×
بین الملل
شناسه خبر : 171620
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/02/10 ساعت 11:39
نظرسنجی سی‌ان‌ان: رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند

نظرسنجی سی‌ان‌ان: رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند

نظرسنجی منتشر شده در روز یکشنبه از سوی سی ان ان نشان داد که رای‌دهندگان آمریکایی با اختلاف 49 به 43 درصدی از ترامپ در رقابت فرضی یک به یک با بایدن حمایت می‌کنند. این در مقایسه با 49 به 45 درصد جمهوری‌خواهان نسبت به حضور این دموکرات فعلی در ژانویه است

نورنیوز-گروه بین الملل: نظرسنجی جدید شبکه خبری سی‌ان‌ان نشان می‌دهد، که با نزدیک‌تر شدن انتخابات در نوامبر امسال، آمریکایی‌ها به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا نگاه مثبت‌تری دارند و به طور فزاینده‌ای از او نسبت به جو بایدن، رئیس‌جمهور کنونی، حمایت می‌کنند و دوره ریاست‌جمهوری او را موفقیت‌آمیز می‌دانند.

این نظرسنجی نشان داد، در صورتی که میدان کامل رقبا در نظر گرفته شود، مثل زمانی که رای‌دهندگان در ماه نوامبر به پای صندوق‌های رای می‌روند، ترامپ برتری بیشتری دارد. او با اختلاف ۴۲ به ۳۳ درصد نسبت به بایدن جلو است و پس از آن ۱۵ درصد برای رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات آمریکا در نظر گرفته می‌شود. ۱۰  درصد باقیمانده از نامزدهای حزب سوم حمایت کرده‌اند یا فعلا تصمیمی ندارند.

دو سوم رأی‌دهندگان ایالات متحده نمی‌دانند که چگونه کسی می‌تواند از بایدن حمایت کند، در حالی که ۵۲ درصد می‌گویند که در هیچ شرایطی شانسی برای رأی دادن به رئیس‌جمهور فعلی وجود ندارد. در مقایسه، ۶۳ درصد از پاسخ‌دهندگان نمی‌توانند ببینند که چگونه کسی می‌تواند از ترامپ حمایت کند و ۴۷ درصد می‌گویند که شانسی برای رای دادن به او وجود ندارد.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که تنها ۴۷ درصد از رای‌دهندگان از نامزدهایی که باید انتخاب کنند، از جمله ۴۴ درصد دموکرات‌ها و ۶۳ درصد از جمهوری‌خواهان راضی هستند. ۵۸ درصد از رأی‌دهندگان نظر منفی نسبت به بایدن دارند، در حالی که ۵۳ درصد نظر منفی نسبت به ترامپ دارند.

تنها ۶۵ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که بایدن به طور قانونی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ پیروز شد و این بدون تغییر نسبت به زمانی است که همین سوال پس از شورش کنگره آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ پرسیده شد.

نظرات درباره دوره ریاست جمهوری ترامپ از زمان خروج او از ریاست جمهوری بهبود یافته است. با نگاهی به عملکرد او، ۵۵ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که ریاست جمهوری ترامپ یک «موفقیت» بود، در حالی که این رقم در نظرسنجی پس از شورش، ۴۵ درصد بود. در مقایسه، ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند دوره ریاست جمهوری بایدن موفقیت‌آمیز بوده است.

به طور مشابه، از هر ۱۰ آمریکایی، شش نفر از عملکرد بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور ناراضی هستند. بایدن در مدیریت چندین موضوع مهم برای رای‌دهندگان، از جمله ۶۶ درصد نارضایتی در بحث اقتصاد، ۷۱ درصد نارضایتی از تورم و ۷۱ درصد نارضایتی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، امتیازات پایینی دریافت می‌کند. تنها از هر ۱۰ آمریکایی چهار نفر معتقدند که ایالات متحده «مسئولیت دارد» درگیر درگیری‌های غرب آسیا باشد.

ترامپ، بایدن و متحدان او را متهم کرده است که تلاش می‌کنند نامزدی او را از طریق سیستم قضایی منحرف کنند. این رئیس‌جمهور سابق در چهار کیفرخواست جداگانه با ۹۱ اتهام روبروست. یک نظرسنجی سی‌ان‌ان هم که پنج‌شنبه منتشر شد، نشان داد که تنها ۱۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند با ترامپ مانند سایر متهمان رفتار می‌شود و تنها ۴۴ درصد مطمئن هستند که هیئت منصفه انتخاب شده در پرونده ترامپ، حکم عادلانه‌ای صادر خواهد کرد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است