در

محمدباقر قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری نام نویسی کرد

محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی عصر امروز (دوشنبه 14 خرداد ماه) و در آخرین ساعت مجاز برای ثبت نام در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در وزارت کشور حضور یافت‌‌ و ثبت نام کرد.

محمدباقر قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری نام نویسی کرد
0 دقیقه

نورنیوز-گروه سیاسی: قالیباف علاوه بر ریاست مجلس در دوره یازدهم، سابقه فعالیت به عنوان شهردار تهران (از شهریور ۱۳۸۶ تا شهریور ۱۳۹۶)، فرماندهی نیروی انتظامی و فرماندهی نیروی هوافضای سپاه را در کارنامه سوابق خود دارد.

محمد باقر قالیباف بعد از ثبت نام گفت: در آغاز دو مورد دو نگرانی سخن می گویم . نگرانی اول در مورد کشورم است مربوط به همه ماست . ما نگران زندگی خودمان و فرزندانمان هستیم . کدام رویکرد ها باید تکامل پیدا کند کدام تغییر کند. نگرانی دوم مربوط به صحنه انتخابات است که حاشیه های دیگر باعث به کنار رفتن دغدغه معیشت و زندگی مردم شده است
وی با بیان اینکه نگاه واقعی برای حل مشکلات وجود دارد، گفت: با توجه به اعتماد نمایندگان مجلس برای سپردن کرسی ریاست مجلس را وظیفه خود می‌دانستم اما مشاهده صحنه انتخابات و همچنین دعوت چهره های شاخص جبهه انقلاب باعث تصمیم نهایی بگیرم و در انتخابات شرکت کنم.
قالیباف اظهار کرد: مشاهدۀ صحنۀ انتخابات و کمرنگ‌شدن کارآمدی و راه‌کارهای حل مشکلات من را به جمع‌بندی جدیدی رساند که اگر نامزد انتخابات نشوم کاری که در این چند سال گذشته در دولت مردمی و مجلس انقلابی شروع کردیم ناتمام می‌ماند.
وی گفت: با توکل به خداوند متعال و تکیه بر سوابق سیاسی و اجرایی خود پا به عرصه انتخابات گذاشتم تا با کمک شما دوره سوء مدیریت مانند گذشته تکرار نشود.
قالیباف در ادامه با بیان اینکه تفکر انقلابی شهید حاج قاسم و شهید رییسی همچنان ره گشاست، افزود: کشور ما امروز همچنان به تفکر انقلابی احتیاج دارد.


نورنیوز

ارسال نظر