادند اصلی ترین عامل تنش و بی ثباتی در منطقه هستند. این همبستگی بین کشورهای منطقه باید بیش از گذشته تحکیم شود.

آمریکا نمی تواند از سوی سلاح پیشرفته به صهیونیست ها بدهد و از سوی دیگر بخواهد ابتکار سیاسی را در دست بگیرد

وی ادامه دارد: اگر آمریکایی‌ها در ابتکارات سیاسی و ابتکار برای توقف جنگ و خونریزی در غزه مصمم است، دست از کمک به ویژه کمک‌های تسلیحاتی و نظامی به صهیونیست های اشغالگر و متجاوز بکشند.

سرپرست وزارت امور خارجه گفت: آمریکایی‌ها نمی‌توانند از یک طرف به صهیونیست‌ها پیشرفته‌ترین سلاح‌ها را بدهند و از یک طرف دیگر با چهره‌ای صلح دوستانه بخواهند ابتکار سیاسی را در دست خود بگیرند.

وی افزود: ایران مثل عراق بر این نکته تأکید دارد که باید هر چه زودتر نسل کشی و جنایت جنگی صهیونیست ها در غزه پایان یابد و کمک رسانی به مردم غزه بدون قید و شرط ساری و جاری شود و در این مسیر همبستگی و همکاری کشورهای منطقه و مسلمان می‌تواند کمک کننده باشد.

در ابتدای این نشست هم وزیر خارجه عراق ضمن خوشامد به باقری کنی و هیات همراه گفت: شهادت رئیس جمهور محترم جمهوری اسلامی ایران و دوست همکار و بنده شهید امیرعبداللهیان را تسلیت عرض می‌کنیم.

فوأد حسین، حضور هیات عراقی در ایران برای ادای احترام به شهدای خدمت را نشانه عمق روابط دو کشور دانست و ادامه داد: از این حادثه متاثر شدیم و موضوعی که این تاثر را بیشتر کرد این بود که قرار بود ۱۰ روز بعد از شهادت آنها، هیاتی بزرگ از ایران به ریاست آیت الله رئیسی از عراق دیدار کنند و نتایجی بزرگی از این دیدار حاصل شود.

گسترش جنگ در جنوب لبنان بر کل منطقه اثرگذار است

وی با اشاره به گفت‌وگوهای امروز خود با سرپرست وزارت خارجه ایران، اظهار داشت: با توجه به تحولات در منطقهریال راه‌های یافتن راه حل مورد گفت‌وگو قرار گرفت و فرصتی پیش آمد در خصوص مسائل منطقه تبادل نظر داشته باشیم و البته درباره غزه و برقراری آتش بس دائمی نیز گفت‌وگو کردیم.

وزیر خارجه عراق با اشاره به وقوع جنگ در جنوب لبنان از سوی صهیونیست‌ها اظهار داشت: گسترش جنگ، بر کل منطقه تاثیر خواهد گذاشت و در این خصوص نیز با طرف ایرانی تبادل نظر داشتیم.

 


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
معاون اجرایی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی : برای تأمین بنزین نگرانی نداریم
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
آتش‌سوزی عمدی در تورنتو جان 2 عضو خانواده ایرانی را گرفت
زمان پرداخت مرحله جدید «کالابرگ» به سه دهک اول اعلام شد
از یکجانبه‌گرایی تا چندجانبه‌گرایی؛ دیپلماسی دفاعی ایران در معماری نوین نظام جهانی
هدیه ویژه حامی مالی المپیاکوس به مهدی طارمی و ستاره‌های تازه‌ وارد تیم
انتقاد اسپانیا از سکوت اتحادیه اروپا در قبال نسل‌کشی در غزه
وزیر جنگ آمریکا: قرار است بیشتر بُکشیم
صدور ردیف استخدامی 3 هزار عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها
بیشتر لبنانی‌ها مخالف خلع سلاح حزب الله هستند
پرواز مجدد جنگنده های ونزوئلا بر فراز ناو آمریکایی
هوای تهران در شرایط «قابل قبول» قرار گرفت
یونیسف: بیش از 700 هزار کودک در غزه از تحصیل محروم شده‌اند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 شهریور
سازمان سنجش: مهلت انتخاب رشته تا 17 شهریور تمدید شد
مادورو: تلاش واشنگتن برای تغییر نظام در کاراکاس اشتباه است
مقدماتی جام‌جهانی اروپا و شب پرگل
قاتل شهید رضایی در سمیرم اعدام شد+فیلم
X
آگهی تبلیغاتی