×
بین الملل
شناسه خبر : 175035
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/03/07 ساعت 18:45
شلیک حماس به ادعای رژیم اسرائیل

«نورنیوز» بررسی می‌کند

شلیک حماس به ادعای رژیم اسرائیل

رژیم اسرائیل با طرح این ادعا که نیروهای حماس در رفح پناه گرفته‌اند از چند هفته پیش دستور حمله به جنوبی‌ترین نقطه غزه را صادر کرد، اما شنبه این هفته سخنگوی گردان‌های «القسام» شاخه نظامی حماس خبر داد صهیونیست‌ها را در عملیاتی پیچیده در شمال غزه غافلگیر و اسیر کرده‌اند؛ نقطه‌ای که تل‌آویو مدعی است از هفت ماه پیش آنجا را تحت کنترل دارد!

نورنیوز- گروه بین‌الملل؛ درست در روزهایی که رژیم صهیونیستی مدعی تسلط بر رفح، به عنوان «آخرین پایگاه حماس» شده بود، «ابوعبیده»، سخنگوی گردان‌های «عزالدین القسام»، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) خبر داد: «مجاهدان ما عصر شنبه عملیات پیچیده‌ای را در شمال نوار غزه انجام دادند و نیروهای صهیونیستی را به داخل تونل کشاندند و با آنها در داخل و دهانه تونل درگیر شدند». وی در ادامه تاکید کرد که «مجاهدان ما در این عملیات کمین پیچیده، از نقطه صفر با نظامیان صهیونیست درگیر شده و با نارنجک و بمب به نیروی پشتیبانی که به مکان حادثه آمده بود، حمله کردند و پس از این که چند نظامی صهیونیست را کشته، تعدادی را زخمی و شماری را اسیر کردند، سلاح‌ها و تجهیزات آنها را به کنترل خود درآوردند و از مکان عملیات خارج شدند.»

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اما در صفحه کاربری خود در شبکه «ایکس» (توئیتر سابق) این مساله را انکار ‌کرد و مدعی شد که هیچ نظامی صهیونیستی اسیر نشده است. این اخبار اما با واکنش‌های بسیاری مواجه شد؛ پایگاه خبری «عربی ۲۱» با اشاره به عملیات جدید حماس و اسارت چند نظامی صهیونیست، نوشت: «بار دیگر نظامیان به اسارت نیروهای مقاومت درآمدند و بار دیگر رژیم صهیونیستی انکار کرد و دروغ گفت. اگر به گذشته بازگردیم، می بینیم ابوعبیده در عملیات اسارت شائول در۲۰ ژوئیه ۲۰۱۴ هم اعلام کرد که این نظامی در شرق منطقه حی‌التفاح واقع در شرق نوار غزه به دست القسام اسیر شد.در آن زمان ۱۴ نظامی صهیونیست دیگر نیز کشته شدند، اما رژیم اشغالگر این خبر را سانسور و اعلام کرد که ۱۱ نظامی کشته شدند. اما بعد از آن ابوعبیده در ویدیویی ظاهر شد تا دروغ صهیونیست‌ها را برملا کند و اطلاعات نظامی صهیونیست اسیرشده یعنی شائول آرون را منتشر کرد .بعد از آن رژیم صهیونیستی مجبور به اعتراف شد و اعلام کرد که یک نظامی صهیونیست در نوار غزه کشته شده و او شائول آرون است.»

یافتن دلایل رژیم صهیونیستی برای انکار و سانسور این عملیات خیلی دشوار نیست؛ چراکه واپسین عملیات حماس در شمال غزه، به‌منزله شلیک به ادعای واهی رژیم اسرائیل مبنی بر تسلط بر کل غزه و «پاکسازی نیروهای حماس» بود. ادعایی که به قیمت شهادت دست‌کم 36هزار فلسطینی و ویران‌کردن غزه مطرح می‌شود.

این عملیات در شرایطی روی داد که ناکامی هشت‌ماهه تل‌آویو از آزادی اسرای اسرائیلی رهبران اسرائیل را تحت فشار افکارعمومی خانواده اسرا و ساکنان اراضی اشغالی قرار داده است. بنیامین نتانیاهو و کابینه جنگی‌اش که جنگ را با هدف آزادی اسرا شروع کرده بود نه تنها به این هدف نزدیک هم نشد، بلکه حالا اسرای دیگری را تقدیم حماس کرده است.

به اعتقاد ناظران این عملیات ضمن تشدید اعتراضات درون سرزمین‌های اشغالی به سیاست‌های جنگ‌طلبانه نتانیاهو، تشدید اختلاف میان نظامیان و چهره‌های سیاسی برای ادامه جنگ و انتخابات زودهنگام می‌انجامد.  

چنانکه «دان حالوتص»، رئیس سابق ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در این خصوص گفت: «نظامیان ما بیهوده در غزه و در مجاورت مرزهای لبنان جان خود را از دست می‌دهند. هیچ هدفی در این جنگ وجود ندارد» وی ضمن توصیه به تلاش کابینه نتانیاهو برای آزادی ۱۳۲ اسیر اسرائیلی در غزه بر اساس مطالبات حماس تصریح کرد تنها چیزی که در تاریخ اسرائیل ثبت خواهد شد، شکستی است که در روز ۷ اکتبر ۲۰۲۳ دامن آن را گرفت.

«ایهود اولمرت»، نخست‌وزیر پیشین رژیم اشغالگر صهیونیستی هم ضمن درخواست برای پایان‌دادن به جنگ غزه اذعان کرد که اهداف این جنگ محقق نشده و فقط در خدمت منافع نتانیاهو است. اولمرت از «بنی گانتز» و «گادی آیزنکوت» خواست از کابینه جنگ استعفا دهند و تاکید کرد که هیچ شانسی برای دستیابی به پیروزی یا نابودی نهایی حماس وجود ندارد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هانتاویروس چیست و آیا باید نگران پاندمی جدیدی بود؟
کالابرگ کدملی‌های 3 تا 6 از امروز شارژ شد
3 کشته و مجروح در تصادف خونین کوهدشت لرستان
چرا سند جدید امنیتی آمریکا با واقعیت‌های جهانی فاصله دارد؟
استراتژی ایران برای شکستن محاصره بنادرش توسط آمریکا
پهپادهای فیبر نوری حزب‌الله ؛ بحران جدید ارتش اسرائیل
سیاست دریایی ایران در سایه اقتدار در تنگه هرمز
هشدار درباره قدرت نامتقارن ایران در تنگه هرمز
قتل‌عام خونین در جمهوری دموکراتیک کنگو
هفت انگاره خطا درباره جنبش خیابانی امروز
تحول بزرگ در باتری موبایل ؛ یک بار شارژ یک ماه استفاده
تاثیر شگفت‌انگیز سفر بر سلامت جسم و روان
جزئیات تازه از شکست آمریکا در دشت مهیار اصفهان
مدار دیپلماسی | امارات از شریک اقتصادی منطقه تا بازیگر پرریسک امنیتی
انتقاد سازمان ملل از تشدید حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
فشار حداکثری از سوی دولت؛ تردید حداکثری از طرف مردم
برنامه مسابقات امروز 20 اردیبهشت 1405 + پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 20 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
حمله انتحاری به پاسگاه پلیس در شمال غرب پاکستان جان دو نفر را گرفت
برخورد هواپیما با عابر پیاده در باند فرودگاه دنور آمریکا
تحلیلگر سابق پنتاگون: زمان پذیرش واقعیت توسط اوکراین فرا رسیده است
حضور نظامی مصر در خلیج فارس با یک شرط جایز است
افشاء پایگاه مخفی اسرائیل در عراق ؛ حمله هوایی برای پنهان‌سازی ردپای تل‌آویو
زنگ خطر برای تیم ملی پیش از جام جهانی
خسارت 1.5 همتی شرکت‌های داروسازی و تجهیزاتی هلال
تهدید ترامپ به خروج نیروهای آمریکایی از ایتالیا
همکاری رژیم صهیونیستی و امارات برای جبران خسارات درگیری‌ها در سودان
50 سگ آنست به هلال احمر اضافه می‌شود
خشم تل‌آویو از ریاض و ترس از یک «توافق بد» بین تهران و واشنگتن
مرحله جدید طرح کالابرگ چگونه اجرایی می‌شود؟
شیوع 9 درصدی علائم آسم در بزرگسالان
پیام تبریک بن سلمان به الزیدی و آرزوی موفقیت برای او
گاردین: ترامپ و نتانیاهو، از همکاری جنگی تا تبادل اتهامات
اتباع کدام کشورها مسافر کشتی کروزِ آلوده به «هانتاویروس» بودند؟
زمین به جای دریا؛ استراتژی ایران برای شکستن محاصره بنادرش توسط آمریکا
کاهش گرده‌افشان‌ها؛ تهدیدی خاموش برای تغذیه و معیشت
هشدار عطوان درباره خطرات دور بعدی مذاکرات میان لبنان و رژیم صهیونیستی
نقض حریم هوایی عراق توسط هواپیماهای آمریکایی
لایحه رژیم صهیونیستی برای لغو توافق اسلو و ممانعت از تشکیل کشور فلسطین
اعتراض به جنگ با دستان خونی در استکهلم
هشدار جبهه دموکراتیک به فاجعه انسانی در غزه
آتش‌سوزی گسترده در نزدیکی فرودگاه شارل دوگل پاریس
شهادت 26 شهروند لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی
بلومبرگ: جنگ علیه ایران رشد اقتصاد جهانی را تهدید می‌کند
آکسیوس: روبیو و ویتکاف با وزیر خارجه قطر درباره راه‌های توافق با ایران رایزنی کردند
نماینده دموکرات کنگره: ترامپ برای امنیت ملی ایالات متحده خطرناک است
هند موشکی جدید با قابلیت حملات چندگانه را آزمایش کرد
گفت وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان درباره تحولات منطقه
سقاب اصفهانی: می‌توان با صرفه‌جویی، تابستان و زمستان را بدون بحران پشت سر گذاشت
بی‌نتیجه ماندن مذاکرات ملادینوف و نتانیاهو در مورد غزه