×
ورزشی
شناسه خبر : 177677
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/03/21 ساعت 19:08
گلایه قلعه نویی از نحوه سفر تیم فوتبال/ صعودمان قطعی شد

گلایه قلعه نویی از نحوه سفر تیم فوتبال/ صعودمان قطعی شد

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با گلایه از نحوه برنامه ریزی برای سفر تیم ملی به هنگ کنگ گفت: امیدواریم یک بازی خوب و منطقی انجام دهیم و سه امتیاز را بگیریم. من فکر می‌کنم نتایج خوبی در این مرحله گرفتیم و با دو بازی که باقی مانده بود صعودمان را قطعی کردیم.

نورنیوز-گروه ورزشی: نحوه سفر تیم ملی فوتبال کشورمان به هنگ‌کنگ باعث شد تا امیر قلعه‌نویی در نشست خبری دیدار مقابل ازبکستان از این موضوع گلایه کند.

امیر قلعه‌نویی در نشست خبری پیش از دیدار تیم ملی فوتبال ایران مقابل ازبکستان‌ در چارچوب دور ششم از مرحله اول انتخابی جام جهانی 2026 در قاره آسیا اظهار داشت: ابتدا باید از همه دوستانی که از تیم ملی در هر شرایطی حمایت کردند، از طرف خودم، کادر فنی این تیم و بازیکنان تشکر کنم. مطلب دیگر هم این است که یک گلایه‌‌ای دارم. من هر جایی هم که مربیگری کردم اعتراض نکردم، اما در تیم ملی باید یک جایی گلایه‌ام را انجام دهم.

البته می‌دانم که شخص وزیر ورزش و رئیس فدراسیون فوتبال تمام تلاش‌شان را کردند که تیم شرایطی مطلوب داشته باشد، اما در این سفری که ما رفتیم واقعاً اذیت شدیم. ما دو ماه پیش یک نامه‌ای زدیم که بحث پروازی تیم ملی را مدنظر قرار دهند، ولی هیچ‌کس همکاری نکردند.

شأن و شخصیت تیم ملی خیلی بالاتر از اینهاست

وی ادامه داد: الان دغدغه ما ریکاوری و وضعیت بدنی بازیکنان است. متأسفانه سعید مهری را دیروز از دست دادیم و علت آنهم پروازهایی بود که نباید انجام می‌شد. هرچند که باید از شرکت ماهان تشکر کنیم. شأن و شخصیت تیم ملی خیلی بالاتر از اینهاست. برای ما خیلی جالب بود در این سفر وقتی یک مسافر ما را دید گفت تیم ملی یک کشور باید با این وضعیت سفر کند؟ چطور با چارتر نرفتید؟ که ما جوابی ندادیم. خواهش ما این است که برای مرحله بعدی انتخابی جام جهانی به فکر تیم ملی باشند، چون فوتبال باعث شادابی و خوشحالی مردم است و از طریق فوتبال باید مردم را خوشحال کنیم.

مردم در این شرایط و دغدغه‌هایی که دارند با فوتبال می‌توانند بخشی از مشکلات‌شان را فراموش کنند. مسئولان در مرحله سوم به فکر تیم ملی باشند، چون بچه‌ها خالصانه زحمت می‌کشند و بازیکنان انرژی بیشتری می‌گذارند و من از تک‌تک آنها ممنونم.

امیدواریم یک بازی خوب و منطقی انجام دهیم و 3 امتیاز را بگیریم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران درباره بازی با ازبکستان گفت: همه می‌دانید که ازبکستان یکی از قدرت‌های آسیاست. در آسیا فوتبال خیلی به هم نزدیک شده است. نتایج بازی‌ها را می‌بینید که فوتبال خیلی نزدیک شده است. ازبکستان 10، 12 سال است که سرمایه‌گذاری کرده و در فوتبال پایه خیلی پیشرفت کرده است و تیم بزرگسالان آنها هم از این شرایط استفاده می‌کند. ما بازی بسیار سختی داریم و با توجه به اینکه تیم ما یک مقدار خسته است، اما با برنامه‌ریزی و ریکاوری که انجام شده تیم یک مقدار به لحاظ بدنی بهتر شده است.

با توجه به اختلاف زمانی با هنگ‌کنگ هم ما ضربه خوردیم و درست دو روز را از دست دادیم. با همه این شرایط امیدواریم یک بازی خوب و منطقی انجام دهیم و سه امتیاز را بگیریم. من فکر می‌کنم نتایج خوبی در این مرحله گرفتیم و با دو بازی که باقی مانده بود صعودمان را قطعی کردیم. خواهش من این است که مسئولان به فکر مرحله بعدی انتخابی جام جهانی باشند، چون آنجا تیم‌ها قوی‌تر هستند و شرایط سخت‌تر است. ما کل تیم ازبکستان را خط به خط آنالیز کردیم و مسائل تاکتیکی را به بازیکنان گفتیم و امیدواریم فردا در زمین اجرا شود و مطمئنم که فردا با حضور و استقبال بیشتر تماشاگران نسبت به بازی برابر ترکمنستان با انجام یک بازی خوب دل مردم را شاد می‌کنیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نخست‌وزیر کانادا: روابط با آمریکا به «نقطه ضعف» تبدیل شده است
تحلیلگر اماراتی خواستار تعطیلی پایگاه‌های آمریکایی در منطقه شد
رئیس جمهور برزیل: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران «دیوانگی» است
جنگ و هزینه‌هایی که فراتر از مرزها می‌روند
هشدار قالیباف به فعالان جهانی بازار نفت همزمان با باز شدن بازارها
عارف: ثبات قیمت جهانی سوخت به پایان تضمینی فشار علیه ایران بستگی دارد
تاج: دورنمای خوشی از جام جهانی فوتبال نمی‌بینم
مذاکره امارات برای دریافت پشتوانه مالی در بحبوحه جنگ‌افروزی آمریکا در منطقه
تاکید وزیران خارجه ایران و و پاکستان بر صیانت از صلح و امنیت در منطقه
حمله به یک کشتی کانتینری ایران توسط نظامیان راهزن آمریکایی
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: به زودی پاسخ دزدی دریایی و مسلحانه ارتش آمریکا را می‌دهیم
آمریکا خوشبینانه وارد جنگ شد اما شکست خورد
ابرنفتکش ایران از محاصره آمریکا عبور کرد
برپایی تظاهرات اعتراضی در کریات‌شمونه
ترس اسرائیلی ها از پهپادی های حزب الله
سانچز: آغازگران جنگ باید نتانیاهو را مهار کنند
ترامپ مدعی توقیف یک کشتی ایرانی شد
گزارش سردار رادان از دستگیری عناصر سلطنت‌طلب و وطن‌فروش
رئیس دفتر حفاظت منافع کشورمان در مصر: تحویل اورانیوم غنی شده منتفی است
اعلام جزئیات طرح جدید 10 بندی مدیریت تنگه هرمز
ریزش حمایت از ادامه جنگ علیه ایران از سوی صهیونیستها
شهروندان ژاپنی خواستار استعفای نخست وزیر کشورشان شدند
تالاب «شادگان» جان گرفت
حزب الله لبنان: در خاک سوریه حضور نداریم
اشتباهات راهبردی و محاسباتی دونالد ترامپ
پزشکیان: خون دختران شهید میناب پایمال نخواهد شد
کشته شدن 8 نفر در تیراندازی ایالت لوئیزیانا در آمریکا
یدالله موقن درگذشت
تاکید وزیر فرهنگ بر ضرورت وجود ستاد تبلیغات جنگ
بایرن مونیخ قهرمانی خود در بوندس‌لیگا را قطعی کرد
زخمی شدن 3 دانشجو در تیراندازی آیووا
دعوت از ایرانیان خارج وداخل کشور برای ایجاد تحول در اقتصاد کشور
فاتح نبرد بزرگ لیگ برتر انگلیس مشخص شد
خداحافظی آمریکا با بنزین 3 دلاری
اعتراف انگلیس به پشتیبانی از حمله به ایران
افزایش شدید قیمت سوخت در ایرلند
رایزنی شهباز شریف با پزشکیان/قدردانی پاکستان از مواضع سازنده ایران
اهدای نشان فداکاری اعطاییِ فرمانده شهید کل قوا به خانواده شهید امیر سپهبد موسوی
آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز به ایران التماس می‌کند
بازداشت عامل انتشار مطالب ضد نیروهای مدافع وطن
بخشنامه فروش و تهاتر ساختمان‌های دولتی آسیب‌دیده در جنگ ابلاغ شد
چند کشور و نهاد بین‌المللی به ایران کمک بشردوستانه کردند؟
صندوق‌های ثروت ملی 6عضو شورای همکاری خلیج فارس در معرض شدیدترین فشارهای مالی تاریخ
پاسخ نیروی دریایی سپاه به تیراندازی نیروهای آمریکا به کشتی تجاری ایران
برتری لیورپول و استون ویلا در هفته سی و سوم لیگ برتر
داسیلوا خطاب به ترامپ: به محاصره کوبا پایان دهید
رقم قرارداد استقلال و موسیمانه فاش شد+ جزئیات
مخبر:اگر دشمن بار دیگر اشتباه کند، پاسخ سنگین‌تری دریافت خواهد کرد
سقوط 176 میلیون یورویی ارزش رئال مادرید!
امروز چند نظامی اشغالگر در لبنان زخمی شدند؟