×
سیاسی
شناسه خبر : 173830
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/02/30 ساعت 14:20

سرلشکر سلامی: از روایت پیشرفت‌های‌مان عقب مانده‌ایم؛ رسانه ها جبران کنند

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امروز در برجسته‌ترین فراز تاریخ ایران قرار داریم، تأکید کرد: ما از بیان دستاوردها و پیشرفت‌های خود عقب مانده‌ایم و رسانه باید این عقب ماندگی را جبران کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه، 30 اردیبهشت) در دومین روز از اختتامیه جشنواره جام رسانه امید اظهار کرد: رسانه سازنده افکار و آراء جامعه است، رسانه ها هستند که ادراکات و فضاهای ذهنی ما را نسبت به رخدادها و وقایع آشنا می‌کنند.

او افزود: این رسانه ها هستند که واقعیت ها را از درون یک نقطه به یک سطح و حجمی از تصویر و انگاره ها تبدیل می‌کنند، این رسانه ها هستند که در عصری که دشمنان به تعبیر خودشان به دنبال کارسازی عقلانی هستند، بینایی سیاسی ایجاد می‌کنند.

فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه رسانه می‌تواند در میدان نبرد، پیام‌آور امید باشد، گفت: در جایی که دشمن به دنبال خاموش کردن شعله‌های امید در کشور ما با تلاشی در ابعادی جهانی است تا جامعه ایرانی از پیشرفت بازبماند، نیازمند شود و تحریم برای آنان همین نقطه تسلیم بود اما آنچه در واقعیت رخ داد با انتظارات دشمن ما همخوان نشد.

وی گفت: ما اشتهای تحریک‌شده دشمن برای آسیب زدن به خودمان را کور می‌کنیم اما رسانه‌ها هم در این مسیر با ما همراه باشند، آنچه شما اهالی رسانه انجام می‌دهید قدرتمندتر از چیزی است که ما انجام می‌دهیم اما وقتی شما به ما اضافه می‌شوید قدرت ما جهانی می‌شود و تأثیر بی‌نظیر برجا می‌گذارد.

وعده صادق مصداق تبدیل تاکتیک به راهبرد

فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه شاید زنده‌ترین و نزدیک‌ترین مصداق این واقعیت عملیات وعده صادق است، تصریح کرد: این عملیات از دید ما یک عملیات محدود بود، ضربه زدن به دو نقطه با استفاده از تعداد محدودی موشک و پهپاد برای یک هدف معین، که آن هدف معین تنبیه یک رژیم خشن و بی‌عقل بود که جز منطق قدرت، چیز دیگری را به رسمیت نمی‌شناسد.

سردار سلامی بیان کرد: ما باید قلب سیاسی استکبار را به عنوان نقطه‌ای که در منطق سیاسی آمریکا به عنوان یک منفعت حیاتی تلقی می‌شود و همچنین به عنوان یک سرپل سیاسی برای تنظیم سیاست‌های آمریکا در منطقه جهان اسلام و یک مرکز ثقل انتقال اراده سیاسی استکبار به درون جهان اسلام و یک موجودی موذی و آزاردهنده، پیچیده و خشن که مولد ناامنی است و ارمغان آن آوارگی ، خشونت و بی‌رحمی و محو ارزش‌های انسانی و از بین عاطفه‌ها است، نشانه گرفتیم و ما باید به این نقطه حمله می‌کردیم تا دشمنان را آرام و فوران و مستی آنها را خاموش کنیم.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه ایران، کشوری است که از تمام تهدیدها، فرصت می‌سازد، افزود: یک خاصیت بسیار زیبایی در جامعه ما هست و من این را در شب وعده صادق دیدم. هر کشوری وقتی شروع به شلیک می‌کند عموما مردم نگران جنگ هستند اما ملت ایران آن شب به خیابان ها آمدند و شادی کردند از اینکه موشک‌هایشان در حال پرواز است.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
آتش‌سوزی عمدی در تورنتو جان 2 عضو خانواده ایرانی را گرفت
زمان پرداخت مرحله جدید «کالابرگ» به سه دهک اول اعلام شد
از یکجانبه‌گرایی تا چندجانبه‌گرایی؛ دیپلماسی دفاعی ایران در معماری نوین نظام جهانی
هدیه ویژه حامی مالی المپیاکوس به مهدی طارمی و ستاره‌های تازه‌ وارد تیم
انتقاد اسپانیا از سکوت اتحادیه اروپا در قبال نسل‌کشی در غزه
وزیر جنگ آمریکا: قرار است بیشتر بُکشیم
صدور ردیف استخدامی 3 هزار عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها
بیشتر لبنانی‌ها مخالف خلع سلاح حزب الله هستند
پرواز مجدد جنگنده های ونزوئلا بر فراز ناو آمریکایی
هوای تهران در شرایط «قابل قبول» قرار گرفت
یونیسف: بیش از 700 هزار کودک در غزه از تحصیل محروم شده‌اند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 شهریور
سازمان سنجش: مهلت انتخاب رشته تا 17 شهریور تمدید شد
مادورو: تلاش واشنگتن برای تغییر نظام در کاراکاس اشتباه است
مقدماتی جام‌جهانی اروپا و شب پرگل
قاتل شهید رضایی در سمیرم اعدام شد+فیلم
پیکر استاد احمد پژمان به زادگاهش در لارستان باز می‌گردد
رویکرد فرهنگی دولت و موضوع برگزاری کنسرت خیابانی
تل‌آویو همچنان در انزوای هوایی؛ ادامه تعلیق پروازها از سوی ایتالیا
بلاگر هتاک به اقوام بازداشت شد
وزیر خارجه آلمان: انفجار خطوط لوله گاز نورد استریم تروریستی است
رشد 37 درصدی بهای جهانی طلا در کمتر از یک سال
ترامپ در حال بررسی گزینه‌های نظامی علیه ونزوئلا است
ضرورت‌های راهبردی عبور از تهدیدات
درسنامه وحدت در مکتب مصطفوی
افزایش تدریجی پیاده‌روی راه مقابله با کم‌تحرکی
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 14 شهریور 1404
همکاری OpenAI و Broadcom برای ساخت تراشه اختصاصی
X
آگهی تبلیغاتی