×
ورزشی
شناسه خبر : 172334
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/02/17 ساعت 16:36
رصد مطبوعات

رصد مطبوعات

رصد مطبوعات امروز دوشنبه 17 اردیبهشت ماه

 ردپای جریانی مشکوک در روز سیاه فوتبال؟

آرمان امروز، اتفاقات اخیر را از اتفاقات معمول در فضای استادیوم های ایران عنوان کرده و با اشاره به اینکه پیش تر در فضای مردانه استادیوم ها اتفاقات و خشونت های بسیار زیادی از جمله چاقو کشی، فحاشی و درگیری، کور شدن تماشاگران به دلیل پرتاب سنگ و نارنجک و… وجود داشته گفته است حال با دو اتفاق برخی از جریانات سیاسی و تندرو در تلاش هستند که بار دیگر درهای استادیوم ها را برروی زنان ببندند.

فرهیختگان، فضای کلی ورزشگاه‌ها در ماه‌های اخیر را قابل قبول توصیف کرده و در عین حال تاکید کرده در چند هفته اخیر برخی اتفاقات رخ داد که عجیب و البته شاید مشکوک به نظر می‌رسد. سپس دو سوال را مطرح می کند که آیا همه این اتفاقات در بازه‌ای کم طبیعی است؟ مسئولان برگزاری و حفظ امنیت ورزشگاه براساس چه ایده‌ای تصمیم گرفتند بانوان هوادار پرسپولیس را بالای سر سپاهانی‌ها بنشانند؟ در آخر نیز گفته است می‌توان با یک برنامه‌ریزی قابل اجرا  این ناهنجاری‌ها را از بین برد.

هم میهن، می گوید مردان فحش دادند، برخی از زنان هم، اما محرومیت تنها برای زنان در راه است. روزنامه ادعا می کند این پروژه‌ای است که از سوی برخی افراد تندرو، فعالان سیاسی و رسانه‌ای کلید خورده است. در ادامه با اشاره به اینکه اکنون از گوشه و کنار شنیده می‌شود که زنان دیگر نباید به ورزشگاه بیایند، به دلایل مطرح شده اشاره می کند و می گوید توجیهاتی مانند کرامت زنان تنها زمینه‌سازی برای ممنوعیت حضور زنان در ورزشگاه‌ها است. تندروها می‌خواهند صورت‌مسئله را پاک کنند. در آخر نیز گفته می‌توان با فرهنگ‌سازی شرایط استادیوم‌ها را بهبود بخشید اما راهش ممنوعیت دوباره نیست.

وطن امروز، معتقد است که نه ‌تنها با ورود خانم‌ها فضای ورزشگاه‌های ما بهتر نشد که حالا شاهد تولد یک ناهنجاری به مراتب نگران‌کننده‌تر هستیم. اگر امروز نسبت به حل این موضوع فکری عاجل نشود، شاید با گسترش این ادبیات، بعدها همانند همان قضیه مردان و شعارهای منشوری بگویند ورزشگاه جای ناسزاست! و این یعنی پاک کردن صورت مساله به جای پیدا کردن راه‌حلی برای آن. در ادامه نیز می گوید مسئولان طی تصمیمی اشتباه این دو طیف هوادار را تقریبا نزدیک یکدیگر قرار دادند. همچنین معتقد است چند دهه این دغدغه وجود داشت که مسؤولان فرهنگی چرا نسبت به فضای زشت و هتاکانه ورزشگاه‌ها بی‌تفاوت هستند و حالا با ورود خانم‌ها شاهد مضاعف شدن نگرانی‌ها هستیم.

سازندگی، نیز تحلیل می کند همه این رفتارها در دو هفته اخیر رخ داده است. تراکم ناگهانی این حوادث همزمان با تشدید فعالیت گشت ارشاد(طرح نور) این فرضیه را قویاً مطرح می‌کند که همان جریان‌های مخالف حقوق زنان به شکل سازمان‌یافته و برنامه‌ریزی شده، می‌خواهند با آلوده کردن فضای ورزشگاه زمینه را برای جلوگیری مجدد از ورود زنان به ورزشگاه‌ها را فراهم کنند و دامنه نقض حقوق زنان را توسعه دهند.

جوان، با انتقاد از مسئولان نوشته است که نامدیران ورزش ایران هنوز خیال می‌کنند با برگزاری چند جلسه اضطراری و وانمود کردن اینکه نگران هستند می‌توانند فرهنگ و اخلاق را به ورزشگاه بیاورند. در ادامه هم به انتقاد از کسانی که از ابتدا ساز مخالف زدند پرداخته و گفته است بدون اینکه متوجه تبعات داخلی و خارجی حذف بانوان از حضور در ورزشگاه‌ها باشند دم از آینده‌نگری خود می‌زنند و باد در گلو می‌اندازند که «ما گفته بودیم اینگونه می‌شود.» در ادامه نیز می گوید به نظر می‌رسد جریانی با هدف منفی جلوه دادن حضور بانوان در ورزشگاه از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی داشته است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
واکنش تند کوبا نسبت به محاصره نفتی آمریکا
رکود در معاملات؛ نوسانات طلا و ارز به بازار مسکن نرسید
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم