×
اجتماعی
شناسه خبر : 177603
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/03/21 ساعت 12:32
بانک‌ها مکلف به درخواست یک ضامن برای وام ازدواج هستند

بانک‌ها مکلف به درخواست یک ضامن برای وام ازدواج هستند

مدیرکل توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان با انتقاد از رفتار سلیقه‌ای برخی مدیران بانک‌ها برای پرداخت وام ازدواج گفت: براساس قانون، بانک‌ها مکلف به درخواست یک ضامن برای وام ازدواج هستند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام مهدی متقی‌فر، مدیرکل توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان درخصوص تسهیلات وام ازدواج، بیان کرد: در دولت سیزدهم وام ازدواج حدود ۶۴ درصد افزایش پیدا کرد و این دستاورد خوبی بود. اگرچه در برخی کلانشهرها شاید گفته شود که مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان دردی را دوا نمی‌کند، اما طبیعتا در بسیاری از نقاط کشور زوجین با همین مبلغ به خانه خودشان می‌روند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مبلغ وام ازدواج برای دختران زیر ۲۳ سال و پسران زیر ۲۵ سال، ۳۵۰ میلیون تومان و بالاتر از این سن ۳۰۰ میلیون تومان است، گفت: تا پایان سال گذشته، ۱۵۷ همت وام ازدواج پرداخت شد، به طوریکه حدود ۸۵ درصد متقاضیان در سال ۱۴۰۲ وام خود را دریافت کردند.

مدیرکل توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان یکی از مشکلات در حوزه وام ازدواج را متناسب نبودن اعتبار بانک مرکزی با تعداد متقاضیان وام ازدواج دانست و یادآور شد: این موضوع یکی از مسائل مهمی است که سازمان برنامه و بودجه در دولت چهاردهم باید برای آن تدبیری بیاندیشد.

متقی‌فر مسئله دوم را مربوط به سامانه دانست و خاطرنشان کرد: طبق آخرین مکاتبه با بانک مرکزی عنوان شده مشکلات سامانه به زودی برطرف خواهد شد اما اصل قصه مربوط به تضامین است؛ بسیاری از جوانان در حوزه تضامین وام ازدواج و فرزندآوری گرفتار سلیقه‌های مدیران شعبه‌های مختلف کشور هستند.

به گفته وی، براساس قانون، بانک‌ها مکلف به دریافت یک ضامن هستند. سال گذشته رییس بانک مرکزی به همه بانک‌ها نامه ارسال کرد که براساس قانون باید یک ضامن دریافت شود اما باتوجه به اینکه مسئول اعتبارسنجی وام‌ها، رییس شعبه است، براساس سلیقه خود گاهی دو یا سه ضامن خواستار هستند.

مدیرکل توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: در شهرهای کوچک فراهم کردن ضامن‌هایی با شرایط دارا بودن فیش حقوقی و کسر از حقوق و چک، سخت است.

متقی‌فر با اشاره به اینکه وزارت ورزش و جوانان وظیفه پیگیری و مطالبه را دارد، تصریح کرد: عملکرد ما به این گونه است که هر ماه از بانک مرکزی آمار وام ازدواج را استعلام کرده و به استان‌ها نامه ارسال می‌کنیم و از طریق ستادهای ساماندهی در هر استان پیگیر وام ازدواج هستیم. ستادهای ساماندهی به سرعت این فرایند کمک می‌کند. در بحث تضامین نیز در مجلس قبل تلاش شد تا الحاقیه‌هایی را به قانون جوانی جمعیت داشته باشیم اما محقق نشد. البته اقدامی که در مجلس گذشته اتفاق افتاد بحث استفاده سربازان از وام ازدواج و فرزندآوری بود؛ در قانون اینگونه بود که آنها نمی‌توانستند وام دریافت کنند، اما در صحن مجلس مصوب شد و اکنون افرادی که سربازی نرفته‌اند و یا سرباز هستند می‌توانند وام ازدواج و فرزندآوری را دریافت کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تعطیلی بنادر نفتی عراق
بارش برف و باران در محورهای 13 استان
تجاوز شبانه به شهرک‌های صنعتی رباط‌کریم
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امروز
مخالفت آمریکا با درخواست های اسکورت در تنگه هرمز
رئال با کولاک والورده، سیتی را تسلیم کرد
حمله هوایی رژیم صهیونسیتی به سه واحد صنعتی در اراک
تلگراف: ترامپ دیگر قدرت متوقف کردن جنگ علیه ایران را ندارد
انتقاد شدید روسیه و چین از تصویب قطعنامه یکجانبه علیه ایران
بازی‌های موبایلی آرامش‌بخش و آفلاین، برای همه رده‌های سنی
افزایش دوباره بهای نفت در بازارهای جهانی
انگلیس: یک کشتی دیگر در تنگه هرمز آتش گرفت
در اسرائیل سانسور رسانه‌ای حکم‌فرماست تا حملات ایران و حزب‌الله مخابره نشوند!
راه‌آهن اسرائیل هک شد
سرمایه‌گذاران در حال خارج کردن پول‌هایشان از امارات هستند
افزایش قیمت سوخت در آمریکا
عبور قیمت نفت از 100 دلار
بازگشت آخرین گروه از حجاج ایرانی به کشور
رویترز: پس از دو هفته بمباران بی‌وقفه، حکومت ایران در آستانه فروپاشی نیست
احتمال بازبینی روابط امنیتی کشورهای حوزه خلیج فارس با آمریکا
نرخ بنزین در اروپا دستوری شد
ایران پاسخ حمله به مخازن پالایشگاه تهران را داد
فارن افرز: ایران معادله جنگ را تغییر داد، ادامه جنگ به نفع ایران است
مقاومت عراق: امارات به تأسیسات نفتی سعودی حمله کرد
زلزله در بازار کشورهای عربی با تداوم تجاوز آمریکا به ایران/سرمایه‌ها از دبی فراری شدند
لغو پروازهای بریتیش ایرویز به ابوظبی و چندین کشور خاورمیانه‌
در صورت خطای آمریکا تنگه ای دیگر، مشابه هرمز خواهد شد
وقوع حادثه برای دو نفتکش خارجی سوخت عراق در آب‌های بین المللی
حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/ انهدام پهپاد هرون TP
بسیاری از مردم و بسیجیان برای حضور در ایست‌های بازرسی داوطلب شدند
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک به بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم