×
حوادث
شناسه خبر : 175095
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/03/08 ساعت 12:26
ماجرای عجیب سرقت اتوبوس «BRT»/ پول نداشتم بلیت سفر بخرم، اتوبوس را سرقت کردم!

ماجرای عجیب سرقت اتوبوس «BRT»/ پول نداشتم بلیت سفر بخرم، اتوبوس را سرقت کردم!

راننده اتوبوس به گمان اینکه خریدش خیلی طول نمی‌کشد، اتوبوس را روشن گذاشت و به سمت دکه رفت؛ غافل از اینکه سارقی فرصت‌طلب، پشت فرمان اتوبوس نشسته و در یکی از عجیب‌ترین سرقت‌ها، اتوبوس بی‌آرتی را سرقت می‌کند.

نورنیوز-گروه حوادث: چند شب قبل، راننده اتوبوسی که در خط راه‌آهن به تجریش کار می‌کرد، پس از آنکه مسافران را در پایانه پیاده کرد و شیفتش را تحویل داد؛ راننده به سمت یک دکه روزنامه فروشی رفت تا برای رفع تشنگی، آبمیوه بخرد. او اتوبوس را متوقف کرد و پیاده شد. به گمان اینکه خریدش خیلی طول نمی‌کشد، اتوبوس را روشن گذاشت و به سمت دکه رفت؛ غافل از اینکه سارقی فرصت‌طلب پشت فرمان اتوبوس نشسته و در یکی از عجیب‌ترین سرقت‌ها، اتوبوس بی‌آر‌تی را سرقت می‌کند. راننده اتوبوس بی‌آرتی وقتی برگشت و با سرقت مواجه شد، دو‌دستی بر سرش کوبید و فورا خودش را به نزدیک ترین کلانتری رساند تا شکایت کند. او وقتی مقابل افسر پلیس قرار گرفت، برای وی توضیح داد که سارق فرصت‌طلب ظرف چند ثانیه، اتوبوس را به سرقت برده است. با این شکایت بود که پرونده‌ای در دادسرای ویژه سرقت تشکیل شد و گروهی از کارآگاهان جست و جوی خود را برای دستگیری سارق اتوبوس شروع کردند.

چند روز قبل مرد میانسالی در تماس با پلیس از سرقت اتوبوسش خبر داد. او گفت: راننده بی‌آرتی خط راه‌آهن به تجریش هستم. لحظاتی قبل، پس از آنکه مسافرانم را در پایانه پیاده کردم و شیفتم را تحویل دادم راهی خانه شدم. بین راه تشنه‌ام شد و برای خرید آبمیوه اتوبوس را کنار خیابان نگه داشتم از آنجا که خرید آبمیوه زمان زیادی نمی‌برد، سوئیچ را روی ماشین گذاشتم، اما زمانی که برگشتم از اتوبوسم خبری نبود.

 به‌دنبال شکایت راننده اتوبوس بی‌آرتی، بلافاصله مأموران پلیس پایتخت وارد عمل شدند. در بررسی‌های اولیه مأموران به بررسی سیستم ردیاب اتوبوس پرداختند و موقعیت مکانی نشان می‌داد جاده خراسان بود.

در حالی که تحقیقات برای یافتن اتوبوس ادامه داشت همزمان خبر یک تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه امام رضا (ع) به پلیس گزارش شد. در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد راننده یک اتوبوس بی‌آرتی هنگام حرکت در بزرگراه امام رضا (ع) با چند خودروی عبوری تصادف کرده است.

مأموران پلیس بلافاصله وارد عمل شده و راننده اتوبوس را بازداشت کردند. راننده ۳۰ ساله بی‌آرتی در تحقیقات گفت: ساکن تهران هستم، از آنجایی که پاهایم دچار سوختگی شده و از یک پزشک در مشهد نوبت معاینه گرفته‌ام، تصمیم داشتم با اتوبوسم به مشهد بروم، اما چون پاهایم سوخته است به خاطر همین قادر به رانندگی نبودم و تصادف کردم.

زمانی که مأموران از راننده اتوبوس درخواست مدارک کردند، او مدعی شد که مدارکی به همراه ندارد. رفتار عجیب مرد جوان، نداشتن مدارک و تناقض گویی‌هایش شک مأموران را بیشتر کرد و در استعلام شماره پلاک اتوبوس بی‌آرتی مشخص شد ساعاتی قبل سرقت آن به پلیس اعلام و در سامانه ثبت شده است.

با برملا شدن ماجرای سرقت اتوبوس بی‌آرتی، مرد جوان به سرقت خودرو اعتراف کرد. به دستور بازپرس کوشکی از شعبه هشتم دادسرای ویژه سرقت، متهم در اختیار کارآگاهان اداره آگاهی قرار داده شد و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

*چرا اتوبوس سرقت کردی؟

بدبیاری پشت بدبیاری. اوایل پیک موتوری بودم، اما با جا به جا کردن مسافر و بار آن هم با موتور پولی برایم نمی‌ماند. از طرفی به فکر این بودم یک گوشی تلفن هوشمند مدل بالا خریداری کنم. اما چون توانایی خرید آن را نداشتم وسوسه شدم و گوشی تلفن همراه دوستم را سرقت کردم. در همان اولین سرقت، ماجرا لو رفت و دستگیر شدم.

۵ ماه حبس برای سرقت گوشی تلفن همراه برایم بریدند. در زندان شنیده بودم کسانی که آشپزخانه- تولید شیشه- دارند، وضع مالی‌شان خیلی خوب است و می‌توانند کلی پول به جیب بزنند. از هم‌سلولی‌هایم طریقه درست کردن شیشه را یاد گرفته بودم و زمانی که آزاد شدم، برای خودم آشپزخانه زدم تا با فروش شیشه‌های تولیدی؛ خودم را از وضعیتی که داشتم بیرون بکشم. اما موقع ترکیب مواد شیمیایی فعل و انفعالاتی رخ داد و باعث شد مواد روی پاهایم بریزد و دچار سوختگی شدید شوم. هزینه درمانم زیاد بود و با پیک موتوری نمی‌توانستم این هزینه را پرداخت کنم. هر ویزیتی که برای پاهایم می‌رفتم کلی پول باید پرداخت می‌کردم. از طرفی با پا‌های سوخته که نمی‌شد سوار موتور شد و مسافرکشی کرد. دنبال درمانم بودم که متوجه شدم پزشکی در مشهد، فوق تخصص سوختگی است و با هزینه‌های پایین بیماران را درمان می‌کند.

*یعنی برای سفر به مشهد اتوبوس سرقت کردی؟

بله، تلفنی وقت گرفتم و ۳۶۵ هزار تومان هم پول بلیت اتوبوس دادم و می‌خواستم با اتوبوس به مشهد بروم، اما اینجا هم بدشانسی دست از سرم برنداشت و خوابم برد و از اتوبوس جا ماندم. دیگر پول زیادی برای خرید بلیت نداشتم؛ بنابراین تصمیم گرفتم خودرویی سرقت کنم تا با آن به مشهد بروم.

در حال پرسه زدن در خیابان بودم که چشمم به اتوبوسی افتاد که سوئیچ روی آن بود، فوراً پشت فرمان اتوبوس نشستم و به سمت مشهد راهی شدم. اما به خاطر سوختگی پاهایم، نمی‌توانستم اتوبوس را خوب کنترل کنم و باعث تصادف با خودرو‌های دیگر شدم. تصمیمم این بود که پس از رسیدن به مشهد، اتوبوس را بفروشم و هزینه درمانم را بدهم.


ایران
نظرات

آخرین اخبار
توصیه‌های پزشکی برای حضور ایمن در مراسم تشییع رهبر شهید
اطلاعیه: جزئیات محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد
حماسه وداع؛ ملت ایران برای بدرقه رهبر شهید به پا خاست
توصیه مهم متخصص قلب به بیماران برای حضور در مراسم تشییع
هشدار وزارت بهداشت درباره پله‌برقی در مراسم تشییع
هشدار پزشکان به شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع رهبر؛ لنز نگذارید
روش جدید آلمانی‌ها برای درمان درد زانو
دانشمندان آلمانی راهی برای مقابله با پیری کشف کردند
پرواز هواپیماهای شناسایی آمریکایی بر فراز مناطقی در غرب عراق
روسیه برای افزایش صادرات غلات به ایران اعلام آمادگی کرد
فهرست مراکز اسکان زائران در مدارس و مراکز آموزشی شهرستان‌های تهران
درخواست سازمان‌های مردم نهاد نیویورک برای محاکمه بن گویر
خانواده رهبر شهید در حرم امام رضا(ع) دفن می شوند؟
تعطیلی رسمی در بغداد به مناسبت مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر انقلاب
ربوده شدن نظامی صهیونیست در بئرالسبع
دستور وزیر کشور برای تداوم فعالیت شهرداران و دهیاران ابلاغ شد
تساوی استرالیا و مصر در وقت قانونی؛ /بازی در وقت اضافه
فیبا درباره پیروزی ایران مقابل اردن چه نوشت؟
فشار نمایندگان انگلیس برای تحریم نتانیاهو و وزیر دادگستری اسرائیل
پزشکیان: همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه باید شتاب بگیرد
سرمربی مستعفی کره جنوبی پنهانی از کشور خارج شد!
احتمال تغییر ساعت مسابقه انگلیس و مکزیک
گزارش تصویری | مراسم ادای احترام مقامات کشورهای خارجی به پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
5 هزار خانواده تهرانی به پویش «هر خانه یک موکب» پیوستند
مدودف: روسیه در سوگ رهبر شهید کنار ملت ایران است
ترافیک سنگین در جاده کندوان؛ تردد همچنان دوطرفه است
دفتر نتانیاهو: دیدار با ترامپ در دستور کار است
حریق جزئی در چهلستون اصفهان بدون خسارت مهار شد
پاسخ قالیباف به گزافه‌گویی ترامپ علیه مردم ایران
عراقچی میزبان نماینده ویژه نامیبیا در تهران شد
نکات مهم برای زائران و عزاداران آیین وداع رهبر شهید
راه اندازی بانک خون در مراکز درمانی مستقر در مصلی
عراقچی: رهبر شهید انقلاب همواره ایران را عزیز، سربلند و باصلابت می‌خواستند
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در فراق آقای شهید ایران
نقشه زائرشهرهای تهران برای اسکان زائران در مراسم امام شهید
پیش‌بینی 14 زائرسرای بزرگ در مبادی اصلی ورود به تهران
تهدید آمریکا علیه کشورها درباره مراسم ادای احترام به امام شهید
واکنش اندیشمند الجزایری به شهادت نوه امام شهید اسلام
پوستج‌اوغلو سرمربی النصر شد
قضاوت دیدار بزرگ جام جهانی به فغانی رسید
دیدار وزیر خارجه قزاقستان با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
پزشکیان با سران کدام کشورهای حاضر در تهران دیدار کرد؟
تأکید تهران و اسلام‌آباد بر گسترش همکاری‌های دفاعی
تمام ظرفیت‌های امدادی کشور در آماده‌باش مراسم وداع
اختلاف برلین و واشنگتن بر سر هزینه‌های دفاعی ناتو
هشدار شدید یمن به عربستان؛ پاسخ قاطع در راه است
انهدام تیم تروریستی در تفتان؛ 2 تروریست کشته شدند
پزشکیان: تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد
فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی دیدار کرد
شایعه درگذشت عطاالله مهاجرانی تکذیب شد