×
بین الملل
شناسه خبر : 173258
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/02/25 ساعت 12:10
یحیی سریع: در صورت ورود زمینی آمریکا آماده نبرد هستیم

یحیی سریع: در صورت ورود زمینی آمریکا آماده نبرد هستیم

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد در صورت مداخله زمینی آمریکا و یا در صورتی که راهی برای دسترسی یمنی‌ها به فلسطین باز شود، یمنی‌ها برای نبرد آماده هستند.

نورنیوز-گروه بین الملل: «یحیی سریع»  در سخنرانی خود در وزارت دفاع یمن در صنعا به مناسبت سالگرد مقابله با استکبارگران، ضمن اعلام آغاز مرحله چهارم تشدید تنش علیه رژیم صهیونیستی اظهار کرد: در روزهای آینده جزئیات تازه‌ای از کشتی‌هایی که ممنوعیت اعمال شده از سوی یمن را نقض کردند و کشتی‌هایی که از طریق دریای مدیترانه به سمت بنادر واقع در اراضی اشغالی در حرکت هستند، افشا خواهد شد.

یحیی سریع در این رابطه تاکید کرد: تشدید عملیات یمن تنها شعاری برای به دست آوردن محبوبیت نیست بلکه موضعگیری عملی آن است و مردم یمن برای فدا کردن جان‌های خود کاملا آماده هستند و اگر راه باز شود، میلیون‌ها تن از آنها برای دفاع از غزه در مقابل دشمن صهیونیستی خواهند رفت.

او در ادامه فاش کرد: نیروهای مسلح یمن در چهارچوب مرحله پنجم و ششم عملیات خود برای حمایت از ملت فلسطین تجهیزات گسترده‌ای را در اختیار دارند.

یحیی سریع افزود: یمن ثابت کرد که از جایگاه استراتژیک مهمی برخوردار است به این شکل که طاغوت‌های موجود در 2 دریای سرخ و عرب و اقیانوس هند خوار کرده و حاکمیت خود و اعراب را بر دریاهای عربی و دیگر دریاها از دریای سرخ، دریای عرب و اقیانوس هند تا دریای مدیترانه اعمال کرد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در این چهارچوب گفت: جهان به مرحله‌ای رسیده که هیچ کسی جرات نمی‌کند حتی یک کلمه به آمریکا بگوید اما یمن با موشک‌ها و جنگنده‌های خود آن را هدف قرار می‌دهد و اعتبار و آبروی آن را برده است.

او ادامه داد: طرف آمریکایی با عملیات‌های یمن به مرحله‌ای رسیده که نمی‌تواند از کشتی‌های خودش دفاع کند در حالی که یمن همچنان در آغاز جنگ با آن و طرف اسرائیلی است.

یحیی سریع اضافه کرد: فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل ما که می‌خواستند آن را از بین ببرند و ما را از نوشتن این شعارها بر روی دیوارها منع کنند، امروز آنها را روی موشک‌ها می‌نویسیم و با آنها اسرائیل و آمریکا را هدف قرار می‌دهیم.

او گفت: جهان غزه را رها کرده اما یمن در کنار محور مقاومت، در کنار آن ایستاده است، این نبرد به نمایندگی از کل یمنی‌ها است نه یک گروه یا طایفه خاص.

یحیی سریع در اوایل مه جاری آغاز اجرای مرحله چهارم تشدید تنش در پاسخ به تداوم حملات رژیم صهیونیستی و نوار غزه اعلام کرده و گفته بود که این مرحله شامل هدف قرار دادن تمام کشتی‌هایی می‌شود که ممنوعیت دریانوردی کشتی‌های اسرائیلی را نقض می‌کنند و کشتی‌هایی که از دریای مدیترانه به سمت بنادر فلسطین اشغالی در حرکت هستند.

«عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن هم تاکید کرد که مرحله چهارم تشدید تنش شامل هرگونه کشتی وابسته به شرکتی اسرائیلی است که با آن در زمینه امدادرسانی و ارسال کالا همکاری دارد، همینطور هر کشتی که پس از صدور حکم ممنوعیت، کالاهایی را به بنادر اراضی اشغالی منتقل کند، هدف نیروهای مسلح یمن خواهد بود.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
بهترین ساعت برای خوردن شام؛ کاهش خطر دیابت و بیماری قلبی با یک تغییر ساده
خون دماغ چه زمانی خطرناک است؟ هشدار اورژانس درباره خونریزی بینی
گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه ایران و فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات غرب آسیا
سقوط مرگبار ون در جاده هراز
طوفان و ریزگردها ادارات منطقه سیستان را تعطیل کرد
«بُت» حمید نعمت‌الله بدون حذف و اصلاحیه، مجوز اکران گرفت
نورنما | تجربه زندگی روی سیارات در موزه ژاپن
یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است
اهدای اعضای جوان 27 ساله به چند بیمار
محسن رضایی: رفتار دفاعی و دیپلماتیک ایران باید تغییر کند
بسته 26 بندی مدیریت جمعیت تهران در دولت نهایی می‌شود
بزیک: پرسپولیس امسال جنگجوتر است
هشت عهد عاشقانه با امام زمان(عج) در شاهچراغ(ع)
روسیه در مسیر پیروزی است
پوتین: اقتصاد اوکراین به مرز فروپاشی رسیده است
پایان گرمای پایتخت؛ تهران خنک‌تر می‌شود
قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه اول شهریور + جدول
پرهیز رژیم صهیونیستی از تشدید تنش با ترکیه؟!
موج تازه حملات صهیونیست‌ها در کرانه باختری
فشار تحریم‌ها ایران را به سمت بومی‌سازی دفاعی سوق داد
بی‌پاسخ ماندن جنایات، راه را برای تهدید همه ملت‌های آزاده باز می‌کند
ضرب‌الاجل آموزش‌وپرورش برای آماده‌سازی مدارس و اعلام سوابق تحصیلی
ویژگی‌های پزشک کامل
رحمانی نایب قهرمان کشتی آزاد جوانان جهان شد
آغاز فصل تازه ماجراجویی ستاره ایرانی با پیراهن الوصل
کارنی: کانادا تسلیم فشار آمریکا نمی‌شود
دو فینالیست برای ایران در کشتی آزاد جوانان جهان
برد شباب الاهلی با حضور سه ستاره ایرانی
زنگ خطر برای اقتصاد آمریکا به صدا درآمد
خانواده شهدا سرمایه‌های راهبردی کشور برای حل مسائل جامعه هستند
دوحه حمله اسرائیل به سوریه را محکوم کرد
چهار توصیه امنیتی آیت‌الله نوری همدانی به دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی
تحول در شهرک‌های صنعتی با ورود فناوری و نوآوری
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه مصر درباره کاهش تنش‌های منطقه
طرح ساماندهی معابر کلید خورد؛ برخورد با اشغال پیاده‌روها و خیابان‌ها
نقشه راه اقتصاد کشور
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا یکشنبه اول شهریور
فرانسه، آسمان اوکراین را در اختیار می‌گیرد؟
گام تازه بندر پارسیان برای پشتیبانی از صنایع بزرگ کشور
فارن پالسی: نتیجه محتمل، شکست راهبردی آمریکا است
وقتی شاگرد تیلور هم حریف ملی‌پوش ایران نشد
وکالت فقط شغل نیست؛ بلکه آغاز یک رسالت اجتماعی و اخلاقی است
بسکتبال جوانان ایران در نبرد رده‌بندی کاپ آسیا مقابل ژاپن
جهش قیمت طلا در بازار/ جدیدترین قیمت طلا
نورنما | یکم شهریور ؛ زاد روز حکیم بوعلی سینا و روز پزشک مبارک باد
گزارش تصویری رویترز از بیلبوردهایی در تهران، که اسرائیل و ترامپ را تهدید میکنند
قاهره خواستار توقف تجاوزات اسرائیل علیه لبنان شد
وعده دفاعی سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ حملات هوایی و توپخانه‌ای تشدید شد
خانواده‌های شهدا مایه عزت و افتخار نیروی دریایی ارتش هستند