×
اقتصادی
شناسه خبر : 175033
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/03/07 ساعت 18:30
اعلام سقف افزایش اجاره مسکن تا هفته آینده؛ کدام مالکان از مالیات معاف می‌شوند؟

اعلام سقف افزایش اجاره مسکن تا هفته آینده؛ کدام مالکان از مالیات معاف می‌شوند؟

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه قانون تنظیم‌گری در مجلس قبل مصوب شده است، گفت: معافیت‌های مالیاتی تا 100 درصدی برای مالکان خوش‌حساب درنظر گرفته شده است.

نورنیوز ـ گروه اقتصاد: در حالی که در آستانه فصل تابستان قرار داریم و با پایان یافتن امتحانات دانش‌آموزان بازار جابجایی مسکن روز به روز داغ‌تر می‌شود، صبح امروز وزیر راه‌، مسکن و شهرسازی در اظهارنظری تاکید کرد: تعیین سقف اجاره بها در شورای عالی مسکن با اخذ نظرات استان‌ها حداکثر تا یک هفته دیگر ابلاغ خواهد شد.

در همین حال اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از معافیت مالیاتی 100 درصدی و تعیین بسته‌های تشویقی برای مالکان خوش‌حساب خبر داد و تصریح کرد: قانون تنظیم‌گیری در مجلس یازدهم تصویب شده است و هدف از این قانون نیز تنظیم‌گری بازار مسکن است. 

وی ادامه داد: در این قانون برای خانه‌های خالی و زمین‌های رها شده برنامه‌های در دستور کار داریم.

شاکری بیان کرد: معافیت های مالیاتی برای مالکان واحدهای مسکونی در نظر گرفته می شود به طوری که اگر مالکان واحدهای های خود را دو یا سه ساله اجاره دهند و یا از سقف قیمتی در نظر گرفته شده کمتر اجاره بدهند از معافیت های مالیاتی ۱۰۰ درصد بهره‌مند می‌شوند.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در عین حال بر صحبت‌های وزیر راه و شهرسازی صحه گذاشت و تصریح کرد: ابتدای هفته شورای عالی مسکن تشکیل جلسه داد و در این شورا سقف اجاره با توجه به نرخ تورم در مناطق مختلف و استان‌ها تعیین شد که این اقدام حاکی از آن است دولت اهتمام دارد بازار مسکن را کنترل کند.

وی در توضیح تدابیر تنبیهی برای مشاوران املاکی که از قانون تبعیت نکنند، گفت: همچنین اگر مشاوران املاک تعرفه‌های خود را ثبت نکنند از تمامی اقدامات حقوقی منع می‌شوند و اگر پرداختی غیر از مبایعه‌نامه صورت گیرد تمامی حساب‌های تجاری آنها کنترل می‌شود.

گفتنی است، آیت‌الله رئیسی در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، قانون «ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها» را که در جلسه علنی روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید برای اجرا به قوه قضائیه، وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران خارجه ابلاغ کرد.
 
مهرداد بذرپاش؛ وزیر راه و شهرسازی درباره ابلاغ قانون ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها گفت: ‌این قانون دست دولت را برای مداخله در بازار باز می‌کند که در پی آن می‌توانیم شاهد بازار آرام‌تری برای مسکن اجاره‌ای در سال جاری باشیم. نظام‌مندتر کردن مداخله‌گران بازار مسکن و اجاره هم در این زمینه صورت خواهد گرفت.

بذرپاش با یادآوری اینکه تاکنون چنین قانونی در دست نبود و در دوره کرونا فقط در یک مقطعی رشد 25 درصدی مصوب شد.

اجرای طرح تعیین سقف اجاره‌بها در کشور به سال‌های شیوع کرونا بازمی‌گردد. دولت در آن سال‌ها برای حمایت از مستاجران طرح‌هایی تصویب کرد که براساس آن مالکان اجازه افزایش اجاره بها بیش از 25 درصد را نداشتند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | ژابی در اولین دربی خود سنگین باخت+ خلاصه بازی
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
X
آگهی تبلیغاتی