×
بین الملل
شناسه خبر : 177630
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/03/21 ساعت 14:54
آغاز دوباره جنگ بین دو کره با نصب بلندگو

آغاز دوباره جنگ بین دو کره با نصب بلندگو

روز گذشته ارتش کره جنوبی اعلام کرد که در واکنش به ارسال بالن‌های زباله از جانب همسایه شمالی، بلندگوهایی را نصب و برای کره شمالی برنامه و موسیقی پخش می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: خبرگزاری یونهاپ با انتشار تصاویری،ارتش این کشور را در حال نصب ده‌ها بلندگوی بزرگ و سبز رنگ کنار هم قرار گرفته نشان داد. آنها از طریق بلندگوها تبلیغات علیه کره شمالی را برای مردم این کشور پخش کردند.

ساعاتی بعد، کیم یو جونگ خواهر کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی هشدار داد که کره جنوبی پیش درآمدی برای یک وضعیت بسیار خطرناک ایجاد کرده است. او گفت که اگر کره جنوبی به این برنامه‌ها ادامه دهد و نتواند فعالان غیرنظامی را از پخش اعلامیه‌های تبلیغاتی ضد کره شمالی در سراسر مرز بازدارد، شاهد یک «واکنش جدید» از سوی کره شمالی خواهد بود.

کیم یو جونگ مشخص نکرده است که این واکنش چه خواهد بود اما کره جنوبی امروز دوشنبه خبر داد که نشانه‌هایی از نصب بلندگوها از سوی کره شمالی را شناسایی کرده است.

به این ترتیب روند افزایشی تنش در شبه جزیره کره در چند ماه گذشته که از رزمایش‌های کره جنوبی به همراه آمریکا و همچنین آزمایش‌های موشکی کره شمالی ناشی شده، این روزها به جای درگیری نظامی هرچند محدود در مرز دو کره، صحنه‌ای از جنگ بلندگوها و بالن‌ها را به نمایش گذاشته است.

هرچند در این میان کره جنوبی گفته است که فعالیت‌های نظامی را پس از یک وقفه پنج ساله، بار دیگر در مرز بین دو کره از سر می‌گیرد.

بنابر توافق سال ۲۰۱۸ برای کاهش تنش بین دو کره، تمرینات توپخانه و مانورهای میدانی در یک منطقه حائل زمینی به حالت تعلیق درآمد و در مناطق حائل دریایی، شلیک توپخانه و رزمایش دریایی ممنوع است.

گفتنی است سال‌ها است که افراد فراری از کره شمالی به کره جنوبی و فعالان محافظه‌کار اعلامیه‌هایی را با بالن به کره شمالی می‌فرستند تا مردم این کشور را برای قیام علیه حکومت کیم جونگ اون تشویق کنند.

کره شمالی بارها پایان یافتن پخش این اعلامیه‌ها را خواستار شده بود. این موضوع مدتی به عامل تنش میان دو کشور تبدیل شده است. دو کره همچنان از نظر قانونی در وضعیت جنگ هستند چرا که «جنگ کره ۱۹۵۳-۱۹۵۰» با یک آتش‌بس و نه یک پیمان صلح خاتمه یافت.

پیونگ یانگ اعلام کرد که برای «مقابله به مثل» با توزیع اعلامیه‌های ضد کره شمالی، «تپه های کاغذ باطله و آلودگی» را در مناطق مرزی پخش می‌کند.

کره شمالی در واکنش به ارسال بالن‌های تبلیغاتی کره جنوبی، با ارسال صدها بالن زباله به سمت جنوب این اقدام را تلافی کرده است. ارسال این بالن‌ها ارتش سئول را به حالت آماده باش در آورده و نیروهای این کشور را سرگرم جمع‌آوری زباله‌های پخش شده در سراسر کشور کرده است.

به دنبال آن شورای امنیت ملی ریاست جمهوری کره جنوبی پیمان کاهش تنش بین کره‌ای سال ۲۰۱۸ را به حالت تعلیق درآورد. این نهاد تاکید کرد که وزرا تصمیم گرفتند پیشنهادی را برای تعلیق کامل توافق‌نامه نظامی ۱۹ سپتامبر ۲۰۱۸ (۲۸ شهریور ۱۳۹۷) تا زمانی که اعتماد متقابل بین دو کره برقرار شود، ارائه کنند.

کره+شمالی
 


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
توقف استخراج در میادین گازی استراتژیک تل‌آویو در پی حملات موشکی
وقوع انفجار در نزدیکی یک نفتکش در شمال ابوظبی
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
وقاحت یک رئیس‌جمهور در تهدید وجودی ایرانیان
پیام خاتمی به مناسبت انتخاب سومین رهبر انقلاب اسلامی
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام موشک کروز آمریکا
تحلیلگر سرشناس جهان عرب: ترامپ در دام نتانیاهو گرفتار شد
پوتین پیشنهادهایی برای حل و فصل مسئله ایران به ترامپ داده است
گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و ترکیه
تقویت تدابیر امنیتی در اطراف منزل نتانیاهو
قطر: کانال‌های ارتباطی با ایران قطع نیستند
رد شایعه آلودگی آب تهران پس از انفجار مخازن نفتی
تاجگردون: ایران مقتدر می‌ماند
مراسم تشییع شهدای جنگ تحمیلی رمضان فردا در تهران برگزار می‌شود
اسکان 1700 آسیب دیده جنگ در هتل‌های منتخب
کارلسون: دیپلماسی آمریکا دروغین است
فرار سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به پناهگاه از ترس موشک‌های ایران
مورنینگ‌استار: 165 دختر دانش‌آموز میناب و سکوتی که «گزینش‌گری اخلاقی غرب» را برملا کرد
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از عصر امروز + جزئیات و جدول پرداخت
انتخاب [آیت‌الله] مجتبی، طرح ترامپ را خراب کرد
فردا تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تعطیل است
سرلشکر عبداللهی: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید از کرده‌ی خود اظهار پشیمانی کنند
زمزمه‌های واشنگتن برای آتش‌بس و شگفتی تیم ترامپ از ایستادگی ایران
آرامکو درباره عواقب فاجعه‌بار برای بازارهای نفت هشدار داد
بیش از 19 هزار واحد غیرنظامی در کشور آسیب دیده‌اند
تأکید وزیر راه و شهرسازی بر تسریع بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ
سخنگوی پلیس از آغاز فعالیت مراکز تعویض پلاک در کشور خبر داد
یک فروند پهپاد هرون TP در حوالی تهران منهدم شد
هاآرتص: ترامپ و نتانیاهو به مردم دروغ می گویند
هیچ کمبودی در تأمین گوشت و مرغ کشور نیست
گزارش پنتاگون از هزینه میلیاردی جنگ با ایران
دادگستری رژیم صهیونیستی درخواست عفو نتانیاهو را رد کرد
دست درازی دشمن به حافظه تاریخی و فرهنگی ایران
قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
مخالفت کره جنوبی با انتقال پاتریوت‌های آمریکا به منطقه
سخنگوی دولت: ما جنگ را آغاز نکردیم ولی پایان دهنده آن خواهیم بود
بارش باران در نقاط مختلف کشور
برق مناطق آسیب‌دیده تهران و البرز در کمتر از 2 ساعت وصل شد
5 سند بین‌المللی درباره آسیب به محیط زیست در جنگ‌ها
قالیباف: به دنبال آتش‌بس نیستیم
نخست وزیر اسلواکی: حملات نظامی به ایران نقض قوانین بین‌المللی است
پیش‌بینی قطارهای فوق العاده برای جابه‌جایی حجاج
مرحله هشتم کالابرگ الکترونیکی با تغییرات جدید آغاز شد + جزئیات
موشک‌های ایران شیر گاز اسرائیل را بست
تقدیر قالیباف از بیعت مردم با رهبر انقلاب اسلامی
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 19 اسفند 1404
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
افزایش 50 درصدی اعتبار بانکی بنگاه‌های اقتصادی
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد
تلویزیون رژیم صهیونیستی: شب سختی را گذراندیم