×
بین الملل
شناسه خبر : 172815
تاریخ انتشار : جمعه 1403/02/21 ساعت 20:03
مجمع عمومی سازمان ملل رای به عضویت فلسطین داد

مجمع عمومی سازمان ملل رای به عضویت فلسطین داد

مجمع عمومی سازمان ملل متحد با 143 رای به پیش نویس قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل رای مثبت داد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: ۱۴۳ رای موافق، ۹ رای مخالف، ۲۵ رای ممتنع، نتیجه رای گیری در مورد پیش‌نویس قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل بود.

نشست اضطراری مجمع عمومی سازمان ملل متحد (UNGA) درباره قطعنامه‌ «حقوق و امتیازات» فلسطین که از شورای امنیت می‌خواهد درخواست فلسطین برای تبدیل شدن به یکصد و نود و چهارمین عضو سازمان ملل را به طور مطلوب بازنگری کند، از صبح جمعه به وقت محلی آغاز شد.

 فلسطین و گروه کشورهای عربی این قطعنامه را ارائه کرده بود که تصویب پیش نویس قطعنامه به فلسطین حقوق و امتیازات بیشتری در سازمان ملل خواهد داد.

فلسطین در حال حاضر ناظر غیرعضو است، اما اکنون سال‌هاست که برای عضویت کامل در این نهاد بین المللی تلاش می‌کند این تلاش ماه گذشته توسط آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل وتو شد.

با این وجود، مجمع عمومی سازمان ملل در نشست اضطراری خود به بررسی پیش‌نویس این قطعنامه پرداخت که به فلسطین عضویت کامل در آن را نمی‌دهد، اما به فلسطین حقوق و امتیازات بیشتری مانند پیوستن به سازمان‌ها و نهادهای مختلف سازمان ملل که فلسطین هم اکنون قادر به انجام آن نیست، می دهد.

نماینده امارات به نمایندگی گروه عربی پیش نویس قطعنامه را ارائه کرد و  از شورای امنیت سازمان ملل خواست  تا در وضعیت فلسطین "بازنگری" کند و  عضویت کامل آن را توصیه کرد.

 نماینده امارات به «صبر» فلسطین اشاره کرد، زیرا وضعیت فلسطین مورد بحث است. امارات  به تلاش های "شدید" برای تجزیه فلسطین توسط اسرائیل و مخالفت با راهکار دو کشوری، اشاره کرد و گفتکه   مجمع عمومی ملزم به رعایت «شرایط مرجع» برای صلح منطقه ای و عضویت فلسطین است.

 امارات به پیش نویس «بدون ابهام» قطعنامه امروز اشاره  کرد و از شورای امنیت خواست در تصمیم خود برای اعطای عضویت کامل فلسطین تجدید نظر کند. پیش نویس امروز حقوق جدیدی اعطا می کند اما عضویت کامل را ندارد.

 محمد ابوشهاب، سفیر و معاون نمایندگی امارات در سازمان ملل در مجمع عمومی سازمان ملل  گفت: امروز یک لحظه حساس در تاریخ است. پیش نویس قطعنامه تأثیر عمیقی بر آینده مردم فلسطین خواهد داشت، مردمی که بیش از ۷۵ سال پیگرد قانونی و محرومیت از ابتدایی ترین حقوق خود را تحمل کرده اند.

او گفت: مردم فلسطین ملتی صلح طلب هستند و سزاوار این فرصت هستند تا از طریق سازمان ملل به طور مؤثر به بشریت خدمت کنند.  دولت فلسطین نشان داده است که شایسته جایگاه خود در جامعه بین المللی است و حق عضویت کامل را دارد.

نماینده امارات در سازمان ملل ادامه داد:  به عنوان یک جامعه بین‌المللی، ما مسئولیت داریم که از شروط مورد توافق بین‌المللی برای پایان دادن به درگیری، که مهم‌تر از همه راه‌کاز دو کشور بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ است، حمایت کنیم.

او تاکید کرد: اعطای عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد پیامی قدرتمند در حمایت از راه کار دو کشوری خواهد بود.  با رای موافق به پیش نویس قطعنامه امروز، اعضای سازمان  ملل  از حقوق مشروع مردم فلسطین  و رد استانداردهای دوگانه حمایت خواهند کرد. حمایت از قطعنامه سازمان ملل برای «تاثیر عمیق» بر آینده فلسطینیان است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشی امروز 8 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
از انفجار خیالی تا توقف نمایشی؛ بازی خطرناک یک خطای محاسباتی
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 8 اردیبهشت +وضعیت استان ها
ارتقای معیشت اعضای هیأت علمی عامل تداوم مسیر تولید علم است
شکست ترامپ از حسین وفایی
تهران از چین درخواست کمک نظامی نکرده است
دریانوردان و کشتی‌ها نباید به قربانیان جانبی هیچ منازعه ژئوپلیتیکی تبدیل شوند
پر کردن ذخایر گاز اتحادیه اروپا دشوار خواهد بود
نیویورک تایمز: ترامپ بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا است
توافق«چارچوب هماهنگی» بر سر انتخاب الزیدی برای نخست‌وزیری عراق/او کیست؟
توسعه زیرساخت‌های سلامت روان در مناطق آسیب‌دیده از جنگ
ترکیب چند منبع خون بند ناف، روشی نو برای درمان سرطان‌ خون
پیام عراقچی پس از سفر به روسیه؛ تعامل ما با مسکو در عالی‌ترین سطح ادامه دارد
پیام عراقچی به مناسبت چهلمین روز شهادت لاریجانی؛ فقدان او غیبت یک پشتوانه فکری و ملی است
بسته شدن تنگه هرمز پیامدهای سنگین‌ در معیشت انگلیسی ها دارد
اذعان آمریکا به ناتوانی به دفاع در برابر موشک‌های پیشرفته
چربی‌های سالم و ناسالم در رژیم غذایی
وزیر امور خارجه اتریش: برای برنامه هسته‌ای ایران تنها راه‌حل دیپلماتیک وجود دارد
نشریه آتلانتیک: نگرانی جی دی ونس برای کاهش چشمگیر ذخایر موشکی آمریکا
وزیر دفاع روسیه : تهران و مسکو به حمایت از یکدیگر ادامه خواهند داد
قطعنامه محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ مجددا به رای گذاشته می‌شود
روسیه از حق ایران درباره تنگه هرمز دفاع کرد
پیام تبریک سید عمار حکیم برای انتخاب نخست وزیر جدید عراق
سه عملیات با استفاده از هواگردهای انتحاری علیه مواضع صهیونیست‌ها در لبنان
موسویان: کشورهای دارای سلاح هسته‌ای از انجام تعهدات خود در خلع سلاح کوتاهی کرده‌اند
تهدید جدید آمریکا علیه شرکت‌های همکار با خطوط هوایی ایران
مهمترین علت چرب شدن کبد چیست؟
اقدامات آمریکا در توقیف کشتی‌ها نقض حقوق بین‌الملل و مصداق اعمال تجاوزکارانه است
یونایتدی ها برنتفورد را بردند و به سهمیه نزدیک شدند
هشدار گوترش درباره افزایش کلاهک‌های هسته‌ای در جهان
تلگراف: نگاه جهان به قیمتِ اشتباهِ نفت است
ایروانی: مسوولیت اختلال در حمل و نقل دریایی خلیج فارس به عهده امریکاست
تاکید سفیر پاکستان: تنگه هرمز شریان تجارت جهانی است
تاکید قائم‌پناه بر بازسازی سریع «توفیق دارو» و تقویت توان دارویی کشور
ضارب ضیافت ترامپ به «تلاش برای ترور رئیس‌جمهور آمریکا» متهم شد
مصدومیت شدید پسر زیدان/ آیا او ضربه مغزی شده است؟
روزبه چشمی: قهرمانان واقعی ایران، مردم هستند
رامین رضاییان: هویت این سرزمین از مردم ایران معنا می‌گیرد
چارلز سوم و همسرش وارد آمریکا شدند
چین: عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علت اصلی بحران تنگه هرمز
اعلام مهلت ثبت‌نام آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی
برنامه ویژه استقلالی‌ها در پل طبیعت همزمان با روز ملی خلیج فارس+ جزئیات
بقایی: غارت کشتی‌های حامل نفت ایران دزدی دریایی است
پیروزی 3–2 السد مقابل الشمال؛ سومین قهرمانی متوالی قطری‌ها
تردید ونس نسبت به روایت پنتاگون از وضعیت تسلیحات آمریکا
گروسی:دوران اجماع جهانی در شورای امنیت پایان یافته است
خیز قیمت‌ها در دخانیات و ارتباطات/مسکن و قبوض چقدر رشد کردند
تاکید نتانیاهو بر ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان
ناتو به دنبال جلوگیری از رویارویی پرتنش با آمریکا
برگزاری مرحله دوم تمرینات تیم ملی فوتبال با هدایت قلعه‌نویی