×
بین الملل
شناسه خبر : 175194
تاریخ انتشار :

سخنرانی دبیرکل حزب‌الله به مناسبت درگذشت مادرش؛

نصرالله: جنایت هولناک رفح باید افراد غافل و فاقد موضع در جهان را از خواب غفلت بیدار کند

دبیرکل حزب الله لبنان عصر امروز (سه‌شنبه) که به مناسبت درگذشت مادر گرامی‌ خود سخنرانی می‌کرد، به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در اردوگاه آوارگان فلسطینی اشاره و تاکید کرد که افراد غافل و فاقد موضع در جهان باید با دیدن این جنایات هولناک در رفح از خواب غفلت بیدار شوند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: «سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان در ابتدای سخنرانی خود از تمامی طرف‌ها و مقاماتی که در گذشته مادر ایشان را به وی تسلیت گفتند، تشکر و قدردانی کرد.

دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به عدم حضور خود در مراسم تشییع جنازه مادرش، گفت: وظیفه داشتم در ابتدای صف از مشارکت کنندگان استقبال کنم اما به دلیل شرایط امنیتی، این موضوع مجاز نبود.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: به نمایندگی از پدرم، برادران و خواهرانم و کلیه اعضای خانواده های نصرالله و صفی الدین، از همه شرکت کنندگان در مراسم تشییع و عزای مادرم تقدیر و تشکر می کنم و حضور شما را در آن مایه افتخار می دانم.

سید حسن نصرالله همچنین گفت: از همه کسانی که از لبنان، عراق، فلسطین، ایران، سوریه، ترکیه، پاکستان، یمن، بحرین، کویت، مصر، تونس، موریتانی، اردن، جیبوتی و شمار دیگری از کشورهای آفریقایی و لبنانی های مقیم کشورهای دیگر که در مجالس ختم مادرم شرکت کردند، تقدیر و تشکر می کنم.

وی همچنین از مشارکت و حضور اعضای کادر رهبری جنبش های حزب الله و امل تشکر کرد که از ساعت های آغازین درگذشت مادر ایشان در مجالس عزا به عنوان میزبان برای دریافت تسلیت از شرکت کنندگان شرکت کرده بودند.

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه از خانواده های گرانقدر شهدا که به مناسبت درگذشت مادرشان پیام های تسلیت ارسال کرده بودند، تقدیر کرد.

رژیم اشغالگر قدس، فاقد وجدان یا اصول اخلاقی و بدتر از نازی هاست

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه سخنان خود با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه گفت: رژیم اشغالگر قدس، فاقد وجدان یا اصول اخلاقی و بدتر از نازی هاست.

سید حسن نصر الله تأکید کرد: رژیم صهیونیستی، به مردم رفح اعلام کرده است مناطق مشخصی امن هستند اما پس از آن، اقدام به بمباران آنها در مناطق مذکور می کند.

دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد: جنایت کشتار آوارگان فلسطینی در غزه، نشان دهنده وحشی گری، خیانت و ناجوانمردی رژیم اشغالگر است.

سید حسن نصر الله افزود: جنایت کشتار آوارگان در رفح، همه نقاب هایی را که رژیم اشغالگر برای «مودب» نشان دادن خود به چهره اش زده بود، کنار زد.

وی خاطرنشان کرد: جنایت هولناک رفح، باید همه افراد غافل و فاقد موضع در جهان را از خواب غفلت بیدار کند.

جنایت رفح باعث تسریع در سقوط رژیم صهیونیستی خواهد شد

سید حسن نصرالله افزود: به سازشکاران می گوییم چگونه با کسانی که وحشی گری شان هیچ گونه حد و مرزی ندارد سازش می کنید؟

دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: رژیم اسرائیل، جامعه جهانی و دیوان بین المللی کیفری را که دستور توقف حمله به رفح را داده است به چالش می کشد.

وی اضافه کرد: نفاق آمریکایی ها درباره رفح، نقش بزرگی در هفته های گذشته ایفا کرده است.

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد که جنایت هولناک صهیونیست ها در رفح باعث تسریع در سقوط رژیم صهیونیستی خواهد شد.

این رژیم نازی در منطقه آینده ای نخواهد داشت

سید حسن نصرالله همچنین گفت: زنان و کودکان رفح در گوش همه افراد غافل، نادان و بی اطلاع از واقعیت ها یا انکار کنندگان آنها فریاد می زنند.

وی افزود: جامعه جهانی، در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی ناتوان و ضعیف است و فقط به صدور بیانیه های محکومیت و اظهار نگرانی اکتفا می کند.

سید حسن نصرالله تأکید کرد: هیچ آینده ای برای این رژیم نازی در منطقه نمی بینم.

برای دفاع از لبنان نباید به جامعه جهانی و قوانین بین المللی امیدوار بود

دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: جنایات رژیم صهیونیستی در غزه باید برای ما و همه کسانی که برای دفاع از لبنان به جامعه جهانی و قوانین بین الملل امید دارند، درس عبرتی باشد.

وی همچنین گفت: برخی بر این باورند که جامعه جهانی از لبنان دفاع خواهد کرد اما غزه به آنها پاسخ می دهد که هیچ چیزی جز سلاح، مقاومت و شجاعتمان از ما دفاع نخواهد کرد.

سید حسن نصرالله تأکید کرد: باید جنایات هولناک رژیم صهیونیستی محکوم و این امر به عاملی قوی برای فشار جامعه جهانی برای توقف جنایات این رژیم تبدیل شود.

پاسخ اسرائیل به درخواست توقف جنایات، بمباران هوایی نوار غزه بود

سید حسن نصر الله با اشاره به اینکه کشتار اخیر صهیونیست ها در رفح نشان دهنده خوی وحشی گری، خیانت، بی رحمی و ناجوانمردی آنهاست، تأکید کرد: آنها بار دیگر ماهیت «قتل انبیا» را با بمباران چادرهای پارچه ای و تکه تکه کردن پیکرهای کودکان بی گناه و بی دفاع نشان دادند.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: خطاب به همه افراد غافل و نادان می گوییم که پیکرهای قطعه قطعه شده کودکان غزه، چهره های شما را خونین می کنند و با سرهای بریده خطاب به شما فریاد می زنند که نیرو، وحدت، مقاومت، فداکاری و خون شهدایتان پشتیبان شماست نه تسلیم شدن در برابر جامعه جهانی ناتوان.

سید حسن نصرالله در پایان خاطرنشان کرد: دیوان بین المللی دادگستری چند روز پیش از رژیم صهیونیستی خواست جنایاتش را متوقف کند اما این رژیم با حملات هوایی شدید به نوار غزه به این درخواست پاسخ داد.


المیادین
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
ایران در عملیات «بشارت فتح» به پایگاه العدید چه چیزی را هدف قرار داد؟+فیلم
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
نوراینفو | دانستنی‌هایی در مورد سفر اربعین
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 مرداد 1404
کاهش 100 میلیون متر مکعبی ذخایر سد کرج نسبت به پارسال +فیلم
عملیات تروریستی در زاهدان؛ حلقه تکمیلی جنگ ترکیبی علیه ایران
برانکو: از ایران پیشنهاد دارم!
بیانیه 191 فعال سیاسی و فرهنگی: «روز ایستادن پای ایران است»
X
آگهی تبلیغاتی