×
ورزشی
شناسه خبر : 172334
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/02/17 ساعت 16:36

رصد مطبوعات

رصد مطبوعات امروز دوشنبه 17 اردیبهشت ماه

 ردپای جریانی مشکوک در روز سیاه فوتبال؟

آرمان امروز، اتفاقات اخیر را از اتفاقات معمول در فضای استادیوم های ایران عنوان کرده و با اشاره به اینکه پیش تر در فضای مردانه استادیوم ها اتفاقات و خشونت های بسیار زیادی از جمله چاقو کشی، فحاشی و درگیری، کور شدن تماشاگران به دلیل پرتاب سنگ و نارنجک و… وجود داشته گفته است حال با دو اتفاق برخی از جریانات سیاسی و تندرو در تلاش هستند که بار دیگر درهای استادیوم ها را برروی زنان ببندند.

فرهیختگان، فضای کلی ورزشگاه‌ها در ماه‌های اخیر را قابل قبول توصیف کرده و در عین حال تاکید کرده در چند هفته اخیر برخی اتفاقات رخ داد که عجیب و البته شاید مشکوک به نظر می‌رسد. سپس دو سوال را مطرح می کند که آیا همه این اتفاقات در بازه‌ای کم طبیعی است؟ مسئولان برگزاری و حفظ امنیت ورزشگاه براساس چه ایده‌ای تصمیم گرفتند بانوان هوادار پرسپولیس را بالای سر سپاهانی‌ها بنشانند؟ در آخر نیز گفته است می‌توان با یک برنامه‌ریزی قابل اجرا  این ناهنجاری‌ها را از بین برد.

هم میهن، می گوید مردان فحش دادند، برخی از زنان هم، اما محرومیت تنها برای زنان در راه است. روزنامه ادعا می کند این پروژه‌ای است که از سوی برخی افراد تندرو، فعالان سیاسی و رسانه‌ای کلید خورده است. در ادامه با اشاره به اینکه اکنون از گوشه و کنار شنیده می‌شود که زنان دیگر نباید به ورزشگاه بیایند، به دلایل مطرح شده اشاره می کند و می گوید توجیهاتی مانند کرامت زنان تنها زمینه‌سازی برای ممنوعیت حضور زنان در ورزشگاه‌ها است. تندروها می‌خواهند صورت‌مسئله را پاک کنند. در آخر نیز گفته می‌توان با فرهنگ‌سازی شرایط استادیوم‌ها را بهبود بخشید اما راهش ممنوعیت دوباره نیست.

وطن امروز، معتقد است که نه ‌تنها با ورود خانم‌ها فضای ورزشگاه‌های ما بهتر نشد که حالا شاهد تولد یک ناهنجاری به مراتب نگران‌کننده‌تر هستیم. اگر امروز نسبت به حل این موضوع فکری عاجل نشود، شاید با گسترش این ادبیات، بعدها همانند همان قضیه مردان و شعارهای منشوری بگویند ورزشگاه جای ناسزاست! و این یعنی پاک کردن صورت مساله به جای پیدا کردن راه‌حلی برای آن. در ادامه نیز می گوید مسئولان طی تصمیمی اشتباه این دو طیف هوادار را تقریبا نزدیک یکدیگر قرار دادند. همچنین معتقد است چند دهه این دغدغه وجود داشت که مسؤولان فرهنگی چرا نسبت به فضای زشت و هتاکانه ورزشگاه‌ها بی‌تفاوت هستند و حالا با ورود خانم‌ها شاهد مضاعف شدن نگرانی‌ها هستیم.

سازندگی، نیز تحلیل می کند همه این رفتارها در دو هفته اخیر رخ داده است. تراکم ناگهانی این حوادث همزمان با تشدید فعالیت گشت ارشاد(طرح نور) این فرضیه را قویاً مطرح می‌کند که همان جریان‌های مخالف حقوق زنان به شکل سازمان‌یافته و برنامه‌ریزی شده، می‌خواهند با آلوده کردن فضای ورزشگاه زمینه را برای جلوگیری مجدد از ورود زنان به ورزشگاه‌ها را فراهم کنند و دامنه نقض حقوق زنان را توسعه دهند.

جوان، با انتقاد از مسئولان نوشته است که نامدیران ورزش ایران هنوز خیال می‌کنند با برگزاری چند جلسه اضطراری و وانمود کردن اینکه نگران هستند می‌توانند فرهنگ و اخلاق را به ورزشگاه بیاورند. در ادامه هم به انتقاد از کسانی که از ابتدا ساز مخالف زدند پرداخته و گفته است بدون اینکه متوجه تبعات داخلی و خارجی حذف بانوان از حضور در ورزشگاه‌ها باشند دم از آینده‌نگری خود می‌زنند و باد در گلو می‌اندازند که «ما گفته بودیم اینگونه می‌شود.» در ادامه نیز می گوید به نظر می‌رسد جریانی با هدف منفی جلوه دادن حضور بانوان در ورزشگاه از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی داشته است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
X
آگهی تبلیغاتی