×
بین الملل
شناسه خبر : 172198
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/02/16 ساعت 15:10
آتش‌بس بدون آتش‌بس!

«نورنیوز» موانع بر سر اتمام جنگ غزه را بررسی می‌کند؛

آتش‌بس بدون آتش‌بس!

رژیم اسرائیل خواستار «آتش‌بسی بدون آتش‌بس» است؛ یعنی توافقی که اسرای اسرائیلی از سوی حماس آزاد شوند و این رژیم اجازه داشته باشد بعد از 124 روز، دوباره حمله به غزه را از سر بگیرد!

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «جنگ مقدس نیست، زندگی مقدس است»؛ این شعار، یکی از ده‌ها شعار اعتراضی‌ای بود که شامگاه گذشته از سوی ده‌ها هزار نفر از ساکنان اراضی اشغالی علیه «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سر داده شد. در میان معترضان که مقابل پایگاه نظامی «کریا» در تل‌آویو تجمع کرده بودند، شماری از خانواده‌های اسرای اسرائیلی نیز حضور داشتند. جمعیتی که با صدای بلند فریاد می‌زدند نتانیاهو به‌دنبال طولانی‌کردن درگیری‌هاست و در مسیر آتش‌بس سنگ‌اندازی می‌کند. اشاره معترضان، به واپسین دور از مذاکرات آتش‌بس جنگ غزه بود که در مصر جریان دارد.

جزئیات بسته جدید آتش‌بس غزه

در واپسین دور از گفت‌و‌گوهای آتش‌بس، هیأتی از حماس با نمایندگانی از مصر، قطر و امریکا حضور دارند و قرار است بر سر یک توافق سه‌مرحله‌ای رایزنی کنند. بر اساس گزارش‌ها هر کدام از مراحل حدود 40 روز طول می‌کشد و کل این روند 124 روز خواهد بود. روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» امروز با انتشار جزئیاتی از پیش‌نویس بسته جدید آتش‌بس نوشت: «در مرحله اول به مدت ۴۰ روز آتش‌بس ایجاد می‌شود؛ ۳۳ اسیر اسرائیلی در مقابل ۸۰۰ اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند و مردم غزه به خانه‌های خود در شمال غزه باز می‌گردند. در مرحله دوم به مدت ۴۲ روز آتش‌بس فوری ایجاد می‌شود؛ بقیه اسرای اسرائیلی از جمله چند سرباز آزاد می‌شوند و تعدادی اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند که تعداد و هویت آن‌ها هنوز مشخص نیست. در مرحله سوم به مدت ۴۲ روز آتش‌بس ایجاد می‌شود؛  اجساد تمام اسرای کشته شده اسرائیلی بازگردانده می‌شود و پیکر تمام شهدای اسیر فلسطینی پس داده می‌شود و ارتش اسرائیل از نوار غزه خارج می‌شود».

نقطه اختلاف حماس و رژیم صهیونیستی کجاست؟

بر اساس گزارش‌ها، بند اصلی اختلافی میان حماس و طرف صهیونیست پایان جنگ است. گروه مقاومت فلسطین که بعد از مطالعه آخرین پیشنهادهای آتش‌بس گفته بود با «روحیه مثبت» در قاهره حاضر می‌شود، تأکید دارد هر توافقی باید با تعهدی مشخص نسبت به پایان جنگ همراه باشد. یکی از مقامات ارشد حماس در این‌باره به «الجزیره» گفت که رژیم اسرائیل «با اصرار بر ادامه جنگ، مانع از توافق می‌شود و بدون ربط‌دادن توافق به پایان جنگ فقط به دنبال چارچوبی برای بازگشت اسرا است».

«اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس امروز (یکشنبه) در سخنانی تاکید کرد که «این جنبش بر ضرورت دستیابی به توافق آتش‌بس همه‌جانبه اصرار دارد». به گزارش ایسنا به نقل از «سما» وی با بیان اینکه «در راستای تاکید بر جدی‌بودن و رویکرد مثبت جنبش حماس قبل از دور فعلی مذاکرات، تماس‌هایی با گروه‌های مقاومت و جلسات و مشاوره‌های فشرده را در داخل و خارج انجام دادیم» افزود: «اولویت جنبش حماس متوقف‌کردن جنایات علیه ملت فلسطین است و این یک موضع قاطع و اصلی است و به آینده‌ای باثبات‌تر منجر خواهد شد»

وی با طرح این سوال که «اگر آتش‌بس، اولین نتیجه توافق نباشد پس توافق چه معنا و مفهومی خواهد داشت»؟ ادامه داد: «حماس همچنان بر دستیابی به توافقنامه جامع و مرحله‌ای اصرار دارد که شامل، پایان‌دادن به جنایات، اطمینان از عقب‌نشینی و دستیابی به یک معامله مبادله جدی برای اسرا باشد».

آغاز هشتمین ماه جنگ غزه

جنگ نوار غزه امروز -یکشنبه- در حالی وارد هشتمین ماه خود شد که هواپیماهای رژیم صهیونیستی به بمباران مناطق مختلف نوار غزه ادامه دادند و ده‌ها شهید و زخمی برجای گذاشتند. وزارت بهداشت غزه اعلام کرد: « شمار قربانیان جنگ غزه به ۳۴ هزار و ۶۸۳ شهید و ۷۸ هزار و ۱۸ مجروح رسید».

 

 

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
چرا عقربه رشد اقتصادی در جهان از شرق و جنوب بر نمی گردد؟
هشدار نماینده لبنانی درباره تله‌های آمریکایی-اسرائیلی
معاون نخست وزیر روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
اتحادیه اروپا: به حمایت از سوریه متعهد هستیم
اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران
X
آگهی تبلیغاتی