×
سیاسی
شناسه خبر : 173830
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/02/30 ساعت 14:20
سرلشکر سلامی: از روایت پیشرفت‌های‌مان عقب مانده‌ایم؛ رسانه ها جبران کنند

سرلشکر سلامی: از روایت پیشرفت‌های‌مان عقب مانده‌ایم؛ رسانه ها جبران کنند

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امروز در برجسته‌ترین فراز تاریخ ایران قرار داریم، تأکید کرد: ما از بیان دستاوردها و پیشرفت‌های خود عقب مانده‌ایم و رسانه باید این عقب ماندگی را جبران کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه، 30 اردیبهشت) در دومین روز از اختتامیه جشنواره جام رسانه امید اظهار کرد: رسانه سازنده افکار و آراء جامعه است، رسانه ها هستند که ادراکات و فضاهای ذهنی ما را نسبت به رخدادها و وقایع آشنا می‌کنند.

او افزود: این رسانه ها هستند که واقعیت ها را از درون یک نقطه به یک سطح و حجمی از تصویر و انگاره ها تبدیل می‌کنند، این رسانه ها هستند که در عصری که دشمنان به تعبیر خودشان به دنبال کارسازی عقلانی هستند، بینایی سیاسی ایجاد می‌کنند.

فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه رسانه می‌تواند در میدان نبرد، پیام‌آور امید باشد، گفت: در جایی که دشمن به دنبال خاموش کردن شعله‌های امید در کشور ما با تلاشی در ابعادی جهانی است تا جامعه ایرانی از پیشرفت بازبماند، نیازمند شود و تحریم برای آنان همین نقطه تسلیم بود اما آنچه در واقعیت رخ داد با انتظارات دشمن ما همخوان نشد.

وی گفت: ما اشتهای تحریک‌شده دشمن برای آسیب زدن به خودمان را کور می‌کنیم اما رسانه‌ها هم در این مسیر با ما همراه باشند، آنچه شما اهالی رسانه انجام می‌دهید قدرتمندتر از چیزی است که ما انجام می‌دهیم اما وقتی شما به ما اضافه می‌شوید قدرت ما جهانی می‌شود و تأثیر بی‌نظیر برجا می‌گذارد.

وعده صادق مصداق تبدیل تاکتیک به راهبرد

فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه شاید زنده‌ترین و نزدیک‌ترین مصداق این واقعیت عملیات وعده صادق است، تصریح کرد: این عملیات از دید ما یک عملیات محدود بود، ضربه زدن به دو نقطه با استفاده از تعداد محدودی موشک و پهپاد برای یک هدف معین، که آن هدف معین تنبیه یک رژیم خشن و بی‌عقل بود که جز منطق قدرت، چیز دیگری را به رسمیت نمی‌شناسد.

سردار سلامی بیان کرد: ما باید قلب سیاسی استکبار را به عنوان نقطه‌ای که در منطق سیاسی آمریکا به عنوان یک منفعت حیاتی تلقی می‌شود و همچنین به عنوان یک سرپل سیاسی برای تنظیم سیاست‌های آمریکا در منطقه جهان اسلام و یک مرکز ثقل انتقال اراده سیاسی استکبار به درون جهان اسلام و یک موجودی موذی و آزاردهنده، پیچیده و خشن که مولد ناامنی است و ارمغان آن آوارگی ، خشونت و بی‌رحمی و محو ارزش‌های انسانی و از بین عاطفه‌ها است، نشانه گرفتیم و ما باید به این نقطه حمله می‌کردیم تا دشمنان را آرام و فوران و مستی آنها را خاموش کنیم.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه ایران، کشوری است که از تمام تهدیدها، فرصت می‌سازد، افزود: یک خاصیت بسیار زیبایی در جامعه ما هست و من این را در شب وعده صادق دیدم. هر کشوری وقتی شروع به شلیک می‌کند عموما مردم نگران جنگ هستند اما ملت ایران آن شب به خیابان ها آمدند و شادی کردند از اینکه موشک‌هایشان در حال پرواز است.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده
قدرت هوایی ایران با هم‌افزایی جنگنده و پهپاد افزایش می‌یابد
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود
اجرای طرح موقت مقابله با سارقان خشن در کشور
رایزنی نخست‌وزیر انگلیس و ترامپ درباره مذاکرات ایران
آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه‌ها و محورهای کشور
جزئیات تفاهم‌نامه‌های اقتصادی ایران و روسیه
پیام ناو و ضدناو؛ رمزگشایی از بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب
جزئیات بازگشت 151 شیء تاریخی ایران از چین اعلام شد
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
آزادی بسیاری از بازداشتی‌های زیر 18 سال در حوادث اخیر
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات