×
اقتصادی
شناسه خبر : 177813
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/03/22 ساعت 17:26
80 هزار نفر وام ازدواج گرفتند؛ 230 هزار نفر در صف

80 هزار نفر وام ازدواج گرفتند؛ 230 هزار نفر در صف

رییس گروه تسهیلات قرض الحسنه اداره اعتبارات بانک مرکزی با بیان اینکه از ابتدای سال تا 20 خرداد حدود 80 هزار نفر تسهیلات ازدواج گرفتند گفت: هم اکنون230 هزار نفر مردم نیز در صف دریافت این وام هستند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: مریم باشی زاده رئیس گروه تسهیلات قرض‌الحسنه اداره اعتبارات بانک مرکزی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا ۲۰ خردادماه مبلغ ۲۴۸ هزار میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیانی که در سامانه تسهیلات قرض‌الحسنه ازواج ثبت نام کرده‌اند، پرداخت شده؛ این تسهیلات به ۸۰ هزار نفر اعطا شده است و تعداد آمار افرادی که در صف انتظار هستند ۲۳۰ هزار نفر است که تعدادی از این افراد در سال گذشته ثبت نام کرده‌اند و در حال تکمیل مدارک هستند.

وی افزود: با توجه به تبصره ۱۳ قانون بودجه سال جاری تغییری در عرصه ضامنین برای اخذ تسهیلات انجام نشده است و با توجه به اعتبارسنجی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با یک فقره سفته و یک ضامن باید تسهیلات را اعطا کنند. میزان تسهیلات برای افراد عادی ۳۰۰ میلیون تومان و برای دختران زیر ۲۳ و پسران زیر ۲۵ سال ۳۵۰ میلیون خواهد بود.

رئیس گروه تسهیلات قرض‌الحسنه اداره اعتبارات بانک مرکزی یادآور شد: در بانک مرکزی به صورت روزانه و ساعتی سامانه‌های قرض‌الحسنه و مسکن را رصد می‌کنیم و در صورتی که بانک‌ها در استان‌ها کم تحرک باشند با توجه به اعتباراتی که در استان دارند اقدامات لازم جهت فعال شدن بانک‌ها به عمل می‌آید ولی نکته مهم این است که بانک‌های بزرگ بیشتر مورد استقبال مردم واقع می‌شوند. از نظر زیرساختی در سامانه مشکلی برای حضور و ثبت نام مردم وجود ندارد.

وی افزود: زمانی که جمله «تلاش مجدد» در سامانه ثبت تسهیلات نمایش داده می‌شود به این معنی است که اعتباری که برای بانک‌ها در نظر گرفته می‌شود با توجه به ثبت نام‌های دیگر پر شده و ظرفیت خالی برای متقاضیان وجود ندارد. به همین دلیل باید در ساعات دیگر مراجعه شود تا با توجه به ظرفیت‌های خالی بانک‌ها ثبت نام کنند. زمانی که متقاضیان تعیین شعبه می‌شوند باید مدارک خود را ارائه کنند و ضامنین خود را به همراه بیاورند و تسهیلات را دریافت کنند.

رئیس گروه تسهیلات قرض‌الحسنه اداره اعتبارات بانک مرکزی یادآور شد: مبلغ وام ازدواج مطابق با سال جاری همین ۳۰۰ میلیون و ۳۵۰ میلیون تومان است. منابع قرض‌الحسنه ای در سیستم بانکی وجود دارد که این تسهیلات به متقاضیان اعطا می‌شود. این برنامه‌ریزی باید به شکلی انجام شود که متقاضیان به شکل تدریجی وارد سامانه شوند و تسهیلات خود را دریافت کنند.

وی افزود: میزان اعتبار در اول هر سال تعیین می‌شود و با توجه به توان بانک‌ها محاسبه می‌گردد و سپس مبالغی که مقرر می‌شود در هر سال و تخصیص داده می‌شود.

باشی زاده اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ همکاری بسیار خوبی از سوی شبکه بانکی شاهد بودیم و منابع تخصیصی ازدواج از سوی شبکه بانکی مورد پیگیری قرار گرفت که شاهد عملکرد ۱۱۰ درصدی پرداختی بانک‌ها بودیم. در واقع بیش از سهمیه تعیین شده بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات است.

رئیس گروه تسهیلات قرض‌الحسنه اداره اعتبارات بانک مرکزی یادآور شد: بیشترین میزان تسهیلات پرداختی که هر سال تعیین می‌شود، شامل استان‌های تهران، خوزستان، خراسان رضوی کرمان و آذربایجان‌های شرقی و غربی است که بیشتر استان‌ها تسهیلات را به صورت متمرکز اعطا کرده‌اند.

وی افزود: خوشبختانه میزان بازپرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج برای متقاضیانی که وام پرداخته کرده‌اند بسیار مطلوب بوده است و افرادی که وام‌ها را دریافت کرده و نسبت به پرداخت کامل بوده‌اند بسیار کم هستند.

باشی زاده اظهار کرد: در سامانه ازدواج زمانی که اعتبار یک بانک بتواند شارژ شود و یا متقاضی از سامانه خارج می‌شود و یا اعتباری در استان ایجاد می‌شود، بانک‌ها بر این اساس در هر استان فعال می‌شوند.

رئیس گروه تسهیلات قرض‌الحسنه اداره اعتبارات بانک مرکزی یادآور شد: طبق متن قانون بودجه یک ضامن و یک فقره سفته برای دریافت وام ازدواج کافی است که البته برای این ضامن نیز باید اعتبارسنجی صورت گیرد و در صورتی که رتبه اعتباری ضامن کمتر از میزان تعریفی باشد باید این اعتبار به شکل دیگری تأمین شود.


رادیو اقتصاد
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
چهره پنهان مریخ: بادهایی به تندی 160 کیلومتر در ساعت
افق‌های تازه‌ای در پزشکی ترمیمی با رشد ساختارهای شبه‌جنین
کنار زدن موانع سنتی آموزش رشته کامپیوتر با استارتاپ CS12
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
ترکیه و سوریه درصدد گسترش توافق میان خود
تعطیلی مدارس تمام مقاطع مشهد فردا 26 مهر
فیلمبرداری با تلفن همراه از مسابقات لیگ برتر ممنوع شد
لحن ترامپ نرم شد/تعرفه‌های سنگین چین پایدار نخواهد بود
نتایج اولیه انتخابات نظام پزشکی اعلام شد؛ مشارکت بیش از 76 هزار نفر
بیانیه تند ایران در واکنش به ادعاهای ضدایرانی مقام انگلیس
وزیر خارجه: ایران تحت هیچ فشاری قرار نمی‌گیرد/حقوق حاکمیتی ایران قابل مذاکره نیست
آثار شکنجه بر پیکر 120 شهید فلسطینی
ترامپ به زلنسکی : تاماهاوک‌ها را نمی‌دهیم!
تمدید 4 ماهه خدمت سربازی اجباری در رژیم اسرائیل
پاداش عجیب عربستان صدای قهرمان جام جهانی را درآورد
کاهش 10 درصدی ارزش بورس تهران در نیمه نخست امسال
چین همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا قدرت‌نمایی کرد
جان بولتون خود را به مقامات قضایی تسلیم کرد
ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم
حماس خواستار تکمیل روند آتش بس شد
واکنش تند هاشمیان به شایعات درباره جانشینش
فوت رهبر اپوزیسیون آرژانتین در پخش زنده تلویزیونی
فایننشال تایمز:عربستان در پی پیمان دفاعی با آمریکاست
هشدار حماس: خلع سلاح مقاومت، آغاز ناآرامی هاست
جدول لیگ برتر پس از بازی‌های امروز / استقلال در یک قدمی صدرنشینی!
پیشنهاد پرسپولیس به سرمربی سابق سپاهان!
سناتورهای آمریکایی قطعنامه‌ای برای جلوگیری از حمله آمریکا به ونزوئلا ارائه می‌دهند
جزییات جدید از ثبت‌نام وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی
روسیه: شکست اروپایی‌ها در بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران
یارانه پردرآمدهاحذف می شود/ تعداد و دهک های مشمول
پلاک‌های جدید و متفاوت در راه سیستان و اینچه‌برون
اولین پیروزی استقلال در خانه/استقلال (1) - مس رفسنجان (0)+ فیلم گل مسابقه
اصرار اتحادیه اروپا بر مواضع غیرسازنده درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران
دستیار مورینیو در آستانه پیوستن به کادرفنی تیم ملی ایران
نقض مکرر آتش بس غزه از سوی رژیم اسرائیل/ایران محکوم کرد
رزمایش ونزوئلا در واکنش به تحرکات آمریکا
X
آگهی تبلیغاتی