×
سیاسی
شناسه خبر : 174316
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/03/02 ساعت 11:08

مهمان ویژه مراسم تشییع که مورد توجه رسانه‌های خارجی قرار گرفت، که بود؟

حضور و سخنرانی «اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در مراسم تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی مورد توجه ویژه رسانه‌های خارجی قرار گرفت.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس)  در سخنرانی آیین تشییع رئیس‌جمهور گفت: «من از طرف ملت مقاوم فلسطین آمده‌ام تا در مراسم تشییع رئیس جمهور شهید و وزیر امور خارجه ایران شرکت کنم و شهادت مردانی که همراه ایشان بودند و این قدر الهی اتفاق افتاد، تسلیت بگویم. از خدوند متعال خواستارم آنها را مورد رحمت واسعه خود قرار داده و در بهشت برین جای دهد.»

وی افزود: «در ماه مبارک رمضان و در سفر به تهران دیداری با آقای رئیس جمهور داشتیم و باردیگر به مواضع ثابت جمهوری اسلامی ایران از ملت فلسطین تاکید کرد و ما هم گوش دادیم. در این دیدار به چند محور اشاره کردند که من به ۳ محور اشاره می‌کنم.»

رئیس دفتر سیاسی حماس با بیان اینکه مساله فلسطین، مساله اول امت اسلامی است، گفت: «امت اسلامی از همه ظرفیت‌های خود برای آزادی فلسطین استفاده می‌کند. مساله فلسطین تنها سیاسی نیست و در عمق عقیده امت اسلامی قرار دارد. در این سرزمین قبله اول مسلمانان و معراج پیامبر اکرم وجود دارد.»

هنیه با بیان اینکه ایشان (آقای رئیسی) در مساله دوم گفتند که مقاومت یک انتخاب استراتژیک است تا ما آزادی فلسطین را محقق کنیم، اظهار کرد: «مقاومت در فلسطین، سنگر اول مقاومت امت اسلامی است. ما در جمهوری اسلامی ایران به حمایت خود از مقاومت ادامه می‌دهیم که خواسته مقاومت محقق شود.»

وی با بیان اینکه نبرد طوفان الاقصی مورد سومی بود که آیت‌الله رئیسی متذکر شدند، گفت: «ایشان گفتند و همانگونه که ما هم میبینیم «طوفان‌الاقصی» نبردی بود که قلب رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار داد و یک تحول تاریخی در سطح جهانی ایجاد کرد. ملت فلسطین و مردم قهرمان غزه این نبرد را تا آزادی کامل فلسطین و قدس شریف ادامه خواهند داد.»

رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: «در پایان بار دیگر و در حضور مردم و رهبران محور مقاومت و گروه‌های مقاومت فلسطین می‌گویم که مطمئن هستیم جمهوری اسلامی ایران به راه خود در حمایت از ملت فلسطین با سیاست‌، استراتژیک و ارزش‌هایی که توسط رهبر انقلاب و مسئولانش دارد، ادامه خواهد داد تا آن روزی که سرافرازانه بالای گنبدهای مسجدالاقصی و قدس شریف پرچم پیروزی و پرچم توحید را برافرازیم.»

بر اساس گزارشها علاوه بر هنیه، « شیخ نعیم قاسم» قائم‌مقام معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان و «اسامه حمدان» از رهبران جنبش حماس در این مراسم حضور داشتند.

یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ بالگرد حامل رئیس جمهوری اسلامی ایران و همراهانش که برای افتتاح چندطرح ملی و استانی به آذربایجان شرقی رفته بودند دچار سانحه شد و تمام سرنشینان بالگرد به شهادت رسیدند.

 

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حریق گسترده در برج 25 طبقه بدون تلفات جانی مهار شد
حمله می‌شود یا نه؟!
جزییات دیدار ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید
شنبه اداره‌های تهران تعطیل است/کدام استان‌های روز شنبه تعطیل هستند؟
جدول رده‌بندی لیگ برتر پس از پایان دیدارهای امروز
کاهش ساعت کاری ادارات کردستان طی دو روز آینده
ترامپ: در صورت پیشرفت مثبت، نشست سه‌جانبه برگزار می‌شود
ادعای رسانه صهیونیستی در مورد دلیل ترور علی شمخانی
چند پرسش از دوستان جبههٔ اصلاحات
تعویض‌های طلایی هاشمیان؛ پرسپولیس از شکست فرار کرد
عکس های منتخب جهان، 18 آگوست 2025
اروپا و ترامپ؛ نمایش وحدت یا سند تحقیر تاریخی
ایران برنده یک نقره و یک برنز در 4 وزن نخست کشتی آزاد جوانان شد
آغاز ساخت نخستین شهر هوشمند دریامحور ایران در قشم
حماس با طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه موافقت کرد
وزیر اقتصاد: اصلاحات بودجه‌ای 1404 به مجلس می رود
وداع با استاد فرشچیان؛ پیکر «استاد فرشچیان» به خاک سپرده شد
زمان واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
گل به خودی حسین پورحمیدی در دقیقه 17؛ مس رفسنجان گل دوم را زد + فیلم
ترکیب اصلی تیم فجر مقابل پرسپولیس +جدول
تکلیف امتحانات روز شنبه دانشگاه‌های تهران مشخص شد
درنشست مهم رهبران اروپایی در واشنگتن؛ ترامپ خواستار پایان فوری جنگ اوکراین شد
عارف: حل مسائل از طریق مذاکره، راهبرد اصلی ماست
دوفوریتی | رواج ازدواج سفید و کوررنگی سیاست‌گذاری اجتماعی ما
350 زائر ایرانی هنوز در عراق هستند
صادق: در انتخابات نظام مهندسی امسال هیچ دخالتی نداشتیم + فیلم
بازگشت قطر ایرویز به فرودگاه شیراز/ پروازهای بین‌المللی افزایش یافت
ایستگاه متروی شهید بخارایی تعطیل شد
جزئیات تیراندازی با سلاح گرم در چالوس؛ پلیس در حال شناسایی عاملان
تعطیلی روز چهارشنبه در قم قطعی شد
بزرگ‌ترین محموله شیشه در کرج توقیف شد
ورود هوش مصنوعی به دنیای آموزش/ کتاب‌های درسی هوشمند در راه‌اند؟
علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم هاکی شد + فیلم
مراسم تشییع استاد فرشچیان در اصفهان آغاز شد + فیلم
بارش شدید باران و تگرگ در ارتفاعات جنوب‌غربی عربستان + فیلم
قیمت جدید طلا در بازار تهران اعلام شد
بازدید کارکنان دولت و نیروهای مسلح از موزه‌ها رایگان شد+جزییات
نتایج کنکور دانشجومعلمان اعلام شد+لینک سامانه
قیمت خودرو امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 +جدول
صدور فیش حقوق مردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی/ معوقات فروردین پرداخت می شود؟
تعطیلی موقت ایستگاه‌های متروی تهران در خط یک
مرگ دو دختر نوجوان در مهمانی شبانه تهران
نورنما | مرد کلاشینکف به دست به دنبال چماق به دستان در چالوس
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
پزشکیان وارد ایروان شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 27 مرداد 1404+جدول
در سوگ صنایع
زمان پخش فصل دوم سریال «وحشی» اعلام شد
دیدار پوتین و ترامپ در آلاسکا تقاطع نماد، راهبرد و روانشناسی
نبیه بری: اوضاع داخلی لبنان تحت کنترل است
X
آگهی تبلیغاتی