×
سیاسی
شناسه خبر : 175423
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/03/10 ساعت 17:49
تعاملات ایران با کشور‌ها، معادلات قدرت در دنیا را تغییر داد

اسد:

تعاملات ایران با کشور‌ها، معادلات قدرت در دنیا را تغییر داد

سرپرست ریاست جمهوری، گسترش روابط منطقه‌ای و بین‌المللی ایران را از دستاورد‌های رئیس جمهور و وزیر امور خارجه شهید کشورمان برشمرد و گفت: امروز تعاملات گسترده ایران با کشور‌های اسلامی، همسایه و همسو و نیز قدرت‌ها و کشور‌هایی که مخالف یکجانبه‌گرایی هستند، معادلات قدرت در دنیا را تغییر داده است.

نورنیوز-گروه سیاست: رئیس جمهور سوریه که به منظور اعلام تسلیت شهادت رئیس جمهور فقید و هیئت همراه ایشان به تهران سفر کرده بود، پیش از ظهر امروز پنجشنبه با سرپرست ریاست جمهوری کشورمان دیدار کرد.

بشار اسد در این دیدار ضمن تسلیت مجدد حادثه بزرگ شهادت رئیس جمهور و جمعی از مسئولان کشورمان به دولت، ملت و خانواده این شهدا اظهار داشت: اگر چه از دست دادن فردی همچون آیت‌الله رئیسی بسیار سخت و غیرقابل جبران است، اما شهادت چنین افراد ارزشمندی، مایه آثار و برکات فراوانی خواهد بود.

رئیس جمهور سوریه با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران با وجود برخورداری از شخصیت‌های بزرگ، نظامی متکی بر ارکان‌ها و ساختار اداری منسجم و نه افراد است، تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۴ سال گذشته در مواجهه با بحران‌های عظیم، آبدیده و مستحکم شده و توطئه‌های دشمن یا رخداد‌های تلخ اینچنینی نه امروز و نه در آینده نمی‌تواند خللی در آن ایجاد کند.
 بشار اسد با اشاره به عظمت حضور حماسی مردم در تشییع شهدای خدمت تاکید کرد: روابط ایران و سوریه راهبردی و متکی بر اصول تغییرناپذیر است.


آقای مخبر نیز در این دیدار، ضمن تشکر از ابراز همدردی و همبستگی دولت و ملت سوریه با مردم ایران، استحکام ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران و مهم‌تر از آن هدایت‌های مدبرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی را از عوامل اصلی عبور بی خطر کشور از مقطع حساس و سخت شهادت جمعی از بهترین خدمتگزاران مردم دانست.
سرپرست ریاست جمهوری با اشاره به میزبانی کشور از بیش از ۶۰ هیئت خارجی که برای ادای احترام به شهدای خدمت به ایران سفر کرده بودند و همچنین آغاز به کار بدون تاخیر دور جدید مجالس خبرگان و شورای اسلامی ایران در ایام پس از شهادت رئیس جمهور فقید تصریح کرد: با وجود چنین ضایعه بزرگی جمهوری اسلامی ایران همچنان مقتدرانه به حرکت خود ادامه داده و دولت نیز در همان مدار و مسیری که شهید آیت‌الله رئیسی تعیین کرده بود، در حال حرکت است و اداره امور کشور بدون هیچ خللی به پیش می‌رود.
سرپرست ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به راهبرد اساسی دو کشور ایران و سوریه در حمایت از جریان مقاومت، توطئه دشمن برای ضربه زدن به محور مقاومت و نیز روابط دوستانه ایران و سوریه را شکست خورده دانست و افزود: اوج این شکست امروز در غزه رقم خورده است، جایی که رژیم جنایتکار صهیونیستی با وجود برخورداری از پشتیبانی کامل چندین قدرت بزرگ جهانی، در برابر رزمندگان جریان مقاومت ناکام مانده و به هیچ یک از اهدافش دست نیافته است.
 مخبر در بخش دیگری از سخنانش گسترش، تقویت و تعمیق روابط منطقه‌ای و بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران را از دستاورد‌های رئیس جمهور و وزیر امور خارجه شهید کشورمان برشمرد و خاطرنشان کرد: امروز تعاملات گسترده ایران با کشور‌های اسلامی، همسایه و همسو و نیز قدرت‌ها و کشور‌هایی که مخالف یکجانبه‌گرایی هستند، معادلات قدرت در دنیا را تغییر داده است.
 مخبر با تاکید بر ضرورت فعال شدن بخش‌های خصوصی دو کشور برای گسترش همکاری‌های اقتصادی فیمابین، بر سرعت بخشیدن به روند اجرای توافقات میان دو کشور، به ویژه توافقاتی که در سفر شهید دکتر رئیسی به سوریه حاصل شد، تاکیدکرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کمبود معلم در مدارس باید پیش از اول مهر برطرف شود
بوشهر وارد بازار روسیه شد؛ آغاز فصل تازه تجارت با اورنبورگ
جزئیات بسته پیشنهادی یزدی‌ها برای توسعه همکاری با سن‌پترزبورگ روسیه
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یکطرفه شد
خاموشی برق در ایلام فردا پنجشنبه 26 شهریور؛ برنامه دهلران، مهران و دیگر شهرهای استان
لاهه حکم داد؛ محکومیت رئیس جمهور سابق کوزوو به دلیل ارتکاب جرایم جنگی
نورنما | نجات نوجوانی 15 ساله که در دریا گم شده بود
شهریاری: ایران باید از فرصت نظم جدید جهانی برای کاهش آثار تحریم‌ها استفاده کند
کیهان خبر «مشکوک‌ترین قرارداد تاریخ نفت ایران» را تکذیب کرد
رزمایش چهارروزه بلاروس در نزدیکی مرز ناتو
هشدار هواشناسی تهران؛ باد شدید و گرد و خاک ادامه دارد
امارات و ایران به لطف قدرت بریکس، موفق به غلبه بر اختلافات خود شده اند
4 تیم نیمه‌نهایی بسکتبال ناگویا مشخص شدند
گام جدید چین برای توسعه همکاری‌های دفاعی با جهان
عراقچی در پکن: ایران از راهکارهای دیپلماتیک برای حل بحران منطقه استقبال می‌کند
مصوبه جدید هیأت وزیران برای واریز رفاهیات به کیف پول الکترونیکی
هشدار برنی سندرز درباره هوش مصنوعی؛ باید ترمز کنیم
افزایش پروازهای بندرعباس ـ تهران؛ ظرفیت سفر هوایی دو برابر شد
جنگ تجاری ترامپ و کانادا؛ فشار تعرفه‌ها بر کسب‌وکارهای کوچک
جزئیات تازه از برخورد شناورهای هندی و پاکستانی
تکذیب 5 ادعای جنجالی؛ ماجرای باب‌المندب و بانک مسکن چه بود؟
21 تن برنج قاچاق در گیلان کشف شد
سرلشکر رضایی: مهم‌ترین سرمایه امنیت ملی ایران، مردم ایران هستند
پاسخ مسکو به جنگ اروپا علیه روسیه
آخرین قیمت دلار امروز چهارشنبه 25 شهریور 1405؛ توقف دلار و افت یورو
اروپا برای محدودیت شبکه‌های اجتماعی کودکان قانون جدید وضع می کند
آیا واشنگتن شکست زمینی را فضایی جبران می‌کند؟
پزشکیان: تصمیم قطعی دولت درباره کالابرگ به‌زودی اعلام می‌شود
سردار رادان: حضور 200 شب مردم نماد اقتدار ملی است
جدول خاموشی آذربایجان شرقی فردا پنجشنبه 26 شهریور ؛ برنامه قطع برق تبریز، مراغه و مرند
ستاد مبارزه با مواد مخدر: پیشگیری از اعتیاد فقط با آموزش محقق نمی‌شود
آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری مهرماه + جزئیات و زمان خرید بلیط
جزئیات برنامه شهرداری برای مهر؛ از ورود اتوبوس‌های جدید تا رایگان ماندن مترو
ایران 3 - 1 امارات؛ اولین گام محکم امیدهای ایران برای طلای آسیا + فیلم گل ها و خلاصه بازی
توقف انتشار اوراق سلف ارزی؛ تصمیم مهم بانک مرکزی
اینفوگرافی | سقوط 39 درصدی صادرات نفت خاورمیانه؛ آخرین آمار صادرات نفت در 2026
آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 25 شهریور 1405 ؛ طلا صعودی شد
معاون نیروی دریایی سپاه: هیچ شناوری در خلیج فارس و تنگه هرمز از رصد ما خارج نیست
ونس: مرحله نخست جنگ با ایران تمام شده است
عملیات هلی‌برن نظامیان جنایتکار رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سرلشکر حاتمی: قدرت واقعی ایران در وحدت و اراده ملت است
افزایش حجاب میان زنان جوان مسلمان فرانسه
اعتراضات گسترده در کنگو علیه تغییر قانون اساسی؛ پلیس وارد عمل شد
تصادف در جاده سمنان به فیروزکوه؛ 3 نفر جان باختند
کمالوندی: حفاظت از اطلاعات تاسیسات هسته‌ای اهمیت ویژه‌ای دارد
قیمت دینار عراق امروز چهار‌شنبه 25 شهریور 1405
افزایش 11 درصدی مصرف CNG پس از تغییر نرخ سوم بنزین
دیدار عراقچی و وانگ‌یی در صدراخبار رسانه‌های چین؛حمایت از گفتگوی ایران وکشورهای خلیج فارس
هشدار وزارت بهداشت درباره فروش صندلی پزشکی؛ کلاهبرداران تا 11 میلیارد تومان می‌گیرند
نورنما | لباس های کولردار کارگران ژاپنی !