×
ورزشی
شناسه خبر : 171707
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/02/11 ساعت 09:45
پرسپولیسی‌ها چشم‌انتظار بیرو

«نورنیوز» عملکرد دروازه‌بان‌های پرسپولیس را بررسی می‌کند؛

پرسپولیسی‌ها چشم‌انتظار بیرو

علیرضا بیرانوند دروازه بان ملی‌پوش پرسپولیس، بدون شک یکی از عوامل اصلی قهرمانی‌های این تیم در سال‌های اخیر بوده است. بازیکنی که از لیگ شانزدهم در پرسپولیس حضور داشت؛ به جز مقطع پایانی لیگ نوزهم و در فصل‌های 21-2020 و 22-2021 که در «رویال آنتورپ» در لیگ بلژیک و بواویشتا در لیگ برتر پرتغال بازی کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی: علیرضا بیرانوند از لیگ بیست‌و‌دوم دوباره پیراهن سرخ‌پوشان پایتخت را به تن کرد و حالا با 193 بازی، رکورددار بیشترین دروازه‌بانی در تاریخ باشگاه پرسپولیس است. بیرانوند پس از امید عالیشاه و وحید امیری، کاپیتان سوم قرمزها نیز به شمار می‌رود و بنابراین حضور او درون دروازه این تیم از جهت‌های مختلف، بسیار ویژه به شمار می‌رود.

با این حال، سنگربان شماره یک تیم‌ملی فوتبال ایران که 70 بازی ملی در کارنامه خود دارد و دو جام جهانی را هم تجربه کرده، در اردوی اخیر تیم ملی دچار آسیب دیدگی شد و نتوانست در مرحله اول مقدماتی جام جهانی 2026 در بازی برگشت برابر ترکمنستان به میدان برود. موضوعی که به محل بحث میان کادرپزشکی پرسپولیس و تیم ملی تبدیل شد و آنها صحبت‌هایی را علیه هم درباره چگونگی مصدومیت بیرو انجام داده و یکدیگر را مقصر دانستند.

این دروازه‌بان 31 ساله که در این فصل، 20 بازی برای پرسپولیس در لیگ برتر انجام داده و 10 کلین شیت داشته است، پس از اینکه بازی برگشت با ذوب‌آهن را به دلیل محرومیت از دست داد، در سه بازی اخیر پرسپولیس برابر گل گهر، ملوان و صنعت نفت در لیگ برتر و نیز بازی جام حذفی برابر آلومینیوم غایب بود.

غیبت بیرانوند در این بازی‌ها، باعث شد تا فرصت بازی به امیررضا رفیعی برسد و این گلر 21‌ساله و جوان سرخ‌ها که در بازی با ذوب آهن و در اولین مسابقه‌اش برای پرسپولیس، دروازه‌اش را بسته نگه داشته بود، در بازی با گل گهر، ملوان و صنعت نفت هم موفق به کلین شیت شود تا ظهور یک دروازه‌بان جدید را به فوتبال ایران و پرسپولیس نوید بدهد. با این حال، دروازه رفیعی در بازی جام حذفی برابر آلومینیوم، چهار بار باز شد و در ضربات پنالتی هم کاری از دستش بر نیامد تا غبیت بیرو که به یک دروازه‌بان پنالتی‌گیر مشهور است به چشم بیاید. دروازه‌بانی که اوج شهرت خود در این خصوص را از مهار پنالتی کریستیانو رونالدو در بازی ایران و پرتغال در جام جهانی 2018 روسیه  می‌گیرد.

حالا پرسپولیس بازی حساسی را در هفته بیست‌و‌پنجم لیگ برتر برابر سپاهان در پیش دارد. دیداری که چهارشنبه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد و پیروزی در آن برای سرخ‌ها که در کورس قهرمانی با استقلال هستند، اهمیت زیادی دارد. بیرانوند با اینکه گچ دستش را باز کرده و چند روزی است تمرینات خود را از سر گرفته است، هنوز شرایط بازی را پیدا نکرده و ممکن است در بازی با سپاهان هم غایب باشد. البته دکتر حاجی تقی پزشک بیرانوند گفته که او از نظر پزشکی مشکلی برای بازی ندارد و کادر فنی پرسپولیس باید تصمیم بگیرد که او در دروازه پرسپولیس بایستد یا باز هم رفیعی باید از قفس توری سرخ‌ها محافظت کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کمک بازار سرمایه برای بازسازی فولاد مبارکه و فولاد خوزستان
معامله‌گری با جنگ؛ نقشه تازه ترامپ برای باج گیری
رونالدو آماده بازگشت؛ شمارش معکوس برای گل هزارم
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 14 فروردین 1405
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 14 فرودین1405 +جدول
ترامپ وزیر دادگستری و دادستان کل آمریکا را برکنار کرد
ریابکوف از تلاش آمریکا برای تغییر نظام کشورها انتقاد کرد
انهدام دومین جنگنده فوق پیشرفته F35 آمریکا در آسمان ایران
اعمال کارمزد 3.5 درصدی آمازون برای جبران افزایش هزینه سوخت
واکنش عراقچی به گزافه گویی ترامپ
آتش‌سوزی عمدی در کارخانه پهپادسازی همکار با اسرائیل در چک
نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره تنگه هرمز به تعویق افتاد
وال استریت ژورنال: کنترل تنگه هرمز پیروز جنگ را مشخص می‌کند
روسیه دومین کشتی حامل نفت را به کوبا ارسال می‌کند
حزب‌الله از حملات بیشتر علیه نظامیان صهیونیست خبر داد
اعتراف بی‌سابقه فعال سیاسی؛ بمباران نتیجه نداد، ایران قوی‌تر شد!
نخست وزیر سابق ژاپن: ترامپ خودشیفته و منفعت طلب است
نجات دو جان با دست‌های خالی آتش نشانان
حمله انتحاری در پاکستان با 20 کشته و زخمی
مشاور سابق پنتاگون: ترامپ برای توافق با ایران مستاصل شده است
2 ژنرال دیگر آمریکایی برکنار شدند
پکن: جنگ علیه ایران ادامه یابد تنگه هرمز هرگز به ثبات نخواهد رسید
جفری ساکس: دو رژیمِ قاتل، جهان را به لبه پرتگاه می‌کشانند
ماکرون: نمی‌توان ترامپ را جدی گرفت
نماینده کنگره: ترامپ بله‌ قربان‌گو می‌خواهد
سی‌ان‌ان در گزارشی به نقل از منابع اطلاعاتی آمریکا، ادعاهای ترامپ درخصوص ایران را رد کرد
مقاومت عراق: مردم خود را برای پیروزی بزرگ آماده کنند
محدودیت حمل سلاح شخصی توسط نیروهای نظامی در پایگاه‌ها لغو شد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به فرودگاه کاشان/انفجار در قم، کرج و تبریز
دیپلمات سابق آمریکا: حمله به پل در ایران احمقانه بود
برکناری احتمالی مدیر اطلاعات ملی تکذیب شد
جزئیات قطعنامه پیشنهادی بحرین درباره تنگه هرمز/رای گیری صبح امروز
پنتاگون برکناری رئیس ستاد ارتش آمریکا را تایید کرد
محمد علیزاده: از جنگ نمی‌ترسم، اما از قربانی شدن هم‌وطنانم چرا!
سفارت ایران در لندن: اروپا منافع خود را در اولویت قرار دهد و نه اسرائیل را
معاون گوترش: برای کاهش تنش و توقف درگیری ها تلاش می‌کنیم
دبیرکل اتحادیه عرب: بحران‌های خاورمیانه راه حل نظامی ندارد
پاسخ ستاره فوتسال به تهدید عصر حجر ترامپ
ترامپ: چرا آنها تماس نمی گیرند؟
سردار شکارچی: راهبرد ما تنبیه متجاوز تا پشیمانی کامل است
علی‌اف: کمک‌های بشردوستانه به ایران ادامه خواهد یافت
آغاز موج 91وعده صادق 4/ هدف‌گیری ناوگروه آبراهام لینکلن توسط 4 موشک قدر
سفر 28 میلیون نفر از هموطنان در نوروز امسال
روسیه خطاب به آمریکا و اسرائیل: دست از «بازی با آتش» بردارید
حمله به شرکت آمریکایی Oracle در پاسخ به ترور دکتر خرازی و همسر ایشان
سقوط یک جنگنده پیشرفته دشمن در قشم با پدافند هوایی
هشدار عراقچی نسبت به تبعات صدور قطعنامه از سوی شورای امنیت درباره تنگه هرمز
انهدام یک پهپاد انتحاری رژیم صهیونیستی در قزوین
جنگ علیه ایران بدهی آمریکا را 295 میلیارد دلار بیشتر کرد
بحران سوخت در فرانسه