×
سیاسی
شناسه خبر : 175423
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/03/10 ساعت 17:49
تعاملات ایران با کشور‌ها، معادلات قدرت در دنیا را تغییر داد

اسد:

تعاملات ایران با کشور‌ها، معادلات قدرت در دنیا را تغییر داد

سرپرست ریاست جمهوری، گسترش روابط منطقه‌ای و بین‌المللی ایران را از دستاورد‌های رئیس جمهور و وزیر امور خارجه شهید کشورمان برشمرد و گفت: امروز تعاملات گسترده ایران با کشور‌های اسلامی، همسایه و همسو و نیز قدرت‌ها و کشور‌هایی که مخالف یکجانبه‌گرایی هستند، معادلات قدرت در دنیا را تغییر داده است.

نورنیوز-گروه سیاست: رئیس جمهور سوریه که به منظور اعلام تسلیت شهادت رئیس جمهور فقید و هیئت همراه ایشان به تهران سفر کرده بود، پیش از ظهر امروز پنجشنبه با سرپرست ریاست جمهوری کشورمان دیدار کرد.

بشار اسد در این دیدار ضمن تسلیت مجدد حادثه بزرگ شهادت رئیس جمهور و جمعی از مسئولان کشورمان به دولت، ملت و خانواده این شهدا اظهار داشت: اگر چه از دست دادن فردی همچون آیت‌الله رئیسی بسیار سخت و غیرقابل جبران است، اما شهادت چنین افراد ارزشمندی، مایه آثار و برکات فراوانی خواهد بود.

رئیس جمهور سوریه با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران با وجود برخورداری از شخصیت‌های بزرگ، نظامی متکی بر ارکان‌ها و ساختار اداری منسجم و نه افراد است، تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۴ سال گذشته در مواجهه با بحران‌های عظیم، آبدیده و مستحکم شده و توطئه‌های دشمن یا رخداد‌های تلخ اینچنینی نه امروز و نه در آینده نمی‌تواند خللی در آن ایجاد کند.
 بشار اسد با اشاره به عظمت حضور حماسی مردم در تشییع شهدای خدمت تاکید کرد: روابط ایران و سوریه راهبردی و متکی بر اصول تغییرناپذیر است.


آقای مخبر نیز در این دیدار، ضمن تشکر از ابراز همدردی و همبستگی دولت و ملت سوریه با مردم ایران، استحکام ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران و مهم‌تر از آن هدایت‌های مدبرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی را از عوامل اصلی عبور بی خطر کشور از مقطع حساس و سخت شهادت جمعی از بهترین خدمتگزاران مردم دانست.
سرپرست ریاست جمهوری با اشاره به میزبانی کشور از بیش از ۶۰ هیئت خارجی که برای ادای احترام به شهدای خدمت به ایران سفر کرده بودند و همچنین آغاز به کار بدون تاخیر دور جدید مجالس خبرگان و شورای اسلامی ایران در ایام پس از شهادت رئیس جمهور فقید تصریح کرد: با وجود چنین ضایعه بزرگی جمهوری اسلامی ایران همچنان مقتدرانه به حرکت خود ادامه داده و دولت نیز در همان مدار و مسیری که شهید آیت‌الله رئیسی تعیین کرده بود، در حال حرکت است و اداره امور کشور بدون هیچ خللی به پیش می‌رود.
سرپرست ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به راهبرد اساسی دو کشور ایران و سوریه در حمایت از جریان مقاومت، توطئه دشمن برای ضربه زدن به محور مقاومت و نیز روابط دوستانه ایران و سوریه را شکست خورده دانست و افزود: اوج این شکست امروز در غزه رقم خورده است، جایی که رژیم جنایتکار صهیونیستی با وجود برخورداری از پشتیبانی کامل چندین قدرت بزرگ جهانی، در برابر رزمندگان جریان مقاومت ناکام مانده و به هیچ یک از اهدافش دست نیافته است.
 مخبر در بخش دیگری از سخنانش گسترش، تقویت و تعمیق روابط منطقه‌ای و بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران را از دستاورد‌های رئیس جمهور و وزیر امور خارجه شهید کشورمان برشمرد و خاطرنشان کرد: امروز تعاملات گسترده ایران با کشور‌های اسلامی، همسایه و همسو و نیز قدرت‌ها و کشور‌هایی که مخالف یکجانبه‌گرایی هستند، معادلات قدرت در دنیا را تغییر داده است.
 مخبر با تاکید بر ضرورت فعال شدن بخش‌های خصوصی دو کشور برای گسترش همکاری‌های اقتصادی فیمابین، بر سرعت بخشیدن به روند اجرای توافقات میان دو کشور، به ویژه توافقاتی که در سفر شهید دکتر رئیسی به سوریه حاصل شد، تاکیدکرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
باقری‌کنی: استقلال ایران باید در برابر زیاده‌خواهی‌ها صیانت شود
اعتراف معاون ترامپ به ارتباط اپستین با نهادهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل
محدودیت شبانه تردد شناورها در آب‌های بحرین
حاجی میرزایی: دولت از تمام توان برای حمایت از نیروهای مسلح استفاده می‌کند
آیت‌الله جوادی آملی: وظیفه همگان، حفظ وحدت، حمایت از رهبری و صیانت از نظام اسلامی است
حملات پراکنده دشمن آمریکایی به نقاطی از جنوب کشور
سیستان‌وبلوچستان؛ غول خرمای ایران با چشم‌انداز صادرات جهانی
چین به آمریکا درباره گزینه نظامی علیه کوبا هشدار داد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سی‌ و یک
توضیحات وزیر علوم درباره تغییرات تاریخ کنکور
نیروگاه تبریز هفته آینده به مدار بازمی‌گردد
ادامه حملات پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان
بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران
مسکو: اروپا کشتن روس‌ها را جرم نمی‌داند
حمله عضو کنست رژیم صهیونیستی به رئیس ستاد ارتش
کامبک و صعود تماشایی والیبال ژاپن
شرایط جدید واردات خودرو در منطقه آزاد انزلی
معجزه ایرانی در لحظات بن‌بست
آخرین سفر استارمر به کیف و قول حمایت بی دریغ لندن به زلنسکی
واکنش سخنگوی شورای نگهبان به حمله دشمن آمریکایی به اطراف بیمارستان بقایی اهواز
رئیس مجلس خبرگان: عزاداری بدون اقدام، در مکتب اهل‌بیت(ع) معنا ندارد
مالزی طرح جدید شهرک‌سازی صهیونیست‌ها را محکوم کرد
تحقیق کاخ سفید درباره هواپیمای قطری ترامپ
حفاظت مادام‌العمر از نتانیاهو کلید خورد
تصادف یک اتوبوس‌ بی‌.آر.تی تهران با 7 خودرو و موتور در خیابان ولی‌عصر
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 26 تیر 1405 + تحلیل قیمت طلا
هند اعزام دریانوردان به هرمز را متوقف کرد
تاج: آمریکا در جام جهانی کارشکنی کرد
آخرین خبر از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی/زمان واریز
بررسی عملکرد تیم ملی در جام‌جهانی با حضور وزیر ورزش
تردد در تنگه هرمز در سطح پایینی قرار دارد
حزب‌الله: ما هرگز سلاح‌هایمان را تحویل نخواهیم داد
الحوثی: آمریکا و اسرائیل منبع شرارت‌اند
افشاگری سی‌ان‌ان؛ تعلل ارتش آمریکا در بررسی حمله مرگبار به مدرسه دخترانه در میناب
ستار هاشمی: ایران تجربیات ارتباطی را به عراق منتقل می‌کند
وزارت خارجه یمن حمله به بیمارستان کودکان اهواز را محکوم کرد
شیراز روی گسل ساختمان‌های نا ایمن
سایپا محصولاتش را گران کرد+جدول قیمت جدید
حملات سایبری به شبکه‌های موبایلی خاورمیانه
وقتی اعداد از یک بحران خاموش خبر می‌دهند
نورویدئو | محاصره ایران؛ قدرت نمایی یا اعتراف به بن‌بست؟
آخرین وضعیت جوی آذربایجان شرقی؛ از کاهش دما تا وزش بادهای شدید
پیامد رویکرد تهاجمی پنتاگون؛ تشدید شکاف در دولت دوم ترامپ
انهدام باند سارقان موتورسوار با 35 فقره سرقت در تهران
صادرات سوسیس و فرآورده‌های گوشتی آزاد شد
بقایی: حمله آمریکا به بیمارستان شهید بقایی اهواز، مصداق جنایت جنگی است
روایت وزارت بهداشت از شب پراضطراب بیماران سرطانی در اهواز
از تشییع تاریخی تا دیدار با قاتل؛ الزیدی چه پیامی فرستاد؟
بازگشت بزرگ پیتر جکسون به سینما؛ ساخت دنباله «ماجراهای تن تن»
واکنش عراق به حادثه پهپادی در پایانه بصره؛ بارگیری نفت متوقف شد