×
سیاسی
شناسه خبر : 177195
تاریخ انتشار : جمعه 1403/03/18 ساعت 14:45
مخبر: توقع شهید رئیسی از ما پیگیری بدون وقفه امور کشور است

در آئین بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی ۶ استان؛

مخبر: توقع شهید رئیسی از ما پیگیری بدون وقفه امور کشور است

سرپرست ریاست جمهوری تصریح کرد: مروری گذرا بر وضعیت کشور در روزهای آغازین دولت مردمی و مقایسه آن با شرایط امروز به خوبی نشان می‌دهد که با تلاش‌های مجاهدانه و شبانه‌روزی رئیس جمهور شهید و پیمودن مسیری مشقت‌بار و پرسنگلاخ امروز وضعیت کشور در همه بخش‌ها تا چه اندازه بهبود یافته است.

نوزنیوز-گروه سیاسی:‌ محمد مخبر روز گذشته در مراسم بهره‌برداری از ده‌ها پروژه عمرانی در سیستان و بلوچستان و ۵ استان دیگر کشور، اولویت‌دهی به استان‌های کم‌برخوردار کشور در سفرهای استانی را نماد و تجلی عدالت‌خواهی رئیس جمهور شهید عنوان کرد و اظهار داشت: شهید رئیسی به رغم تمرکز ویژه بر مسائل کلان کشور، هیچگاه از مسائل جزئی و موردی که برای مردم آزاردهنده بود، غافل نشد.

مخبر در ادامه ذخیره‌سازی بی‌سابقه کالاهای اساسی در کشور، جلوگیری از تنش‌های آبی در بسیاری از شهرها و روستاها با اجرای طرح‌های بزرگ تأمین آب و عبور کشور از مرحله بحران تأمین آب، برق و گاز با هدف‌گذاری برای رسیدن به مرحله اطمینان را حاصل مجاهدت‌ها، پیگیری‌ها و تلاش‌های شبانه‌روزی رئیس جمهور شهید و وزرای دولت مردمی عنوان کرد.

سرپرست ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه امروز توقع شهید رئیسی از همه ما پیگیری مجدانه و بدون وقفه کارها و امورات کشور است، اظهار داشت: افتتاح پروژه‌های عمرانی در استان سیستان و بلوچستان و دیگر استان‌های کشور نشان می‌دهد که توقع و خواسته رئیس جمهور شهید بر زمین نمانده و از همه همکاران در دولت برای تلاش و پیگیری بی‌وقفه کارها صمیمانه تشکر می‌کنم.

مخبر  تصریح کرد: عزم دولت مردمی بر محرومیت‌زدایی از استان سیستان و بلوچستان بوده و خواهد بود و ۴۲ طرحی که امروز با اعتباری بالغ بر ۸۶ هزار میلیارد تومان در این استان و دیگر استان‌های کشور در راستای خدمت‌رسانی به مردم به بهره‌برداری رسید را به روح بلند شهدای خدمت تقدیم می‌کنیم.

در مراسم روز گذشته۳ طرح کلان دولت مردمی در بخش نفت و گاز در استان سیستان و بلوچستان و همچنین ۸ طرح کیفی‌سازی و انتقال فرآورده‌های نفتی در ۵ استان کشور به ارزش ۱.۵ میلیارد دلار، ۲۸ طرح آب و برق دولت مردمی در استان سیستان و بلوچستان و با تمرکز بر تأمین آب پایدار مردم این استان به‌عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی رئیس‌جمهور شهید، چندین نیروگاه بادی، گازی و خورشیدی و خطوط و پست‌های توزیع برق، ۳ طرح در بخش صنعت و معدن و ارتباطات در استان سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری رسید که پوشش ۵۸ درصدی اینترنت در استان در ابتدای دولت مردمی را به ۹۱ درصد رساند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
افزایش 10 تا 270 درصدی قیمت برخی داروها
هریس: بایدن از من حمایت نکرد
محور چالوس از فردا برای 3 روز مسدود می‌شود
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراها غیرحضوری است
خواهران منصوریان نقره داغ شدند
عمران خان و همسرش به 17 سال حبس محکوم شدند
همه فرودگاه‌های کشور عملیاتی است
کندوان 3 روز مقطعی مسدود می‌شود
هوای اهواز و کارون در وضعیت «قرمز»
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول
عراقچی: حمل‌ونقل نقش کلیدی در تحقق منافع ملی دارد
میوه شب یلدا با قیمت متعادل عرضه می شود
جزئیات قتل قهرمان کشتی در نزاع خانوادگی در بیمارستان
فتح قله 3.8 میلیون واحدی در بورس تهران
یوسف صیادی در بیمارستان بستری شد
موج بعدی بارش‌ها ازراه می‌رسد/افزایش شمارجانباختگان به7نفر/ رشد 260 درصدی بارش‌ درهرمزگان
پادکست | تاثیرات افزایش نرخ سود بین بانکی
پیام تبریک دکتر پزشکیان به مناسبت روز ملی قطر
چاه‌های 200متری منابع زیرزمینی پایتخت را از بین می‌برد
روایت نابغه ایرانی گوگل از انقلاب سرعت پردازش داده‌ها
کشف 41 هزار تُن برنج و نهاده دامی قاچاق و احتکاری در تهران
آغاز نوبت‌دهی اینترنتی بیمارستان‌های دولتی از اول دی‌ ماه
اعلام رسمی علت مرگ کارگردان معروف هالیوود و همسرش
7 میلیون موتورسیکلت، گره اصلی ترافیک تهران
صلاح باز هم عربستانی‌ها را ناامید کرد
پهلو گرفتن کشتی 66 هزار تُنی گندم در بندر شهید رجایی
پیش‌نویس لایحه «به رسمیت شناختن زبان اشاره ایرانی» تدوین شد
نقشه علمی جهان اسلام به کدام سو می‌رود؟
رئیس سازمان بورس: تا پایان سال 20 عرضه اولیه انجام می‌شود
پرشدگی 33 درصدی سدها
پیست اسکی توچال بازگشایی شد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(142) «جهرم»
ادامه واریز حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از امروز +جزییات
انهدام مخفیگاههای داعشی در غرب عراق
در کوچه بن بست نباید نشست
ترور شخصیت معروف در حمص توسط عناصر جولانی
جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت
افزایش 50 درصدی مرگ موتورسیکلت‌سواران در تصادفات پایتخت
آینده حزب‌الله و مقاومت در فضای تصاعد بحران
اعتراف هولناک مرد 70 ساله به قتل همسرش در مشهد
پزشکیان: سالی چندهزار کشته در جاده‌ها، قابل قبول نیست
یک آمریکایی ایرانی‌تبار دستیار وزیر خارجه شد
فدراسیون فوتبال مصر انتصاب کی‌روش را تکذیب کرد!
عارف: باید شرایط برای جذب سرمایه‌ها ایجاد شود
جهان نظاره گر خاموش «غرق» غزه
مدنی‌زاده: دولت اقتصاد را رها نکرده است
توافق ایران و عراق برای افتتاح گذرگاه جدید میان دو کشور
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی دی ماه سال 1404
اشرف بروجردی، رئیس اسبق کتابخانه ملی ایران درگذشت
از هر 100 متقاضی وام ازدواج 73 نفر دست خالی می‌مانند
X
آگهی تبلیغاتی