×
بین الملل
شناسه خبر : 177378
تاریخ انتشار : شنبه 1403/03/19 ساعت 19:21
ارتش رژیم اسرائیل در «لیست سیاه» کودک‌کش‌های سازمان ملل

«نورنیوز» گزارش می‌دهد

ارتش رژیم اسرائیل در «لیست سیاه» کودک‌کش‌های سازمان ملل

سرانجام سازمان ملل متحد تصمیم گرفت نام رژیم اسرائیل را در فهرست سیاه افراد و ارتش‌هایی که به کودکان در مناطق درگیری آسیب می‌زنند، بگنجاند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل؛ نیمی از فلسطینی‌هایی که در هشت ماه اخیر در غزه به شهادت رسیدند، زن و کودک بودند و حال سازمان ملل در اقدامی دیرهنگام، اما ضروری نام این رژیم را در فهرست سیاه قرار داد.

این اقدام پس از آن صورت گرفت که رژیم صهیونیستی مدرسه «السردی» که آوارگان را در خود جای داده بود، هدف حمله قرار داد و ده‌ها شهید برجای گذاشت. این مدرسه وابسته به آژانس امداد و اقدام سازمان‌ملل متحد برای آوارگان فلسطینی موسوم به «آنروا» بود که بر اساس قوانین جهانی همچون بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از مصونیت برخوردار بوده است.

بر اساس گزارش‌ها قرار است نام رژیم صهیونیستی در فهرست جهانی متخلفان حقوق کودکان ۱۴ ژوئن به شورای امنیت سازمان ملل ارائه شود. این درخواست، ذیل گزارش سالانه درباره نحوه محافظت از کودکان در درگیری‌های مسلحانه توسط دبیرکل سازمان ملل ارائه خواهد شد

«گیلعاد آردان»، نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل با تأیید این موضوع گفت که «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل این تصمیم را به اطلاع رژیم صهیونیستی رسانه است. آردان از این تصمیم انتقاد کرد و آن را «شرم‌آور» خواند.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اسرائیل در واکنش گفت سازمان ملل خود را به «لیست سیاه تاریخ» اضافه کرده است و ارتش این رژیم «اخلاقی‌ترین ارتش در جهان» است.

استقبال از تصمیم سازمان ملل

 «عزت الرشق»، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که قرار گرفتن نام رژیم صهیونیستی در لیست سیاه سازمان ملل به خاطر کشتار کودکان، نتانیاهو؛ ارتش و ارکان حکومت این رژیم را خشمگین و دیوانه کرده است.

تشکیلات خودگردان فلسطیننیز در واکنش اعلام کرد که این یک اقدام صحیح برای بازخواست از این رژیم است.

سازمان همکاری اسلامی از این اقدام سازمان ملل استقبال کرد. «منیر اکرم» سفیر پاکستان در سازمان ملل نیز از تأخیر سازمان ملل برای اتخاذ این تصمیم انتقاد کرد.

 این تصمیم در شرایطی اتخاذ شد که بر اساس جدیدترین گزارش دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در نوار غزه تاکنون ۱۵ هزار و ۵۱۷ کودک فلسطینی در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند. در این بیانیه آمده است که ۳ هزار و ۵۰۰ کودک دیگر نیز در غزه به سبب سوء تغذیه و کمبود مواد غذایی به خاطر جنگ در آستانه مرگ قرار دارند. دهها نوزاد و کودک فلسطینی در هفته‌های اخیر به دلیل قحطی و گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند.

اقدام سازمان ملل در الحاق نام رژیم صهیونیستی به لیست سیاه و متخلفان حقوق کودکان، آخرین گام از ایجاد محدودیت و محکومیت رژیم اسرائیل از سوی نهادهای بین‌المللی و جهانی است که اگرچه موج اعتراض‌ها را تقویت می‌کند، اما هنوز تا تحریم‌های گسترده و بازدارنده فاصله دارد. 

جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه کودکان

اگرچه شهادت ده‌ها هزار کودک فلسطینی یکی از اسناد جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه است، اما بر اساس گزارش‌ها این تنها یکی از اقدامات ارتش تل‌آویو علیه کودکان است. چراکه اصلی‌ترین سلاح کشتار جمعی صهیونیست‌ها و حامیان‌شان در غزه، قحطی بشرساخته است که سبب شده گرسنگی و سوء تغذیه جان و سلامت کودکان غزه را تهدید کند. دیگر سلاح صهیونیست‌ها برای کشتار کودکان، ممانعت از ارسال دارو و تجهیزات پزشکی است که جان کودکان مجروح و بیمار را به خطر انداخته است. زایمان‌های زودرس بر اثر حملات رژیم صهیونیستی که منجر به تولد کودکان مرده یا ناقص می‌شود، بخش دیگری از جنایت‌های این رژیم است. بر اساس آمار، شمار زیادی از کودکان در حملات رژیم صهیونیستی یک یا دو پای خود را از دست داده‌اند. همچنین شمار زیادی از کودکان یک یا هر دو والدین خود را از دست داده‌اند و دیگر خانواده‌ای که از آنها مراقبت کنند، ندارند. این جنایت‌ها منهای نابودی مراکز آموزشی مانند مدرسه است که عملا فرصت تحصیل را از کودکان غزه گرفته و مجموع این جنایت‌ها بود که سبب شد آفریقای جنوبی به خاطر «نسل‌کشی» از رژیم صهیونیستی به لاهه شکایت کند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
عراقچی با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل دیدار کرد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال (2) - اتلتیکو مادرید (5)| رئال به دنبال تثبیت صدرنشینی در دربی مادرید
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
X
آگهی تبلیغاتی