×
از نگاه دیگران
شناسه خبر : 172463
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/02/18 ساعت 16:45
جزئیات تازه از جنگ سایبری ایران و رژیم اسرائیل

«رای‌الیوم» از «گنبد سایبری» صهیونیست‌ها گزارش داد؛

جزئیات تازه از جنگ سایبری ایران و رژیم اسرائیل

در حالی که بعید به نظر می‌رسد تنش نظامی میان ایران و رژیم صهیونیستی شدت بگیرد، نبرد «بی صدا» میان ایران و رژیم اسرائیل در فضای مجازی جریان دارد.

نورنیوز-رسانه‌های خارجی: «آویرام آتزابا »، مسئول همکاری‌های بین‌المللی در اداره ملی امنیت سایبری رژیم اسرائیل می‌گوید: «نبردی خاموش و به دور از نگاه‌ها  میان دو طرف متخاصم جریان دارد». به گفته آتزابا «اداره ملی امنیت سایبری رژیم اسرائیل در محله‌ای مجلل در شمال تل‌آویو و تحت اختیار نخست‌وزیر قرار دارد به دفاع از سیستم‌های اطلاعاتی در بخش مدنی رژیم اسرائیل می پردازد».

آتزابا در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه ابراز داشت : «از زمان شعله‌ورشدن جنگ میان رژیم اسرائیل و حماس در هفتم اکتبر، حملات ایران و گروه‌های نیابتی‌اش در منطقه به ویژه از سوی حزب‌الله لبنان و حماس به طور مستمر جریان دارد». آتزابا فاش کرد که رژیم متبوع وی از هفتم اکتبر به این سو تا کنون 800 حمله گسترده سایبری را ناکام گذاشته است. به گفته او، «حملات یادشده به طور کلی سازمان‌های دولتی و ارتش صهیونیستی و تاسیسات غیرنظامی را هدف قرار داده‌اند. سیستم‌های اطلاعاتی دو بیمارستان اسرائیلی در حیفا و صفد در شمال هک شدند و اطلاعات شخصی بیماران منتشر شده است».

بر اساس آنچه پروفسور «چاک فریلیچ »، محقق مؤسسه مطالعات امنیت ملی رژیم اسرائیل در مقاله تحقیقی خود تحت عنوان «تهدید سایبری ایرانیان» منتشر کرده، هدف حملات ایران تضعیف رژیم اسرائیل و تخریب تأسیسات آن همچنین جمع‌آوری اطلاعات امنیتی و انتشار اطلاعات نادرست در راستای اهداف تبلیغاتی خویش است.

از سوی دیگر، اسرائیل یک «قدرت سایبری» بزرگ محسوب می‌شود که چندین حمله به اهداف ایرانی به آن نسبت داده شده است، اما به گفته فریلیچ، رژیم ‌اسرائیل با  «دشمن وحشتناکی» روبه‌رو است که به تقویت توانمندی‌های خود به ویژه با توجه به حمایت‌های روسیه و چین ادامه خواهد داد.

این پژوهشگر ادامه داد: «جمعیت ایران بیش از 9 برابر جمعیت اسرائیل است . تهران سعی دارد شمار دانشجویان رشته فناوری سایبری خود را افزایش دهد و راهبردهای نبرد سایبری را به تعداد بیشتری از نظامیان جوان آموزش دهد . این موضوع  عامل نگران‌کننده‌ای برای آینده به شمار می‌رود».

آویرام آتزابا با بیان اینکه «برای راهزنان اطلاعاتی علاوه بر راهکارهای بکارگیری فناوری، کیفیت از کمیت مهم‌تر است» افزود: «رژیم اسرائیل برای مقابله با حملات اطلاعاتی ظرف دو سال گذشته سعی کرده تا یک گنبد سایبری بسازد همچون گنبد آهنینی که برای مقابله با موشک ها در اختیار دارد تا به عنوان یک سامانه دفاعی بازدارنده بتواند با جمع‌آوری اطلاعات پراکنده تصویر مشخصی از تهدیدهای فراروی خود و نحوه مقابله با آنها به طور هماهنگ و فراگیر ارائه دهد».

او فاش کرد : «دستگاه های اسکن به‌طور 24 ساعته فضای سایبری اسرائیل را رصد می‌کنند تا نقاط ضعف موجود در آن را شناسایی کرده و به منظور برطرف‌کردن آنها اطلاعات موجود را در اختیار نهادهای ذیربط فعال در زمینه دفاع سایبری قرار دهند» به گفته وی « برخی از بخش های گنبد سایبری رژیم اسرائیل هم اکنون در حال انجام وظیفه های مربوط به خود بسر می‌برند. »

آویرام آتزابا معتقد است که «قدرت سایبری رژیم اسرائیل برآمده از همکاری موجود میان طرف های ذیربط یعنی نهادهای دولتی و امنیتی، شرکت‌های خصوصی، گروه‌های فناوری و امنیت فناوری و دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و برخی از هکرهای اسرائیلی است» .    

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ژاپنی‌ها تراشه وای‌فای مقاوم در برابر تشعشعات شدید ساختند
زنبور باستانی 98 میلیون ساله به نام راننده مک‌لارن ثبت شد
اعتراف آمریکا به زخمی شدن نظامیانش در پاسخ ایران به نقض آتش‌بس
وعده سرپرست وزارت دفاع از شگفتانه ای که در راه است
هشدار مقام آمریکایی درباره پیامدهای ادامه درگیری با ایران
تاج: فیفا را مسئول صدور ویزا می‌دانیم
قلعه‌نویی ملی‌پوشان را آماده معرفی فهرست نهایی جام جهانی کرد
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود