×
بین الملل
شناسه خبر : 175045
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/03/07 ساعت 20:30
شب جهنمیِ رفح+ عکس و فیلم

«نورنیوز» از بمباران چادرهای آوارگان در غزه گزارش می‌دهد

شب جهنمیِ رفح+ عکس و فیلم

بمباران شامگاه گذشته چادر آوارگان جنگ غزه در رفح از سوی رژیم صهیونیستی که به آتش‌گرفتن چادرها و زنده‌زنده سوختن جنگ‌زدگان منجر شد، خشم و اعتراض جهانی را به دنبال داشت. شمار افرادی که در آتش‌سوزی ناشی از بمباران چادرها کشته شدند از 45 نفر گذشته است که 23 نفرشان زن، کودک و افراد سالخورده بودند و 249 نفر هم آسیب‌ دیده‌اند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل؛ تصاویر و ویدئوهایی که از رفح منتشر می‌شود، تکان‌دهنده است. دودی که از چادرها برخواسته، پیکرهای سوخته‌ای که لای پتو پیچیده شده و جراحت و سوختگی شدید کودکان و زنان، تصویری آخرالزمانی از حمله هوایی دیشب رژیم اسرائیل به جنگ‌زدگان است.

هلال احمر فلسطین اعلام کرد بسیاری از مردم در چادرهای رفح گیر افتاده بودند و «زنده زنده در آتش سوختند». محمود عباس، رئیس تشکیلات فلسطینی در کرانه باختری، رژیم صهیونیستی را به هدف قرار دادن «عمدی» چادرهای آوارگان متهم کرد.رفح

حماس: دیگر در هیچ مذاکره‌ای شرکت نمی‌کنیم

حمله به اردوگاه آوارگان چنان سهمناک بود که حماس امروز (دوشنبه) اعلام کرد که این جنبش پس از جنایت شب گذشته رژیم صهیونیستی در هیچ مذاکره ای شرکت نمی‌کند. گفته می‌شود در این حملات دست‌کم 40 فلسطینی اعم از زن و کودک به شهادت رسیدند. جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی در بیانیه‌هایی جداگانه، این جنایت را بی‌اعتنایی و اهانت آشکار به حکم اخیر دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر لزوم توقف حملات به این شهر دانستند و دولت آمریکا و جو بایدن، رئیس‌جمهوری این کشور را به طور ویژه، مسئول این جنایت اعلام کردند.

رفح

محکومیت گسترده حمله به رفح از سوی کشورهای منطقه

وزارت امور خارجه قطر در بیانیه‌ای ضمن محکوم‌کردن این حملات، خواستار پایبندی رژیم صهیونیستی به حکم دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر توقف حملات به رفح شد و تاکید کرد :« حملات رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه، تلاش واسطه‌ها را پیچیده می‌کند و مانع رسیدن به توافق برای توقف فوری و دائمی جنگ می‌شود.» وزارت خارجه اردن نیز اعلام کرد که این کشور جنایت‌های جنگی نیروهای اشغالگر در نوار غزه را به شدت محکوم می‌کند.

رفح

وزارت امور خارجه مصر در بیانیه‌ای بمباران اردوگاه آوارگان در شهر رفح را نقض آشکار قوانین بین‌المللی انسانی و بند ۴ توافق ژنو در سال ۱۹۴۹ توصیف کرد که بر لزوم محافظت از غیرنظامیان در جنگ تاکید دارد. در بیانیه وزارت خارجه مصر آمده است: «این اتفاق دردناک در راستای هدف قرار دادن غیرنظامیان بی‌دفاع و سیاست گسترش دایره قتل و ویرانی در نوار غزه انجام شد تا این منطقه دیگر قابل سکونت نباشد.» مصر از رژیم صهیونیستی به عنوان یک «قدرت اشغالگر» خواست که به قوانین پایبند باشد و حکم دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر توقف فوری عملیات نظامی و اقدامات دیگر در رفح را اجرایی کند.

رفح

قاهره همچنین از شورای امنیت و طرف‌های بین‌المللی تاثیرگذار خواست که برای توقف فوری جنگ در نوار غزه و پایان دادن به عملیات نظامی در شهر رفح وارد عمل شوند. وزارت امور خارجه عمان نیز در بیانیه ای اعلام کرد: «ما تداوم تجاوزگری اسرائیل به غزه و حمله به چادرهای آوارگان در شهر رفح را محکوم و خواهان آن هستیم که جامعه بین المللی برای جلوگیری از این اقدامات پلید وارد عمل شود و از جمله تحریم هایی را علیه اسرائیل وضع کند.»

رفح

واکنش تند عربستان

وزارت امور خارجه عربستان سعودی با انتشار بیانیه‌ای «تداوم هدف قرار دادن غیرنظامیان در نوار غزه» را محکوم کرد و آن را ادامه «قتل‌عام به دست نیروهای اشغالگر» خواند. عربستان  همچنین خواستار مداخله فوری جامعه جهانی شد و اقدامات رژیم اسرائیل را «تداوم نقض آشکار تمامی قطعنامه‌ها، قوانین و هنجارهای بین‌المللی و بشردوستانه» دانست.

رفح

کویت هم بمباران اردوگاه آوارگان در رفح را که فلسطینیان به عنوان یک منطقه «امن بشردوستانه» به آنجا پناه برده بودند، محکوم کرد. وزارت امور خارجه کویت نوشت که «آنچه اشغالگران در برابر چشم جهانیان علیه فلسطینیان بی‌دفاع انجام می‌دهند، نسل‌کشی بی‌سابقه و جنایاتت جنگی آشکار» است. این وزارتخانه از جامعه بین‌المللی خواست تا فورا و قاطعانه در این موضوع مداخله کند تا اسرائیل مجبور شود «از تمام قطعنامه‌های مشروع بین‌المللی تبعیت کند».

درخواست تحقیقات «جامع و شفاف»

«تام ونزلند»، فرستاده سازمان ملل به خاورمیانه نیز خواستار «تحقیقات جامع و شفاف» درباره حمله به رفح شد. در بیانیه او آمده است: «از مقام‌های رژیم اسرائیل می‌خواهم تا تحقیقات جامع و شفافی را در باره این رخداد انجام دهند، آنهایی را که مسئول هرگونه خطایی هستند بازخواست و برای محافظت از غیرنظامیان فوری اقدام کند.» عفو بین‌الملل هم از دیوان بین‌المللی دادگستری در لاهه خواست تا درباره «جنایت جنگی» در سه حمله رژیم اسرائیل به اردوگاه مغازی و رفح در ماه گذشته تحقیق کند.

واکنش اروپا به بمباران چادر آوارگان

«جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز خواستار اجرای تصمیم اخیر دیوان بین‌المللی دادگستری در مورد جنگ غزه شد. او در واکنش به حمله رژیم اسرائیل به رفح تأکید کرد «آنچه که شب گذشته رخ داد، ما را وادار می‌کند تا بر ضرورت اجرای تصمیم دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر توقف فوری جنگ تایید کنیم». مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین گفت: «متاسفانه آنچه که در ساعات اخیر دیده‌ایم این است که اسرائیل عملیاتی را که از آن خواسته شده بود متوقف کند، ادامه می‌دهد». مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که این نهاد اروپایی پیشنهاد «احیای ماموریت اتحادیه اروپا در گذرگاه رفح» را ارائه خواهد داد. البته بورل تأکید کرد که این پیشنهاد با سپردن مسئولیت اداره غزه به تشکیلات خودگردان فلسطینی اجرا خواهد شد.

سه کشور اروپایی اسپانیا، ایرلند و نروژ که قرار است فردا (سه‌شنبه) رسما کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسند، حملات نظامی رژیم صهیونیستی در شهر مرزی رفح را محکوم کردند.

«امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه نیز در شبکه اجتماعی ایکس در این رابطه نوشت: «از حملات اسرائیل که منجر به کشته شدن بسیاری از آوارگان در رفح شد خشمگین هستیم. این عملیات باید متوقف شود. هیچ منطقه امنی در رفح برای غیرنظامیان فلسطینی وجود ندارد. من خواستار احترام کامل به قوانین بین‌المللی و آتش‌بس فوری هستم.»

اونروا: غزه به جهنم روی زمین تبدیل شده است

همزمان با این تحولات، «اونروا» آژانس امدادرسانی و کاریابی ملل متحد برای پناهندگان فلسطینی اعلام کرد که غزه به «جهنم» روی زمین تبدیل شده است. این نهاد بین‌المللی در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت گزارش‌ها از حمله یکشنبه‌شب ارتش رژیم اسرائیل به آوارگان فلسطینی در شهر رفح در جنوب غزه «وحشتناک» است. رسانه‌ها از گرفتار شدن تعدادی از فلسطینی‌ها در شعله‌های آتش خبر دادند. به گزارش آسوشیتدپرس، تصاویر ویدئویی منتشر شده از محل بمباران ارتش  صهیونیستی حکایت از «یک حمله هوایی سنگین و خسارت فراوان» دارد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
روسیه: بحران تنگه هرمز راه‌حل نظامی ندارد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 25 تیر؛ دلار در مسیر صعود
نورنما | آهوهای خارک از ترس انفجار به خیابان پناه بردند
نجات 40 مسافر و کارمند در آتش سوزی هتل مشهد
آغاز تنش تجاری جدید؛ تعرفه 25 درصدی آمریکا علیه برزیل
یارانه نقدی تیرماه واریز شد؛ 28 میلیون نفر مشمول دریافت شدند
کشف 1.5 میلیارد تومان برنج احتکاری درلرستان
آرژانتین در جمع بزرگان تاریخ جام جهانی؛ رکوردی که مسی و یارانش ثبت کردند
پیام اسکالونی برای اسپانیا قبل از فینال؛ آرژانتین آماده آخرین نبرد است
علیرضا فغانی داور فینال جام‌جهانی 2026 شد
چرا انگلیس مقابل آرژانتین شکست خورد؟ پاسخ سرمربی سه‌شیرها
آمار شوکه‌کننده از بازدهی بازارها؛ طلا چند برابر مسکن رشد کرد؟
پشت پرده گفت‌وگوی کاتس و وزیر دفاع آمریکا
قربانگاه منافع ملی
در عراق چه می گذرد؟
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور مسئول واحد تک‌تیرانداز حماس
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه 25 تیر 1405؛ بازار در انتظار فتح قله‌های جدید
جاماندگان مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد بخوانند؛ مهلت ثبت‌نام اعلام شد
هری کین راز شکست انگلیس مقابل آرژانتین را فاش کرد
بحران اعتماد به نتانیاهو ادامه دارد؛ رقابت نفسگیر احزاب اسرائیلی در نظرسنجی ها
آمادگی کامل توانیر برای تامین برق پایدار آزمون کارشناسی ارشد
تفاهم نامه را چه‌کسی پاره کرد؟
قهرمانی تیم میکس تکواندوی ایران با شکست روسیه در فینال
اذعان معاون ترامپ به ضعف دولت در مدیریت اسناد اپستین
روزهای 29 و 30 تیر از محور هراز تردد نکنید
تجاوز آمریکا و پاسخ بی‌سابقه ایران؛نبرد چندساعته تا طلوع آفتاب ،هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا
استانداری کرمان شایعه حمله به 5 نقطه استان را تکذیب کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 25 تیر 1405+ جدول
موضع تازه پاکستان درباره بحران منطقه؛ زمان بازگشت به توافق فرا می‌رسد
هشدار درباره بحران برق اروپا؛ «منحنی اردک» بازار انرژی را به هم ریخت
هشدار سخنگوی ارتش: کنترل تنگه هرمز خط قرمز ایران است
جزئیات تعویق امتحانات نهایی 25 و 27 تیر درچهار استان جنوبی
آخرین وضعیت جاده‌های کشور ؛ ترافیک سنگین در چالوس و هراز
هشدار شدید ایران به آمریکا: زیرساخت بزنید، همه زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم
سهم باشگاه‌های لیگ برتر از پاداش فیفا در جام جهانی 2026
مسی: رسیدن به دو فینال پیاپی جام جهانی کار هر کسی نیست
مارتینز راز صعود آرژانتین را فاش کرد؛ «با چاقو بین دندان‌ها جنگیدیم»
شب کابوس‌وار جود بلینگام؛ از پس گردنی به مدافع آرژانتین تا حذف انگلیس
قراردادی 82 میلیون دلاری ارسال لوله‌های توپ انگلیسی به اوکراین
چرا دیوان کیفری لاهه به دشمن شماره یک واشنگتن تبدیل شد؟
زمان اعلام نتایج کنکور ارشد مشخص شد
چرا پشت چراغ قرمز بی‌قراریم؟ کشف ریشه‌های یک رفتار همگانی
رویای واشنگتن؛ تغییر موازنه پس از جنگ
چراغ سبزِ نهادهای امنیتی برای برگزاری «کنکور سراسری» + زمان برگزاری کنکور
آغاز ماراتن آزمون کارشناسی ارشد 1405 از صبح امروز + راهنمای کامل
کالابرگ الکترونیکی امروز برای این گروه شارژ شد + جزئیات خرید
دیدارهای رده‌بندی و فینال جام جهانی 2026+ روز و زمان مسابقات
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 25 تیر+ وضعیت استان ها
جنگ سرد در زمین فوتبال؛ بنر جنجالی آرژانتینی‌ها علیه اشغالگری انگلیس
ورود اوپن‌ای‌آی به بازار گجت‌ها؛ رونمایی از بلندگوی هوشمند قابل حمل