×
اجتماعی
شناسه خبر : 177632
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/03/21 ساعت 14:57
افزایش میزان آب تالاب‌های خوزستان

افزایش میزان آب تالاب‌های خوزستان

رئیس اداره احیای تالاب‌های اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان، گفت: به استثنای تالاب بندون که تبخیر و فرورفت آب در آن رخ داده و میزان آب از 75 به 42 درصد کاهش داشته است، میزان آب تالاب‌های خوزستان افزایشی بوده است.

نورنیوز- گروه اجتماعی: موسی مدحجی با اشاره به آخرین وضعیت تالاب‌های خوزستان اظهار کرد: بر اساس آخرین پایش‌ها طبق تصاویر ماهواره‌ای، تالاب هورالعظیم ۶۶ درصد، تالاب شادگان ۹۴ درصد، تالاب بامدژ ۸۶ درصد، تالاب میانگران ۸۸ درصد، تالاب شیمبار ۹۵ درصد و تالاب بندون ۴۲ درصد آب دارند.

وی افزود: به استثنای تالاب بندون که تبخیر و فرورفت آب در آن رخ داده و میزان آب از ۷۵ به ۴۲ درصد کاهش داشته است، میزان آب تالاب‌های خوزستان افزایشی بوده است.

رئیس اداره احیای تالاب‌های اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: بر اساس آمار وزارت نیرو و سازمان آب و برق خوزستان در شش ماهه اول سال آبی ۱۴۰۲-۱۴۰۳، میزان آب ورودی به تالاب شادگان بیش از ۴۳۵ میلیون مترمکعب، تالاب هورالعظیم بیش از ۵۴۴ میلیون مترمکعب و تالاب بامدژ ۴۰۲ میلیون مترمکعب بوده است.

وی بیان کرد: همچنین با توجه به پیگیری‌ها برای پیشگیری از وقوع آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم، طبق آخرین آمار آبگیری تالاب بیش از ۸۰۰ میلیون مترمکعب بوده است.

مدحجی تصریح کرد: از ۱۰ روز گذشته آتش‌سوزی‌های بخش عراقی تالاب هورالظعیم آغاز شده است که با توجه به بارش‌های دو ماه اخیر میزان زیادی از بخش‌های خشک این تالاب آبگیری شده اما آتش‌سوزی‌ها در بخش‌های خشک تالاب رخ داده است که به دلیل آب‌دار بودن بخش‌های ایرانی و بر اثر رطوبت هوا، آتش اطفا شده است.

وی بیان کرد: با سازمان مدیریت بحران، مجموعه معاونت عمرانی استانداری و نمایندگی وزارت امور خارجه در خوزستان برای انتقال مسائل به کشور عراق نامه‌نگاری شده است تا اقدامات مورد نیاز برای همکاری در اطفای حریق تالاب هورالعظیم انجام شود.

رئیس اداره احیای تالاب‌های اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان در خصوص صحت‌سنجی ارقام اعلام‌شده از سوی وزارت نیرو در مورد آورد آب تالاب‌های خوزستان گفت: متناسب با اقدامات وزرات نیرو در مورد آورد آب، اقداماتی انجام شده است. نشست‌هایی نیز با مجموعه سازمان آب و برق خوزستان در خصوص اتلاف آب بین ایستگاه‌های آب‌سنجی و ورودی به تالاب‌ها برگزار شده است.

وی با اشاره به صحت‌سنجی ارقام وزارت نیرو افزود: این ارقام با کاهش مصارف اتلاف آب به دست آمده است یعنی مصارف بین ایستگاه‌های وزارت نیرو و حوضه تالاب کسر شده است اما در سال‌های گذشته این اعدداد کسر نمی‌شد و اعداد بسیار بالاتری در مورد آورد آب اعلام می‌شد.

مدحجی گفت: برای اولین بار در ورودی‌های تالاب هورالعظیم اشل اندازه‌گیری ارتفاع‌سنجی آب روی رودخانه‌های ورودی به تالاب نصب شده و مقدمات کار صحت‌سنجی میزان آورد آب این تالاب در حال انجام است.

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
غیرحضوری شدن فعالیت ببیشتر مدارس خوزستان تا پایان آبان + جزییات
صرفه‌جویی در شمال تهران؛ 67 روز بیشتر آب برای پایتخت
جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران
مالک رستوران اسپانیایی، مشتریان صهیونیست خود را خارج کرد + فیلم
ترامپ: دموکرات‌ها «مثل سگ» پا پس کشیدند
پایان فرار برادران قاتل؛ اعتراف به قتل سه مرد در زاهدان
اعلام آمادگی لاوروف برای دیدار با وزیر خارجه آمریکا
جزئیات پرونده قتل مبینا زارع در غرب تهران ؛ قاتل از کشور گریخت
دستگیری عوامل کشتار غیرمجاز الاغ
رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
رئیس‌جمهور سه‌شنبه به مجلس می‌رود
زلزله‌ای حدود 7 ریشتری شمال شرق ژاپن را لرزاند
عارف: تأمین مسکن، اولویت اصلی دولت است
مهریه بدون سقف و بدون زندان
پرونده ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 با 171 هزار داوطلب بسته شد
اژه‌ای: از متهمان امنیتی جنگ 12 روزه نیز می‌توان گذشت
موفقیت برندهای ایرانی در بازار چین
قیمت دلار و سایرارزها امروز یکشنبه 18 آبان 1404
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 18 آبان 1404 + جدول
پاسخ رسمی مرغداران به شایعه مصرف مواد مخدر در مرغ‌ها
از غزه تا قاب سینما؛ آغاز شمارش معکوس نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت
آلمانی‌ها در مخالفت با صادرات سلاح به رژیم صهیونیستی خود را زنجیر کردند
گذشت از قصاص یک ساعت قبل از اجرای حکم
اعتراض تند شورایی‌ها به غیبت زاکانی در صحن شورا
توانمندی موشکی کشور چند سال جلو افتاده است
اختلال اینترنت ایران مربوط به سرویس کلادفلر است
انتقاد فرانسه از استقرار نیروهای آمریکایی در کارائیب
سقوط عجیب بورس تهران با خروج نقدینگی
نتانیاهو به زوال عقل پیشرفته مبتلا است
نقشه تازه قدرت در نظم نوین معدنی
حمل بار غیرایمن و جابه‌جایی مسافر با خودرو شخصی ممنوع شد
پرداخت بیعانه نقطه آغاز اغلب کلاهبرداری‌های اینترنتی است
پایان رسمی صدرنشینی ایران در رنکینگ جهانی والیبال نشسته
قاضی پرونده اعدام صدام از سوءقصد جان سالم به در برد
قیمت خودرو داخلی و مونتاژی امروز 18 آبان 1404
هشت کشور آماده بازداشت نتانیاهو به اتهام جنایت جنگی در غزه
یک شهید در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اراک میزبان دربی پایتخت شد
چرا کالای ایرانی در بازار عراق 17 درصد گران‌تر تمام می شود؟
راز قتل مادر زن با اعتراف داماد فاش شد
پرواز تمام هواپیماهای «MD-11» در آمریکا ممنوع شد
هیچ کس حق لغو کنسرت‌ها را به‌خاطر سلیقه شخصی ندارد
اخراج کارمندان با 3 فرزند یا مادران باردار ممنوع شد
آغاز طرح ملی بازگرداندن جاماندگان از تحصیل از سیستان و بلوچستان
همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال 1405 دوباره اجرا می‌شود
دلایل عدم بارش باران در پاییز اعلام شد
وزیر کشور عراق: انتخابات با امنیت کامل در حال برگزاری است
ایران در خشک‌ترین دوره 50 سال اخیر؛ تا 10 روز آینده باران نخواهد آمد
تغییر ساعت نظافت تهران پس از حادثه فوت کارگران
آتش‌سوزی در بخش نوزادان بیمارستان کودکان بندرعباس
X
آگهی تبلیغاتی