×
سیاسی
شناسه خبر : 175423
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/03/10 ساعت 17:49

اسد:

تعاملات ایران با کشور‌ها، معادلات قدرت در دنیا را تغییر داد

سرپرست ریاست جمهوری، گسترش روابط منطقه‌ای و بین‌المللی ایران را از دستاورد‌های رئیس جمهور و وزیر امور خارجه شهید کشورمان برشمرد و گفت: امروز تعاملات گسترده ایران با کشور‌های اسلامی، همسایه و همسو و نیز قدرت‌ها و کشور‌هایی که مخالف یکجانبه‌گرایی هستند، معادلات قدرت در دنیا را تغییر داده است.

نورنیوز-گروه سیاست: رئیس جمهور سوریه که به منظور اعلام تسلیت شهادت رئیس جمهور فقید و هیئت همراه ایشان به تهران سفر کرده بود، پیش از ظهر امروز پنجشنبه با سرپرست ریاست جمهوری کشورمان دیدار کرد.

بشار اسد در این دیدار ضمن تسلیت مجدد حادثه بزرگ شهادت رئیس جمهور و جمعی از مسئولان کشورمان به دولت، ملت و خانواده این شهدا اظهار داشت: اگر چه از دست دادن فردی همچون آیت‌الله رئیسی بسیار سخت و غیرقابل جبران است، اما شهادت چنین افراد ارزشمندی، مایه آثار و برکات فراوانی خواهد بود.

رئیس جمهور سوریه با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران با وجود برخورداری از شخصیت‌های بزرگ، نظامی متکی بر ارکان‌ها و ساختار اداری منسجم و نه افراد است، تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۴ سال گذشته در مواجهه با بحران‌های عظیم، آبدیده و مستحکم شده و توطئه‌های دشمن یا رخداد‌های تلخ اینچنینی نه امروز و نه در آینده نمی‌تواند خللی در آن ایجاد کند.
 بشار اسد با اشاره به عظمت حضور حماسی مردم در تشییع شهدای خدمت تاکید کرد: روابط ایران و سوریه راهبردی و متکی بر اصول تغییرناپذیر است.


آقای مخبر نیز در این دیدار، ضمن تشکر از ابراز همدردی و همبستگی دولت و ملت سوریه با مردم ایران، استحکام ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران و مهم‌تر از آن هدایت‌های مدبرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی را از عوامل اصلی عبور بی خطر کشور از مقطع حساس و سخت شهادت جمعی از بهترین خدمتگزاران مردم دانست.
سرپرست ریاست جمهوری با اشاره به میزبانی کشور از بیش از ۶۰ هیئت خارجی که برای ادای احترام به شهدای خدمت به ایران سفر کرده بودند و همچنین آغاز به کار بدون تاخیر دور جدید مجالس خبرگان و شورای اسلامی ایران در ایام پس از شهادت رئیس جمهور فقید تصریح کرد: با وجود چنین ضایعه بزرگی جمهوری اسلامی ایران همچنان مقتدرانه به حرکت خود ادامه داده و دولت نیز در همان مدار و مسیری که شهید آیت‌الله رئیسی تعیین کرده بود، در حال حرکت است و اداره امور کشور بدون هیچ خللی به پیش می‌رود.
سرپرست ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به راهبرد اساسی دو کشور ایران و سوریه در حمایت از جریان مقاومت، توطئه دشمن برای ضربه زدن به محور مقاومت و نیز روابط دوستانه ایران و سوریه را شکست خورده دانست و افزود: اوج این شکست امروز در غزه رقم خورده است، جایی که رژیم جنایتکار صهیونیستی با وجود برخورداری از پشتیبانی کامل چندین قدرت بزرگ جهانی، در برابر رزمندگان جریان مقاومت ناکام مانده و به هیچ یک از اهدافش دست نیافته است.
 مخبر در بخش دیگری از سخنانش گسترش، تقویت و تعمیق روابط منطقه‌ای و بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران را از دستاورد‌های رئیس جمهور و وزیر امور خارجه شهید کشورمان برشمرد و خاطرنشان کرد: امروز تعاملات گسترده ایران با کشور‌های اسلامی، همسایه و همسو و نیز قدرت‌ها و کشور‌هایی که مخالف یکجانبه‌گرایی هستند، معادلات قدرت در دنیا را تغییر داده است.
 مخبر با تاکید بر ضرورت فعال شدن بخش‌های خصوصی دو کشور برای گسترش همکاری‌های اقتصادی فیمابین، بر سرعت بخشیدن به روند اجرای توافقات میان دو کشور، به ویژه توافقاتی که در سفر شهید دکتر رئیسی به سوریه حاصل شد، تاکیدکرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
X
آگهی تبلیغاتی