×
بین الملل
شناسه خبر : 177864
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/03/22 ساعت 23:57

جیک سالیوان:

درباره تهدید ایران با تل آویو همکاری می‌کنیم/ توافق آتش بس مسیری رو به جلو است

مشاور کاخ سفیر گفت: وقتی صحبت از تهدید از سوی ایران به میان می‌آید، ما باید با اسرائیل همکاری نزدیک داشته باشیم تا با این تهدید مقابله کنیم.

نورنیوز-گروه بین الملل: جیک سالیوان مشاور امنیت ملی دولت آمریکا در اجلاس جهانی کمیته یهودیان آمریکا ادعا کرد: "مسیر رو به جلو، غزه ای است که در آن حماس دیگر در قدرت نیست.غزه ای که دیگر بستری برای ترور نیست.»
جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید با اعلام اینکه توافق آتش بس مسیری رو به جلو است، آن را فرصتی راهبردی برای اسرائیل دانست و در عین حال ادعا کرد که درباره تهدید ایران با تل آویو همکاری می کنیم.

بر اساس گزارش های منتشر شده در روز سه شنبه به وقت محلی، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در این نشست گفت: «اگر آتش‌بس میان اسرائیل و حماس به عنوان بخشی از توافق فعلی تضمین شود، فرصت استراتژیک بزرگتری برای اسرائیل ایجاد می شود. این توافق می‌تواند منجر به قرار دادن اسرائیل در یک ساختار امنیتی منطقه‌ای شود.»

سالیوان تصریح کرد: « مدیریت اسرائیل توسط دولت آمریکا در سازمان ملل متحد، دستیابی به رای روز دوشنبه شورای امنیت را ممکن کرد و این قطعنامه "درخواست روشن از حماس برای برقراری آتش بس و پایان گروگان گیری" است.»

مشاور امنیت ملی آمریکا تاکید کرد: آمریکا "به حمایت از اسرائیل در تلاش هایش برای نجات گروگان ها ادامه می دهد" و "مطلقاً هیچ اختلافی" در دولت آمریکا در مورد مبارزه علیه تروریسم توسط اسرائیل وجود ندارد.

او مدعی شد: "یک مسیر معتبر برای تشکیل یک کشور فلسطینی" بخشی از طرح رئیس‌جمهور آمریکا بوده است و این تلاش‌ها به قبل از ۷ اکتبر بر می گردد.

مشاور امنیت ملی بایدن اضافه کرد: «این مسیر را نمی‌توان تحمیل کرد، نمی‌توان آن را به‌طور یک‌جانبه توسط کسی اعلام کرد... و این هدف باید در نتیجه مذاکرات باشد. ما به همکاری با دولت اسرائیل در این زمینه ادامه خواهیم داد.»

سالیوان تصریح کرد: « من می‌دانم که نگرانی‌های عمیقی نه تنها در دولت اسرائیل، بلکه در افکار عمومی اسرائیل درباره این موضوع وجود دارد. اما معتقدم هیچ امر متناقضی با یک مسیر معتبر به سوی یک کشور فلسطینی و آینده ای امن بلند مدت برای اسرائیل وجود ندارد. بلکه از نظر من این بخشی از یک راه حل جامع است که اسرائیل را در موقعیت بهتری قرار می دهد.»

مشاور امنیت ملی بایدن در ادامه با تکرار ادعاهای واشنگتن علیه ایران و نفوذ منطقه ای آن مدعی شد: «در مورد ایران باید بگویم که رئیس جمهور آمریکا آماده است تا طیف وسیعی از اقدامات را برای عقب راندن تهدیدهای ایران در هر صحنه ای انجام دهد. ما سعی می کنیم حمایت تهران از حماس را متوقف کنیم. وقتی صحبت از تهدید از سوی ایران به میان می‌آید، ما باید با اسرائیل همکاری نزدیک داشته باشیم تا با این تهدید مقابله کنیم.»

سالیوان در پایان گفت: « هفته آینده به عنوان بخشی از گروه مشورتی استراتژیک درباره تهدید ایران با مقامات اسرائیلی همکاری خواهد کرد.»


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
تنیسور ایرانی با پیروزی مقابل روسیه فینالیست شد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
X
آگهی تبلیغاتی