×
ورزشی
شناسه خبر : 173220
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/02/24 ساعت 22:09
جشن خانگی آبی‌ها؛ استقلال به صدر بازگشت

لیگ برتر فوتبال؛

جشن خانگی آبی‌ها؛ استقلال به صدر بازگشت

تیم فوتبال استقلال تهران با پیروزی خانگی مقابل فولاد خوزستان، بار دیگر به صدر جدول لیگ برتر رسید تا به قهرمانی نزدیک‌تر شود.

نورنیوز ـ گروه ورزش: تیم‌های فوتبال استقلال و فولاد خوزستان در هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر باشگاه‌های ایران، از ساعت ۱۹:۳۰ در حضور بیش از ۴۵ هزار تماشاگر ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر رفتند که استقلال در این دیدار به برتری یک بر صفر رسید.

قضاوت این مسابقه را «موعود بنیادی فر» با کمک‌های «علیرضا ایلدروم» و «محمد عطایی» بر عهده داشت.

استقلال امشب در ورزشگاه آزادی چاره‌ای جز پیروزی و کسب سه امتیاز مقابل فولاد خوزستان نداشت. پرسپولیس با بردن هوادار به صدر جدول رسیده بود و شاگردان جواد نکونام برای پس گرفتن جایگاهشان در صدر جدول، می‌بایست با دست پر میدان را ترک می‌کردند که به این مهم رسیدند.

جواد نکونام در روزی که روزبه چشمی و صالح حردانی را به دلیل محرومیت در اختیار نداشت، با تغییراتی نسبت به بازی‌های گذاشته، تیمش را به زمین فرستاد.

دقایق حساس:

دقیقه ۶: گوستاو بلانکو فرصت داشت تا دروازه حریف را باز کند که مدافعان فولاد مانع گلزنی استقلال شدند.

دقیقه ۱۹: شوت زبیر نیک نفس با اختلاف اندک از کنار دروازه فولاد به بیرون رفت.

دقیقه ۲۷: مهرداد محمدی فرصت داشت تا با ضربه سر دروازه فولاد را باز کند، اما شهاب گردان توپ را مهار کرد.

دقیقه ۳۷: گردان شوت محمدی را مهار کرد و در ادامه ابوالفضل جلالی فرصت داشت دروازه را باز کند که ضربه او از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه : ۴+۴۵ سانتر میلاد فخرالدینی با ضربه کم رمق گوستاوو بلانکو همراه شد که شهاب گردان به راحتی توپ را گرفت.

دقیقه ۴۷: فولاد در همان ابتدای نیمه دوم فرصت داشت دروازه سیدحسین حسینی را باز کند. ارسال بازیکن این تیم با ضربه خطرناک ابراهیم حصار همراه شد اما ضربه این بازیکن به تیرک دروازه استقلال برخورد کرد.

دقیقه ۵۴ : استقلال چسبیده به محوطه جریمه صاحب یک ضربه کاشته شد که ضربه زمینی محمدی را شهاب گردان به راحتی مهار کرد.

دقیقه ۵۸: ارسال کرنر توسط ابوالفضل جلالی با پرواز بلند ایمان سلیمی همراه شد که مدافع پیش تاخته استقلال موفق شد به زیبایی دروازه فولاد خوزستان را باز کند.

دقیقه ۶۴: ارسال ابوالفضل جلالی از جناح چپ با ضربه سر چکشی رافائل سیلوا همراه شد اما شهاب گردان با یک دست توپ را به کرنر فرستاد.

دقیقه ۷۳: ارسال خوب شجاعی به روی دروازه با ضربه سر لوکاس کاندیدو همراه شد که حسینی، این ضربه را از آن خود کرد.

دقیقه ۸۷: کرنر شجاعی را توسط حسینی دفع شد و در برگشت ضربه محمدعسگری در دستان سنگربان استقلال آرام گرفت.

دقیقه ۳+۹۰: پریرا در حالی که می‌توانست دروازه استقلال را باز کند با ضربه‌ای کم دقت، توپ را به اوت زد تا این فرصت مناسب از دست برود.

دقیقه ۵+۹۰ استقلال در ضد حمله فرصت داشت دروازه فولاد خوزستان را برای دومین بار در این مسابقه باز کند. پاس پیمان بابایی در موقعیت تک به تک به گوستاوو بلانکو رسید اما ضربه این بازیکن پس ازبرخورد با شهاب گردان به کرنر رفت.

در این بازی پر برخورد؛ رافائل سیلوا، امید حامدی‌فر و سامان تورانیان از استقلال و موسی کولیبالی و ابراهیم حصار از فولاد خوزستان کارت زرد دریافت کردند.

استقلال با این پیروزی، ۶۰ امتیازی شد و به صدرنشینی پرسپولیس که ۵۹ امتیاز دارد، پایان داد تا به کسب جام نزدیک‌تر شود.

ترکیب استقلال:
سیدحسین حسینی، ایمان سلیمی، زبیر نیک نفس(آرمان رمضانی) ، امید حامدی فر، ابوالفضل جلالی، میلاد فخرالدینی(سامان تورانیان) ، رافائل سیلوا، آرش رضاوند، جلال الدین ماشاریپوف، مهرداد محمدی (پیمان بابایی) و گوستاوو بلانکو

ترکیب فولاد:

شهاب گردان، مجتبی نجاریان، موسی کولیبالی، شاهین توکلی، وحید حیدریه، حمید بوحمدان، سینا مریدی(محمدرضا غبیشاوی)، لوکاس کاندیدو(محمد عسگری)، محمد علی‌نژاد(علی شجاعی)، ساسان انصاری و ابراهیم حصار(لوسیانو پریرا)


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 7 اردیبهشت +وضعیت استان ها
آکسیوس مدعی شد : ایران طرح جدیدی ارائه کرد
یمن: شکست اسرائیل در فلسطین به معنای ناکامی طرح‌هایش در منطقه است
مقام سابق پنتاگون: آمریکا تا سال‌ها هزینه جنگ با ایران را خواهد پرداخت
درگیری در شرق چاد، 42 کشته برجای گذاشت
مقام روس: تجربه ونزوئلا، دلیل گمراهی آمریکا درقبال ایران بود
نماینده آمریکایی: جنگ ترامپ علیه ایران یک فاجعه تمام‌عیار بوده است
شلیک موشک از لبنان، مراسم مذهبی «مرون» در اسرائیل را لغو کرد
روایت عراقچی از دستور کار مذاکرات با مقامات روسیه/ با پاکستان و عمان مشورت خوبی داشتیم
توقیف یک کشتی باری در آب‌های سومالی
عراقچی برای دیدار با پوتین وارد سن‌پترزبورگ شد
آخرین وضعیت ایستگاه‌های جدید سنجش آلودگی هوای تهران
رکورد جهانی ماراتن در رقابت های لندن شکسته شد
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟