×
ورزشی
شناسه خبر : 177767
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/03/22 ساعت 14:28
ما به بردن ازبک‌ها عادت داریم! + پوستر فیفا

«نورنیوز» از فوتبال امشب ایران و ازبکستان گزارش می‌دهد؛

ما به بردن ازبک‌ها عادت داریم! + پوستر فیفا

ایران و ازبکستان از ساعت 20:30 امشب در هفته پایانی گروه E مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 در ورزشگاه آزادی برابر هم قرار می‌گیرند.

نورنیوز-گروه ورزش: شاگردان امیر قلعه‌نویی، با بردی که با نتیجه چهار بر دو برابر هنگ‌‌کنگ به دست آوردند، در جدول این گروه ۱۳ امتیازی شدند. این در حالی است که شاگردان سرچکو کاتانچ هم با نتیجه سه بر یک ترکمنستان را شکست دادند، 13 امتیازی شدند. در این میان، ایران با تفاضل گل ۱۲+ صدرنشین است و ازبکستان با تفاضل گل ۹+ دوم است و با اینکه دو تیم موفق به صعود از این گروه شده اند، برای اول‌شدن برابر هم قرار می‌‌گیرند.

دیدار رفت دو تیم در تاشکند، در شرایطی با تساوی دو‌-دو به پایان رسید که تیم ملی با دو گل از میزبان خود پیش افتاده بود، ولی ازبک‌ها در نیمه دوم بازی خوبی را از خود ارائه دادند و به تساوی رسیدند. این در شرایطی است که خط دفاع تیم ملی در بازی با هنگ‌کنگ هم شکننده ظاهر شد و دروازه پیام نیازمند دو بار فروریخت که نگرانی‌هایی را در پی داشت. البته در آن بازی، علیرضا بیرانوند روی نیمکت بود و محمد حسین کنعانی‌زادگان هم به دلیل محرومیت بازی نکرد، ولی به نظر می‌رسد قلعه‌نویی در این بازی از این دو ملی‌پوش پرسپولیس استفاده کند.

در آن سوی میدان، اوستون اورونوف پرسپولیسی از اصلی‌ترین امیدهای گلزنی ازبک‌ها برای گلزنی به شمار می‌رود. البته ازبکستان جلال‌الدین ماشاریپوف کاپیتان استقلالی خود را هم در ترکیب دارد و  عزیزبک آمانوف هم با سابقه بازی برای استقلال و پس از جدایی پرحاشیه دوباره به تهران بازخواهد گشت تا به این ترتیب، بازیکنانی آشنا با فوتبال ایران برابر تیم ملی قرار بگیرند. هر چند که یوزهای ایرانی با کسب چهار پیروزی و یک تساوی در این بازی خانگی هم با ذهنیت برد بازی خواهد کرد تا هواداران را خوشحال کنند.

ایران و ازبکستان تاکنون ۱۳ بار مقابل یکدیگر قرار گرفته‌اند که ترازو با اختلاف به سمت یوزهای ایرانی سنگینی می‌کند. تیم ملی ۱۰ مرتبه مقابل ازبکستان برنده بوده و فقط یک بار طعم شکست را چشیده که مربوط به ۱۲ سال گذشته در تهران می‌شود؛ جایی که شاگردان کارلوس کی‌روش با یک گل برای اولین و آخرین بار قافیه را به این رقیب آسیای میانه واگذار کردند.

آمار سرمربیان مقابل یکدیگر و تیم ملی حریف هم به نفع طرف ایرانی است. قلعه نویی مقابل ازبکستان و کاتانچ هیچ‌گاه بازنده نبوده و سرمربی اسلواکیایی هم فقط یک برد از تقابل با تیم ملی دارد که مربوط به زمانی می‌شود که سرمربی عراق بود. برترین گلزنان ایران به ازبکستان سه بازیکن نامدار هستند.

علی دایی، مهدی طارمی و سردار آزمون هر کدام سه گل به ازبکستان زده‌اند و حالا زوج سردار و طارمی این فرصت را دارد تا با گلزنی در بازی امشب به تنهایی برترین گلزن این پیکار باشد. همچنین مهدی ترابی هم که در بازی با هنگ‌کنگ به دلیل بیماری غایب بود، دو گل به ازبکستان زده و ممکن است بتواند در این بازی هم به میدان برود.

کیم جونگ هیوک از کره‌جنوبی به همراه کمک هایش پارک کیونگ یونگ و ژانگ جونگ پیل قضاوت این مسابقه را بر عهده دارد.

پوستر+فیفا+بازی+ایران+ازبکستان
 

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چرخه معیوبی که بی‌خوابی را در مغز تثبیت می‌کند
7 هشدار سلامتی که افراد بالای 50 سال نباید نادیده بگیرند
سلبریتی‌ها کفش‌های خود را برای غزه حراج کردند
کشف ارتباط ژنتیکی میان حساسیت به صدا و اختلالات روانی
فعالیت ابزار امنیتی گوگل متوقف می شود
مردم خودشیفته جهان در کدام کشورها هستند؟
رایزنی نبیه بری و سفیر ایران درباره تحولات لبنان و منطقه
نگرانی تل‌آویو از خرید جنگنده‌های اف‑35 توسط قطر
افزایش بی‌سروصدای ذخیره‌سازی نفت چین
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اردوغان: اسرائیل غزه را با 14 برابر بمب هیروشیما ویران کرد
ادعای جنجالی رئیس موساد علیه ایران
خشم رهبر انصارالله از اهانت نامزد آمریکایی به قرآن
سقوط هواپیما در مکزیک؛ 7 نفر کشته شدند
مبادله 6 زندانی میان ایران و ترکمنستان
آخرین نت‌های شجریان برای اولین بار رونمایی شد
دمبله و انریکه، بهترین‌های فوتبال جهان در 2025
آغاز طرح پرداخت یارانه دستمزد شاغلین واجد شرایط در 91 شهرستان کم‌برخوردار
عارف: روش‌های قدیمی اداره دانشگاه‌ها دیگر پاسخگو نیست
احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران
پزشکیان: دانش‌آموزان باید مهارت‌هایی را بیاموزند که با نیازهای روز همخوانی داشته باشد
ریاض: شهرک‌سازی اسرائیل نقض قطعنامه‌های سازمان ملل است
شهادت نوجوان بلوچ اهل سنت در حادثه تروریستی جاده زاهدان - فهرج
پلیس راه: هموطنان از سفرهای غیرضروری به مازندران خودداری کنند
نورنما | جذاب‌تر از مارتن کیش
یارانه نقدی آذرماه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
نماینده پارلمان اروپا: جایزه صلح نوبل را به فرانچسکا آلبانیزه بدهید
اعتراض‌ها جاده‌های شمال فلسطین را بست
احضار مربی استقلال به کمیته اخلاق
برکناری برخی مسئولان عراق در پی اشتباه سهوی درباره حزب‌الله و انصارالله
اعتراض به رأی دادگاه کره جنوبی علیه دوومیدانی‌کاران ایرانی
تبادل نامه بر سر اسرای جنگی بین روسیه و اوکراین
ردگیری گردش مالی سنگین 3 فرد با 45 حساب بانکی
ریزش ساختمان در یافت‌آباد/ نجات زنده 4 نفر از زیر آوار
مدارس استان کرمان در روز چهارشنبه 26 آذرماه غیرحضوری شد
عراقچی: وضعیت منطقه غرب آسیا آشفته و خطرناک است
لغو پروازهای کیش/ مدارس کیش غیرحضوری شد/ تغییر ساعت کار بانک ها
آمریکا نفتکش‌های بیشتری از ونزوئلا را توقیف می‌کند
احتمال تعطیلی دوباره دولت آمریکا در ژانویه
گزارش تصویری | دیدار دست‌اندرکاران کنگره بزرگداشت شهدای استان البرز با رهبر انقلاب
شمار شهدای غزه به 70 هزار و 667 نفر رسید
عامل خطرناک داعش در بازگشت از کشور همسایه دستگیر شد
بی‌بی‌سی: از پرونده «پانوراما» در دادگاه دفاع می‌کنیم
تنها 15 درصد تکالیف قانونی هوای پاک اجرا شد
ونزوئلا به تبانی ترینیداد و توباگو با آمریکا واکنش نشان داد
تضمین امنیتی یا فریب بزرگ قرن؟
واکنش وزیر آموزش و پرورش به حواشی موسیقی در مدارس
نورنما | روستای رنسانسی ایران که ثبت ملی شده است!
رهبر معظم انقلاب: جوانان ما خوب هستند/ لزوم تبیین هنرمندانه ارزش‌های دفاع مقدس برای آنان
110 اتوبوس برقی در آستانه ورود به شهر تهران
X
آگهی تبلیغاتی