×
ورزشی
شناسه خبر : 177982
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/03/23 ساعت 18:06
نکونام در استقلال ماندنی است؟

نکونام در استقلال ماندنی است؟

جواد نکونام فصل موفقی را با استقلال سپری کرد با این حال هنوز مشخص نشده که آیا همکاری وی با استقلال ادامه خواهد داشت یا نه.

نورنیوز-گروه ورزشی:  جواد نکونام فصل موفقی را با استقلال سپری کرد، بیشتر از برخی قهرمان‌های فصول قبل امتیاز اندوخت و البته از مدعیان پرهزینه‌ای نظیر تراکتور و سپاهان هم سبقت گرفت. همین مسأله باعث شده تا خبرهای زیادی درباره ادامه همکاری این مربی با استقلال منتشر شود.

نکونام با استقلال قرارداد دارد اما با این حال هنوز به توافق رسمی برای ادامه همکاری با این باشگاه نرسیده است. به دلیل سبک بازی دفاعی، نکونام میان برخی از هواداران و پیشکسوتان جایگاهی ندارد اما اینکه یک مربی را با کسب ۶۷ امتیاز و البته جایگاه نایب‌ قهرمانی کنار بگذاری هم در نوع خود غیر منطقی است و البته کمی دور از انصاف.

مالکان جدید استقلال هم این موضوع را می‌دانند، بخصوص احمد شهریاری که سال‌ها مدیرعامل صباباتری بود و این تیم را به عنوان قهرمانی در جام حذفی هم رساند. شهریاری که سابقه همکاری با بازیکنان بزرگی را در این تیم دارد، با مدیریت چهره‌های بزرگ بیگانه نیست. در زمان مدیریت شهریاری در صباباتری، حاشیه‌ای آنچنانی از ستاره‌های بزرگ این تیم دیده نشد و همین موضوع باعث شده تا مالکان از حالا به فکر فصلی به دور از جنجال و حاشیه و در نهایت قهرمانی استقلال در لیگ برتر باشند.

گفته می‌شود مالکان باشگاه استقلال که روی دوری از حواشی و جنجال اتفاق نظر دارند، چند شرط مهم را برای ادامه همکاری با نکونام مدنظر دارند. یکی از این شروط انتخاب یک دستیار خارجی است تا تمرینات را زیر نظر بگیرد و در طول بازی نکته‌ها را به گوش نکونام برساند و به نوعی عصای دست او باشد.

خیلی‌ از هواداران استقلال بر این عقیده‌اند که شاید اگر نکونام کادرفنی قویتری انتخاب می‌کرد، هم بهتر از این نتیجه می‌گرفت و هم استقلال فوتبال زیباتری به نمایش می‌گذاشت. شاید به همین دلیل هم است که طی روزهای اخیر شایعه مذاکره با دستیار سابق پپ گواردیولا منتشر شده است.

دومین شرط، عدم ورود نکونام به حواشی و دوری از انجام مصاحبه‌های جنجالی است. حتی خود استقلالی‌ها هم امیدوارند اگر نکونام در دعوا با خطیر کمی فتیله را پایین می‌کشید، شاید امتیازهایی را از دست نمی‌داد که آخر فصل به آنها نیاز داشته باشد. به نظر می‌رسد نکونام هم بر این باور است که باید کمتر به حواشی دامن بزند و بیشتر تمرکز خود را روی مسائل فنی بگذارد. احتمالاً به همین خاطر هم هست که او چند روز قبل پستی در اینستاگرام منتشر کرد و قهرمانی پرسپولیس را تبریک گفت.

سومین موضوع مهم، خلوت شدن اطراف نکونام است. گویا فصل قبل بخشی از حواشی به دلیل حرف‌هایی بود که توسط افراد کناری نکونام به گوش او می‌رسید و همین موضوع ذهن سرمربی استقلال را به هم می‌ریخت. همین باعث شده تا موضوع اطرافیان نکونام و دور و بر شلوغ او به چشم مسئولان باشگاه استقلال هم بیاید. حالا و در فصل جدید، در صورت توافق برای همکاری، نکونام باید این سه شرط را عملی کند. شروطی که به نظر می‌رسد در صورت اجرا می‌تواند استقلال را به موفقیت در لیگ بعدی برساند.

قرار است نکونام جمعه به ایران برگردد و احتمالا شنبه در جلسه‌ای با مالکان جدید باشگاه شرکت کند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دکتر پزشکیان همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
نورنما | سیاه‌ترین ماده جهان
ویدیویی از قدرت طوفان فونگ-وانگ در فیلیپین
شه بخش در بوکس به مدال برنز رسید
عکس های منتخب ایران،یکشنبه 18 آبان 1404
ساماندهی مهاجران غیرمجاز همچنان در دستور کار
کنست دوشنبه در یک جلسه جنجالی به موضوع تشکیل کمیته بررسی می‌پردازد
نخستین طلای ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
زمان واریز یارانه نقدی در آبان ماه مشخص شد+دهک های مشمول
اینترنت غزه قطع شد
چای گران شد
دستورالعمل اجرایی انتخابات شورای دانش‌آموزی ابلاغ شد
نتائج اولیه انتخابات عراق بعد از 24 ساعت از پایان رای گیری اعلام می‌شود
اعضای هیات علمی جایزه کتاب سال منصوب شدند
مرگ سالانه بیش از 58 هزار مرگ با آلودگی هوا
منچسترسیتی 3-0 لیورپول| نتیجه‌ای ایده‌آل برای پپ در هزارمین تجربه سرمربیگری
حزب الله لبنان: ملت لبنان تحت هیچ‌شرایطی تن به تسلیم نخواهد داد
تخلیه شهر با دومین طوفان مرگبار فیلیپین
غریب‌آبادی: اجلاس استانداران حاشیه خزر، گامی مهم در تقویت همکاری‌های منطقه‌ای است
یمن: ما متعهد به ایستادن در کنار فلسطین هستیم
باروت هسته‌ای و ماسک صلح آمریکا
ابراز نگرانی عراقچی درباره تداوم تنش‌ بین دو کشور همسایه
ارزش طلاهای موجود در خزانه بورس کالا از 341 همت عبور کرد
اولین مدال‌ ایران در ریاض بدست آمد
فوتسال ایران با شکست ازبکستان به فینال رسید
وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود
تعلیق صادرات تسلیحات آمریکا به متحدانش
شوک نظرسنجی امرسون به عملکر ترامپ
نورنما | انفجار عجیب
کرملین: پوتین دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نکرده است
افزایش بودجه مرمت و زیرساخت‌های میراث فرهنگی به 4 همت
تکذیب خبر جمع آوری کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها
هشدار زرد آلودگی هوا در تهران/ دما ثابت می‌ماند
طوفان در تنریف اسپانیا 3 کشته و 15 زخمی بر جای گذاشت
واکنش سازمان برنامه به سفر برزیل معاون رئیس‎‌جمهور
شمار شهدای غزه به 69 هزار و 176 نفر رسید
کدام بازیکن باارزشترین فوتبالیست جوان جهان است؟
لغو 1100 پرواز فقط در یک روز در آمریکا
بازداشت عضو شورای شهر دورود
القسام جسد افسر اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد
قوه قضاییه: اظهارات رسایی صحت ندارد
نخست وزیر مجارستان: پیروزی اوکراین فقط با «معجزه» ممکن است
تاکید وزیران خارجه مصر و قطر بر تثبیت آتش‌بس در غزه
پزشکیان: دستگاه‌های دولتی از ناقضان اصول قانون اساسی هستند
غیرحضوری شدن فعالیت ببیشتر مدارس خوزستان تا پایان آبان + جزییات
صرفه‌جویی در شمال تهران؛ 67 روز بیشتر آب برای پایتخت
جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران
مالک رستوران اسپانیایی، مشتریان صهیونیست خود را خارج کرد + فیلم
ترامپ: دموکرات‌ها «مثل سگ» پا پس کشیدند
پایان فرار برادران قاتل؛ اعتراف به قتل سه مرد در زاهدان
X
آگهی تبلیغاتی