×
سیاسی
شناسه خبر : 172724
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/02/20 ساعت 19:56
رئیس‌جمهور: یکی از اسنادی که در ابتدای دولت امضا کردم، لغو سند 2030 بود

رئیس‌جمهور: یکی از اسنادی که در ابتدای دولت امضا کردم، لغو سند 2030 بود

رئیس‌جمهور گفت: در ابتدای دولت در شورای عالی انقلاب فرهنگی، لغو سند 2030 تصویب شده بود و یکی از اسنادی که در همان آغاز لغو کردم همین سند 2030 بود.

نورنیوز ـ گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در جمع طلاب و استادان حوزوی در مدرسه فیضیه، اظهار کرد: نگاه ما به سند ۲۰۳۰ را در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سفر به نیویورک با شرکت در اجلاس آموزشی از طرف ایران اسلامی توضیح دادم.

کار ما مبتنی بر اسناد مصوب خودمان است

وی ادامه داد: ما بی منطق سخن نمی‌گوییم، ما خودمان سند تحول آموزش و پرورش داریم کار ما مبتنی بر اسناد مصوب خودمان است حتما از تجربه دیگران هم استفاده می کنیم اما نسبت به نسخه‌هایی که دیگران برای این کشور بنویسند، نظر کارشناسی داریم.

رئیس جمهور افزود: از تجربه دیگران استفاده می کنیم، امام(ره) هم در فیضیه فرمودند ما از دستاوردهای تمدن بهره می بریم اما آنچه از مظاهر فساد نسبت به تمدن ادعایی است را مردود می دانیم و عمل نمی کنیم رهبر انقلاب هم همین را فرمودند از نسخه های دیگران بدون مطالعه و بدون بومی سازی و توجه به نیازها و مطابقت دادن با فرهنگ دینی و انقلابی استفاده نخواهیم کرد.

وی توضیح داد: در ابتدای دولت در شورای عالی انقلاب فرهنگی، لغو سند ۲۰۳۰ تصویب شده بود اما همراه ۲۷ سند دیگر امضا نشده بود. هنگامی که دولت آغاز به کار کرد ۲۸ سند مصوب بود اما ابلاغ نشده بود، یکی از اسنادی که در ابتدای دولت لغو کردم لغو سند ۲۰۳۰ بود.

توجه به معیشت اقشار کم درآمد در اولویت برنامه های دولت سیزدهم است

آیت الله رئیسی با تاکید بر توجه دولت بر معیشت اقشار کم درآمد و محروم، ادامه داد: دولت سیزدهم در همه تصمیم گیری‌ها و سیاست گذاری‌ها توجه به اقشار محروم را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.

رئیس جمهوری با اشاره به گام‌های دولت در حوزه توانمندسازی افراد زیرپوشش نهادهای حمایتی، اظهار کرد: برای نخستین بار در تاریخ انقلاب دیگر هیچ فردی در نوبت پوشش در بهزیستی و کمیته امداد وجود ندارد و بسیاری از افراد نیز با توانمندشدن به زندگی با کرامت خود بازگشته اند.

وی ادامه داد: تا پیش از آغاز به کار دولت سیزدهم رشد اقتصادی ایران نزدیک به منفی بود در حالی که در حدود سه سال گذشته رشد اقتصادی کشور با جهش همراه شده است.

حل تنش آبی ۵ هزار روستا

آیت الله رئیسی گفت: در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم سالانه حدود ۷۰۰ هزار خودرو در کشور تولید می‌شد که این رقم در زمان حاضر به بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو رسیده است.

وی با تاکید بر اینکه سال گذشته ۴۵ میلیارد دلار به بخش صنعت کشور اختصاص یافت، ادامه داد: با اقدامات انجام شده توسط دولت نگرانی تجار و فعالان اقتصادی در خصوص تامین ارز به طور کامل برطرف شد.

آیت الله رئیسی خاطرنشان کرد: در ابتدای دولت حل تنش آبی ۱۰ هزار روستا را برنامه ریزی کرده بودیم که اکنون مشکل بیش از ۵ هزار روستا را در خصوص تنش آبی برطرف کردیم.

رئیس جمهوری گفت: در حالی در ابتدای آغاز به کار دولت ۲۲ هزار مگاوات ناترازی برق داشتیم، اکنون شاهد تولید ۸ هزار مگاوات برق بیشتر هستیم و زمینه تولید ۱۰ هزار مگاوات برق صنعتی نیز برای جداسازی برق خانگی و صنعتی نیز کلید خورده است.

سند ۲۰۳۰ را ابتدای کار دولت سیزدهم لغو کردم

[رییس جمهور: یکی از اسنادی که در ابتدای دولت امضا کردم، لغو سند ۲۰۳۰ بود]

آیت الله رئیسی همچنین بیان کرد: ۲۸ سند در خصوص سند ۲۰۳۰ تصویب شده بود اما ابلاغ نشده بود، لغو سند ۲۰۳۰ یکی از نخستین اقدام‌های دولت سیزدهم بود.

وی ابراز کرد: ما سند تحول آموزش و پرورش و دیگر اسناد متعالی داریم و از تجربه دیگران نیز استفاده می‌کنیم اما مرعوب و منکوب مظاهر فاسد تمدن دورغینی غرب نمی‌شویم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: ما در امور فرهنگی از تجربه دیگران استفاده می‌کنیم اما بدون مطالعه و دیدگاه کارشناسی از نسخه‌های بیگانان استفاده نخواهیم کرد.

وی با بیان اینکه آیین و شریعت ما برای نجات انسان و زندگی سالم بنا شده است، گفت: سلامت در اخلاق، فکر، عمل و سایر حوزه‌ها در زندگی معاصر هدف مهم شریعت و دین در زندگی اجتماعی است.

آیت الله رئیسی ادامه داد: کارآمدی دین در مدیریت زندگی اجتماعی انسان معاصر آن پرچم مهمی بود که حوزه‌های علمیه با انقلاب شکوهمند اسلامی در قرن حاضر بلند کرد.

رئیس جمهوری با اشاره به پیشرفت‌های انقلاب در طول بیش از ۴ دهه از عمر نظام ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران اثبات کرد که فقه تمدن ساز مذهب جعفری می‌تواند پاسخگوی همه نیازهای زندگی اجتماعی در عصر حاضر باشد.

وی ابراز کرد: رویکرد «ما می‌توانیم» مبتنی بر داشته و باورهای علمی و سرمایه‌های موجود کشور در برابر نگاه‌های واداده به غرب در حوزه‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی قرار دارد.

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ترامپ: ایران به دنبال توافق با آمریکا است
تحولات خاورمیانه؛ موضوع دیدار و رایزنی بن سلمان با مقامات ارشد آمریکایی
درگذشت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین
کرملین: لاریجانی با پوتین دیدار کرد
ترکیه: آنکارا آماده میانجیگری بین ایران و آمریکا است
عکس های منتخب حیات وحش هفته جهان
صنعاء: هرگونه اقدام علیه ایران به شکست خواهد انجامید
برف و باران دوباره مهمان تهران می‌شود
بیانیه هیات دولت در محکومیت تصمیم وزیران خارجه اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
نخست وزیر انگلیس: با متحدان خود درباره ایران گفت‌وگو می‌کنیم
طرح اسامی جدید به جای نوری المالکی صحت ندارد
خروش پاکستان برای همبستگی با ایران
فروش بیش از 28 هزار بلیت جشنواره فیلم فجر
بازداشت 85 عامل اصلی میدانی و تخریب‌گر اموال مردم زنجان
تل‌آویو: گذرگاه رفح یکشنبه بازگشایی می‌شود
دانشجویان در صورت غیبت در امتحانات پایان‌ترم ، حذف می‌شوند؟
تمدید مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع
اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است
ویتکاف مدعی شد: ارتباطات زیادی با ایران داشته ایم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد
برلین: به‌طور مستمر پیرامون ایران، با آمریکا در تماسیم
پیام استانبول؛ نه به جنگ، نه به تسلیم
نورنما | میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان مبارک‌‌ باد
السیسی: برای کاهش تنش بین ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم
سقوط سنگین طلای جهانی
ترامپ معترض آمریکایی را «آشوبگر» و «شورشی» توصیف کرد
صعود ژاپن به مرحله حذفی جام ملت‌های آسیا
بغداد در تلاش برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا
واکنش اژه‌ای: سپاه در خط مقدم مقابله با تروریسم است
در دیدار عراقچی با اردوغان چه گذشت؟
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
افغانستان در صدر قرار گرفت؛ ایران دوم شد
دولت به دنبال بسته‌شدن پرونده «گزینه نظامی علیه ایران»
همتی: میزان عرضه از تقاضای ارز پیشی گرفت
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور؛ در این محورها تردد نکنید
روسیه خطاب به آمریکا: قبل از هر اقدامی علیه ایران، خوب فکر کن
تلگراف: محاصره نظامی ابزار فشار ترامپ برای کشاندن ایران به میز مذاکره است
واکنش وزارت ورزش درپی اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
پرده دیگری از بازیگر بین المللی سیرک؛ چرا زلنسکی ایران را بهانه کرد؟
دستیار مقام معظم رهبری: نظم جدیدی در راه است
سیم‌کارت 700 هزار تومانی استارلینک؟ فریب جدید بازار سیاه اینترنت
دشتستان لرزید
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است