×
اقتصادی
شناسه خبر : 177814
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/03/22 ساعت 19:10

مصرف برق رکورد زد؛ درخواست وزیر نیرو برای کاهش مصرف

وزیر نیرو با بیان اینکه در حال حاضر با افزایش 8 درصدی رشد مصرف بخش خانگی مواجه هستیم از آغاز زودتر از همگام پیک مصرف برق خبر داد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: وزیر نیرو با بیان اینکه پیک مصرف برق سال جاری سریعتر آغاز شده است، گفت: مصرف برق امسال نسبت به سال گذشته ۸ درصد افزایش یافته است.

 علی اکبر محرابیان گفت: در چارچوب آماده‌سازی صنعت برق برای عبور موفق از اوج بار تابستان ۱۴۰۳ پروژه‌های متعددی در بخش‌های نیروگاهی، خطوط انتقال، توسعه پست و شبکه در دستور کار قرار دادیم و در همین راستا ۹ هزار مگاولت آمپر پست در کشور در نظر گرفتیم که یکی از آن پست‌ها، پستی است که در منطقه سعادت آباد تهران مستقر شد و به پایداری برق و افزایش ولتاژ برق در مناطق شمال شرق و شمال تهران کمک خواهد کرد.

وزیر نیرو با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته در مناطق شمالی تهران با مشکل افت ولتاژ رو به رو بودیم، افزود: پروژه‌هایی که در نقاط مختلف کشور در نظر گرفتیم، ۲۲ برابر ترانسفورماتوری است که اکنون در مراحل پایانی به سر می‌برد. این ترانسفورماتور ۳۳۰ تن وزن دارد و توسط متخصصان داخلی در زنجان به مدت ۶ ماه ساخته شده است و بیش از ۲۰ روز زمان انتقال آن به تهران طول کشیده است.

وی در ارتباط با سختی فرایند انتقال ترانسفورماتور مورد اشاره از زنجان به منطقه سعادت آباد تهران اضافه کرد: در طول مسیر ناگزیر شدیم چندین ساعت فرودگاه مهرآباد را تعطیل کنیم تا این تراسفورماتور از مسیر باند فرودگاه عبور داده شده و ارسال آن به محل استقرار فراهم شود.

محرابیان در بخش دیگری از سخنان خود درباره برنامه‌های وزارت نیرو برای مدیریت مصرف برق در فصل گرم سال گفت: برای مدیریت مصرف برق در فصل تابستان جاری اقدامات متعددی اجرایی شد که شامل توسعه ظرفیت نیروگاهی، توسعه شبکه و مدیریت مصرف است.

وی افزود: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شده است و نیز ۲۲ هزار مگاوات دیگر در حال ساخت است که بیش از نیمی از ظرفیت نیروگاهی در حال احداث به انرژی‌های تجدیدپذیر اختصاص دارد.

وزیر نیرو با اعلام این خبر که هفته آینده از یک بسته نیروگاهی تجدیدپذیر بهره‌برداری خواهد شد، ادامه داد: احداث ۱۱۰۰ کیلومتر خط انتقال برق و ۹ هزار مگاولت آمپر توسعه پست‌ها از دیگر اقداماتی بود که برای عبور موفق از اوج بار سال جاری اجرایی شد.

محرابیان در مورد برنامه‌ریزی‌های انجام شده در بخش مدیریت مصرف توضیح داد: در بخش مدیریت مصرف نیز مجموعه اقدامات گسترده‌ای اجرایی شده است که از جمله آن تغییر ساعت کار ادارات با هدف استفاده از حداکثر روشنایی و دمای خنک روز در بخش اداری و افزایش ظرفیت برق تحویلی به بخش صنایع و خانگی انجام شد.

وزیر نیرو در ادامه گفت: در حال حاضر با افزایش ۸ درصدی رشد مصرف بخش خانگی نسبت به سال گذشته مواجه هستیم و زودتر از سال ۱۴۰۳ ایام پیک مصرف برق آغاز شده است و لذا از عموم شهروندان کشورمان می‌خواهیم مصارف خود را مدیریت کنند تا علاوه بر جلوگیری از صدور قبض‌های بالا در اثر افزایش مصرف، همچنین از مزیت شرکت در برنامه‌های تشویقی و پاداش‌های صرفه‌جویی استفاده کنند.

وی در خصوص جزئیات پاداش‌های در نظر گرفته شده برای مشترکان کم مصرف بیان کرد: مشترکان در صورت کاهش مصرف برق خود علاوه بر اینکه می‌توانند تا رایگان شدن قبض پیش بروند، همچنین می‌توانند در پویش با انرژی یکی از برندگان خوش شانس میلیون‌ها جایزه در نظر گرفته شده اعم از بسته‌های اینترنت، لوازم برقی خانگی، ۳۰۰ دستگاه خودرو باشند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
معاون اجرایی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی : برای تأمین بنزین نگرانی نداریم
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
آتش‌سوزی عمدی در تورنتو جان 2 عضو خانواده ایرانی را گرفت
زمان پرداخت مرحله جدید «کالابرگ» به سه دهک اول اعلام شد
از یکجانبه‌گرایی تا چندجانبه‌گرایی؛ دیپلماسی دفاعی ایران در معماری نوین نظام جهانی
هدیه ویژه حامی مالی المپیاکوس به مهدی طارمی و ستاره‌های تازه‌ وارد تیم
انتقاد اسپانیا از سکوت اتحادیه اروپا در قبال نسل‌کشی در غزه
وزیر جنگ آمریکا: قرار است بیشتر بُکشیم
صدور ردیف استخدامی 3 هزار عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها
بیشتر لبنانی‌ها مخالف خلع سلاح حزب الله هستند
پرواز مجدد جنگنده های ونزوئلا بر فراز ناو آمریکایی
هوای تهران در شرایط «قابل قبول» قرار گرفت
یونیسف: بیش از 700 هزار کودک در غزه از تحصیل محروم شده‌اند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 شهریور
سازمان سنجش: مهلت انتخاب رشته تا 17 شهریور تمدید شد
مادورو: تلاش واشنگتن برای تغییر نظام در کاراکاس اشتباه است
مقدماتی جام‌جهانی اروپا و شب پرگل
قاتل شهید رضایی در سمیرم اعدام شد+فیلم
پیکر استاد احمد پژمان به زادگاهش در لارستان باز می‌گردد
رویکرد فرهنگی دولت و موضوع برگزاری کنسرت خیابانی
تل‌آویو همچنان در انزوای هوایی؛ ادامه تعلیق پروازها از سوی ایتالیا
بلاگر هتاک به اقوام بازداشت شد
وزیر خارجه آلمان: انفجار خطوط لوله گاز نورد استریم تروریستی است
X
آگهی تبلیغاتی