×
سیاسی
شناسه خبر : 175526
تاریخ انتشار : شنبه 1403/03/12 ساعت 08:14

پایان سومین روز ثبت نام نامزدهای‌ انتخابات ریاست جمهوری؛

8 نفر از جمله یک خانم ثبت نام کردند +فیلم

سومین روز ثبت‌نام از کاندیداهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از 8 صبح امروز شنبه 12 خرداد در ستاد انتخابات وزارت کشورآغاز شدو تا ساعت 18 ادامه داشت.درسومین روز احمد رسولی نژاد، وحید حقانیان ، مسعود پزشکیان، علیرضا زاکانی ، حبیب الله دهمرده، سیدمحمدرضا میر تاج الدینی، مالکی و زهره الهیان برای رقابت در انتخابات پیش رو ثبت نام کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی: سومین روز ثبت‌نام کاندیداهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از ۸ صبح امروز - شنبه 12 خرداد - آغاز شد و تا ساعت ۱۸ ادامه خواهد یافت. 

«فداحسین مالکی» نماینده زاهدان در مجلس شورای اسلامی وارد ستاد انتخابات کشور شد

مالکی
اولین داوطلب زن وارد عرصه انتخابات شد

«زهره الهیان» نماینده اصولگرای مجلس یازدهم با حضور در ستاد انتخابات کشور، برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کرد. 

زهره+الهیان

زهره الهیان شعارِ دولت خود را «دولت سالم، اقتصاد سالم و جامعه سالم» اعلام و تصریح کرد: در این نقطه از تاریخ به همه دستاوردهای ایران اسلامی و اقتداری که جمهوری اسلامی ایران به برکت خود شهدا و رهبری امام خامنه‌ای دارد، افتخار می‌کنم.

وی افزود: اوج این اقتدار را در عملیات وعده صادق مشاهده کردیم که حکایت از تدبیر و نگاه حکمت محور رهبری عزیز انقلاب دارد.

این داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: با نگاهی جدید به حوزه آسیب‌های مدیریتی و ناکارآمدی‌ها و راه‌حل‌های جدید به این عرصه آمدم.

ثبت‌نام میرتاج الدینی در انتخابات ریاست‌جمهوری 

میرتاج+الدینی

حجت‌الاسلام سید محمدرضا میر تاج الدینی نماینده ادوار مجلس برای ثبت‌نام در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در ستاد انتخابات کشور حاضر شد.

وی تاکید کرد: اصلاح نه انقلاب اقتصادی لازم است و پایه اصلی آن برنامه ریزی دانش بنیان ،جهش تولید و مشارکت مردم است

زاکانی: خط اصلی انقلاب را در دولت خدمت محور قرار می‌دهیم 

زاکانی
 

 
 

علیرضا زاکانی شهردار تهران با حضور در ستاد انتخابات کشور برای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری ثبت نام کرد. زاکانی شهردار تهران بعد از ثبت نام  در انتخابات گفت: آمده‌ام تا با مشارکت مردم خط اصلی انقلاب و گفتمان خدمت صادقانه را در دولت خدمت محور قرار دهم. وی افزود: قرار است با برنامه و کارنامه برای پیشرفت ایران و حل مشکلات مردم با محوریت عدالت و رفع فساد و تبعیض تا آخر، پای کار بمانم.

شهردار تهران با بیان اینکه اندوخته ۳ سال دولت عزیز رئیسی ما همان راه جمهور است، اظهار کرد: ترسیم جهتگیری درست در مسیر انقلاب و ایجاد شرایط ثبات برای ایران عزیز است. وضعی که با زمان شروع دولت سیزدهم قطعا قابل مقایسه نیست.

زاکانی افزود: اکنون بر اساس وظیفه با دعوت نخبگان دانشگاه و حوزوی و فعال‌های سیاسی و مردم آمدم تا با مشارکت مردم خط اصلی انقلاب را در دولت خدمت محور قرار دهیم.

وی بیان کرد: قرار نیست از درد مردم بی‌خبر باشیم، قرار نیست مردم در فشارهای اقتصادی بی‌پناه بمانند، قرار نیست که سختی‌ها فقط برای قشر خاص مردم باشد،  قرار است تا به مدد الهی و یاری شهیدان و در تبعیت از رهبر فرزانه انقلاب و پشتوانه شناخت مطلوب از شرایط امروز کشور با تحولی معنوی و مادی جهش بزرگی را در این مسیر رقم بزنیم.

حبیب‌الله دهمرده: ملت ایران حزب من است 

دهمرده
دهمرده
 

حبیب‌الله دهمرده استاندار سیستان و بلوچستان، لرستان و کرمان  و نماینده منتخب اول دوره دهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه زابل، زهک، نیمروز، هامون و هیرمند در وزارت کشور جهت ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری حضور یافت.

دهمرده پس از ثبت نام در پشت تریبون قرار گرفت و گفت: من حزب و گروهی ندارم. حزب و گروه من مردم ایران هستند.

وی افزود: حرف زدن آسان و عمل کرد دشوار است. همگان را به بررسی عملکرد نامزدهادعوت می کنم.  این نامزد در ادامه با بیان اینکه قرار است با برنامه و کارنامه گره از مشکلات مردم و کشور حل شود، اظهار کرد: قرار است نگذاریم تا جریان تحریف را دوباره زنده کنند. قرار است دولت خدمت را برای کشور تشکیل دهم.


 

 احمد رسولی نژاد اولین ثبت‌نامی روز سوم  با شعار دولت خوب و اقتصاد خوب آمد 

رسولی+نژاد

سید احمد رسولی نژاد نماینده ادوار مجلس _ دماوند و فیروزکوه) در ستاد انتخاباتی ریاست جمهوری حضور یافت و اولین نفر امروز  بود که برای شرکت در رقابت چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد.

سید احمد رسولی نژاد بعد از ثبت نام در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به روش و منش در تمامی مسئولیتها در ۴ دوره مجلس شورای اسلامی  در تصمیم و عمل استقلال خواهم داشت. وی افزود: بکار گیری از افراد نخبه و کاردان در امور،  از شعار و تکرار شعار پرهیز خواهم کرد. وی شعار خود را دولت خوب و اقتصاد خوب  عنوان کرد و اظهار کرد:‌با فساد و رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی ،مسکن و... مبارزه خواهم کرد.  رسولی نژاد ۶ عامل تاثیر گذار در دولت خوب را نام برد و گفت:‌ این 6 عامل شامل حاکمیت قانون، کیفیت قوانین و مقررات، ثبات سیاسی و اقتصادی، مبارزه با فساد و پاسخگویی و حق اظهار نظر است. 

پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد

پزشکیان


 

مسعود پزشکیان نماینده اصلاح طلب مردم تبریز در ستاد انتخاباتی ریاست جمهوری حضور یافت و ثبت نام کرد.

مسعود پزشکیان در ستاد انتخابات کشور گفت: برای حضور و مشارکت فعال مردم کاندیدای  انتخابات ریاست جمهوری شدم . هدف من اجرای اهداف و سیاست های کلی مقام معظم رهبری است.

پزشکیان افزود:‌ اجرای عدالت و برابری در همه حوزه ها، برقراری ارتباط منطقی با دنیا، پاسخگو بودن و ایجاد وحدت انسجام،  و ارتباط با همسایگان  از اهداف من است. اگر می خواهیم مشکل مملکت حل بشود باید با هم وحدت کنیم و به عالمان و دانشمندان و انسان های توانمند متکی بشویم.

وحید حقانیان هم  ثبت نام کرد

حقانیان
 


 

وحید حقانیان چهره نام آشنای دفتر مقام معظم رهبری که از او با عنوان سردار وحید یاد می‌شود، برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری وارد وزارت کشور شد  ثبت نام کرد. 

وحید حقانیان گفت: با نظر شخصی کاندیدای ریاست جمهوری شدم.  حقانیان با بیان اینکه بهره مندی از خرد جمعی و حضور گسترده مردم و استفاده از ظرفیت های کشور ضروری است، افزود:‌ جایگاه خردمندان در کشور لازم است. 

وی اظهار کرد با مسایل کشور اشنایی کامل دارم.

حقانیان
وحید حقانیان بالاخره شناسنامه خود را به خبرنگاران نشان داد


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
بازگشایی جاده چالوس بصورت دو طرفه
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
موفقیت تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران با کسب 4 نشان برنز در چین
نتایج نهایی انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام می شود
X
آگهی تبلیغاتی