×
اجتماعی
شناسه خبر : 177277
تاریخ انتشار : شنبه 1403/03/19 ساعت 10:38
مابه‌التفاوت حقوق فروردین جداگانه پرداخت می‌شود

طبق اعلام سازمان تامین احتماعی، پس از واریز حقوق خردادماه

مابه‌التفاوت حقوق فروردین جداگانه پرداخت می‌شود

سازمان تامین اجتماعی در اطلاعیه ای اعلام کرد: مابه‌التفاوت حقوق فروردین ماه مستمری‌بگیران پس از اتمام واریزی‌های حقوق خردادماه، به‌طور جداگانه به حساب آنان واریز خواهد شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: بر اساس اطلاعیه تامین اجتماعی افزایش سالیانه حقوق مستمری‌بگیران این سازمان مطابق روال هر ساله، پس از تعیین و تصویب میزان افزایش سالیانه از سوی هیأت‌ وزیران و ابلاغ مصوبه مربوطه اجرایی می‌شود.

بر اساس اعلام قبلی سازمان تأمین‌اجتماعی، حقوق مستمری‌بگیران در اردیبهشت ماه پس از اعمال افزایش‌های سالیانه محاسبه و پرداخت شد و واریز حقوق خردادماه همانند اردیبهشت ماه، طبق روال معمول و بر اساس حروف الفبا واریز خواهد شد.

سازمان تامین اجتماعی تاکید کرده است بر همین اساس به اطلاع مستمری‌بگیران می‌رساند، برابر برنامه‌ریزی انجام شده، پس از اتمام پرداخت کامل مستمری خرداد ماه که مطابق جدول زمان‌بندی انجام می‌شود، مابه‌التفاوت فروردین ماه متعاقبا پس از اتمام واریزی‌های حقوق خرداد ماه، به‌طور جداگانه به حساب مستمری‌بگیران واریز خواهد شد.

گفتنی است سازمان تأمین‌اجتماعی پیش از این در مورد جزییات افزایش مستمری و کمک‌های جانبی به بازنشستگان و مستمری‌بگیران اعلام کرده بود که حقوق اردیبهشت آنان براساس فرمول افزایش مستمری‌بگیران این سازمان پرداخت می شود.

براساس بخشنامه صادره از سوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، در اجرای مواد ۹۶ و ۱۱۱ قانون تأمین‌اجتماعی و تصمیمات شورای عالی کار و تصویب نامه هیات وزیران؛ از تاریخ اول فروردین ۱۴۰۳ همه مستمری‌های بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان مشمول قانون تأمین‌اجتماعی که تا پایان سال ۱۴۰۲ برقرار شده است، برای دریافت‌کنندگان حداقل مستمری و کمتر از آن به میزان ۳۵ درصد و برای سایر سطوح بالاتر از حداقل، به میزان ۲۲ درصد مستمری پایان اسفند سال گذشته به همراه مبلغ ثابت ۶۹۰ هزار و ۷۸ تومان افزایش می‌یابد.

در این بخشنامه حداقل میزان مستمری بازنشستگی، ازکارافتادگی کلی و مجموع مستمری بازماندگان مشمول اجرای ماده ۱۱۱ قانون تأمین‌اجتماعی از یکم فروردین ۱۴۰۳ ماهانه ۷۱ میلیون و ۶۶۱ هزار و ۸۴۰ ریال تعیین شده که متناسب با شرایط هر یک از مستمری‌بگیران، برخی مزایای جنبی نیز به این رقم افزوده می‌شود.

دریافت‌کنندگان حداقل مستمری و کمتر از آن به میزان ۳۵ درصد و برای سایر سطوح بالاتر از حداقل، به میزان ۲۲ درصد مستمری پایان اسفند سال گذشته به همراه مبلغ ثابت ۶۹۰ هزار و ۷۸ تومان افزایش می‌یابد. در این بخشنامه، کمک‌های جنبی قابل پرداخت به مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی شامل حق سنوات، کمک هزینه عائله‌مندی، کمک هزینه اولاد و کمک هزینه همسر متکفل فرزند، کمک هزینه مسکن و کمک به تأمین معیشت مستمری‌بگیران تعیین شده است.

به‌موجب این بخشنامه، حق سنوات مازاد بر ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه بازنشستگان و مستمری‌بگیران (سوابق اصلی و ارفاقی) در سال ۱۴۰۳ به میزان ۵ هزار ریال به ازای هر سال سابقه مازاد بر ۲۰ سال افزایش می‌یابد.

براساس این گزارش، میزان کمک‌هزینه عائله‌مندی مستمری‌بگیران دارای حداکثر ۲ فرزند ۱۴ میلیون و ۴۱۰۰ ریال، مبلغ کمک هزینه عائله‌مندی مستمری‌بگیران دارای ۳ فرزند و بیشتر ۱۸ میلیون و ۲۰۵ هزار و ۳۳۰ ریال، میزان کمک هزینه اولاد تا ۲ فرزند ۸ میلیون و ۵۹۵ هزار و ۶۲۰ ریال و برای فرزند سوم و بیشتر ۱۱ میلیون و ۱۷۴ و ۳۰۶ ریال، مبلغ کمک هزینه همسر متکفل فرزند پرونده‌های بازماندگان دارای حداکثر ۲ فرزند ۱۴ میلیون و ۴۱۰۰ ریال و مبلغ کمک هزینه همسر متکفل فرزند پرونده‌های بازماندگان دارای ۳ فرزند و بیشتر ۱۸ میلیون و ۲۰۵ هزار و ۳۳۰ ریال تعیین شده است.

این گزارش حاکی است میزان کمک‌هزینه مسکن قابل پرداخت به مستمری‌بگیران نیز به ازای هر پرونده مستمری بازنشستگی، ازکارافتادگی کلی و بازماندگان ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال و میزان ریالی کمک به تأمین معیشت مستمری‌بگیران نیز به ازای هر پرونده مبلغ ۴ میلیون ریال تعیین شده است.

همچنین پرداخت مستمری اردیبهشت بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین‌اجتماعی از ۲۱ اردیبهشت ماه جاری آغاز شده است و حقوق این ماه آنان بر مبنای افزایش‌های موضوع این بخشنامه در حال پرداخت است. سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین اعلام کرده است مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان و مستمری‌بگیران این سازمان نیز در خرداد پرداخت خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ناراحتی هگست از تماس مستقیم وزیر نیروی دریایی با ترامپ
راهکارهای کاهش تحلیل رفتن عضلات در سنین بالا
زیاده خواهی های وزارت دارایی رژیم صهیونیستی
اعتراض مکزیک به فعالیت مخفیانه دو مامور سیا
دریانوردی در تنگه هرمز باید آزاد شود
آتش‌سوزی در ناوشکن آمریکایی «زوموالت»؛ 3 ملوان زخمی شدند
اعتراض ایران درباره سوء استفاده آمریکا از خاک و آسمان 5 کشور
درخواست دوباره آلمان از ایران برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد
گزارش رسانه‌های آمریکایی از اختلاف آماری پنتاگون در تلفات جنگ با ایران
ایروانی: آمریکا و اسرائیل مسئول حملات به زیرساخت‌های فضایی ایران‌اند
عطسه‌های بهاری؛ آلرژی فصلی یا سرماخوردگی؟
حمله ضدانقلاب به تجمع حامیان ایران در لندن
سنای آمریکا برای پنجمین بار تلاش دموکرات ها را ناکام گذاشت
مخالفت عربستان با پروژه رژیم صهیونیستی برای مسیر جایگزین تنگه هرمز
وزیر نیروی دریایی آمریکا از دولت ترامپ استعفا داد
ادعای ترامپ درباره مذاکرات با ایران؛ هیچ جدول زمانی مشخصی وجود ندارد
آیت‌الله جوادی آملی: حضور مردم در صحنه جلوه‌ای از آیات الهی است
پیروزی بارسلونا در شبی تلخ برای یامال و پرتنش برای هواداران
دو سرباز نیروی هوایی اسرائیل به جاسوسی برای ایران متهم شدند
بایرن در فینال جام حذفی؛ شاگردان کمپانی در مسیر سه‌گانه
بازگشت مقتدرانه سیتی؛ گواردیولا صدر جدول را از آرسنال گرفت
توقف 10 دقیقه‌ای بازی بارسلونا برای نجات جان یک هوادار
شهادت خبرنگار روزنامه «الاخبار» لبنان در حمله هوایی به جنوب این کشور
رئیس فدراسیون فوتبال: هنوز درباره سهمیه‌های AFC تصمیمی نگرفته‌ایم
آمریکا از شهروندانش خواست لبنان را ترک کنند
پنجمین تلاش سنای آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ
چهار دیدار تدارکاتی تیم ملی در اردو‌ی ترکیه قطعی شد
فاصله‌گیری برخی متحدان اروپایی از واشنگتن در پرونده ایران
تیم محمد بنا قهرمان اروپا شد
احتمال افزایش 15 تا 20 درصدی نرخ بلیت هواپیما در آمریکا
چه میزان شغل در معرض خطر ورشکستگی‌ قرار دارد؟
حزب الله 4 پهپاد شناسایی رژیم اسرائیل را منهدم کرد
هت‌تریک کومان و جشن پنج‌گله النصر؛ صعود مقتدرانه به فینال آسیا
برد دراماتیک الچه مقابل اتلتیکومادرید
مهدی فرید چگونه جذب شد و چه اطلاعاتی منتقل کرد؟
لیلاز پاسخ می دهد؛ آیا ایران با محاصره دریایی متضرر می شود؟
معاون دفتر پزشکیان: اینترنت طبقاتی یا پرو با نظرات رئیس‌جمهور در تضاد است
تاکید عراقچی بر ضرورت اتخاذ موضع قاطع کشورها در محکومیت تجاوز به ایران
صدها شهرک‌نشین به مسجد الاقصی یورش بردند
دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه مالاکا برنامه جدید اندونزی
سرمربی چلسی برکنار شد
رژیم اسرائیل به دنبال ایجاد شهرک صهیونیست‌نشین در جنوب سوریه
چند بشکه نفت ایران از خلیج فارس خارج شد؟
هشدار امنیتی در کاخ سفید اعلام شد
آیا موضوع هسته‌ای جزو راهبردهای تیم مذاکره‌کننده ایرانی بود؟
سومالی: عبور کشتی‌های اسرائیلی از باب المندب ممنوع است
سی‌بی‌اس گزارش داد: توان نظامی ایران بیش از چیزی است که ترامپ می‌گوید
پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌
پس از یک دوره توقف؛ صدور مجوز کنسرت‌ها ازسرگرفته شد
دیپلماسی خشن ترامپ مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات اسلام آباد است