×
اجتماعی
شناسه خبر : 177427
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/03/20 ساعت 11:31
50 هزار تاکسی برقی در پایتخت

50 هزار تاکسی برقی در پایتخت

تهران به تدریج صاحب 50 هزار تاکسی برقی از طریق قرارداد شهرداری تهران با چین خواهد شد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: تهران به تدریج صاحب ۵۰ هزار تاکسی برقی از طریق قرارداد شهرداری تهران با چین خواهد شد؛ بسته حمل و نقلی در مرحله نخست، ۲۷۰۰۰ دستگاه تاکسی سهم شهر تهران است که قرار است به تدریج وارد این ناوگان شود.

با آغاز به کار دوره فعلی مدیریت شهری، تهران جان تازه‌ای گرفت؛ شورای شهر تهران با اختصاص حدود نیمی از بودجه شهرداری تهران به حوزه حمل و نقل عمومی در دو سال متوالی، زمینه توسعه و بهبود این حوزه را فراهم کرد و شهرداری تهران هم برای جبران عقب ماندگی‌ها آستین‌ها را بالا زد.  

اما در کنار افتتاح 19‌ ایستگاه مترو، احداث خطوط 8، 9، 10، نوسازی بیش از 800 دستگاه اتوبوس، اورهال 428 دستگاه اتوبوس فرسوده، شهرداری تهران یک قرارداد تاریخی با چینی‌ها منعقد کرد که ضمن به سرانجام رساندن یکی از اقدامات بر زمین مانده از سال 95 مبنی بر عقد قرارداد دریافت 630 دستگاه واگن برای مترو که در ادامه به 791 دستگاه افزایش یافت، قرار است 2500 دستگاه اتوبوس 12 متری، 25000 دستگاه تاکسی سدان برقی، 2500 دستگاه تاکسی شاسی‌بلند (suv)، 10 هزار دستگاه ون و 150 هزار دستگاه موتورسیکلت برقی با پشتیبانی مالی چین خریداری شود.  

در کنار گام بلند شهرداری تهران با انعقاد قرارداد مذکور که نتایج آن با همکاری و حمایت‌های دولت به تدریج در سال جاری محقق خواهد شد،  قرار است از طریق وزارت صمت نیز تاکسی برقی‌های دیگری عاید تهران شود.

نماینده ویژه وزیر صمت در حوزه توسعه خودرو‌های برقی نیز در این باره با بیان اینکه برنامه جدید وزارت صمت برای تولید و واردات خودرو‌های برقی تا دو سال یا حتی 3 سال به طول میانجامد، اظهار کرد: 100 هزار تاکسی، 20 هزار خودروی شخصی، 4 هزار دستگاه اتوبوس برقی و 400 هزار دستگاه موتور سیکلت برقی هدف‌گذاری وزارت صمت برای فاز اول برقی‌سازی در کشور است.

از بسته حمل و نقلی وزارت صمت که 10 هزار خودروی برقی تا آخر تیر ماه در کشور عرضه خواهد شد،  27000 دستگاه تاکسی سهم شهر تهران است که قرار است به تدریج وارد این ناوگان شود. از میان حدود 200 دستگاهی که تاکنون به عنوان تاکسی برقی از محل واردات وزارت صمت برای تهران رونمایی شده نیز 4 خودرو مجوز پلاک تاکسی را از وزارت کشور اخذ کرده‌اند.

شادی مالکی سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران در این باره  اظهار کرد: در راستای سیاست‌های دولت سیزدهم و شهرداری تهران برای کاهش آلودگی هوای کلانشهر‌های کشور به‌ویژه شهر تهران و به‌روز‌رسانی سیستم حمل و نقل درون شهری و ارتقای ایمنی خدمات به شهروندان شهر تهران وزارت کشور، پنجم خرداد ماه ضمن تأیید مشخصات فنی 4 مدل خودروی برقی طی مکاتبه‌ای مجوز اعطای پلاک تاکسی توسط پلیس راهنمایی و رانندگی را صادر کرد.

وی با بیان اینکه این نخستین گام برای تأیید مشخصات فنی خودرو‌های برقی است، گفت: دیگر خودرو‌های برقی وارداتی هم در حال طی مراحل فنی برای دریافت این مجوز از سوی وزارت کشور هستند و این مهم آغاز تحولات کلان و سبز سیستم حمل و‌نقل عمومی شهر تهران خواهد بود.

بخشی  از این تاکسی‌ها در قالب شرکت مالکی راهبری می‌شوند و بر تعداد فعلی تاکسی‌های شهر تهران افزوده خواهند شد اما بخش دیگر این تاکسی‌ها جایگزین تاکسی‌های فرسوده فعلی خواهند شد.  


نورنیوز
کلید واژگان
ایرانچینتاکسیبرقی
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دستگیری مرد متجاوز به 35 زن در لباس تعمیرکار
تحریم‌های جدید لندن در پرونده خشونت‌های سوریه
جان‌ باختن کودک 6 ساله در سیلاب روستای مهرگی سیریک
الحکیم: عراق نه میدان جنگ دیگران خواهد بود و نه خط تماس به نیابت از دیگران
روایت‌هایی از دیدار سیاسیون با رئیس‌جمهوری
آغاز پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی+جزییات
بیانیه تند باشگاه پرسپولیس/ آنچه در تبریز رخ داد، عبور از مرز انسانیت و عقده‌گشایی بود
تجمع میلیونی در صنعا در حمایت از قرآن کریم و فلسطین
پیروزی چهارگله پرسپولیس در بازی تدارکاتی مقابل عقاب
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد؛ /کدام محورهای مواصلاتی مسدودند
روسیه بشار اسد را به سوریه تحویل نمی‌دهد
«بهار شیراز» اول زمستان به تلویزیون می‌آید
بازدهی هفتگی؛ چرخش سرمایه ها به کدام سمت؟
یورش اشغالگران به نمازگزاران در مسجد الاقصی
افتتاح نخستین فروشگاه مشترک همراه اول و دیجی‌کالا در قلب بازار دیجیتال تهران
بازی لیگ برتر فوتسال برای دومین بار لغو شد
آغاز پرداخت حقوق آذر ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی
واکنش مخبر به حواشی نشست فعالان سیاسی خراسان‌جنوبی با پزشکیان
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
اقتصاد جهانی به سود چه کسانی می‌چرخد؟
راهدار ماسالی حین خدمت‌رسانی به کاربران جاده‌ای جان باخت
انتخاب داوران ژاپنی برای دیدار تراکتور - الدحیل
لاوروف خواستار بی‌طرفی گروسی در گزارش‌دهی درباره برنامه هسته‌ای ایران شد
نشست پاریس؛ مهندسی بی‌دفاع‌سازی لبنان
بازار طلا به سمت خریدهای خرد رفت/ هشدار نسبت به تبعات مسدودسازی حساب فعالان صنف
ترامپ: احتمال جنگ با ونزوئلا وجود دارد
پیشنهاد صالحی برای مذاکرات ایران و آمریکا
تراکتور نقره داغ شد
مومنی: با اقدامات پیش‌دستانه، خسارت‌های بارندگی‌های شدید به حداقل رسید
پیکر شهروند مسجدسلیمانی غرق‌شده در سیلاب کشف شد
مصرف 75 درصد گاز شبکه در بخش خانگی و تجاری
بقایی: آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی حذف شد
«تهدید ایران» همچنان برای اسرائیل پابرجاست
کدام مدارس فردا شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
حمله سایبری به وزارت خارجه انگلیس/چین دوباره متهم شد
خارک به پربارش‌ترین نقطه ایران تبدیل شد
لبنان ستون ثبات در منطقه است و از آن حمایت می‌کنیم
بیانیه تراکتور درباره اتفاقات دیدار با پرسپولیس
ماکرون: اروپا باید دوباره با پوتین گفتگو کند
تهران درگیر سرما و آلاینده‌ها
وزیر بهداشت: خرید دارو انجام شده اما در انتقال ارز مشکل داریم
افزایش 6 درصدی قیمت مسکن در تهران
ونزوئلا نفتکش‌ها را با اسکورت نظامی راهی دریا کرد
هشدار صریح چین به آمریکا؛ برای مقابله آماده‌ایم
آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
هشدار مجلس؛‌ عواقب ناگوار مدیریت سیاسی در پتروشیمی ها
سرمربی بلژیک: رتبه بیستم ایران اتفاقی نیست
واکنش وزیر ورزش به حکم حبس دوومیدانی‌کاران در کره
X
آگهی تبلیغاتی