×
بین الملل
شناسه خبر : 173149
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/02/24 ساعت 13:38
المیادین بررسی کرد/کارد ژنرال‌های ارشد اسرائیل به استخوان رسید

المیادین بررسی کرد/کارد ژنرال‌های ارشد اسرائیل به استخوان رسید

ژنرال‌های ارشد نظامی رژیم صهیونیستی به کابینه این رژیم پیشنهاد کردند که به هر قیمتی و حتی با آزادی اسرای فلسطینی و زنده ماندن یحیی سنوار، جنگ در غزه و جبهه شمالی را متوقف کنند.

نورنیوز-گروه بین اللمل: به نقل از پایگاه خبری المیادین، رهبران ارشد موسسات امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی از بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم خواستند تا به هر نحوی شده برای رسیدن به آتش بس کامل تلاش کند.

این شخصیت‌های صهیونیست توصیه کردند که حتی به قیمت زنده ماندن یحیی سنوار رئیس کنونی جنبش حماس در غزه و آزادی اسرای فلسطینی، اسرای اسرائیلی باید بازگردانده شده و آتش‌بس در شمال سرزمین‌های اشغالی نیز برقرار شود.

دان حالوتص: نظامیان ما بیهوده تلف می‌شوند

دان حالوتص رئیس سابق ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در این خصوص گفت: نظامیان ما بیهوده در غزه و در مجاورت مرزهای لبنان جان خود را از دست می‌دهند و هیچ هدفی از این جنگ وجود ندارد.

وی ضمن توصیه به تلاش کابینه نتانیاهو برای آزادی ۱۳۲ اسیر اسرائیلی در غزه بر اساس مطالبات حماس تصریح کرد که تنها چهره‌ای که در تاریخ اسرائیل ثبت خواهد شد، شکستی است که در روز ۷ اکتبر ۲۰۲۳ دامن آن را گرفت.

اولمرت: نتانیاهو برای منافع شخصی جنگ را ادامه می‌دهد

ایهود اولمرت نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی نیز در مقاله‌ای که در روزنامه صهیونیستی هاآرتص منتشر کرد، نوشت که جنگ غزه عملاً از سه ماه قبل به پایان رسیده و هیچ دلیلی برای ادعای استمرار آن وجود ندارد و باید معامله‌ای برای بازگرداندن اسرای اسرائیلی و عقب نشینی ارتش از غزه به دست آید.

اولمرت با رد تلویحی ادعاهای ارتش نسبت به پیروزی در این جنگ افزود که ارتش اسرائیل مدعی است که ۲۶ تیپ جنبش مقاومت اسلامی فلسطین را از بین برده است، لذا این به معنای پایان جنگ است!

وی با تاکید بر لزوم عقب‌نشینی ارتش از غزه ابراز داشت که در ابتدا باید تبادلی برای آزادی تمامی اسرا صورت گیرد و آزادی این اسرا تنها از طریق پایان دادن به جنگ امکان‌پذیر است و هر کسی که تصوری غیر از این دارد، دچار توهم است.

اولمرت گفت که بنیامین نتانیاهو عمداً هرگونه فرصت برای رسیدن به آزادی اسرای اسرائیلی را به دلایل شخصی و حفظ قدرت با شکست مواجه می‌کند.

هالوی: من مسئول شکست در هفتم اکتبر هستم

هرتصی هالوی رئیس کنونی ستاد ارتش رژیم صهیونیستی نیز در اظهاراتی به عنوان یک مقام رسمی اسرائیل مسئولیت شکست در عملیات ۷ اکتبر نیروهای مقاومت را پذیرفت و گفت که در حمایت از اسرائیل در این روز شکست خورده است.

وی گفت: این من بودم که فرزندان شما را به جنگی فرستادم که از آن زنده بازنگشتند.

این اظهارات از سوی یک مقام کنونی و رسمی اسرائیل نشان می دهد که احتمالا قربانی آینده استعفاهای زنجیره‌ای در رژیم صهیونیستی برای برون رفت از مسئولیت شکست در عملیات هفتم اکتبر شخص هالوی خواهد بود.

فاجعه در جبهه شمالی

رسانه‌های رژیم صهیونیستی ضمن تشریح اوضاع مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی تاکید کردند که اسرائیل در یک فاجعه واقعی به سر می‌برد و برای اولین بار از زمان تاسیس این رژیم، یک منطقه به صورت کامل تخلیه شده و جنگ در آن ادامه دارد.

«دفنار لئیل» خبرنگار مسائل سیاسی شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز خواستار تغییر اولویت‌های کابینه نتانیاهو و توجه به جبهه شمالی شده و تاکید کرد که اگر اوضاع این مناطق بررسی نشود، شرایط بدتر از قبل می‌شود.

افسران ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی نیز در رسانه‌های این رژیم اعلام کردند که حزب‌الله تخریب و ویرانی را در افکار عمومی اسرائیلی‌ها نهادینه کرده، ولی ما فقط نشسته‌ایم و حرف می‌زنیم.

این اظهارات شخصیت‌های نظامی صهیونیست در شرایطی مطرح شده که سرخوردگی عمیقی نسبت به عملکرد ارتش اشغالگر صهیونیستی در مقابله با حزب الله لبنان در جبهه شمالی به وجود آمده و محور مقاومت به صورت کامل کنترل اوضاع را در اختیار دارد.

 


مهر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برداشت‌ اشتباه از نامه معاون اول درباره مجوز تاکسی‌های اینترنتی
سریال جدید پلیسی از شبکه سه پخش می شود
پیام امیر قلعه‌نویی برای سردار آزمون؛ دل تیم ملی با توست
بخشودگی دیرکرد جرایم رانندگی در هفته فراجا/ صدور گواهینامه موتورسیکلت برای 16 ساله‌ها
هشدار نخست‌وزیر گرجستان به اتحادیه اروپا درباره مداخله در امور داخلی تفلیس
تل‌آویو: در غزه آتش‌بس نیست، برخی بمباران‌ها متوقف شده است
جدول هفته ششم لیگ برتر بعد از تساوی استقلال و چادرملو
حمله پهپادی یمن به جنوب اراضی اشغالی
سرنوشت پرماجرای بنزین در سال 2025
عارف: یک تقسیم کار دقیق بین‌المللی برای ضربه زدن به اقتصاد ایران ایجاد شده است
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 13 مهر 1404
امیر قلعه‌نویی، سفیر ملی ورزش و نشاط اجتماعی سازمان بهزیستی شد
افشاگری مرکل در مورد کارشکنی لهستان و کشورهای بالتیک درباره روسیه
پایان درخشان کاروان ایران با مدال طلای صادق بیت‌سیاح
سریال روان‌پزشکی «نقاب» با بازی لعیا زنگنه
عراقچی: اصرار غرب بر خواسته‌های غیرمنطقی عامل بن‌بست در فرآیندهای دیپلماتیک است
قهرمان اسبق وزنه‌برداری آسیا درگذشت
استقلال (1)– چادرملو(1) | فشار زیاد روی ساپینتو، اما نتیجه نداد
ترامپ مدعی «توافق کامل» نتانیاهو با توقف بمباران غزه شد
پایان رای‌گیری در سوریه
بارسلونا 1- 4 سویا | پنالتی و داوری جنجالی سرنوشت بازی را تغییر داد + خلاصه بازی
پایان یک بن‌بست قدیمی با سیاست گره‌گشای وفاق
پیام تبریک وزارت ورزش به تیم ملی والیبال دختران ایران
آغاز پرداخت خسارات اثاثیه آسیب دیدگان جنگ از دو هفته دیگر
گران‌ترین و ارزان‌ترین اینترنت جهان در 2025
گروسی: ایران در پی سلاح هسته‌ای نیست/ گزارش من باعث حمله نشد
جزئیات اجرای طرح حذف چهار صفر از پول ملی
مهران نکویی مجد هشتمین طلایی ایران شد
ادعای دروغ اسرائیل درباره کاهش تعداد حملات هوایی در غزه
مجازات حبس در انتظار متخلفان خودروهای پلاک مخدوش
خط قرمز نتانیاهو برای اجرای طرح ترامپ
کدام استان‌ها بیشتریم مصرف بنزین را دارند؟
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(93) « بهرمان»
گوشت‌های مغولی بالاخره آلوده است یا نیست!
بیانیه حزب‌الله لبنان در حمایت از موضع حماس درباره طرح ترامپ
نامه‌ آیت‌الله سبحانی به رییس قوه قضاییه درباره قانون مهریه
روبیو: حماس با کلیات طرح پساجنگ غزه موافقت کرده است
دستور عارف بر تأمین فوری ارز نهاده‌های دامی
واکنش فدراسیون فوتبال به قرارداد بازیکن عراقی سابق استقلال
نتانیاهو: اجازه نمی‌دهیم حماس یا تشکیلات خودگردان، غزه را کنترل کند
دوری 4 ماهه سردار آزمون از فوتبال
پرداخت مهریه باید عندالاستطاعه باشد نه عندالمطالبه+ سند
ارجاع پرونده‌های صدور گواهی حصر وراثت به ثبت احوال قانونی نیست
کسب اولین طلای تاریخ والیبال زنان ایران
تراکتور پرتماشاگرترین تیم لیگ نخبگان
معلمان از دادن تکالیف طولانی به دانش‌آموزان ابتدایی پرهیز کنند
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: ارتش در غزه باقی خواهد ماند
وزیر دفاع آلمان: در برابر تهدیدهای پهپادی بی‌دفاعیم
جهش خیره‌کننده ایران در فهرست IQ
فرمانده مرزبانی فراجا: مرزهای ایران در امنیت کامل است
X
آگهی تبلیغاتی