×
بین الملل
شناسه خبر : 175035
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/03/07 ساعت 18:45
شلیک حماس به ادعای رژیم اسرائیل

«نورنیوز» بررسی می‌کند

شلیک حماس به ادعای رژیم اسرائیل

رژیم اسرائیل با طرح این ادعا که نیروهای حماس در رفح پناه گرفته‌اند از چند هفته پیش دستور حمله به جنوبی‌ترین نقطه غزه را صادر کرد، اما شنبه این هفته سخنگوی گردان‌های «القسام» شاخه نظامی حماس خبر داد صهیونیست‌ها را در عملیاتی پیچیده در شمال غزه غافلگیر و اسیر کرده‌اند؛ نقطه‌ای که تل‌آویو مدعی است از هفت ماه پیش آنجا را تحت کنترل دارد!

نورنیوز- گروه بین‌الملل؛ درست در روزهایی که رژیم صهیونیستی مدعی تسلط بر رفح، به عنوان «آخرین پایگاه حماس» شده بود، «ابوعبیده»، سخنگوی گردان‌های «عزالدین القسام»، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) خبر داد: «مجاهدان ما عصر شنبه عملیات پیچیده‌ای را در شمال نوار غزه انجام دادند و نیروهای صهیونیستی را به داخل تونل کشاندند و با آنها در داخل و دهانه تونل درگیر شدند». وی در ادامه تاکید کرد که «مجاهدان ما در این عملیات کمین پیچیده، از نقطه صفر با نظامیان صهیونیست درگیر شده و با نارنجک و بمب به نیروی پشتیبانی که به مکان حادثه آمده بود، حمله کردند و پس از این که چند نظامی صهیونیست را کشته، تعدادی را زخمی و شماری را اسیر کردند، سلاح‌ها و تجهیزات آنها را به کنترل خود درآوردند و از مکان عملیات خارج شدند.»

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اما در صفحه کاربری خود در شبکه «ایکس» (توئیتر سابق) این مساله را انکار ‌کرد و مدعی شد که هیچ نظامی صهیونیستی اسیر نشده است. این اخبار اما با واکنش‌های بسیاری مواجه شد؛ پایگاه خبری «عربی ۲۱» با اشاره به عملیات جدید حماس و اسارت چند نظامی صهیونیست، نوشت: «بار دیگر نظامیان به اسارت نیروهای مقاومت درآمدند و بار دیگر رژیم صهیونیستی انکار کرد و دروغ گفت. اگر به گذشته بازگردیم، می بینیم ابوعبیده در عملیات اسارت شائول در۲۰ ژوئیه ۲۰۱۴ هم اعلام کرد که این نظامی در شرق منطقه حی‌التفاح واقع در شرق نوار غزه به دست القسام اسیر شد.در آن زمان ۱۴ نظامی صهیونیست دیگر نیز کشته شدند، اما رژیم اشغالگر این خبر را سانسور و اعلام کرد که ۱۱ نظامی کشته شدند. اما بعد از آن ابوعبیده در ویدیویی ظاهر شد تا دروغ صهیونیست‌ها را برملا کند و اطلاعات نظامی صهیونیست اسیرشده یعنی شائول آرون را منتشر کرد .بعد از آن رژیم صهیونیستی مجبور به اعتراف شد و اعلام کرد که یک نظامی صهیونیست در نوار غزه کشته شده و او شائول آرون است.»

یافتن دلایل رژیم صهیونیستی برای انکار و سانسور این عملیات خیلی دشوار نیست؛ چراکه واپسین عملیات حماس در شمال غزه، به‌منزله شلیک به ادعای واهی رژیم اسرائیل مبنی بر تسلط بر کل غزه و «پاکسازی نیروهای حماس» بود. ادعایی که به قیمت شهادت دست‌کم 36هزار فلسطینی و ویران‌کردن غزه مطرح می‌شود.

این عملیات در شرایطی روی داد که ناکامی هشت‌ماهه تل‌آویو از آزادی اسرای اسرائیلی رهبران اسرائیل را تحت فشار افکارعمومی خانواده اسرا و ساکنان اراضی اشغالی قرار داده است. بنیامین نتانیاهو و کابینه جنگی‌اش که جنگ را با هدف آزادی اسرا شروع کرده بود نه تنها به این هدف نزدیک هم نشد، بلکه حالا اسرای دیگری را تقدیم حماس کرده است.

به اعتقاد ناظران این عملیات ضمن تشدید اعتراضات درون سرزمین‌های اشغالی به سیاست‌های جنگ‌طلبانه نتانیاهو، تشدید اختلاف میان نظامیان و چهره‌های سیاسی برای ادامه جنگ و انتخابات زودهنگام می‌انجامد.  

چنانکه «دان حالوتص»، رئیس سابق ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در این خصوص گفت: «نظامیان ما بیهوده در غزه و در مجاورت مرزهای لبنان جان خود را از دست می‌دهند. هیچ هدفی در این جنگ وجود ندارد» وی ضمن توصیه به تلاش کابینه نتانیاهو برای آزادی ۱۳۲ اسیر اسرائیلی در غزه بر اساس مطالبات حماس تصریح کرد تنها چیزی که در تاریخ اسرائیل ثبت خواهد شد، شکستی است که در روز ۷ اکتبر ۲۰۲۳ دامن آن را گرفت.

«ایهود اولمرت»، نخست‌وزیر پیشین رژیم اشغالگر صهیونیستی هم ضمن درخواست برای پایان‌دادن به جنگ غزه اذعان کرد که اهداف این جنگ محقق نشده و فقط در خدمت منافع نتانیاهو است. اولمرت از «بنی گانتز» و «گادی آیزنکوت» خواست از کابینه جنگ استعفا دهند و تاکید کرد که هیچ شانسی برای دستیابی به پیروزی یا نابودی نهایی حماس وجود ندارد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فوجیان، غول دریایی چین وارد میدان شد+فیلم
لاوروف: دستور پوتین درباره آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است
پزشکیان به گلستان سفر می‌کند
گروسی: سایت‌های فردو، نطنز و اصفهان برای بازرسان ما غیرقابل دسترسی هستند
خبر بد در اردوی پرسپولیس
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی تراکتور و خیبر در هفته دهم
ارتش آمریکا یک میلیون پهپاد می‌خرد
وضعیت اسفناک فلسطینیان در زندان زیرزمینی اسرائیل
خیبر (2)- تراکتور (1) | شاگردان رحمتی رویای صدرنشینی را از تبریزی ها گرفتند+ خلاصه بازی
خارج‌ کردن توده 10 کیلویی از شکم یک بیمار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
X
آگهی تبلیغاتی