×
بین الملل
شناسه خبر : 173674
تاریخ انتشار : شنبه 1403/02/29 ساعت 13:35
کابینه بحران‌زده

جعفر قنادباشی*

کابینه بحران‌زده

آنچه در لبنان و یمن می‌گذرد، برای ناامیدتر کردن اعضای کابینه بنیامین نتانیاهو کافی است. اما عوامل دیگری نیز در این بین وجود دارد. برای نمونه دیگر نیرو‌های مقاومت نیز در هدف قرار دادن مراکز حساس ر‌ژیم صهیونیستی توانمندی بیشتری از خود نشان داده و مراکزی را در ‌تل‌آویو و بندر ایلات مورد هدف قرار داده‌اند.

نورنیوز - گروه بین الملل: ۲۲۵ روز از آغاز جنگ در غزه می‌گذرد و شاهدیم نیرو‌های مقاومت قدرتمندتر از گذشته شده‌ و شرایط در کابینه بنیامین نتانیاهو هر روز بحرانی‌تر می‌شود. به عبارت دیگر اختلافات هر روز بین اعضای کابینه افزایش پیدا می‌کند و نتانیاهو نگران مخالفت نظامیان با ادامه عملیات در غزه است. در واقع می‌توان گفت کابینه بنیامین نتانیاهو در دیگر صحنه‌ها نیز در حال از دست دادن روزنه‌های امید خود است.

در چنین شرایطی شاهدیم نیرو‌های مقاومت از ادوات تازه و پیچیده خود در منطق رونمایی می‌کنند و این اتفاق نشان‌دهنده ضعف اسرائیلی‌ها و قدرتمندتر شدن جبهه مقاومت است. برای نمونه حزب‌ا... لبنان در چند روز اخیر در زمین و آسمان و از نظر موشکی و پهپادی نمونه‌های تازه‌ای را رونمایی کرده که سبب شگفتی رژیم صهیونیستی شده است. افزون بر این حزب‌ا... لبنان توانمندی‌هایی را نیز در هدف قرار دادن مراکز حساس رژیم صهیونیستی از خود نشان داده که سبب افزایش نگرانی بین اعضای کابینه نتانیاهو شده است.

این در حالی است که نیرو‌های یمنی هم در کنار ادامه اقدامات خود در جلوگیری از ورود کشتی‌های تجاری به بنادر اسرائیل از به کارگیری سلاح‌های جدیدی سخن به میان آورده‌اند که تا به حال از آنها رونمایی نشده است. در واقع مقامات انصارا... تاکید کرده‌اند اگر اسرائیل وارد رفح شود از این سلاح‌ها استفاده خواهند کرد.به این ترتیب می‌توان گفته آنچه در لبنان و یمن می‌گذرد، برای ناامیدتر کردن اعضای کابینه بنیامین نتانیاهو کافی است. اما عوامل دیگری نیز در این بین وجود دارد. برای نمونه دیگر نیرو‌های مقاومت نیز در هدف قرار دادن مراکز حساس ر‌ژیم صهیونیستی توانمندی بیشتری از خود نشان داده و مراکزی را در ‌تل‌آویو و بندر ایلات مورد هدف قرار داده‌اند.

افزون بر این آنچه به ناامیدی بیشتر اعضای کابینه رژیم صهیونیستی دامن می‌زند، افزایش اعتراضات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپاست که می‌تواند تاثیر بیشتری بر تصمیم‌گیری مقامات این کشور‌ها داشته باشد.در این بین البته باید به موضوع به رسمیت شناخته شدن فلسطین به عنوان عضو سازمان ملل نیز اشاره کرد، زیرا این اتفاق نیز فضای کابینه بنیامین نتانیاهو را تحت تاثیر قرار داده است.بنابراین چنین مسائلی سبب شده کابینه رژیم صهیونیستی در شرایط دشواری برای تصمیم‌گیری در خصوص پایان جنگ قرار گیرد. در واقع نتانیاهو و دیگر اعضای کابینه او هیچ راهی برای ادامه جنگ و ورود به رفح ندارند و دیگر قادر به اغنای ماشین جنگی خود نیستند، زیرا از نظر تبلیغاتی نیز ورشکسته شده‌اند. این درحالی است که برخی رسانه‌های اسرائیلی نیز از نامناسب‌تر شدن شرایط در اراضی اشغالی گزارش داده‌اند، زیرا برخی مخالفان پرچم رژیم صهیونیستی را به آتش کشیده‌اند در چنین شرایطی می‌توان انتظار عقب‌نشینی افراطیون رژیم صهیونیستی را داشت.

 *‌ تحلیلگر مسائل بین‌الملل


روزنامه جام جم
نظرات

آخرین اخبار
پاسخ قشقاوی به ادعای جدید ترامپ؛ دروغ‌های تکراری دیگر اثر ندارد
سرلشکر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم
جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
وزارت کشور: مقدمات صدور گواهینامه رانندگی برای بانوان فراهم شده است
تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز
زائران اربعین اعتبار 6 ماهه گذرنامه زیارتی را جدی بگیرید
وزش باد شدید و گردوخاک در چند استان
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ جزئیات قتل و ابهامات پرونده
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مادر شهیدان مظفر
چرا کشورهای عربی وارد میانجیگری ایران و آمریکا شدند؟
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
بهیاران 4 استان جنوبی بدون کنکور دانشجو می‌شوند
ترامپ پروژه‌ای را دنبال می‌کند که اوباما نپذیرفت
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات پهپادی نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکا در کویت
ثبت‌نام زائران اربعین حسینی؛ کدام مرزها بیشترین تقاضا را دارند؟
داغ میناب تازه شد؛ تشییع اعضای پیکر 34 شهید مدرسه شجره طیبه
واردات گوشت با قبض انباری؛ ثبت سفارش 110 قلم کالا بدون منشأ ارز آزاد شد
چلسی و دومین خرید گران‌قیمت تاریخ لیگ برتر
حکم اعدام مهدی خانکی اجرا شد؛ جزئیات پرونده عنصر فعال یک گروهک تروریستی
آیا شبکه‌های اجتماعی مقصر اصلی اعتیاد به جراحی زیبایی هستند؟
دوصدایی فرصت یا تهدید؟!
واکنش روسیه به اظهارات روبیو درباره ایران
حمایت ویژه 10 میلیارد تومانی از طرح‌های سلامت
آخرین اخبار اربعین؛ وضعیت امنیتی مرزها و پاسخ وزارت کشور به شایعات
پاسخ وزارت خارجه به اظهارات وزیر خارجه فرانسه درباره ایران
قیمت گوشت قرمز امروز 31 تیر 1405 + جدول قیمت ها
فوتبال ایرانی علیه آزادی بیان
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 تیر 1405+ جدول پخش
ونس و عراقچی دو روایت، یک واقعیت
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در لردگان
اقتصادنگار | عرق ریزی شهروندان در تابستان داغ اجاره نشینی
9 مسئول حفاظت آزمون‌های نهایی به دلیل تخلف برکنار شدند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
هرمزگان به جمع استان‌های برگزارکننده آزمون نهایی پیوست
نقش پلتفرم‌های طلا و نقره در اقتصاد کشور
نورویدئو | کریدورهای آمریکایی؛ رؤیای محاصره ایران یا سراب راهبردی؟
حمله پهپادی اوکراین به تاسیسات برق جنوب روسیه
دو بازی ملی و قرارداد 25میلیاردی یک والیبالیست
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 + وضعیت استان‌ها
بیش از 500 آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شدند
دبیر کل سازمان ملل راهی سوریه می شود
شهادت 4 فلسطینی در حمله صهیونیست ها به غزه
هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای 8 استان کشور
روبیو، مدعی استقبال آمریکا از مذاکره با ایران شد
نفت خام در بالاترین قیمت 5 هفته گذشته ایستاد
پنتاگون کشته شدن نظامی مفقود آمریکایی را تایید کرد
اختیار قانونی برای بازداشت نتانیاهو نداریم
رمزگشایی از ماجرای انفجار بامداد امروز در نارمک
زمان محاکمه مادورو و همسرش اعلام شد