×
بین الملل
شناسه خبر : 178058
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/03/24 ساعت 13:03
باقری: به صهیونیست‌ها اجازه نمی دهیم در امنیت منطقه خللی ایجاد کند

باقری: به صهیونیست‌ها اجازه نمی دهیم در امنیت منطقه خللی ایجاد کند

سرپرست وزارت خارجه با اشاره به اینکه ایران در عملیات وعده صادق ثابت کرد از همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود برای ثبات، صلح و امنیت منطقه استفاده می کند گفت: ایران اجازه نخواهد داد حتی صهیونیست های متجاوز ذره‌ای در ثبات و امنیت منطقه خلل وارد کنند.

نورنیوز-گروه بین الملل: کنفرانس خبری فواد حسین وزیر امور خارجه عراق و علی باقری کنی سرپرست وزارت امور خارجه ایران امروز در عراق برگزار شد. علی باقری در این نشست با بیان اینکه ما امروز ما داغدار شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان وزیر مجاهد و فعال امور خارجه ایران هستیم، گفت: این ضایعه باعث شد موج تسلی‌ها از کشورها و عراق به سمت ایران جاری شود.

وی افزود: ما شاهد حضور مقامات امنیتی و سیاسی و فرهنگی و مردمی عراقی در آیین ادای احترام به شهدای خدمت بودیم و ما قدردان این همدردی هستیم.

باقری گفت: ما دو ملت با ریشه و تمدن مشترک و باسرنوشت مشترک هستیم، لذا همراهی و همسویی و هم بستگی دو ملت ابدی است واین همسویی به نفع امنیت منطقه و توسعه روابط اقتصادی است و در این عرصه هیچ تردیدی وجود ندارد و این اراده از عالی ترین سطح مقامات ایران تا رده های میانی وجود دارد و این اراده را در مقامات عراقی می‌بینیم.

شاهد نسل کشی آشکار در غزه هستیم

وی افزود: امروز در غزه شاهد نسل کشی آشکار هستیم، اما مردم مظلوم غزه زیر آوارها پرچم پیروزی را به اهتزاز درآوردند، ما بر پایان جنایت جنگی علیه مردم غزه تاکید داریم و کشورهای اسلامی باید با تجمعیع ظرفیت ها به پایان جنایت علیه مردم غزه کمک کنند.

سرپرست وزارت امور خارجه ایران گفت: ممکن است صهیونیست‌ها خطای دیگری مرتکب شوند اما ایران در مقابل نابخردی رژیم صهیونیستی قاطعانه پاسخ داد و از حق دفاع مشروع خود استفاده و متجاوز را تنبیه کرد و سر جای خود نشاند. ایران در عملیات وعده صادق ثابت کرد از همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود برای ثبات، صلح و امنیت منطقه استفاده خواهد کرد و اجازه نخواهد داد حتی صهیونیست های متجاوز ذره‌ای در ثبات و امنیت منطقه خلل وارد کنند.

باقری کنی تأکید کرد: همه کشورهای منطقه در تعامل و همبستگی برای ساختن منطقه‌ای امن و با ثبات در کنار هم هستند و این صهیونیست‌ها هستند که نشان دادند اصلی ترین عامل تنش و بی ثباتی در منطقه هستند. این همبستگی بین کشورهای منطقه باید بیش از گذشته تحکیم شود.

آمریکا نمی تواند از سوی سلاح پیشرفته به صهیونیست ها بدهد و از سوی دیگر بخواهد ابتکار سیاسی را در دست بگیرد

وی ادامه دارد: اگر آمریکایی‌ها در ابتکارات سیاسی و ابتکار برای توقف جنگ و خونریزی در غزه مصمم است، دست از کمک به ویژه کمک‌های تسلیحاتی و نظامی به صهیونیست های اشغالگر و متجاوز بکشند.

سرپرست وزارت امور خارجه گفت: آمریکایی‌ها نمی‌توانند از یک طرف به صهیونیست‌ها پیشرفته‌ترین سلاح‌ها را بدهند و از یک طرف دیگر با چهره‌ای صلح دوستانه بخواهند ابتکار سیاسی را در دست خود بگیرند.

وی افزود: ایران مثل عراق بر این نکته تأکید دارد که باید هر چه زودتر نسل کشی و جنایت جنگی صهیونیست ها در غزه پایان یابد و کمک رسانی به مردم غزه بدون قید و شرط ساری و جاری شود و در این مسیر همبستگی و همکاری کشورهای منطقه و مسلمان می‌تواند کمک کننده باشد.

در ابتدای این نشست هم وزیر خارجه عراق ضمن خوشامد به باقری کنی و هیات همراه گفت: شهادت رئیس جمهور محترم جمهوری اسلامی ایران و دوست همکار و بنده شهید امیرعبداللهیان را تسلیت عرض می‌کنیم.

فوأد حسین، حضور هیات عراقی در ایران برای ادای احترام به شهدای خدمت را نشانه عمق روابط دو کشور دانست و ادامه داد: از این حادثه متاثر شدیم و موضوعی که این تاثر را بیشتر کرد این بود که قرار بود ۱۰ روز بعد از شهادت آنها، هیاتی بزرگ از ایران به ریاست آیت الله رئیسی از عراق دیدار کنند و نتایجی بزرگی از این دیدار حاصل شود.

گسترش جنگ در جنوب لبنان بر کل منطقه اثرگذار است

وی با اشاره به گفت‌وگوهای امروز خود با سرپرست وزارت خارجه ایران، اظهار داشت: با توجه به تحولات در منطقهریال راه‌های یافتن راه حل مورد گفت‌وگو قرار گرفت و فرصتی پیش آمد در خصوص مسائل منطقه تبادل نظر داشته باشیم و البته درباره غزه و برقراری آتش بس دائمی نیز گفت‌وگو کردیم.

وزیر خارجه عراق با اشاره به وقوع جنگ در جنوب لبنان از سوی صهیونیست‌ها اظهار داشت: گسترش جنگ، بر کل منطقه تاثیر خواهد گذاشت و در این خصوص نیز با طرف ایرانی تبادل نظر داشتیم.

 


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
قیمت دلار امروز یکشنبه 16 فروردین 1405
کاهش فعالیت‌های اقتصادی غیرنفتی در عربستان
موشک «اطلس 5» سنگین‌ترین محموله خود را به فضا برد
گزارش تصویری| هواگرد های منهدم شده آمریکایی در ایران
جزئیاتی از شکست تلاش دشمن برای نجات خلبان جنگنده ساقط شده
نورنما| نابودی یک فروند هواپیمای نظامی آمریکا
طرح ترافیک در تهران تا تاریخ 23 فروردین لغو شد
پاریس به اسرائیل سلاح نمی‌دهد
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ درمورد نجات خلبان هواپیمای آمریکایی ساقط شده
آسیب به 66 اثر تاریخی تهران درجنگ رمضان
وقوع چند حریق در تاسیسات پتروشیمی ابوظبی
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به مناطقی از کهگیلویه و اردبیل
اصابت موشک کروز حزب‌الله به ناو جنگی اسرائیل در دریای مدیترانه
سفیر ایران در آلمان به اروپا: منابع خود را پای اسرائیل و آمریکا هدر ندهید
تشریح تلاش دیپلماتیک پاکستان برای توقف تجاوزات به ایران
بارسلونا؛ پادشاه بازگشت‌ در لالیگا
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 16 فرودین 1405 +جدول
نقشه انرژی جهان در تنگه هرمز بازنویسی شد
ثبت شکایت از آمریکا و رژیم‌صهیونیستی در عرصه بین‌المللی را دنبال می‌کنیم
7٫2 میلیون دلار برای حضور تبلیغاتی چهار ستاره پیش از جام جهانی
گاردین: تهدیدهای ترامپ توخالی و اهدافش متناقض است
سپاه: امریکا بار دیگر شکست مفتضحانه‌ای همچون عملیات طبس متحمل شد
هوای پایتخت سالم است
سهمیه آرد نانوایی‌ها در سراسر کشور تأمین و شارژ شد
نورویدئو | افشاگری بزرگ؛ جنگی برای آمریکا یا برای خاندان ترامپ؟
بررسی علمی فشارهای پنهان بر مراقبان خانوادگی بیماران سکته مغزی
طراحی شبکه برق به گونه ای است که احتمال فروپاشی کامل آن اندک است
مهلت اعتبار کالابرگ اعلام شد
تکرار شکست آمریکا در صحرای طبس این بار در کوهستانهای کهگیلویه و بویراحمد
استراتژی دشمن به "فرار آبرومندانه از جنگ" تغییر یافته است
ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز
حمله پهپادی به شرکت نفتی «باپکو » بحرین
تنگه هرمز، دست برتر ایران و منافع ملی
تاب‌آوری کامل زنجیره تأمین سلامت در شرایط جنگی
شناخت علائم اضطراب در کودکان 7 تا 12 ساله
تاکید دوباره اسپانیا: فریب آمریکا را نمی‌خوریم
پیش بینی قیمت طلای جهانی
شرایط تعمیر خودروهای آسیب‌دیده در شرایط جنگی اعلام شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 16 فروردین 1405+ جدول
از شن‌های طبس تا موشک‌های رمضان
واکنش رسانه صهیونیستی به ادعاهای مقامات این رژیم درباره حزب‌الله
واکنش قالیباف به اخراج فرماندهان باتجربهٔ ارتش آمریکا توسط هگست
قیمت کالاها در مسیر تعادل و امنیت غذایی پایدار است
گذار از آستانه هراس تخریب تأسیسات
اعلام تعرفه‌ جدید خدمات روان‌شناسی و مشاوره در سال 1405
اعتراض دیپلمات های پیشین فرانسه به تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران
تحلیلگر رسانه‌ای عرب: جایگاه آمریکا با چالش‌های جدی مواجه شده است
گزارش چندین حمله پهپادی و موشکی در اربیل، کویت و سوریه
مداردیپلماسی | ترور مذاکره / جنگی که گفت و گو را هدف گرفت
اعلام اجرای 19 عملیات توسط مقاومت اسلامی عراق