×
سیاسی
شناسه خبر : 176917
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/03/15 ساعت 18:35
اعلام جزییات مناظره‌های انتخابات

اعلام جزییات مناظره‌های انتخابات

دبیر ستاد انتخابات سیما به تشریح جزئیاتی از برنامه های تبلیغاتی پرداخت و از آماده‌سازی دکور برنامه مناظره تلویزیونی خبر داد.

نورنیوز-گروه سیاسی: این روزها برگزاری مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری یکی از مهمترین مسائل سازمان صداوسیماست. از چندی پیش پیمان جبلی رئیس صداوسیما درباره برگزاری این مناظره‌ها خبر داد و طی روزهای گذشته جلساتی هم درباره کم و کیف این مناظره‌ها برگزار شده است.

جدیت سازمان در برگزاری مناظره‌ها البته مانع از شایعات و گمانه زنی‌های بیرون سازمانی نشده و گاهی از بیرون با حاشیه‌هایی مواجه می‌شود و برخی از لغو این مناظره‌ها خبر می‌دهند. با این حال سازمان صداوسیما هر بار این شایعات را به جد و به صراحت تکذیب کرده است و این روزها دکورها نیز در حال آماده سازی است.

محمدباقر اعلمی دبیر ستاد انتخابات ریاست جمهوری سیما درباره اتفاقات این روزهای ستاد گفت: تعداد صندلی‌ها قطعی نشده است،  ما تعداد را باز نگه داشته ایم تا ببینیم برای چند نفر باید صندلی‌ها تدارک دیده شود. ما این آمادگی را داریم که برای هر تعدادی که شورای نگهبان تأیید کند فضای مناظره هم به همان تعداد در نظر گرفته شود.

اعلمی درباره جزئیات برگزاری جلسات و اقدامات صورت گرفته بیان کرد: جلسات ستاد انتخابات روزانه به ریاست آقای جبلی رئیس صداوسیما در حال برگزاری است، تقسیم کار کاملی صورت گرفته و معاونت‌های محتوایی در حال اجرای برنامه‌های پیش بینی شده هستند.

او اضافه کرد: معاونت‌های پشتیبانی کننده هم کاملاً پای کار هستند، برای برنامه‌های تبلیغاتی باید مصوبه کمیسیون تبلیغات کشور را هم بگیریم که برخی کارها نهایی شده است.

 محمدباقر اعلمی دبیر ستاد انتخابات ریاست جمهوری سیما درباره شایعاتی که هر از گاهی درباره لغو مناظره‌ها منتشر می‌شود تصریح کرد: مناظره‌ها قطعی شده است و به صورت زنده برگزار می‌شود. دکور مناظره‌ها در در استودیو اصلی سازمان در استودیو شماره ۱۱ در حال آماده سازی است.

اعلمی درباره مجریانی که به عنوان مجری مناظره‌ها مطرح می‌شود، اظهار کرد: اینها گمانه زنی است اما مجری به زودی مشخص می‌شود و در حال حاضر سه نفر به عنوان گزینه‌های اصلی مناظره‌ها مطرح هستند.

او درباره دیگر برنامه‌های انتخاباتی تصریح کرد: همه نامزدها گفت و گوی تلویزیونی دارند، میزگردهایی هم در تدارک هستیم که با حضور کارشناسان برگزار شود و نامزدها گفت و گوهایی هم به صورت مستقیم با دوربین دارند.

اعلمی با اشاره به حساسیت‌های این دوره از انتخابات عنوان کرد: این دوره از انتخابات سختی‌هایی دارد با این حال با همه فشار و توان همه در حال به انجام رساندن امور هستند این اتفاق در دوره‌های قبل طی سه هفته برگزار می‌شد اما الان تبدیل شده به دو هفته شده ولی تلاش ما این است که همه تمهیدات دوره‌های قبل در این دوره هم برگزار شود.

او در پایان بیان کرد: با این سختی‌ها تلاش ما این است که کمیت و کیفیت برگزاری برنامه‌های انتخاباتی و تبلیغاتی کمتر از دوره قبل نباشد.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
وقتی کودکان قربانی محتوای نامناسب شبکه‌های اجتماعی می‌شوند
استفاده از پله‌ها بیشتر از آنچه فکر می‌کنید برای سلامتی مفید است
اورونوف خبر مصدومیتش را تکذیب کرد
مواضع دوگانه انگلیس علیه ایران؛ حمایت از دیپلماسی و تشدید فشار اقتصادی
رایزنی وزیران خارجه قطر و عمان درباره ایجاد کریدور موقت مشترک در تنگه هرمز
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان به منزله بازگشایی تنگه هرمز نیست
علی آبادی: نیروگاه‌های بادی از سال آینده به شبکه برق اضافه می‌شوند
نورویدئو | جنگ مالی واشنگتن ؛وقتی تحریم ، به نقطه آسیب پذیری آمریکا می رسد
رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر
گزارش عراقچی از رایزنی با مقامات پاکستان و عمان
پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، «روز پیروزی» نبود؛ «روز دلقک» بود!
نیروی دموکراتیک سوریه منحل شد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر
سخنگوی دولت: سهمیه بنزین 1500 و 3000 تومانی تغییر نمی‌کند
قالیباف: آمریکا در جنگ نظامی و سیاسی از ایران شکست خورد
رئیس‌جمهور کوبا: تحریم‌های آمریکا نسل‌کشی است
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا چهارشنبه 4 شهریور + جدول
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا چهارشنبه 4 شهریور + لینک
خروج یک هواپیما از باند فرودگاه مشهد؛ حادثه هیچ مصدومی نداشته است
هشدار بقائی به تبعات سکوت کشورها در برابر قلدری آمریکا
واشنگتن‌پست: ایران قادر است تحریم‌های آمریکا را دور بزند
البوسعیدی از گفت‌وگوی سازنده با عراقچی خبر داد
واکنش دمشق به بازدید یسرائیل کاتس از جنوب سوریه
جزئیات بیانیه مشترک ایران و عمان؛ کریدور دریانوردی موقت در تنگه هرمز
در جلسه 7 ساعته رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
عکس های منتخب ایران؛ سه شنبه ،3شهریور 1405
طلا و سکه ارزان شد+ قیمت جدید
نتایج اولیه آزمون ارشد اعلام شد
گوترش: بن‌بست آمریکا در جنگ علیه ایران محدودیت‌ ابرقدرت‌ها را آشکار کرد
رکورد جدید در حراج شمش طلا؛ 116 کیلوگرم طلا در مرکز مبادله معامله شد
تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بحث اعتماد به آمریکا نیست، بحث انتخاب ابزار است
هشدار فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا درباره نقشه دشمن برای تهاجم از محور شمال‌غرب
ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد
ترامپ متوهم مدعی مین‌زدایی تنگه هرمز شد
نیروی دریایی سوئد خواستار مصادره ملک شهروند روس شد
سفر محرمانه رئیس سیا به مسکو؛ مذاکرات پشت پرده آمریکا و روسیه
شناسایی معاملات مشکوک به پولشویی 130 هزار میلیارد تومانی در بازار ارز و طلا
ما بر ایستادگی در کنار جمهوری اسلامی ایران و وحدت میادین تأکید داریم
آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
پزشکیان: امضای توافقنامه نه از روی وادادگی، بلکه از روی منطق بود
ماجرای 300 کتاب کهنه‌ای که رهبر شهید انقلاب آنها را صحافی کردند
واکنش کرملین به ایده حاکمیت خارجی بر دونباس
پزشکیان رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی را منصوب کرد
چرا مس رفسنجان 3 فصل محروم شد؟
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 4 شهریور
قیمت سکه پارسیان امروز 3 شهریور 1405؛ هر گرم به 22 میلیون تومان رسید
خبر خوش برای صنعت خوراک دام؛ برداشت 3.9 میلیون تن جو در سال جاری