×
بین الملل
شناسه خبر : 173674
تاریخ انتشار : شنبه 1403/02/29 ساعت 13:35
کابینه بحران‌زده

جعفر قنادباشی*

کابینه بحران‌زده

آنچه در لبنان و یمن می‌گذرد، برای ناامیدتر کردن اعضای کابینه بنیامین نتانیاهو کافی است. اما عوامل دیگری نیز در این بین وجود دارد. برای نمونه دیگر نیرو‌های مقاومت نیز در هدف قرار دادن مراکز حساس ر‌ژیم صهیونیستی توانمندی بیشتری از خود نشان داده و مراکزی را در ‌تل‌آویو و بندر ایلات مورد هدف قرار داده‌اند.

نورنیوز - گروه بین الملل: ۲۲۵ روز از آغاز جنگ در غزه می‌گذرد و شاهدیم نیرو‌های مقاومت قدرتمندتر از گذشته شده‌ و شرایط در کابینه بنیامین نتانیاهو هر روز بحرانی‌تر می‌شود. به عبارت دیگر اختلافات هر روز بین اعضای کابینه افزایش پیدا می‌کند و نتانیاهو نگران مخالفت نظامیان با ادامه عملیات در غزه است. در واقع می‌توان گفت کابینه بنیامین نتانیاهو در دیگر صحنه‌ها نیز در حال از دست دادن روزنه‌های امید خود است.

در چنین شرایطی شاهدیم نیرو‌های مقاومت از ادوات تازه و پیچیده خود در منطق رونمایی می‌کنند و این اتفاق نشان‌دهنده ضعف اسرائیلی‌ها و قدرتمندتر شدن جبهه مقاومت است. برای نمونه حزب‌ا... لبنان در چند روز اخیر در زمین و آسمان و از نظر موشکی و پهپادی نمونه‌های تازه‌ای را رونمایی کرده که سبب شگفتی رژیم صهیونیستی شده است. افزون بر این حزب‌ا... لبنان توانمندی‌هایی را نیز در هدف قرار دادن مراکز حساس رژیم صهیونیستی از خود نشان داده که سبب افزایش نگرانی بین اعضای کابینه نتانیاهو شده است.

این در حالی است که نیرو‌های یمنی هم در کنار ادامه اقدامات خود در جلوگیری از ورود کشتی‌های تجاری به بنادر اسرائیل از به کارگیری سلاح‌های جدیدی سخن به میان آورده‌اند که تا به حال از آنها رونمایی نشده است. در واقع مقامات انصارا... تاکید کرده‌اند اگر اسرائیل وارد رفح شود از این سلاح‌ها استفاده خواهند کرد.به این ترتیب می‌توان گفته آنچه در لبنان و یمن می‌گذرد، برای ناامیدتر کردن اعضای کابینه بنیامین نتانیاهو کافی است. اما عوامل دیگری نیز در این بین وجود دارد. برای نمونه دیگر نیرو‌های مقاومت نیز در هدف قرار دادن مراکز حساس ر‌ژیم صهیونیستی توانمندی بیشتری از خود نشان داده و مراکزی را در ‌تل‌آویو و بندر ایلات مورد هدف قرار داده‌اند.

افزون بر این آنچه به ناامیدی بیشتر اعضای کابینه رژیم صهیونیستی دامن می‌زند، افزایش اعتراضات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپاست که می‌تواند تاثیر بیشتری بر تصمیم‌گیری مقامات این کشور‌ها داشته باشد.در این بین البته باید به موضوع به رسمیت شناخته شدن فلسطین به عنوان عضو سازمان ملل نیز اشاره کرد، زیرا این اتفاق نیز فضای کابینه بنیامین نتانیاهو را تحت تاثیر قرار داده است.بنابراین چنین مسائلی سبب شده کابینه رژیم صهیونیستی در شرایط دشواری برای تصمیم‌گیری در خصوص پایان جنگ قرار گیرد. در واقع نتانیاهو و دیگر اعضای کابینه او هیچ راهی برای ادامه جنگ و ورود به رفح ندارند و دیگر قادر به اغنای ماشین جنگی خود نیستند، زیرا از نظر تبلیغاتی نیز ورشکسته شده‌اند. این درحالی است که برخی رسانه‌های اسرائیلی نیز از نامناسب‌تر شدن شرایط در اراضی اشغالی گزارش داده‌اند، زیرا برخی مخالفان پرچم رژیم صهیونیستی را به آتش کشیده‌اند در چنین شرایطی می‌توان انتظار عقب‌نشینی افراطیون رژیم صهیونیستی را داشت.

 *‌ تحلیلگر مسائل بین‌الملل


روزنامه جام جم
نظرات

آخرین اخبار
مصرف الکل خطر ابتلا به کدام سرطان‌ها را افزایش می‌دهد؟
فقط 5 دقیقه فعالیت اضافی روزانه، عمرتان را طولانی‌تر می‌کند
کشف یک روایت 5000 ساله
مخفی کردن آرشیو اینترنت از ترس دزدی‌های هوش مصنوعی!
شیوع لوپوس در کودکان چقدر جدی است؟
قطع برق هزار نفر در پرتقال درپی وقوع طوفان
گسترش اعتصاب به سراسر آمریکا
بارزانی: از توافق دمشق و قسد استقبال می‌کنیم
اظهار نگرانی گوترش از وضعیت سازمان ملل؛ در آستانه فروپاشی مالی هستیم
آفریقای جنوبی کاردار اسرائیل را عنصر نامطلوب خواند
مسائل منطقه؛ موضوع گفت‌وگوی سفیر ایران با رئیس پارلمان لبنان
مداخله آمریکا در نحوه فروش نفت ونزوئلا
معاون دادستان کل آمریکا: در پرونده اپستین از ترامپ محافظت نکردیم
فینالیست‌‌های لیگ برتر واترپلو شناخته شدند
جدیدترین خبر از فیلم رسول صدرعاملی
پاسخ ایران به تجاوز دشمن از خلیج فارس تا قلب تل‌آویو امتداد خواهد یافت
اسامی کشتی‌گیران ایران به رنکینگ کرواسی اضافه شد
دستگیری 9 نفر از لیدرهای مسلح اغتشاشات اخیر در کهگیلویه
برزیلی‌ها در حمایت از ایران تظاهرات کردند
احتمال فاش کردن هویت افسران اطلاعاتی آمریکا به روسیه توسط امارات
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
زمین‌لرزه‌ بخش کاریز را لرزاند
شرایط دریافت وام 300 میلیون تومانی اعلام شد+ جزئیات و نحوه دریافت
مجمع جهانی بیداری اسلامی: تروریستی‌خواندن سپاه، بیانگر عجز و ناتوانی اتحادیه اروپاست
نظرسنجی شبکه 12 اسرائیل؛ برابر حماس پیروز نشدیم!
ترامپ خواستار دستگیری اوباما شد!
رضا نصری: اصرار ایران بر کنار گذاشتن تهدیدها، «امتیاز خواستن پیش از مذاکره» نیست
مسکو: غربی‌ها در سیاست تحریمی علیه مردم ایران بازنگری کنند
رویترز: انتقال زندانیان داعش از سوریه به عراق کند پیش می رود
هشدار افزایش کم‌سابقه دما در آذربایجان شرقی
مقام اماراتی: اجازه اقدام نظامی علیه ایران را نمی‌دهیم
ترامپ: ایران به دنبال توافق با آمریکا است
تحولات خاورمیانه؛ موضوع دیدار و رایزنی بن سلمان با مقامات ارشد آمریکایی
درگذشت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین
در دیدار اعلام نشده لاریجانی با پوتین چه گذشت؟
ترکیه: آنکارا آماده میانجیگری بین ایران و آمریکا است
عکس های منتخب حیات وحش هفته جهان
صنعاء: هرگونه اقدام علیه ایران به شکست خواهد انجامید
برف و باران دوباره مهمان تهران می‌شود
بیانیه هیات دولت در محکومیت تصمیم وزیران خارجه اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
نخست وزیر انگلیس: با متحدان خود درباره ایران گفت‌وگو می‌کنیم
طرح اسامی جدید به جای نوری المالکی صحت ندارد
خروش پاکستان برای همبستگی با ایران
فروش بیش از 28 هزار بلیت جشنواره فیلم فجر
بازداشت 85 عامل اصلی میدانی و تخریب‌گر اموال مردم زنجان
تل‌آویو: گذرگاه رفح یکشنبه بازگشایی می‌شود
دانشجویان در صورت غیبت در امتحانات پایان‌ترم ، حذف می‌شوند؟
تمدید مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع
اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است
ویتکاف مدعی شد: ارتباطات زیادی با ایران داشته ایم