×
بین الملل
شناسه خبر : 177378
تاریخ انتشار : شنبه 1403/03/19 ساعت 19:21

«نورنیوز» گزارش می‌دهد

ارتش رژیم اسرائیل در «لیست سیاه» کودک‌کش‌های سازمان ملل

سرانجام سازمان ملل متحد تصمیم گرفت نام رژیم اسرائیل را در فهرست سیاه افراد و ارتش‌هایی که به کودکان در مناطق درگیری آسیب می‌زنند، بگنجاند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل؛ نیمی از فلسطینی‌هایی که در هشت ماه اخیر در غزه به شهادت رسیدند، زن و کودک بودند و حال سازمان ملل در اقدامی دیرهنگام، اما ضروری نام این رژیم را در فهرست سیاه قرار داد.

این اقدام پس از آن صورت گرفت که رژیم صهیونیستی مدرسه «السردی» که آوارگان را در خود جای داده بود، هدف حمله قرار داد و ده‌ها شهید برجای گذاشت. این مدرسه وابسته به آژانس امداد و اقدام سازمان‌ملل متحد برای آوارگان فلسطینی موسوم به «آنروا» بود که بر اساس قوانین جهانی همچون بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از مصونیت برخوردار بوده است.

بر اساس گزارش‌ها قرار است نام رژیم صهیونیستی در فهرست جهانی متخلفان حقوق کودکان ۱۴ ژوئن به شورای امنیت سازمان ملل ارائه شود. این درخواست، ذیل گزارش سالانه درباره نحوه محافظت از کودکان در درگیری‌های مسلحانه توسط دبیرکل سازمان ملل ارائه خواهد شد

«گیلعاد آردان»، نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل با تأیید این موضوع گفت که «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل این تصمیم را به اطلاع رژیم صهیونیستی رسانه است. آردان از این تصمیم انتقاد کرد و آن را «شرم‌آور» خواند.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اسرائیل در واکنش گفت سازمان ملل خود را به «لیست سیاه تاریخ» اضافه کرده است و ارتش این رژیم «اخلاقی‌ترین ارتش در جهان» است.

استقبال از تصمیم سازمان ملل

 «عزت الرشق»، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که قرار گرفتن نام رژیم صهیونیستی در لیست سیاه سازمان ملل به خاطر کشتار کودکان، نتانیاهو؛ ارتش و ارکان حکومت این رژیم را خشمگین و دیوانه کرده است.

تشکیلات خودگردان فلسطیننیز در واکنش اعلام کرد که این یک اقدام صحیح برای بازخواست از این رژیم است.

سازمان همکاری اسلامی از این اقدام سازمان ملل استقبال کرد. «منیر اکرم» سفیر پاکستان در سازمان ملل نیز از تأخیر سازمان ملل برای اتخاذ این تصمیم انتقاد کرد.

 این تصمیم در شرایطی اتخاذ شد که بر اساس جدیدترین گزارش دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در نوار غزه تاکنون ۱۵ هزار و ۵۱۷ کودک فلسطینی در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند. در این بیانیه آمده است که ۳ هزار و ۵۰۰ کودک دیگر نیز در غزه به سبب سوء تغذیه و کمبود مواد غذایی به خاطر جنگ در آستانه مرگ قرار دارند. دهها نوزاد و کودک فلسطینی در هفته‌های اخیر به دلیل قحطی و گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند.

اقدام سازمان ملل در الحاق نام رژیم صهیونیستی به لیست سیاه و متخلفان حقوق کودکان، آخرین گام از ایجاد محدودیت و محکومیت رژیم اسرائیل از سوی نهادهای بین‌المللی و جهانی است که اگرچه موج اعتراض‌ها را تقویت می‌کند، اما هنوز تا تحریم‌های گسترده و بازدارنده فاصله دارد. 

جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه کودکان

اگرچه شهادت ده‌ها هزار کودک فلسطینی یکی از اسناد جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه است، اما بر اساس گزارش‌ها این تنها یکی از اقدامات ارتش تل‌آویو علیه کودکان است. چراکه اصلی‌ترین سلاح کشتار جمعی صهیونیست‌ها و حامیان‌شان در غزه، قحطی بشرساخته است که سبب شده گرسنگی و سوء تغذیه جان و سلامت کودکان غزه را تهدید کند. دیگر سلاح صهیونیست‌ها برای کشتار کودکان، ممانعت از ارسال دارو و تجهیزات پزشکی است که جان کودکان مجروح و بیمار را به خطر انداخته است. زایمان‌های زودرس بر اثر حملات رژیم صهیونیستی که منجر به تولد کودکان مرده یا ناقص می‌شود، بخش دیگری از جنایت‌های این رژیم است. بر اساس آمار، شمار زیادی از کودکان در حملات رژیم صهیونیستی یک یا دو پای خود را از دست داده‌اند. همچنین شمار زیادی از کودکان یک یا هر دو والدین خود را از دست داده‌اند و دیگر خانواده‌ای که از آنها مراقبت کنند، ندارند. این جنایت‌ها منهای نابودی مراکز آموزشی مانند مدرسه است که عملا فرصت تحصیل را از کودکان غزه گرفته و مجموع این جنایت‌ها بود که سبب شد آفریقای جنوبی به خاطر «نسل‌کشی» از رژیم صهیونیستی به لاهه شکایت کند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
معاون اجرایی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی : برای تأمین بنزین نگرانی نداریم
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
آتش‌سوزی عمدی در تورنتو جان 2 عضو خانواده ایرانی را گرفت
زمان پرداخت مرحله جدید «کالابرگ» به سه دهک اول اعلام شد
از یکجانبه‌گرایی تا چندجانبه‌گرایی؛ دیپلماسی دفاعی ایران در معماری نوین نظام جهانی
هدیه ویژه حامی مالی المپیاکوس به مهدی طارمی و ستاره‌های تازه‌ وارد تیم
انتقاد اسپانیا از سکوت اتحادیه اروپا در قبال نسل‌کشی در غزه
وزیر جنگ آمریکا: قرار است بیشتر بُکشیم
صدور ردیف استخدامی 3 هزار عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها
بیشتر لبنانی‌ها مخالف خلع سلاح حزب الله هستند
پرواز مجدد جنگنده های ونزوئلا بر فراز ناو آمریکایی
هوای تهران در شرایط «قابل قبول» قرار گرفت
یونیسف: بیش از 700 هزار کودک در غزه از تحصیل محروم شده‌اند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 شهریور
سازمان سنجش: مهلت انتخاب رشته تا 17 شهریور تمدید شد
مادورو: تلاش واشنگتن برای تغییر نظام در کاراکاس اشتباه است
مقدماتی جام‌جهانی اروپا و شب پرگل
قاتل شهید رضایی در سمیرم اعدام شد+فیلم
پیکر استاد احمد پژمان به زادگاهش در لارستان باز می‌گردد
رویکرد فرهنگی دولت و موضوع برگزاری کنسرت خیابانی
تل‌آویو همچنان در انزوای هوایی؛ ادامه تعلیق پروازها از سوی ایتالیا
بلاگر هتاک به اقوام بازداشت شد
وزیر خارجه آلمان: انفجار خطوط لوله گاز نورد استریم تروریستی است
X
آگهی تبلیغاتی