×
بین الملل
شناسه خبر : 178011
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/03/23 ساعت 22:56
درس مهم انتخابات پارلمان اروپا به امریکا

«نورنیوز» بررسی می‌کند

درس مهم انتخابات پارلمان اروپا به امریکا

انتخابات پارلمان اروپا برای انتخاب 720 نماینده برگزار و در نهایت احزاب راست افراطی کرسی‌های بیشتری را کسب کرد و جریان‌ها و احزاب حاکم بر بسیاری از کشورها با شکست و افول جایگاه همراه شده‌اند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل؛ مهمترین کشورهای تاثیرپذیر از نتایج انتخابات پارلمانی اروپا، آلمان و فرانسه بودند. «اولاف شولتز»، صدر اعظم آلمان ضمن اعتراف به کسب نتایج بد در انتخابات پارلمانی اروپا از احزاب دولت ائتلافی درخواست کرده به منظور بهبود اوضاع تا زمان برگزاری انتخابت پارلمانی آلمان همکاری‌ها را تقویت کنند.

در انتخابات پارلمان اروپا همه احزاب ائتلاف «چراغ راهنمایی» با ریزش سنگین آراء مواجه شدند و «سبزها» بیشترین باخت را در مقایسه با انتخابات قبلی در سال 2019 داشتند. حزب سوسیال دموکرات هم بدترین نتیجه انتخاباتی خود را در یک انتخابات اروپایی به دست آورد. همچنین میزان محبوبیتی که حزب لیبرال دموکرات در انتخابات فدرال 2021 به دست آورده بود به شدت کاهش یافت.

«امانوئل مکرون» ئیس‌جمهور فرانسه نیز اعلام کرد پاریس برای تشکیل پارلمان جدید در تاریخ ۳۰ ژوئن (۱۰ تیر) انتخابات زودهنگام برگزار می‌کند. دور دوم این انتخابات ۷ ژوئیه (۱۷ تیر) خواهد بود. تصمیم رئیس‌جمهوری فرانسه برای انحلال پارلمان این کشور به دنبال افزایش قابل توجه آرای راست افراطی درانتخابات پارلمانی اروپا انجام شد.

حزب راست افراطی «اجتماع ملی» به ریاست «جوردن باردلا» در رقابت با احزاب فرانسوی حدود ۳۲ درصد از آرای انتخابات پارلمان اروپا را به خود اختصاص داده است.

این در حالی است که حزب «رنسانس» وابسته به مکرون ۱۵ درصد و سوسیالیست‌ها نیز ۱۴ درصد آرا را کسب کرده‌اند. «مارین لوپن» از حزب راست افراطی «مجمع ملی» در واکنش به تصمیم مکرون به انحلال پارلمان فرانسه و انتخابات زودهنگام پیش رو گفت: «آمادگی داریم قدرت را به دست بگیریم».

یکی از دلایل شکست دولت‌های حاکم بر آلمان و فرانسه را تلاش کابینه حاکم برای جلب رضایت لابی صهیونیستی و آمریکا ارزیابی می‌کنند؛ چراکه آلمان دومین تامین‌ کننده تسلیحات برای رژیم صهیونیستی است. «آنالنا بِـربوک»، وزیر خارجه آلمان چندین مرتبه به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده و به حمایت همه‌جانبه از تل‌آویو شناخته می‌شود. تظاهرات حامیان فلسطین در شهرهای مختلف آلمان بارها سرکوب شده است. در فرانسه نیز مکرون هر چند خود را ناجی صلح و آشتی در منطقه معرفی کرده و تحت فشار افکار عمومی از برخی جنایات صهیونیست‌ها ابراز نگرانی کرده، اما در عمل بارها و بارها مخالفان نسل‌کشی در غزه و معترضان به رژیم اسرائیل را سرکوب کرده است.

سران پاریس و لندن همچنین متعاقب سیاست‌های آمریکا و برخلاف مخالفت‌های شهروندان‌شان مشارکت گسترده‌ای در جنگ اوکراین داشتند که به هزینه‌های زندگی مردم این کشورها به‌ویژه در سوخت و انرژی افزوده است. شکست سنگین آنها در این انتخابات اما نشان داد که افکار عمومی حتی در غرب متحد آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز دیگر پذیرنده چنین همراهی‌هایی نمی‌باشد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تجاوز مجدد ارتش تروریستی آمریکا به ایران؛ پاسخ قاطع نیروهای مسلح با حملات موشکی آغاز شد
واکنش سفارت ایران در غنا به توییت ترامپ: شجاعت جان می‌بخشد،ریاست‌جمهوری آمریکا جان می گیرد
چند توصیه به بیماران دیابتی در سفر اربعین
سی‌ان‌ان: عربستان در حال کشیده شدن به جنگی ناخواسته است
تکمیل حلقه مفقوده کریدور شمال-جنوب در گرو اقدام روسیه
انفجارهای مهیب کی‌یف را لرزاند؛ مردم به ایستگاههای مترو پناه بردند
چشم‌انداز تجارت 10میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان
کارشکنی تازه آمریکا در مسیر دیپلماسی؛ تحریم‌های موازی خزانه‌داری همزمان با ادعای تفاهم
موج محکومیت حملات آمریکا و عربستان به عراق؛ از تهران تا صنعا و بغداد
واردات ربات‌های انسان‌نمای چینی به آمریکا ممنوع شد
سنتکام چگونه دکترین حقوق دریاها را در تنگه هرمز زیر پا گذاشت؟
آماده‌باش کامل در اوکراین؛ زلنسکی از حمله قریب‌الوقوع مسکو خبر داد
5 راهکار تناسب اندام به جای دراز و نشست
ترور ناجوانمردانه مأمور حافظ امنیت در ایرانشهر؛ عملیات تعقیب آغاز شد
کارنامه نیمه اول، دستورکار نیمه دوم
گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر و فرستاده ویژه آمریکا درباره تحولات منطقه
شهادت 4 پاسدار مأمور تأمین امنیت اربعین در حمله به عراق
سپاه: بستن یک حساب کاربری، هرگز نمی‌تواند صدای حق را خاموش سازد
یادی از  خالق خاطرات شیرین سینمای ایران تهران،/چهارشنبه/ مجلس ترحیم زنده یاد اکبر عبدی
آیت‌الله نورمفیدی: تهمت به مسئولان از مرز اخلاق و قانون گذشته است
گزارش تصویری | مراسم یادبود مرحوم اکبر عبدی در مسجد جامع شهرک غرب
دستگیری عاملان شهادت 2 بسیجی در مشهد
شعله‌ها در هورالعظیم فروکش کردند
بررسی ابعاد حمله جنایتکارانه اوکراین به کشتی آنا در دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه
سخنگوی شورای نگهبان: هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است
امدادرسانی به 187 نفر در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
50 تن مواد پتروشیمی احتکاری در ساری کشف شد
تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران
حادثه آسانسور در کرج جان یک نفر را گرفت
تکذیب حمله به کشتی باربری در سواحل فریدونکنار
انفجارهای شدید سلیمانیه عراق را لرزاند
سرپرست وزارت دفاع: خون شهدای اقتدار، توان بازدارندگی ایران را استوارتر از گذشته خواهد کرد
مخالفت بوئینک با تولید موشک‌های پاتریوت در اوکراین
برنامه امتحانات نهایی برگزارنشده پایه دوازدهم 4 استان جنوبی منتشر شد
پیشنهاد تشکیل بلوک نظامی بریکس
تنها نقشه راه؛حفظ امنیت ملی
رایزنی وزرای خارجه قطر و آلمان درباره کاهش تنش‌ها در منطقه
عارف: هیچ بهانه‌ای برای کم‌کاری در توسعه روابط با آفریقا پذیرفته نیست
ادعای دوباره آمریکا در خصوص تنگه هرمز
حمله پهپادی به تاسیسات گازی آمریکا
فرمانده کل ارتش: بر عهد خود با ملت ایستاده‌ایم؛ دفاع از ایران تا آخرین نفس ادامه دارد
منطقه در لبه انفجار!
گزارش «سی‌ان‌ان» از دیدار ونس و نتانیاهو
سفر معنادار کویتی‌ها به پاکستان
نقش مخرب اوکراین در تسلیح گروه‌های مافیایی اروپا
بازی «بی بی» و زلنسکی در دفن گراهام
حسرت بزرگ لواندوفسکی از رد قرارداد میلیون یوریویی
رویارویی روسیه با 30 هزار تحریم
کانادا خشونت‌های صهیونیست‌ها در کرانه باختری را محکوم کرد
مراسم یادبود اکبر عبدی؛ از اشک هنرمندان تا عصبانیت از سلفی‌بگیران + تصاویر