×
سیاسی
شناسه خبر : 172724
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/02/20 ساعت 19:56
رئیس‌جمهور: یکی از اسنادی که در ابتدای دولت امضا کردم، لغو سند 2030 بود

رئیس‌جمهور: یکی از اسنادی که در ابتدای دولت امضا کردم، لغو سند 2030 بود

رئیس‌جمهور گفت: در ابتدای دولت در شورای عالی انقلاب فرهنگی، لغو سند 2030 تصویب شده بود و یکی از اسنادی که در همان آغاز لغو کردم همین سند 2030 بود.

نورنیوز ـ گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در جمع طلاب و استادان حوزوی در مدرسه فیضیه، اظهار کرد: نگاه ما به سند ۲۰۳۰ را در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سفر به نیویورک با شرکت در اجلاس آموزشی از طرف ایران اسلامی توضیح دادم.

کار ما مبتنی بر اسناد مصوب خودمان است

وی ادامه داد: ما بی منطق سخن نمی‌گوییم، ما خودمان سند تحول آموزش و پرورش داریم کار ما مبتنی بر اسناد مصوب خودمان است حتما از تجربه دیگران هم استفاده می کنیم اما نسبت به نسخه‌هایی که دیگران برای این کشور بنویسند، نظر کارشناسی داریم.

رئیس جمهور افزود: از تجربه دیگران استفاده می کنیم، امام(ره) هم در فیضیه فرمودند ما از دستاوردهای تمدن بهره می بریم اما آنچه از مظاهر فساد نسبت به تمدن ادعایی است را مردود می دانیم و عمل نمی کنیم رهبر انقلاب هم همین را فرمودند از نسخه های دیگران بدون مطالعه و بدون بومی سازی و توجه به نیازها و مطابقت دادن با فرهنگ دینی و انقلابی استفاده نخواهیم کرد.

وی توضیح داد: در ابتدای دولت در شورای عالی انقلاب فرهنگی، لغو سند ۲۰۳۰ تصویب شده بود اما همراه ۲۷ سند دیگر امضا نشده بود. هنگامی که دولت آغاز به کار کرد ۲۸ سند مصوب بود اما ابلاغ نشده بود، یکی از اسنادی که در ابتدای دولت لغو کردم لغو سند ۲۰۳۰ بود.

توجه به معیشت اقشار کم درآمد در اولویت برنامه های دولت سیزدهم است

آیت الله رئیسی با تاکید بر توجه دولت بر معیشت اقشار کم درآمد و محروم، ادامه داد: دولت سیزدهم در همه تصمیم گیری‌ها و سیاست گذاری‌ها توجه به اقشار محروم را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.

رئیس جمهوری با اشاره به گام‌های دولت در حوزه توانمندسازی افراد زیرپوشش نهادهای حمایتی، اظهار کرد: برای نخستین بار در تاریخ انقلاب دیگر هیچ فردی در نوبت پوشش در بهزیستی و کمیته امداد وجود ندارد و بسیاری از افراد نیز با توانمندشدن به زندگی با کرامت خود بازگشته اند.

وی ادامه داد: تا پیش از آغاز به کار دولت سیزدهم رشد اقتصادی ایران نزدیک به منفی بود در حالی که در حدود سه سال گذشته رشد اقتصادی کشور با جهش همراه شده است.

حل تنش آبی ۵ هزار روستا

آیت الله رئیسی گفت: در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم سالانه حدود ۷۰۰ هزار خودرو در کشور تولید می‌شد که این رقم در زمان حاضر به بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو رسیده است.

وی با تاکید بر اینکه سال گذشته ۴۵ میلیارد دلار به بخش صنعت کشور اختصاص یافت، ادامه داد: با اقدامات انجام شده توسط دولت نگرانی تجار و فعالان اقتصادی در خصوص تامین ارز به طور کامل برطرف شد.

آیت الله رئیسی خاطرنشان کرد: در ابتدای دولت حل تنش آبی ۱۰ هزار روستا را برنامه ریزی کرده بودیم که اکنون مشکل بیش از ۵ هزار روستا را در خصوص تنش آبی برطرف کردیم.

رئیس جمهوری گفت: در حالی در ابتدای آغاز به کار دولت ۲۲ هزار مگاوات ناترازی برق داشتیم، اکنون شاهد تولید ۸ هزار مگاوات برق بیشتر هستیم و زمینه تولید ۱۰ هزار مگاوات برق صنعتی نیز برای جداسازی برق خانگی و صنعتی نیز کلید خورده است.

سند ۲۰۳۰ را ابتدای کار دولت سیزدهم لغو کردم

[رییس جمهور: یکی از اسنادی که در ابتدای دولت امضا کردم، لغو سند ۲۰۳۰ بود]

آیت الله رئیسی همچنین بیان کرد: ۲۸ سند در خصوص سند ۲۰۳۰ تصویب شده بود اما ابلاغ نشده بود، لغو سند ۲۰۳۰ یکی از نخستین اقدام‌های دولت سیزدهم بود.

وی ابراز کرد: ما سند تحول آموزش و پرورش و دیگر اسناد متعالی داریم و از تجربه دیگران نیز استفاده می‌کنیم اما مرعوب و منکوب مظاهر فاسد تمدن دورغینی غرب نمی‌شویم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: ما در امور فرهنگی از تجربه دیگران استفاده می‌کنیم اما بدون مطالعه و دیدگاه کارشناسی از نسخه‌های بیگانان استفاده نخواهیم کرد.

وی با بیان اینکه آیین و شریعت ما برای نجات انسان و زندگی سالم بنا شده است، گفت: سلامت در اخلاق، فکر، عمل و سایر حوزه‌ها در زندگی معاصر هدف مهم شریعت و دین در زندگی اجتماعی است.

آیت الله رئیسی ادامه داد: کارآمدی دین در مدیریت زندگی اجتماعی انسان معاصر آن پرچم مهمی بود که حوزه‌های علمیه با انقلاب شکوهمند اسلامی در قرن حاضر بلند کرد.

رئیس جمهوری با اشاره به پیشرفت‌های انقلاب در طول بیش از ۴ دهه از عمر نظام ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران اثبات کرد که فقه تمدن ساز مذهب جعفری می‌تواند پاسخگوی همه نیازهای زندگی اجتماعی در عصر حاضر باشد.

وی ابراز کرد: رویکرد «ما می‌توانیم» مبتنی بر داشته و باورهای علمی و سرمایه‌های موجود کشور در برابر نگاه‌های واداده به غرب در حوزه‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی قرار دارد.

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد