×
سیاسی
شناسه خبر : 175060
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/03/08 ساعت 08:31

در دومین جلسه مجلس دوازدهم؛ قالیباف برای پنجمین بار رئیس‌ مجلس شد

دومین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی با دستورکار انتخاب اعضای هیات رئیسه برگزار شد محمدباقر قالیباف با 197 رای نمایندگان، برای پنجمین بار بر مسند ریاست مجلس تکیه زد.

نورنیوز- گروه سیاسی: دومین جلسه علنی روز سه‌شنبه - ۸ خردادماه - صحن مجلس دوازدهم شورای اسلامی به ریاست علاء‌الدین بروجردی رئیس سنی مجلس برگزار شد. دستورکار امروز مجلس برگزاری انتخابات هیأت رئیسه دائم مجلس، گزارش شعب ۱۵ گانه درباره انتخاب اعضای هیأت رئیسه، اعضای کمیسیون تحقیق و کمیسیون آئین نامه داخلی و انجام مراسم تحلیف هیأت رئیسه بود که با برگزاری انتخابات محمدباقر قالیباف رئیس مجلس دوازدهم شد. وی با کسب 197 رای برای پنجمین سال متوالی بر صندلی پارلمان تکیه زد. حمیدرضا حاجی بابایی و علی نیکزاد با رأی منتخبین مردم به عنوان نواب اول و دوم اجلاسیه اول مجلس دوازدهم انتخاب شدند.

هیات رییسه مجلس دوازدهم سوگند یاد کردند

هیات رییسه مجلس شورای اسلامی سوگند یاد کردند که حداکثر توان خود را برای اجرای آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با مراعات بی‌طرفی کامل در انجام وظایف به کار گیرند.

 قالیباف در صحن مجلس: رویکرد اصلی مجلس دوازدهم باید وحدت و امید باشد

رئیس مجلس شورای اسلامی در اولین نطق خود در مجلس دوازدهم گفت: رویکرد اصلی مجلس دوازدهم باید وحدت و امید باشد.

محمدباقر قالیباف پس از انتخاب به عنوان رئیس مجلس دوازدهم ضمن تشکر از منتخبان مجلس به جهت انتخاب وی به عنوان رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: خود را نماینده شما می دانم و با همه ظرفیت و توانی که دارم، تلاش خواهم کرد ذیل رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب و با کمک شما مجلس دوازدهم در پیگیری منافع و مصالح مردم کارنامه‌ای درخشان داشته باشد.

وی بیان کرد: همه می‌دانیم کار در مجلس یک کار جمعی است و همه باید در تعیین اولویت‌ها و تصمیم گیری ها با فهم مشترک عمل کنیم. ساختار مجلس به گونه‌ای است که اگر عموم نمایندگان بر یک موضوعی عزم نکنند مجلس نمی‌تواند کار مؤثر انجام دهد و گاه حتی یک نماینده هم می‌تواند به مسیری که عموم نمایندگان پیگیری می‌کنند، لطمه بزند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: واقعیت آن است که مردم از ما مسئولان چه ما نمایندگان و چه دیگر مدیران اجرایی توقع دارند که به جای حاشیه پردازی فقط به فکر مسائل آنان باشیم. حضرت آقا خط اصلی مجلس را در پیام خود روشن کردند و مجلس دوازدهم باید رویکرد اصلی خود را همین رهنمودها قرار دهد. رهبر حکیم انقلاب آرام بخشی، امیدآفرینی و دعوت به همدلی در محیط عمومی و پرهیز از مسابقات بی فایده رسانه‌ای و مجادلات مضر سیاسی در داخل مجلس را مبنای عمل مجلس دوازدهم تعیین فرمودند لذا به نظر می‌رسد رویکرد اصلی مجلس دوازدهم باید وحدت و امید باشد.

قالیباف تاکید کرد: ما باید برای ایجاد امید در مردم به فهم مشترک برسیم و همگرا و همدل عمل کنیم و با هر گرایش و سلیقه سیاسی که داریم روی اولویت داشتن حل مسائل مردم اتفاق نظر داشته باشیم. اختلاف سلیقه‌ها در روش حل مسائل هم طبیعی است و هم باعث دقیق‌تر شدن بحث‌ها می‌شود. اما همه باید مراقب باشیم که هر حاشیه پردازی یا مسابقات رسانه‌ای یا مجادلات سیاسی خلاف آرامش بخشی و امیدآفرینی و خلاف رهنمودهای صریح رهبر انقلاب است.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مهمترین مسأله‌ای که می‌تواند هم محور وحدت باشد و هم باعث امیدآفرینی شود برنامه هفتم پیشرفت کشور است که میثاق ملی ما در مجلس و دولت شهید رئیسی است که به عنوان یکی از میراث‌های مهم این شهید بزرگوار محسوب می‌شود و می‌تواند پیشرفت کشور را رقم بزند. اگر ما در مجلس یا دولت روی اجرای برنامه هفتم بایستیم، می‌توانیم در کوتاه مدت م شکلات روز مردم را مدیریت کنیم و در بلند مدت پیشرفت کشور را رقم بزنیم. امیدوارم همه ما نمایندگان تا پایان دوره نمایندگی بتوانیم مطابق توصیه‌های رهبر انقلاب و با رعایت تقوا، گذشت، انصاف و مسئولیت پذیری و کار بی منت تکلیف خودمان را در قبال مردم و انقلاب انجام دهیم.

قالیباف رئیس شد

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس دوازدهم شد. وی با کسب 197 رای برای پنجمین سال متوالی بر صندلی پارلمان تکیه زد. 

قالیباف از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس،  ذوالنوری از حوزه انتخابیه قم و  متکی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس نامزد انتخابات ریاست مجلس دوازدهم بودند که در نهایت مجتبی ذوالنوری با ۶۰ رای و منوچهر متکی با ۵ رای نفر دوم و سوم انتخابات رئیس مجلس شدند. در این رای گیری تعداد آرا باطله نیز ۲۴ رای بود. 

حاجی بابایی و نیکزاد  نواب رئیس  اول و دوم شدند

حسینعلی حاجی دلیگانی، عبدالرضا مصری، علی نیکزاد، حمید رسایی، موسی غضنفرآبادی، حمیدرضا حاجی بابایی به عنوان کاندیداهای نواب رئیسی مجلس شورای اسلامی در انتخابات هیأت رئیسه اعلام شدند که در پایان رای گیری حمیدرضا حاجی بابایی و علی نیکزاد با رأی منتخبین مردم به عنوان نواب اول و دوم اجلاسیه اول مجلس دوازدهم انتخاب شدند. علاءالدین بروجردی رئیس سنی مجلس شورای اسلامی، نتیجه رای گیری نواب رئیس مجلس گفت: از مجموع آرا ۲۸۷ ،  حمیدرضا حاجی بابایی ۱۷۵ رای ، علی نیکزاد ثمرین ۱۶۹ رای، عبدالرضا مصری ۱۱۵ رای، حسینعلی حاجی دلیگانی ۹۶ رای ، حمید رسایی ۳۵ رای  و موسی غضنفرآبادی ۱۶ رای بدست آوردند. 

نامزدهای کرسی دبیری هیأت رئیسه مجلس

روح الله متفکر آزاد، صدیف بدری، رضا جباری، محمد رشیدی، عباس پاپی زاده، بهنام سعیدی، مجتبی بخشی پور، رحمت الله نوروزی، سارا فلاحی، زینب قیصری، ابوالفضل ظهره وند، ابوالقاسم جراره، مجتبی یوسفی، علیرضا زندیان، غلامحسین زارعی، عباس گلرو، احمد نادری، جمشید قائم مقام، احمد جباری، علیرضا عباسی، فتح الله توسلی، سمیه رفیعی، رضا تقی پور انوری، رحمدل بامری، بیت الله عبداللهی و  علی شیرین زاد نامزد کرسی دبیری هیأت رئیسه شدند که بعد از رای گیری دبیران هیأت رئیسه مجلس دوازدهم تعیین شدند. مجتبی بخشی‌پور با ۱۲۰ رأی ، احمد نادری با ۱۱۲ رأی ، روح‌الله متفکرآزاد ۱۰۱ رأی ، مجتبی یوسفی با ۹۸ رأی ، محمد رشیدی با ۹۷ رأی  و اکبر رنجبرزاده با ۹۵ رأی به عنوان دبیران هیأت رئیسه تعیین شدند. 

ناظران هیأت رئیسه مجلس انتخاب شدند 

غلامرضا نوری قزلجه با ۱۳۰ رأی ، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی با ۸۲ رأی  و سید جلیل میرمحمدی با ۶۱ رأی به عنوان ناظران هیأت رئیسه مجلس انتخاب شدند. 

رییس سنی موقت مجلس دوازدهم: نمایندگان عمر کوتاه نمایندگی را به مجادلات بی فایده سیاسی صرف نکنند

رییس سنی موقت مجلس دوازدهم از نمایندگان خواست عمر کوتاه مسئولیت را به مجادلات بی فایده سیاسی صرف نکنند.

علاء الدین بروجردی در جلسه علنی روز سه‌شنبه - ۸ خردادماه - صحن مجلس شورای اسلامی، گفت: ما نمایندگان مجلس همانطور که روز گذشته در مرقد امام راحل بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با آرمان های امام بیعت کردیم، امروز نیز با مقام معظم رهبری بیعت می‌ کنیم.

رییس سنی دوازدهمین دوره مجلس با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب در مراسم افتتاحیه مجلس دوازدهم افزود: ایشان فرمودند مجلس جدید می‌تواند درخشش جدید در افق روشن کشور پدید آورد و بر امید و انگیزه ملت بیافزاید.

وی اضافه کرد: ترکیب نمایندگان تازه نفس با منتخبان کارآزموده و مجرب این پیام را می‌رساند که خانه ملت با بهره گیری از اختیاراتش در قانون اساسی و التزام به مسوولیت، می توانند در جمع ارکان کشور نوآوری را با پختگی و سنجیدگی همراه کند و قانونگذاری را از تلاطم، آشفتگی، رکود و سکون دور نگه دارد.

رییس سنی موقت مجلس دوازدهم افزود: نمایندگان در مجلس، با مسابقات بی فایده رسانه‌ای و مجادلات مضر سیاسی، وقت و عمر کوتاه دوران مسوولیت را به آن صرف نکند. چرا که در غیر این صورت حضور نمایندگان در این جایگاه بالا ضایع خواهد شد و این خسارت بزرگی است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
توقف مذاکرات تجاری واشنگتن و دهلی‌نو؛ آمریکا گفت‌وگوها را لغو کرد
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد
نتانیاهو: جنگ تا شکست کامل حماس ادامه دارد
حادثه گروگان‌گیری در تهران؛ انگیزه مالی 2500 دلار
رئیس‌جمهور راهی نیویورک می شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز ‎یکشنبه 26 مرداد 1404+جدول
قیمت خودرو امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان
بورس سبز شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
X
آگهی تبلیغاتی