×
اقتصادی
شناسه خبر : 175033
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/03/07 ساعت 18:30
اعلام سقف افزایش اجاره مسکن تا هفته آینده؛ کدام مالکان از مالیات معاف می‌شوند؟

اعلام سقف افزایش اجاره مسکن تا هفته آینده؛ کدام مالکان از مالیات معاف می‌شوند؟

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه قانون تنظیم‌گری در مجلس قبل مصوب شده است، گفت: معافیت‌های مالیاتی تا 100 درصدی برای مالکان خوش‌حساب درنظر گرفته شده است.

نورنیوز ـ گروه اقتصاد: در حالی که در آستانه فصل تابستان قرار داریم و با پایان یافتن امتحانات دانش‌آموزان بازار جابجایی مسکن روز به روز داغ‌تر می‌شود، صبح امروز وزیر راه‌، مسکن و شهرسازی در اظهارنظری تاکید کرد: تعیین سقف اجاره بها در شورای عالی مسکن با اخذ نظرات استان‌ها حداکثر تا یک هفته دیگر ابلاغ خواهد شد.

در همین حال اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از معافیت مالیاتی 100 درصدی و تعیین بسته‌های تشویقی برای مالکان خوش‌حساب خبر داد و تصریح کرد: قانون تنظیم‌گیری در مجلس یازدهم تصویب شده است و هدف از این قانون نیز تنظیم‌گری بازار مسکن است. 

وی ادامه داد: در این قانون برای خانه‌های خالی و زمین‌های رها شده برنامه‌های در دستور کار داریم.

شاکری بیان کرد: معافیت های مالیاتی برای مالکان واحدهای مسکونی در نظر گرفته می شود به طوری که اگر مالکان واحدهای های خود را دو یا سه ساله اجاره دهند و یا از سقف قیمتی در نظر گرفته شده کمتر اجاره بدهند از معافیت های مالیاتی ۱۰۰ درصد بهره‌مند می‌شوند.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در عین حال بر صحبت‌های وزیر راه و شهرسازی صحه گذاشت و تصریح کرد: ابتدای هفته شورای عالی مسکن تشکیل جلسه داد و در این شورا سقف اجاره با توجه به نرخ تورم در مناطق مختلف و استان‌ها تعیین شد که این اقدام حاکی از آن است دولت اهتمام دارد بازار مسکن را کنترل کند.

وی در توضیح تدابیر تنبیهی برای مشاوران املاکی که از قانون تبعیت نکنند، گفت: همچنین اگر مشاوران املاک تعرفه‌های خود را ثبت نکنند از تمامی اقدامات حقوقی منع می‌شوند و اگر پرداختی غیر از مبایعه‌نامه صورت گیرد تمامی حساب‌های تجاری آنها کنترل می‌شود.

گفتنی است، آیت‌الله رئیسی در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، قانون «ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها» را که در جلسه علنی روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید برای اجرا به قوه قضائیه، وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران خارجه ابلاغ کرد.
 
مهرداد بذرپاش؛ وزیر راه و شهرسازی درباره ابلاغ قانون ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها گفت: ‌این قانون دست دولت را برای مداخله در بازار باز می‌کند که در پی آن می‌توانیم شاهد بازار آرام‌تری برای مسکن اجاره‌ای در سال جاری باشیم. نظام‌مندتر کردن مداخله‌گران بازار مسکن و اجاره هم در این زمینه صورت خواهد گرفت.

بذرپاش با یادآوری اینکه تاکنون چنین قانونی در دست نبود و در دوره کرونا فقط در یک مقطعی رشد 25 درصدی مصوب شد.

اجرای طرح تعیین سقف اجاره‌بها در کشور به سال‌های شیوع کرونا بازمی‌گردد. دولت در آن سال‌ها برای حمایت از مستاجران طرح‌هایی تصویب کرد که براساس آن مالکان اجازه افزایش اجاره بها بیش از 25 درصد را نداشتند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
X
آگهی تبلیغاتی