×
اقتصادی
شناسه خبر : 175546
تاریخ انتشار : شنبه 1403/03/12 ساعت 10:22
پس از 60 سال؛ فلرمنطقه نفتی بهرگان خاموش شد

پس از 60 سال؛ فلرمنطقه نفتی بهرگان خاموش شد

جانشین منطقه نفتی بهرگان گفت: با تلاش فراوان متخصصان و همکاران منطقه عملیاتی نفت بهرگان توانستیم پس از 60 سال فلر کارخانه و تأسیسات این منطقه نفتی خشکی خاموش کنیم.

نورنیوز- گروه اقتصادی: مسعود بیرانوند به ماهیت اصلی شرکت نفت فلات قاره ایران اشاره کرد و اظهار داشت: فلسفه وجود شرکت نفت فلات قاره ایران تولید نفت و گاز در پهنای دریای نیلگون خلیج همیشه فارس است و تولید این حجم ذخایر مهم نفت و گاز در سخت‌ترین شرایط آب و هوایی در جنوب کشور به همت متخصصان و تلاشگران این شرکت محقق شده است.

وی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم با تکیه بر شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم و دعای خیر مقام معظم رهبری به راه خود ادامه دهیم و روز به روز شاهد پیشرفت و درخشش صنعت نفت کشور در جهان باشیم.

جانشین منطقه نفتی بهرگان با اشاره به برگزاری منطقه نفتی بهرگان در راستای توسعه زیرساخت‌های محیط زیست تصریح کرد: در این همایش که مدیر (HSE) شرکت ملی نفت ایران، فرماندار دیلم و برخی دیگر از مسئولین استان بوشهر حضور داشتند راهکارهای لازم در توسعه زیرساخت‌های محیط زیست در منطقه نفتی بهرگان مورد بررسی قرار گرفت.

بیرانوند از خاموش شدن فلر تأسیسات نفتی بهرگان در خشکی بین بندر دیلم تا گناوه خبر داد و بیان کرد: با تلاش فراوان متخصصان و همکاران منطقه عملیاتی نفت بهرگان توانستیم پس از 60 سال فلر کارخانه و تأسیسات این منطقه نفتی خشکی خاموش کنیم و در واقع همزمان با عملیات نوفلرینگ در سکوهای نفتی سروش و نوروز فلر تأسیسات خشکی منطقه بهرگان هم خاموش شد.

وی بیان کرد: ان‌شاءالله با پروژه‌ای که در دست مطالعه و اجرا قرار دارد بر اساس برنامه‌ریزی فلر سکوی نفتی بهرگانسر در سال‌های پیش‌رو خاموش خواهد شد و در این مسیر هماهنگی‌های بسیار مطلوبی با محیط زیست قرار دارد.

جانشین منطقه نفتی بهرگان به توپکرانی ماهیانه و منظم در خصوص خطوط لوله‌های دریایی و خشکی اشاره کرد و افزود: در واقع نرخ خوردگی و سوراخ خطوط لوله نفتی و در نتیجه آلایندگی خطوط خوشبختانه می‌توان به جرأت گفت که به نقطه صفر رسیده است و نشت نفت از خطوط در دریا برطرف شده است.

بیرانوند  اضافه کرد: تمامی این طرح‌ها در راستای تامین تجهیزات پیشرفته و حضور متخصصان ماهر در شرکت نفت فلات قاره ایران محقق شده است و در صورت بروز نشت مواد نفتی در خطوط دریایی با همکاری متخصصان این مجموعه و استفاده از بوم‌های تخصصی انواع مواد شیمیایی بحران‌ها و مشکلات مهار و کنترل می‌شود کما اینکه به شرکت‌های نفتی گوره و منطقه خارگ در همسایگی منطقه نفتی بهرگان خدمات‌رسانی و کمک می‌شود.

جانشین منطقه بهرگان با اشاره به مدیریت بهینه انرژی تأکید کرد: این مهم در دستور کار شرکت نفت فلات قاره ایران و منطقه نفتی بهرگان قرار دارد خوشبختانه با راه‌اندازی طرح تولید آب پایانه خلیج فارس و سکوی نفتی سروش مطالعات پایه برای ساخت پکیج آب سازی در منطقه خشکی در دستور کار قرار دارد و در این راستا اقدامات مهم اجرایی شده و در واقع آب صنعتی و شرب منطقه و سکوهای نفتی به مرحله تولید رسیده و به‌زودی از آبی که از خط آبرسانی سد کوثر به منطقه نفتی پمپاژ می‌شود مستقل می‌شویم.

وی شرکت نفت فلات قاره ایران را جزء شرکت‌های سردمدار موضوع (HSE) و محیط زیست دانست و خاطرنشان کرد: چون این تأسیسات نفتی دارای پساب بهداشتی است، با 2 پکیج بسیار مدرن و به روز کاملاً تصفیه می‌شود و به عنوان آب غنی شده برای آبیاری و گسترش فضای سبز استفاده می‌شود.

بیرانوند با بیان اینکه در این زمینه حتی قطره‌ای پسای بهداشتی وارد دریا و محیط زیست نمی‌شود تصریح کرد: در قسمت پساب صنعتی، نفت با دقت و وسواس زیاد فراورش می‌شود و تقریباً عاری از نفت است و از سکوی سروش به چند چاه تزریق می‌شود و در منطقه خشکی طی فرایند چند مرحله‌ای به زیر بعضاً (25ppm) رسانده می‌شود هرچند مطالعات پایه‌ای و جنرال در دستور کار شرکت نفت فلات قاره ایران است ان‌شاءالله این میزان آلودگی را به زیر (10 ppm) برسانیم این مورد جز برنامه‌های در دست اقدام این شرکت می‌باشد.

وی به کاهش 75 درصدی مصرف آب‌های معدنی و جمع‌آوری بطری‌های آنها که خطرات زیادی برای سلامت انسان و محیط زیست دارد اشاره کرد و گفت: طی دو سال اخیر تلاش‌هایی صورت گرفته است و با ارائه پکیج‌های تصفیه آب در واحدها و کارگاه‌ها توانسته‌ایم در این زمینه کارنامه بسیار درخشانی در خصوص همراهی محیط زیست در منطقه بهرگان به نمایش بگذاریم.


تسنیم
کلید واژگان
نفتکارخانهفلر
نظرات

آخرین اخبار
بقائی: تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران غیراخلاقی و غیرقانونی است
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان می‌یابد
پزشکیان: غیورمردان نیروهای مسلح، پیرو علی(ع) هستند/خدا پیروزی‌تان را استوار کند
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
انتقاد دموکرات‌های سنا از ترامپ؛ دلیل جنگ با ایران را توضیح بده
گزارش تصویری اختصاصی نورنیوز ازتشییع پیکر 35 شهید جنگ رمضان در تهران
حنظله شرکت صهیونیستی «استرایکر» هک کرد
آیا تهران توانایی غرق کردن ناو آبراهام لینکلن را دارد؟
آماده‌باش کارخانه‌های نان صنعتی برای تأمین نیاز شهرهای مسافرپذیر
خبر تخلیه منازل اطراف مساجد در اسلام‌آبادغرب تکذیب شد
خروج آمریکایی‌ها از منطقه نشانه تاثیر ضربات موفق ایران است
2 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
عارف: تأمین پایدار معیشت مردم اولویت مدیریت استان‌ها است
سردار فدوی: ترامپ آتش‌بس می خواهد
نیویورک تایمز: آسیب به پایگاه‌های آمریکا جدی است
جهاد کشاورزی: توزیع کالاهای اساسی در کشور روال عادی دارد/کمبودی نداریم
وزرای خارجه روسیه و مصر توقف فوری درگیری‌ها را خواستار شدند
واکنش استارمر به بمباران میناب: از دیدن آن تصاویر نگران هستیم
ممنوعیت راهپیمایی روز جهانی قدس در انگلیس!
باوجود خبر احتمال آزادسازی ذخایر؛ نفت همچنان در مسیر صعود
شل و توتال خطاب به مشتریان: گاز نداریم
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
اردوغان: رژیم صهیونیستی عامل جنگ منطقه است
ناکامی موساد و سیا با حضور گسترده مردم ایران در خیابان ها
حملات امروز اسرائیل به لبنان ده‌ها شهید و زخمی به‌جا گذاشت
هشدار یک موسسه اعتبارسنجی نسبت به بسته ماندن تنگه هرمز
تمدید مهلت حذف و اضافه دانشگاه الزهرا (س)
انهدام یک باند مرتبط با دشمن آمریکایی-صهیونی در خوزستان
رویین تن: کادر درمان همواره در شرایط جنگی رشادت می‌کنند
بقایی: بانک اهداف ایران هر روز بروزرسانی می‌شود
تحلیلگر چینی: آمریکا و اسرائیل در جنگ علیه ایران شکست خورده‌اند
احتمال انجام بزرگترین آزادسازی ذخایر نفتی
وزیر دادگستری: آمریکا در باتلاقی گیر افتاده که نمی‌تواند از آن خارج شود
کپی‌برداری آمریکا از پهپاد ایرانی شاهد136
اتحادیه اروپا 19 مقام و نهاد ایرانی را تحریم کرد
شهرک نشینان صهیونیست: دیگر بیش از این نمی‌توانیم توان تاب بیاوریم
تماس‌های تلفنی پوتین با سران امارات و جمهوری آذربایجان
دو کشتی صهیونیستی در تنگه هرمز مورد هدف آتش سپاه قرار گرفت
رهایی گروگان در شهرستان فنوج
مشکلی در تامین دارو، تجهیزات پزشکی و شیر خشک نداریم
بی‌اعتمادی مسکو به ترامپ درپی حمله آمریکا در میانه مذاکرات
بی‌توجهی مجامع بین‌المللی به زیست‌بوم خلیج فارس
معاریو: حزب‌الله زنده است
مدافع برزیلی چادرملو: مردم ایران فوق‌العاده هستند
شلیک بیش از 850 موشک از سوی حزب الله به سمت سرزمین‌های اشغالی
مشاور سخنگوی وزارت امور خارجه: هیچ مذاکره‌ای با آمریکا انجام نخواهد شد
خبر خوش به فرهنگیان؛ پرداخت حقوق زودتر از موعد
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
سردار تنگسیری: اجازه عبور از تنگه هرمز در اختیار ایران است