×
بین الملل
شناسه خبر : 175194
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/03/08 ساعت 22:34
نصرالله: جنایت هولناک رفح باید افراد غافل و فاقد موضع در جهان را از خواب غفلت بیدار کند

سخنرانی دبیرکل حزب‌الله به مناسبت درگذشت مادرش؛

نصرالله: جنایت هولناک رفح باید افراد غافل و فاقد موضع در جهان را از خواب غفلت بیدار کند

دبیرکل حزب الله لبنان عصر امروز (سه‌شنبه) که به مناسبت درگذشت مادر گرامی‌ خود سخنرانی می‌کرد، به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در اردوگاه آوارگان فلسطینی اشاره و تاکید کرد که افراد غافل و فاقد موضع در جهان باید با دیدن این جنایات هولناک در رفح از خواب غفلت بیدار شوند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: «سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان در ابتدای سخنرانی خود از تمامی طرف‌ها و مقاماتی که در گذشته مادر ایشان را به وی تسلیت گفتند، تشکر و قدردانی کرد.

دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به عدم حضور خود در مراسم تشییع جنازه مادرش، گفت: وظیفه داشتم در ابتدای صف از مشارکت کنندگان استقبال کنم اما به دلیل شرایط امنیتی، این موضوع مجاز نبود.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: به نمایندگی از پدرم، برادران و خواهرانم و کلیه اعضای خانواده های نصرالله و صفی الدین، از همه شرکت کنندگان در مراسم تشییع و عزای مادرم تقدیر و تشکر می کنم و حضور شما را در آن مایه افتخار می دانم.

سید حسن نصرالله همچنین گفت: از همه کسانی که از لبنان، عراق، فلسطین، ایران، سوریه، ترکیه، پاکستان، یمن، بحرین، کویت، مصر، تونس، موریتانی، اردن، جیبوتی و شمار دیگری از کشورهای آفریقایی و لبنانی های مقیم کشورهای دیگر که در مجالس ختم مادرم شرکت کردند، تقدیر و تشکر می کنم.

وی همچنین از مشارکت و حضور اعضای کادر رهبری جنبش های حزب الله و امل تشکر کرد که از ساعت های آغازین درگذشت مادر ایشان در مجالس عزا به عنوان میزبان برای دریافت تسلیت از شرکت کنندگان شرکت کرده بودند.

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه از خانواده های گرانقدر شهدا که به مناسبت درگذشت مادرشان پیام های تسلیت ارسال کرده بودند، تقدیر کرد.

رژیم اشغالگر قدس، فاقد وجدان یا اصول اخلاقی و بدتر از نازی هاست

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه سخنان خود با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه گفت: رژیم اشغالگر قدس، فاقد وجدان یا اصول اخلاقی و بدتر از نازی هاست.

سید حسن نصر الله تأکید کرد: رژیم صهیونیستی، به مردم رفح اعلام کرده است مناطق مشخصی امن هستند اما پس از آن، اقدام به بمباران آنها در مناطق مذکور می کند.

دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد: جنایت کشتار آوارگان فلسطینی در غزه، نشان دهنده وحشی گری، خیانت و ناجوانمردی رژیم اشغالگر است.

سید حسن نصر الله افزود: جنایت کشتار آوارگان در رفح، همه نقاب هایی را که رژیم اشغالگر برای «مودب» نشان دادن خود به چهره اش زده بود، کنار زد.

وی خاطرنشان کرد: جنایت هولناک رفح، باید همه افراد غافل و فاقد موضع در جهان را از خواب غفلت بیدار کند.

جنایت رفح باعث تسریع در سقوط رژیم صهیونیستی خواهد شد

سید حسن نصرالله افزود: به سازشکاران می گوییم چگونه با کسانی که وحشی گری شان هیچ گونه حد و مرزی ندارد سازش می کنید؟

دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: رژیم اسرائیل، جامعه جهانی و دیوان بین المللی کیفری را که دستور توقف حمله به رفح را داده است به چالش می کشد.

وی اضافه کرد: نفاق آمریکایی ها درباره رفح، نقش بزرگی در هفته های گذشته ایفا کرده است.

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد که جنایت هولناک صهیونیست ها در رفح باعث تسریع در سقوط رژیم صهیونیستی خواهد شد.

این رژیم نازی در منطقه آینده ای نخواهد داشت

سید حسن نصرالله همچنین گفت: زنان و کودکان رفح در گوش همه افراد غافل، نادان و بی اطلاع از واقعیت ها یا انکار کنندگان آنها فریاد می زنند.

وی افزود: جامعه جهانی، در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی ناتوان و ضعیف است و فقط به صدور بیانیه های محکومیت و اظهار نگرانی اکتفا می کند.

سید حسن نصرالله تأکید کرد: هیچ آینده ای برای این رژیم نازی در منطقه نمی بینم.

برای دفاع از لبنان نباید به جامعه جهانی و قوانین بین المللی امیدوار بود

دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: جنایات رژیم صهیونیستی در غزه باید برای ما و همه کسانی که برای دفاع از لبنان به جامعه جهانی و قوانین بین الملل امید دارند، درس عبرتی باشد.

وی همچنین گفت: برخی بر این باورند که جامعه جهانی از لبنان دفاع خواهد کرد اما غزه به آنها پاسخ می دهد که هیچ چیزی جز سلاح، مقاومت و شجاعتمان از ما دفاع نخواهد کرد.

سید حسن نصرالله تأکید کرد: باید جنایات هولناک رژیم صهیونیستی محکوم و این امر به عاملی قوی برای فشار جامعه جهانی برای توقف جنایات این رژیم تبدیل شود.

پاسخ اسرائیل به درخواست توقف جنایات، بمباران هوایی نوار غزه بود

سید حسن نصر الله با اشاره به اینکه کشتار اخیر صهیونیست ها در رفح نشان دهنده خوی وحشی گری، خیانت، بی رحمی و ناجوانمردی آنهاست، تأکید کرد: آنها بار دیگر ماهیت «قتل انبیا» را با بمباران چادرهای پارچه ای و تکه تکه کردن پیکرهای کودکان بی گناه و بی دفاع نشان دادند.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: خطاب به همه افراد غافل و نادان می گوییم که پیکرهای قطعه قطعه شده کودکان غزه، چهره های شما را خونین می کنند و با سرهای بریده خطاب به شما فریاد می زنند که نیرو، وحدت، مقاومت، فداکاری و خون شهدایتان پشتیبان شماست نه تسلیم شدن در برابر جامعه جهانی ناتوان.

سید حسن نصرالله در پایان خاطرنشان کرد: دیوان بین المللی دادگستری چند روز پیش از رژیم صهیونیستی خواست جنایاتش را متوقف کند اما این رژیم با حملات هوایی شدید به نوار غزه به این درخواست پاسخ داد.


المیادین
نظرات

آخرین اخبار
سردار موسوی: نرخ اصابت موشک‌های ایرانی دو برابر شد
تهدید علنی اسرائیل به هدف قرار دادن خودروهای امدادی در لبنان
عبور قیمت نفت از 103 دلار در پی تداوم اختلال در تنگه هرمز
نهایی شدن دستمزد کارگران تا پایان اسفند ماه
باغ کتاب باز است
سخنگوی قرارگاه خاتم: ایران مبدا شلیک موشک‌های آمریکایی در امارات را هدف قرار می‌دهد
هفته ناامیدکننده برای بورس آمریکا
کاظمی: آموزش حتی در شرایط جنگی متوقف نمی‌شود
چند دستگاه خودرو در 11 ماه تولید شد؟
تمدید اعتبار وکالت‌نامه‌های تعویض پلاک تا پایان شرایط جنگی
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 23 اسفند 1404
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 23 اسفند 1404
رسوایی ویدئوی جعلی از «بی بی»
مردم بورکینافاسو تجاوز نظامی به ایران را محکوم کردند
اجرای موج48 عملیات مقتدرانه وعده صادق4/حمله موشکی علیه اهداف آمریکایی صهیونی در منطقه
مقام ارشد کاخ سفید: آمریکا از جنگ با ایران خارج شود
نتانیاهو مامور ویژه خود را برای لبنان دوباره به میدان آورد
محل استقرار نیروهای اسرائیلی زیر آتش نیروهای مقاومت
تخریب فدراسیون تیراندازی در پی حملات وحشیانه آمریکا و رژیم صهیونی
نرخ حواله ارزهای عمده در هفته پایانی سال اعلام شد
سردار شکارچی:کشورهای منطقه به قدرت پوشالی آمریکا اعتماد نکنند
فایننشال تایمز: آمریکا در قبال ایران در دام «اشتباه محاسباتی» افتاد
کوبا از آغاز مذاکرات با آمریکا خبر داد
دستگیری 54 نفر از اراذل و اوباش سلطنت‌طلب و جاسوس
اعلام ساعات معاملات بورس انرژی ایران تا پایان اسفند 1404
سریال بیگانگان، نوروز 1405 از شبکه سوم سیما
سامانه 1811 برای پاسخگویی به آسیب‌دیدگان جنگ در پایتخت
آتش سوزی در سفارت آمریکا در بغداد
وقوع انفجار در یک مدرسه یهودی در آمستردام
پیکر وزیر دفاع شهید در بهشت زهرا آرام گرفت + فیلم
7 دلیل شکست آمریکا در جنگ با ایران
محکومیت حملات به زیرساخت‌های آبی ایران
ترافیک نیمه سنگین تا سنگین در محورهای چالوس و هراز
کره شمالی یک موشک بالستیک آزمایش کرد
دستگیری 13 فرد مشکوک به اقدامات ضدامنیتی در قم
بقائی: آمریکا بازیگر یاغی و تهدید صلح جهانی است؛ ایران از خود دفاع خواهد کرد
لو فیگارو: آمریکا در جنگ علیه ایران آمادگی استراتژیک نداشت
کیفیت هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
بحران انرژی، صنعت هوایی را شوکه کرد؛ افزایش بهای بلیط در راه است
حملات آمریکا-اسرائیل به ایران؛ انفجارهای پیاپی در تهران ، کرج ، کرمان و شهرهای دیگر
واریز کالابرگ در سال 1405 ادامه دارد
سفیر ایران در مکزیک: آغازگر جنگ نیستیم؛ آمریکا و اسرائیل تجاوز کردند
صلح منطقه‌ای مفهوم نهفته در اولین پیام آیت الله مجتبی خامنه ای
جزئیات فعالیت صندوق‌های طلا و نقره از روز یکشنبه در بورس کالا
سقوط آزاد بازار املاک دبی؛ 270 میلیارد دلار در 10 روز نابود شد
آمریکا در بن‌بست نفتی؛ ترامپ به ذخایر استراتژیک روی آورد
تشدید تورم و رکود جهانی؛ تنگه هرمز به زودی عادی نخواهد شد
پرتغال؛ پیشگام دیپلماسی برای پایان جنگ در خاورمیانه
اردوغان: اولویت اصلی ترکیه، دوری از شعله‌های جنگ منطقه‌ای است
خدمات روان‌درمانی و گروه‌های حمایتی برای آسیب‌دیدگان جنگ حیاتی است