×
ورزشی
شناسه خبر : 171707
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/02/11 ساعت 09:45
پرسپولیسی‌ها چشم‌انتظار بیرو

«نورنیوز» عملکرد دروازه‌بان‌های پرسپولیس را بررسی می‌کند؛

پرسپولیسی‌ها چشم‌انتظار بیرو

علیرضا بیرانوند دروازه بان ملی‌پوش پرسپولیس، بدون شک یکی از عوامل اصلی قهرمانی‌های این تیم در سال‌های اخیر بوده است. بازیکنی که از لیگ شانزدهم در پرسپولیس حضور داشت؛ به جز مقطع پایانی لیگ نوزهم و در فصل‌های 21-2020 و 22-2021 که در «رویال آنتورپ» در لیگ بلژیک و بواویشتا در لیگ برتر پرتغال بازی کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی: علیرضا بیرانوند از لیگ بیست‌و‌دوم دوباره پیراهن سرخ‌پوشان پایتخت را به تن کرد و حالا با 193 بازی، رکورددار بیشترین دروازه‌بانی در تاریخ باشگاه پرسپولیس است. بیرانوند پس از امید عالیشاه و وحید امیری، کاپیتان سوم قرمزها نیز به شمار می‌رود و بنابراین حضور او درون دروازه این تیم از جهت‌های مختلف، بسیار ویژه به شمار می‌رود.

با این حال، سنگربان شماره یک تیم‌ملی فوتبال ایران که 70 بازی ملی در کارنامه خود دارد و دو جام جهانی را هم تجربه کرده، در اردوی اخیر تیم ملی دچار آسیب دیدگی شد و نتوانست در مرحله اول مقدماتی جام جهانی 2026 در بازی برگشت برابر ترکمنستان به میدان برود. موضوعی که به محل بحث میان کادرپزشکی پرسپولیس و تیم ملی تبدیل شد و آنها صحبت‌هایی را علیه هم درباره چگونگی مصدومیت بیرو انجام داده و یکدیگر را مقصر دانستند.

این دروازه‌بان 31 ساله که در این فصل، 20 بازی برای پرسپولیس در لیگ برتر انجام داده و 10 کلین شیت داشته است، پس از اینکه بازی برگشت با ذوب‌آهن را به دلیل محرومیت از دست داد، در سه بازی اخیر پرسپولیس برابر گل گهر، ملوان و صنعت نفت در لیگ برتر و نیز بازی جام حذفی برابر آلومینیوم غایب بود.

غیبت بیرانوند در این بازی‌ها، باعث شد تا فرصت بازی به امیررضا رفیعی برسد و این گلر 21‌ساله و جوان سرخ‌ها که در بازی با ذوب آهن و در اولین مسابقه‌اش برای پرسپولیس، دروازه‌اش را بسته نگه داشته بود، در بازی با گل گهر، ملوان و صنعت نفت هم موفق به کلین شیت شود تا ظهور یک دروازه‌بان جدید را به فوتبال ایران و پرسپولیس نوید بدهد. با این حال، دروازه رفیعی در بازی جام حذفی برابر آلومینیوم، چهار بار باز شد و در ضربات پنالتی هم کاری از دستش بر نیامد تا غبیت بیرو که به یک دروازه‌بان پنالتی‌گیر مشهور است به چشم بیاید. دروازه‌بانی که اوج شهرت خود در این خصوص را از مهار پنالتی کریستیانو رونالدو در بازی ایران و پرتغال در جام جهانی 2018 روسیه  می‌گیرد.

حالا پرسپولیس بازی حساسی را در هفته بیست‌و‌پنجم لیگ برتر برابر سپاهان در پیش دارد. دیداری که چهارشنبه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد و پیروزی در آن برای سرخ‌ها که در کورس قهرمانی با استقلال هستند، اهمیت زیادی دارد. بیرانوند با اینکه گچ دستش را باز کرده و چند روزی است تمرینات خود را از سر گرفته است، هنوز شرایط بازی را پیدا نکرده و ممکن است در بازی با سپاهان هم غایب باشد. البته دکتر حاجی تقی پزشک بیرانوند گفته که او از نظر پزشکی مشکلی برای بازی ندارد و کادر فنی پرسپولیس باید تصمیم بگیرد که او در دروازه پرسپولیس بایستد یا باز هم رفیعی باید از قفس توری سرخ‌ها محافظت کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم
ازسرگیری پروازها در شیراز پس از 50 روز وقفه
مورفی: حضور ویتکاف و کوشنر در مذاکرات صلح با ایران فاجعه‌بار است
پاسخ حزب‌الله لبنان به نقض آتش بس از سوی اسرائیل
شوک نفتی تنگه هرمز نتوانست تقاضا را کاهش دهد
آژانس بین‌المللی انرژی: قیمت نقدی نفت بالاتر از نفت کاغذی است
نفوذ حنظله به لایه پرسنلی تیپ 89 ارتش اسرائیل
مقتدی صدر دستور جمع‌آوری سلاح‌های «سرایا السلام» در کربلا را صادر کرد
مومنی: بزرگ‌ترین مؤلفه قدرت کشور همبستگی ملی است که باید صیانت کرد
صالحی‌امیری: اگر مدالی باشد، باید به شهدای جنگ تحمیلی داده شود
ماکرون: هدفمان بازگشایی کامل تنگه هرمز است
بی‌بی‌سی: اعتراض‌ها به استفاده از پایگاه هوایی فیرفورد در انگلیس بالا گرفت
باند سارقان حرفه‌ای منازل در تهران منهدم شد
اعلام ساعت فعالیت کتابخانه ملی
نخست وزیر پاکستان از دیدارش با عراقچی چه گفت؟
جفری ساکس: تشدید جنگ، اقتصاد جهانی را نابود می کند