×
سیاسی
شناسه خبر : 172327
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/02/17 ساعت 15:11
افتتاح اولین مرکز آموزش بین‌المللی علوم هسته‌ای کشور؛ قطب تاثیرگذار تامین نیروی انسانی

اسلامی در اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ خبر داد؛

افتتاح اولین مرکز آموزش بین‌المللی علوم هسته‌ای کشور؛ قطب تاثیرگذار تامین نیروی انسانی

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با تاکید بر اینکه در توسعه انرژی هسته‌ای نکته حائز اهمیت توسعه نیروی انسانی است، گفت: تا دو ماه آینده اولین مرکز آموزش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان افتتاح می‌شود و این مرکز را به قطب تاثیرگذار برای تامین نیروی انسانی حال و آینده سازمان انرژی اتمی بدل خواهیم کرد.

نورنیوز ـ گروه سیاست: محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در سی‌امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای 2024 که با حضور مهمانان برجسته خارجی و داخلی در اصفهان در حال برگزاری است، گفت: جمهوری اسلامی ایران اراده رسیدن به 20 هزار مگاوات انرژی هسته‌ای تا 1420 در برنامه خود قرار داده است

وی افزود: این طرح‌ها را در سواحل جنوبی و شمالی کشور اجرا خواهیم کرد و در این راستا از سرمایه‌گذاری خارجی و داخلی به عنوان عاملیت پیشبرنده استفاده خواهیم کرد.

اسلامی تاکید کرد: ما از همه سرمایه‌گذاران خارجی برای سرمایه‌گذاری در این حوزه به شدت استقبال می‌کنیم چرا که جمهوری اسلامی ایران همانند بسیاری از کشورها با اراده مصمم فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد

وی تصریح کرد: امروز به ویژه که دنیا با تغییرات اقلیم مواجه است و اراده جمعی کشورها برای صفر کردن کربن تا 2050 به یک میثاق بدل شده است، سه برابر شدن نیروگاه‌های هسته‌ای لازم است و ما بیش از پیش و شتابان‌تر در راستای نشر انرژی هسته‌ای برای رسیدن به انرژی پاک به یاری خداوند متعال تلاش خواهیم کرد.

افتتاح اولین مرکز آموزش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای تا دو ماه آینده

محمد اسلامی با تاکید بر اینکه در توسعه انرژی هسته‌ای نکته حائز اهمیت این است که با توسعه نیروی انسانی همراه باشد، گفت: تا دو ماه آینده اولین مرکز آموزش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای را در اصفهان افتتاح خواهیم کرد و این مرکز را به قطب تاثیرگذار برای تامین نیروی انسانی حال و آینده سازمان انرژی اتمی بدل خواهیم کرد.

وی افزود: در این راستا، توسعه منابع انسانی در اولویت است. سازمان انرژی اتمی در طول سالهای گذشته دبیرستان‌های خود را گسترش داده است که همه آنان در پرورش استعدادها شاخص و سرآمد هستند و البته قرار است این آموزش در مقطع دبستان نیز دنبال شود.

رئیس‌ سازمان انرژی اتمی ادامه داد: دبستان‌های انرژی هسته‌ای، دبیرستان‌های هسته‌ای را پشتیبانی خواهد کرد و فرآیند پرورش نیرو را از این مقاطع گسترش خواهیم داد.

23 درصد بازرسی‌ها از تاسیسات هسته‌ای متعلق به ایران است

اسلامی ادامه داد: اولین نیروگاه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران که دهمین سال کار خودش را سال گذشته پشت سرگذاشت بیش از ۶۳ میلیارد کیلوات ساعت برق به شبکه تزریق کرده و این انرژی تولید شده معادل ۶۰ تن آلاینده حذف شده و این تولید انرژی موجب عدم استفاده از ۱۰۳ میلیون شبکه نفت شده است.

وی با تاکید بر اینکه همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چهارچوب پادمان و ان.پی.تی سرلوحه سیاست‌ها و راهبردهای جمهوری اسلامی ایران است، گفت: گزارش‌های آژانس در این راستا شاهد امر است و ظرفیت جذب شده بازرسی از تاسیسات هسته‌ای ایران در سال 2023، 22 درصد کل بازرسی‌های جهان بوده است.

وی افزود: به عبارت دیگر ظرفیت نصب شده ما 3 درصد ظرفیت جهان است، این در حالی است که بازرسی‌های ما 22 درصد کل بازرسی‌های جهان است. این حجم از بازرسی در طول تاریخ از هیچ کشوری انجام نشده است.

تهاجم نظامی و رسانه‌ای علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران در جریان است

رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: تهاجم نظامی و رسانه‌ای گسترده‌ای علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران صورت می‌گیرد و امیدواریم آژانس بتواند به عنوان یک نهاد بین‌المللی نقشی مستقل و به دور از نفوذها و فشارهای سیاسی ایفا کند.

وی افزود: آژانس باید مطابق اساسنامه خود تسهیلاتی فراهم کند که همه کشورها بتوانند به صورت عادلانه از علوم و فنون هسته‌ای برخوردار شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم این کنفرانس را دو سالانه ادامه دهیم و در پرتو این همکاری‌ها، علوم و فنون هسته‌ای بدون نفوذ قدرت‌ها در اختیار همه کشورها قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار اعزامی نورنیوز به اصفهان، بعدازظهر امروز دوشنبه مراسم رسمی افتتاحیه نخستین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای در شهر اصفهان با حضور محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی و برخی از مقامات داخلی و خارجی از جمله علی اکبر صالحی و فریدون عباسی روسای پیشین سازمان انرژی اتمی و سفیر عربستان سعودی در تهران برگزار شد.

میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای صبح امروز (دوشنبه) و با حضور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از متخصصان صنعت هسته‌ای داخلی و خارجی به‌طور رسمی در اصفهان آغاز شد.

گفتنی است، سازمان انرژی اتمی ایران در همه سال‌های فعالیت به خدمات‌رسانی گسترده پرداخته و اکنون این سازمان در عرصه‌های گوناگون توانسته خدمات ارزنده‌ای را به کشور ارائه دهد.

چرخه سوخت، تولید برق هسته‌ای، رادیوداروها،‌ رادیوایزوتوپ‌ها در صنعت وکشاورزی، گداخت و لیزر از جمله دستاوردها و خدمات صنعت هسته‌ای بوده است.

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
حفظ زیرساخت‌های اقیانوسی با چسب!
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است