×
بین الملل
شناسه خبر : 177670
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/03/21 ساعت 17:44
آمریکا: توافق آتش‌بس غزه در شورای امنیت رأی‌گیری شود

آمریکا: توافق آتش‌بس غزه در شورای امنیت رأی‌گیری شود

ایالات متحده از شورای امنیت سازمان ملل خواست تا درباره پیش‌نویس قطعنامه واشنگتن برای توقف آتش بس در غزه رأی گیری انجام شود.

نورنیوز- گروه بین الملل: سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل از شورای امنیت درخواست کرده که پیشنهاد واشنگتن برای آتش‌بس در غزه را به رأی بگذارند.

 ایالات متحده اعلام کرد که از شورای امنیت سازمان ملل درخواست کرده تا پیش‌نویس قطعنامه واشنگتن در حمایت از طرف «آتش‌بس فوری با آزادی گروگان‌ها» بین حماس و رژیم صهیونیستی را به رأی بگذارد.خبرگزاری فرانسه گزارش کرد، منابع دیپلماتیک می‌گویند که این رأی‌گیری قرار است امروز صورت بگیرد اما کره جنوبی که ریاست شورای امنیت را برای ماه ژوئن (ماه فعلی) برعهده دارد، هنوز آن را تأیید نکرده است.

سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نیت ایوانز روز یکشنبه بدون مشخص کردن تاریخ رأی‌گیری گفت: «امروز، ایالات متحده از شورای امنیت درخواست کرده که این رأی‌گیری را که از پیشنهاد روی میز حمایت می‌کند، به رأی بگذارد».وی ادامه داد: «اعضای شورا نباید این فرصت را از دست بدهند و باید در حمایت از این توافق، یک صدا باشند».

ایالات متحده بعنوان متحد پروپاقرص رژیم صهیونیستی به دلیل مانع‌تراشی در مسیر چندین پیش‌نویس قطعنامه‌هایی در حمایت از آتش‌بس غزه، به شدت مورد انتقاد است.رئیس‌جمهور آمریکا جو بایدن در تاریخ 31 ماه می (11 خرداد ماه)، طرح جدید و مجزا از سازمان ملل، برای توافق آتش‌بس و آزادی اسرای اسرائیل مطرح کرد. 
طبق طرح فوق، اسرائیل از مراکز جمعیتی غزه خارج می‌شود و حماس نیز، اسرا را آزاد می‌کنند. آتش‌بس تنها 6 هفته ادامه دارد و با ادامه مذاکرات طرفین برای رسیدن به آتش‌بس دائمی، تمدید می‌شود.
ایالات متحده مسئولیت اصلی پذیرش این پیشنهاد را بر عهده حماس گذاشته و از حماس خواسته تا جدیدترین نسخه پیشنهادی واشنگتن برای آتش‌بس را بپذیرد. نسخه پیشنهادی واشنگتن که روز گذشته در اختیار اعضای شورا قرار داده شده و خبرگزاری فرانسه نیز آن را مشاهده کرده است، از طرح آتش‌بس استقبال می‌کند و در عین حال تأکید می‌کند که تل‌آویو برخلاف مخالفت با نسخه‌های پیشین توافقات پیشنهادی، با این نسخه موافقت کرده است.

پیش‌نویس قطعنامه مذکور از حماس درخواست کرده تا این پیشنهاد را بپذیرد و از دو طرف می‌خواهد که بدون شرط و تأخیر، به طور کامل این توافق را اجرا کنند.طبق توافق پیشنهادی، مرحله اول شامل «آتش‌بس فوری و کامل» و آزادی اسرای اسرائیل و تبادل اسرای فلسطینی و همچنین خروج نیروهای رژیم صهیونیستی از مراکز جمعیتی غزه است.این توافق همچنین شامل «توزیع ایمن و کارآمد کمک‌های انسانی در سراسر نوار غزه و به تمام فلسطینیان نیازمند می‌شود».

گزارش‌ها حاکی از آن است که حماس اعلام کرده است که از هرگونه پیشنهادی که بر اساس آتش‌بس دائم، خروج کامل صهیونیست‌ها از نوار غزه و بازسازی و بازگشت آوارگان فلسطینی به مناطق خود و تبادل اسرا باشد، حمایت می‌کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
بسکتبال ایران در رده 28 جهان؛ حفظ جایگاه چهارم آسیا
محکومیت 26 ماهه در آمریکا برای صادرات غیرمجاز کالا به روسیه
پایان مأموریت سفیر ترکیه در تهران
تیراندازی در مدرسه‌ای در ویرجینیا
گنج 1100 ساله در حیاط خانه
اروپا چگونه از «بازی شکست‌خورده» آمریکا حمایت می‌کند؟
مصطفی طرفی سرکنسول جدید ایران در بصره شد
تهدید تازه روبیو علیه ایران
مخالفت بلژیک با مصادره دارایی‌های روسیه؛ تبعات شدیدی خواهد داشت
مجلس: انگلیس 120 سال در پی تضعیف و کنترل ایران بوده است
هشدار دبیرکل نجبا به آمریکا
تودیع وثیقه از یک ماه به چند دقیقه رسید
حزب‌الله ارتباط با هسته امنیتی در لبنان و سوریه را تکذیب کرد
استقلال 1-1 پرسپولیس/ تساوی در نصف جهان، نمایش قابل قبول سرخابی ها در دربی 107+ فیلم‌گل ها
واکنش سازمان ملل به حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک ایران
خرابکاری‌های منتسب به روسیه به «هنجار جدید» در اروپا تبدیل شده است
عملیات انفجار کنترل‌شده در بوشهر
بازگشت حمید نعمت‌الله به سینما پس از 10 سال + تصویر
امتحانات جبرانی نهایی دوازدهم از 14 شهریور+ جدول زمانبندی
محمد ملاحی، هنرمند سیریکی، در حمله آمریکا زخمی شد
سناتور سندرز: باید همین حالا به جنگ غیرقانونی علیه ایران پایان دهیم
هنوز حکمی برای احسان خدادادی صادر نشده است
درخشش ایران در بازی‌های جهانی عشایر؛ 4 مدال در روز دوم
انتقال زندان‌ها به خارج از شهر در دستور کار است
مخبر: حقوق بشر غربی در میناب، لامرد و سیریک دفن شد
وزیر صمت: حفظ تولید نیازمند تقویت تاب‌آوری صنعت و رفع موانع است
میدل ایست آی: تونی بلر خواستار حذف نام «فلسطین» از کتب درسی شد
مصر و قطر خواستار ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا شدند
خیبر خرم‌آباد 2-0 فولاد خوزستان/ خیبر، فولاد را خم کرد
هلند طلاهای خود را از آمریکا و کانادا خارج کرد
اروپا به حمایت از تحریم‌های آمریکا علیه ایران پیوست
آمریکا کاردار جدید خود در بغداد را معرفی کرد
نیو ریپابلیک: جنگ با ایران آمریکا را تضعیف کرده؛ ایران قوی‌تر شده است
کارت آزمون کاردانی 1405 منتشر شد؛ جزئیات دریافت و رفع نقص
ذوب‌آهن 1-0 پیکان تهران/ موتور پیکان در فولادشهر خاموش شد
ملوان انزلی 0-1 نساجی مازندران/ شکست خانگی ملوانان
تغییر در فرماندهی ارتش اردن؛ رئیس جدید ارتش منصوب شد
نسخه رئیس جمهور برای حوزه سلامت
خرس قهوه‌ای دنا قربانی تیراندازی شد
عارف: با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در جنگ رمضان، شرایط دفاعی کشور دائماً بهبود یافت
بقائی: سیریک داستان نیست؛ آمریکا حتی حمله به غیرنظامیان را انکار نمی‌کند
قیطاسی طلایی شد؛ نخستین طلای ایران در بازی‌های جهانی عشایری
قیمت سکه جهش کرد؛ سکه طرح جدید به 226 میلیون تومان رسید
نقش آلمان در تجهیز ماشین جنگی صهیونیست‌ها
نورنما | جست و جو برای یافتن هزاران مفقود در سیل نپال
نورنما | 12 شهریور ؛سالروز شهادت سردار مبارزه با استعمار انگلیس، رئیسعلی دلواری ،گرامی باد
عراقچی بر تقویت همکاری‌های ایران و روسیه تأکید کرد
تاج پرونده هزینه اردوهای ترکیه را به حراست فدراسیون سپرد
پوتین: چین شریک اصلی روسیه در زمینه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای است
ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره باقی ماندن نیروهای آمریکایی در خلیج فارس