×
سیاسی
شناسه خبر : 176917
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/03/15 ساعت 18:35
اعلام جزییات مناظره‌های انتخابات

اعلام جزییات مناظره‌های انتخابات

دبیر ستاد انتخابات سیما به تشریح جزئیاتی از برنامه های تبلیغاتی پرداخت و از آماده‌سازی دکور برنامه مناظره تلویزیونی خبر داد.

نورنیوز-گروه سیاسی: این روزها برگزاری مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری یکی از مهمترین مسائل سازمان صداوسیماست. از چندی پیش پیمان جبلی رئیس صداوسیما درباره برگزاری این مناظره‌ها خبر داد و طی روزهای گذشته جلساتی هم درباره کم و کیف این مناظره‌ها برگزار شده است.

جدیت سازمان در برگزاری مناظره‌ها البته مانع از شایعات و گمانه زنی‌های بیرون سازمانی نشده و گاهی از بیرون با حاشیه‌هایی مواجه می‌شود و برخی از لغو این مناظره‌ها خبر می‌دهند. با این حال سازمان صداوسیما هر بار این شایعات را به جد و به صراحت تکذیب کرده است و این روزها دکورها نیز در حال آماده سازی است.

محمدباقر اعلمی دبیر ستاد انتخابات ریاست جمهوری سیما درباره اتفاقات این روزهای ستاد گفت: تعداد صندلی‌ها قطعی نشده است،  ما تعداد را باز نگه داشته ایم تا ببینیم برای چند نفر باید صندلی‌ها تدارک دیده شود. ما این آمادگی را داریم که برای هر تعدادی که شورای نگهبان تأیید کند فضای مناظره هم به همان تعداد در نظر گرفته شود.

اعلمی درباره جزئیات برگزاری جلسات و اقدامات صورت گرفته بیان کرد: جلسات ستاد انتخابات روزانه به ریاست آقای جبلی رئیس صداوسیما در حال برگزاری است، تقسیم کار کاملی صورت گرفته و معاونت‌های محتوایی در حال اجرای برنامه‌های پیش بینی شده هستند.

او اضافه کرد: معاونت‌های پشتیبانی کننده هم کاملاً پای کار هستند، برای برنامه‌های تبلیغاتی باید مصوبه کمیسیون تبلیغات کشور را هم بگیریم که برخی کارها نهایی شده است.

 محمدباقر اعلمی دبیر ستاد انتخابات ریاست جمهوری سیما درباره شایعاتی که هر از گاهی درباره لغو مناظره‌ها منتشر می‌شود تصریح کرد: مناظره‌ها قطعی شده است و به صورت زنده برگزار می‌شود. دکور مناظره‌ها در در استودیو اصلی سازمان در استودیو شماره ۱۱ در حال آماده سازی است.

اعلمی درباره مجریانی که به عنوان مجری مناظره‌ها مطرح می‌شود، اظهار کرد: اینها گمانه زنی است اما مجری به زودی مشخص می‌شود و در حال حاضر سه نفر به عنوان گزینه‌های اصلی مناظره‌ها مطرح هستند.

او درباره دیگر برنامه‌های انتخاباتی تصریح کرد: همه نامزدها گفت و گوی تلویزیونی دارند، میزگردهایی هم در تدارک هستیم که با حضور کارشناسان برگزار شود و نامزدها گفت و گوهایی هم به صورت مستقیم با دوربین دارند.

اعلمی با اشاره به حساسیت‌های این دوره از انتخابات عنوان کرد: این دوره از انتخابات سختی‌هایی دارد با این حال با همه فشار و توان همه در حال به انجام رساندن امور هستند این اتفاق در دوره‌های قبل طی سه هفته برگزار می‌شد اما الان تبدیل شده به دو هفته شده ولی تلاش ما این است که همه تمهیدات دوره‌های قبل در این دوره هم برگزار شود.

او در پایان بیان کرد: با این سختی‌ها تلاش ما این است که کمیت و کیفیت برگزاری برنامه‌های انتخاباتی و تبلیغاتی کمتر از دوره قبل نباشد.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
واردات گاز طبیعی مایع کشورهای آسیایی از خلیج فارس به کمترین میزان در 6 سال گذشته رسید
انهدام پهپاد دشمن توسط سامانه پدافندی غرب کشور
عضو مستعفی دولت آمریکا: اول باید اسرائیل را مهار کنیم
واکنش سینا حجازی نسبت به شهادت دانش‌آموزان میناب
اخراج کارگران از شرکت‌های انگلیس به دلیل گرانی انرژی
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ جزئیات حمله به فولاد مبارکه
اجرای موج 89 عملیات وعده صادق 4/ شلیک بیش از 100 موشک سنگین و پهپاد تهاجمی و 200 راکت
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق با احتمال تگرگ در شمال تهران
سفرهای زمینی عتبات در جریان است
روسیه: جای تعجب نیست که ایران می خواهد از ان‌پی‌تی خارج شود
پاسخ رهبر معظم انقلاب به پیام تسلیت و بیعت دبیرکل حزب الله لبنان
خسارت 200 میلیارد دلاری جنگ ایران به کشورهای عربی خلیج فارس
قیمت بنزین و گازوئیل در امارات 30 تا 70 درصد افزایش یافت
محکومیت سفارت روسیه در حملات نزدیک کلیسای ارتدکس در تهران
سپاه: ملت ایران با رأی قاطع خود به جمهوری اسلامی، مسیر عزت، استقلال و پیشرفت را برگزید
حافظیه همچنان پرمخاطب‌ترین مقصد گردشگری در یازدهمین روز نوروز
خلیج فارس و سواحل استان بوشهر تا پایان هفته مواج است
استامر بار دیگر تاکید کرد: جنگ در خاورمیانه جنگ ما نیست
حنظله اطلاعات ایران‌وایر را منتشر کرد
طرح اعطای تسهیلات 20 میلیون تومانی به بازنشستگان+ جزئیات
سری جدید «شام ایرانی» منتشر شد
پیام استاندار تهران به مناسبت 12 فروردین
راهنمای اعلام خسارات جنگ در سامانه 1811
قدردانی رهبر انقلاب از پیام‌های علما و شخصیت‌های دینی داخلی و خارجی
ابراز نگرانی پوتین از تخریب زیرساخت‌های انرژی در خاورمیانه
ضرورت مخالفت با جنگ ایران بنا به دلایل سیاسی و اخلاقی
ترامپ به خروج از ناتو فکر می‌کند
پرده برداشتن نتانیاهو از طرح «اسرائیل بزرگ»
وقتی دلتنگی باعث شد که شاهین فرهت با عجله به کشور بازگردد
کمالوندی: حمله به تاسیسات تحت نظارت پادمان جنایت جنگی است
عارف: ذخایر استراتژیک دارو در وضعیت مطلوب است
هدف آمریکا در ایران شکست خورد
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید انقلاب در روز جمهوری اسلامی ایران
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
ادامه مقاومت متحدان تاریخی آمریکا به جنگ عیله ایران
حق بیمه زنان خانه دار در 6 ماه اول 1405 اعلام شد
معاون دفتر پزشکیان: خط رسانه‌ای تخریب رئیس‌جمهوری، مشکوک است
عزیزی: دوران مهمان نوازی 47 ساله در تنگه هرمز تمام شده است
محکومیت حمله آمریکا و اسرائیل به اماکن سازمان ملل در ایران توسط تهران
اقدام غیرقانونی ترامپ در محدود کردن رای‌دهی پستی
چرا جنگ زمینی می تواند تکلیف جنگ را به نفع ایران تعیین کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون چهارشنبه 12 فروردین+جدول پخش
ربیعی: خسارت زیادی به فدراسیون وزنه‌برداری وارد شده است
ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی به سازمان منابع طبیعی
هاآرتص: ترامپ خاورمیانه را به آتش می‌کشد و از جهان انتظار دارد آتش را خاموش کند
نیکزاد‌: تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شود
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان
تاکنون 1262 نفر از هموطنان از دبی به کشور بازگشته‌اند