×
ورزشی
شناسه خبر : 177982
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/03/23 ساعت 18:06
نکونام در استقلال ماندنی است؟

نکونام در استقلال ماندنی است؟

جواد نکونام فصل موفقی را با استقلال سپری کرد با این حال هنوز مشخص نشده که آیا همکاری وی با استقلال ادامه خواهد داشت یا نه.

نورنیوز-گروه ورزشی:  جواد نکونام فصل موفقی را با استقلال سپری کرد، بیشتر از برخی قهرمان‌های فصول قبل امتیاز اندوخت و البته از مدعیان پرهزینه‌ای نظیر تراکتور و سپاهان هم سبقت گرفت. همین مسأله باعث شده تا خبرهای زیادی درباره ادامه همکاری این مربی با استقلال منتشر شود.

نکونام با استقلال قرارداد دارد اما با این حال هنوز به توافق رسمی برای ادامه همکاری با این باشگاه نرسیده است. به دلیل سبک بازی دفاعی، نکونام میان برخی از هواداران و پیشکسوتان جایگاهی ندارد اما اینکه یک مربی را با کسب ۶۷ امتیاز و البته جایگاه نایب‌ قهرمانی کنار بگذاری هم در نوع خود غیر منطقی است و البته کمی دور از انصاف.

مالکان جدید استقلال هم این موضوع را می‌دانند، بخصوص احمد شهریاری که سال‌ها مدیرعامل صباباتری بود و این تیم را به عنوان قهرمانی در جام حذفی هم رساند. شهریاری که سابقه همکاری با بازیکنان بزرگی را در این تیم دارد، با مدیریت چهره‌های بزرگ بیگانه نیست. در زمان مدیریت شهریاری در صباباتری، حاشیه‌ای آنچنانی از ستاره‌های بزرگ این تیم دیده نشد و همین موضوع باعث شده تا مالکان از حالا به فکر فصلی به دور از جنجال و حاشیه و در نهایت قهرمانی استقلال در لیگ برتر باشند.

گفته می‌شود مالکان باشگاه استقلال که روی دوری از حواشی و جنجال اتفاق نظر دارند، چند شرط مهم را برای ادامه همکاری با نکونام مدنظر دارند. یکی از این شروط انتخاب یک دستیار خارجی است تا تمرینات را زیر نظر بگیرد و در طول بازی نکته‌ها را به گوش نکونام برساند و به نوعی عصای دست او باشد.

خیلی‌ از هواداران استقلال بر این عقیده‌اند که شاید اگر نکونام کادرفنی قویتری انتخاب می‌کرد، هم بهتر از این نتیجه می‌گرفت و هم استقلال فوتبال زیباتری به نمایش می‌گذاشت. شاید به همین دلیل هم است که طی روزهای اخیر شایعه مذاکره با دستیار سابق پپ گواردیولا منتشر شده است.

دومین شرط، عدم ورود نکونام به حواشی و دوری از انجام مصاحبه‌های جنجالی است. حتی خود استقلالی‌ها هم امیدوارند اگر نکونام در دعوا با خطیر کمی فتیله را پایین می‌کشید، شاید امتیازهایی را از دست نمی‌داد که آخر فصل به آنها نیاز داشته باشد. به نظر می‌رسد نکونام هم بر این باور است که باید کمتر به حواشی دامن بزند و بیشتر تمرکز خود را روی مسائل فنی بگذارد. احتمالاً به همین خاطر هم هست که او چند روز قبل پستی در اینستاگرام منتشر کرد و قهرمانی پرسپولیس را تبریک گفت.

سومین موضوع مهم، خلوت شدن اطراف نکونام است. گویا فصل قبل بخشی از حواشی به دلیل حرف‌هایی بود که توسط افراد کناری نکونام به گوش او می‌رسید و همین موضوع ذهن سرمربی استقلال را به هم می‌ریخت. همین باعث شده تا موضوع اطرافیان نکونام و دور و بر شلوغ او به چشم مسئولان باشگاه استقلال هم بیاید. حالا و در فصل جدید، در صورت توافق برای همکاری، نکونام باید این سه شرط را عملی کند. شروطی که به نظر می‌رسد در صورت اجرا می‌تواند استقلال را به موفقیت در لیگ بعدی برساند.

قرار است نکونام جمعه به ایران برگردد و احتمالا شنبه در جلسه‌ای با مالکان جدید باشگاه شرکت کند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
حمله آمریکا به هرمزگان به بهانه سقوط آپاچی/پاسخ قاطع ایران و حمله به ناوگان پنجم آمریکا
پیام منع کشت خشخاش؛ هشدار یا مشوق؟
ترک سیگار ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد؟
افزایش تلفات زلزله فیلیپین+فیلم
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا