×
سیاسی
شناسه خبر : 174607
تاریخ انتشار : جمعه 1403/03/04 ساعت 20:23
خطبه‌های انتخاباتی نماز جمعه

«نورنیوز» گزارش می‌دهد

خطبه‌های انتخاباتی نماز جمعه

نماز جمعه این هفته تهران و سایر شهرهای کشور با یک تفاوت نسبت به هفته‌های گذشته برگزار شد. در نمازجمعه این هفته مشهد به‌جای «آیت‌الله علم‌الهدی» پدر همسر آیت‌الله رئیسی حجت الاسلام محمدباقر فرزانه خطیب نماز جمعه بود و در تبریز نیز حجت الاسلام احمد مطهری اصل، نماز را اقامه کرد و در فاصله خطبه ها نمازگزاران با مداحی در فراق امام جمعه فقید این شهر سوگواری کردند.

نورنیوز-گروه سیاست؛ ائمه نماز جمعه این هفته، با اشاره به سانحه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور، وزیر امورخارجه، امام جمعه تبریز و سایر همراهان، از مردم به خاطر حضور در مراسم تشییع شهدا قدردانی کردند. شماری از خطبا نیز با اشاره به درپیش بودن انتخابات، از مردم خواستند تا در رقابت‌های پیش‌رو مشارکت داشته باشند که اهم این سخنان را با هم می‌خوانیم؛

آیت‌الله سید احمد خاتمی، خطیب موقت نماز جمعه تهران: بدرقه کنندگان شهدای خدمت خود را برای حماسه‌ای دیگر آماده کنند و بکوشند رییس جمهوری در تراز انقلاب، امیدآفرین، ولایت مدار و خستگی ناپذیر انتخاب کنند.

آیت‌الله سید محمد سعیدی، امام جمعه قم: با خداوند متعال عهد می‌بندیم که در انتخابات پیش‌رو کسی را انتخاب کنیم که راه آیت‌الله رئیسی را همچنان با ایمان و عشق به خدمت و با عنایت‌های رهبر معظم انقلاب ادامه دهد.

آیت‌الله سیدحسن عاملی، امام‌جمعه اردبیل :  دشمن جشن گرفته است که ما چند نیروی مقتدر، کاربلد و تلاشگر خود را از دست دادیم؛ برای تبدیل جشن آنها به عزا یک راه وجود دارد که آن شرکت در انتخابات و انتخاب قوی‌ترین و سالم‌ترین رئیس جمهور است.

حجت‌الاسلام روح‌الله اکبری‌نیا، امام جمعه موقت جیرفت: مردم بصیر و فهیم باید انتخابی انقلابی داشته باشند و باید به جای رییس جمهور که فقط ریاست کند خادم جمهور انتخاب کنیم.

آیت الله غلامرضا مقیسه، امام جمعه سبزوار: گزینش رئیس جمهوری در تراز انقلاب در انتخابات پیش رو ضرورت دارد. مردم باید در انتخابات هشتم تیر که نزدیک است، بصیر و دقیق عمل کرده و رئیس جمهوری در قواره و تراز مدیریت انقلاب برگزینند که بازوی رهبر، و یاور و دلسوز محرومان باشد.

حجت‌الاسلام عبدالغفار آل‌حبیب، امام جمعه موقت نوشهر: بعد از شهید رییسی هر رییس‌جمهوری که می‌آید باید ادامه دهنده راه او باشد.

حجت‌الاسلام عبدالحسین غبیشاوی، امام جمعه آبادان: انتخاب یک رئیس جمهور همچون آیت الله رئیسی ضروری است و باید فردی با شاخصه‌های وی انتخاب شود.

حجت الاسلام سید علی حسینی، امام جمعه  انتظار می‌رود مردم با شناخت و آگاهی کامل در انتخابات پیش رو فردی همچون شهید رییسی را انتخاب کنند.

حجت الاسلام محمود ترابی، امام جمعه گنبد کاووس: از امروز چهارم خرداد تا هشتم تیرماه فرصت مهمی برای مردم است تا برای ادامه راه شهید رئیسی و همراهان وی ریل‌گذاری کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی ، امام جمعه خرم آباد: مردم با انتخاب فرد اصلح به دنبال برقراری عدالت و مبارزه با فساد هستند و انتظار می‌رود نمایندگان استان برای برطرف کردن مشکلات و فراهم کردن زیرساخت ها اقدامات لازم را انجام دهند.

آیت الله غلامعلی صفایی بوشهر، امام جمعه بوشهر: شهید آیت الله رئیسی با ویژگی‌های بارز و برجسته خود الگویی شایسته برای داوطلبان انتخاب ریاست جمهوری است.

آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدان، امام جمعه کرج: شهید رئیسی گفته بود که هر لحظه آماده شهادت است؛ برای انتخابات پیش‌رو باید مراقبت جدی داشته باشید تا این تراز خوب از بین نرود؛ با انتخاب صحیح در انتخابات ریاست‌جمهوری آینده باید وحدت ، امنیت و اقتدار ملی افزایش پیدا کند.

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی، امام جمعه ساری: جهاد انتخابات در هشتم تیرماه برای انتخاب رئیس جمهور جدید را پیش رو داریم و فردی را انتخاب کنیم که همچون رئیسی همین خدمت و پشتکار را داشته باشد.

حجت الاسلام سید قاسم میرصادقی،  امام جمعه خمین: مردم حماسه‌ای دیگری را در هشتم تیرماه رقم خواهند زد که ماندگارترین صفحه تاریخ انقلاب اسلامی خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
فردا تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تعطیل است
نتخاب [آیت‌الله] مجتبی، طرح ترامپ را خراب کرد
سرلشکر عبداللهی: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید از کرده‌ی خود اظهار پشیمانی کنند
زمزمه‌های واشنگتن برای آتش‌بس و شگفتی تیم ترامپ از ایستادگی ایران
آرامکو درباره عواقب فاجعه‌بار برای بازارهای نفت هشدار داد
بیش از 19 هزار واحد غیرنظامی در کشور آسیب دیده‌اند
تأکید وزیر راه و شهرسازی بر تسریع بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ
سخنگوی پلیس از آغاز فعالیت مراکز تعویض پلاک در کشور خبر داد
یک فروند پهپاد هرون TP در حوالی تهران منهدم شد
هاآرتص: ترامپ و نتانیاهو به مردم دروغ می گویند
هیچ کمبودی در تأمین گوشت و مرغ کشور نیست
گزارش پنتاگون از هزینه میلیاردی جنگ با ایران
دادگستری رژیم صهیونیستی درخواست عفو نتانیاهو را رد کرد
دست درازی دشمن به حافظه تاریخی و فرهنگی ایران
قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
مخالفت کره جنوبی با انتقال پاتریوت‌های آمریکا به منطقه
سخنگوی دولت: ما جنگ را آغاز نکردیم ولی پایان دهنده آن خواهیم بود
بارش باران در نقاط مختلف کشور
برق مناطق آسیب‌دیده تهران و البرز در کمتر از 2 ساعت وصل شد
5 سند بین‌المللی درباره آسیب به محیط زیست در جنگ‌ها
قالیباف: به دنبال آتش‌بس نیستیم
نخست وزیر اسلواکی: حملات نظامی به ایران نقض قوانین بین‌المللی است
پیش‌بینی قطارهای فوق العاده برای جابه‌جایی حجاج
مرحله هشتم کالابرگ الکترونیکی با تغییرات جدید آغاز شد + جزئیات
موشک‌های ایران شیر گاز اسرائیل را بست
تقدیر قالیباف از بیعت مردم با رهبر انقلاب اسلامی
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 19 اسفند 1404
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
افزایش 50 درصدی اعتبار بانکی بنگاه‌های اقتصادی
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد
تلویزیون رژیم صهیونیستی: شب سختی را گذراندیم
هشدار سازمان جهانی بهداشت به آمریکا و رژیم صهیونیستی
قیمت بنزین در آمریکا طی 10 روز جنگ 17 درصد جهش کرد
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
نفت ایران 100 دلاری شد
ذخایر استراتژیک کشور در وضعیت مطلوب است
قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
شرط ایران برای آتش‌بس اعلام شد
احمد امین‌نظر درگذشت
رصد بازار به منظور جلوگیری از احتکار از سوی دادستان‌های سراسر کشور
نصب سپر آبی در 120 موزه و بناهای تاریخی
ورزشگاه آزادی را دوباره می‌سازیم و خاطره‌سازی خواهیم کرد
واژگونی تریلی و اتوبوس یزد–کرج درجاده نائین
ایران ادعای قطر مبنی بر حمله به خاک این کشور را رد کرد
تیراندازی دسته‌جمعی در یک مدرسه در کانادا
افشای اطلاعات 50 خلبان اسرائیل توسط حنظله
آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش
اعتراف سنتکام به استفاده از کشورهای همسایه ایران برای شلیک موشک‌های برد کوتاه
پرواز همای: فقط مردم ایران می‌توانند سرنوشت خاکشان را رقم بزنند
برنامه امتحانات نهایی مدارس در خرداد 1405 اعلام شد