×
ورزشی
شناسه خبر : 171547
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/02/09 ساعت 16:10
محرم نویدکیا؛ مربی‌ای که نمی‌بازد

«نورنیوز» بررسی می‌کند؛

محرم نویدکیا؛ مربی‌ای که نمی‌بازد

فوتبال در ذات خود معمولا با درگیری و خشونت همراه است. از دعواهایی که میان مربیان و بازیکنان با یکدیگر و داوران به وجود می‌آید تا حاشیه‌های دیگری که درون یا بیرون از زمین فوتبال رخ می‌دهد. در این بین، وقتی فردی حرف متفاوتی می‌زند یا کارهای ویژه‌ای انجام می‌دهد و یا اصلا نه، با آرامش کارش را دنبال می‌کند، بسیار به چشم می‌آید؛ مانند محرم نویدکیا.

نورنیوز-گروه ورزشی: کاپیتان سابق سپاهان در دوران بازیگری به عنوان یک بازی‌ساز و هافبک طراح در میانه میدان اصفهانی‌ها و تیم ملی فوتبال ایران می‌درخشید و حالا در قامت مربی توجهات را به خود جلب کرده است.

نویدکیا که مربیگری را به صورت رسمی ‌در سپاهان آغاز کرد، تا آستانه کسب جام با تیم محبوبش رفت، ولی به آن نرسید. او در این فصل راهی رفسنجان شده و هدایت مس را از نیم‌فصل دوم بر عهده دارد.

شاگردان محرم از زمانی که این مربی روی نیمکت مس نشسته، شکستی نداشته‌اند و بازی‌های خود چه در لیگ برتر و چه در جام حذفی را بدون باخت پشت سر گذاشته‌اند. این در حالی است که مس در نیم‌فصل اول روند خوبی را طی نکرده بود. رفسنجانی‌ها با مربیگری ساکت الهامی، هشت باخت، سه تساوی و چهار برد را در لیگ برتر تجربه کرده بودند، اما با آمدن نویدکیا سه برد و شش تساوی در لیگ برتر داشته‌اند. ضمن اینکه آنها پس از حذف استقلال در جام حذفی، در ضربات پنالتی برابر پیکان هم به پیروزی رسیدند تا به جمع هشت تیم برتر این رقابت‌ها راه پیدا کنند.

نکته دیگری که درباره نویدکیا وجود دارد، این است که او به فوتبالِ زیبا علاقه دارد و برای همین تیم‌هایش را با تاکتیک تهاجمی ‌به میدان می‌فرستد. او ترسی از اینکه تیمش گلی دریافت کند ندارد و آن‌طور که خودش می‌گوید تساوی دو بر دو یا سه بر سه را به تساوی بدون گل ترجیح می‌دهد.

با این حال، موضوع مهمی‌ که این ستاره سابق فوتبال ایران را متمایز کرده است، رفتار آرام و توام با احترام او با دیگران است. محرم در نشست‌های خبری در پاسخ به سوال‌های حاشیه‌ای، جواب‌های منطقی و مودبانه می‌دهد که در نوع خود بسیار جالب است. او در کنار زمین هم با متانت کارش را دنبال می‌کند و از حاشیه دور است. به طوری که در چند وقت اخیر، تذکرهای او به سعید واسعی بازیکن مس که در حال اعتراض به داور بود، وایرال شد یا ویدئو دیگری که مربوط به دوران بازیگری او در سپاهان و در بازی صنعت نفت بود که با رفتار جوانمردانه‌اش، به تیم حریف گل نزد و باعث شد تماشاگران آبادانی به تشویق او بپردازند. این نشان می‌دهد محرم همان محرم است و فرقی نکرده اما حالا «نوید» یک مربی اخلاق‌گرای دیگر را داده است. مربی‌ای که موفقیت‌هایش در بحث فنی و اخلاقی او را به دوباره به ستاره فوتبال ایران تبدیل کرده است.  


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
گسترش کم‌سابقه شبکه کالابرگ؛ بیش از 500 هزار فروشگاه به طرح پیوستند
موج 40 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک و پهپاد به پایگاه های هوایی رژیم صهیونیستی
سرلشکر صفوی:آمریکایی‌ها قطعا شکست خواهند خورد
سخنگوی دولت: ایران با همدلی پابرجا می‌ماند
کنترل استرس؛ گام های طلایی در شرایط اضطرار
جفری ساکس: آمریکا و اسرائیل یاغی شده‌اند
مسئولیت امروز همه نیروهای ملی مراقبت از ایران است
هشدار سفیر ایران در قبرس
فعالیت 6 هزار بانوی داوطلب در عملیات امدادرسانی به آسیب‌دیدگان
هشدار ایران به فائو:جنگ افروزان مسیرهای غذایی کشورها را به خطر انداخته‌اند
چگونه ایران خار چشم دشمن شد؟
جنگ ایران ابعاد جهانی پیدا کرده است
رویترز: هدف‌گیری مدرسه دخترانه میناب، نتیجه استفاده آمریکا از اطلاعات قدیمی بود
این حماسه را روایت کنید
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور به‌طور کامل برقرار است
لهستان: به درخواست ترامپ هم نیرو به ایران اعزام نخواهیم کرد
حمله پهپادی به یک میدان نفتی در سعودی
پیشنهاد انتقال بازی‌های ایران در جام جهانی به مکزیک
هدف دشمن از حمله به حافظان امنیت چیست؟
گاردین: ایران درخواست های ویتکاف برای آتش‌بس را رد کرد
قیمت دلار توافقی امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404
نماز جمعه روز قدس به امامت آیت الله خاتمی اقامه می شود
شل و توتال: گازی برای تحویل نداریم
هجوم رانندگان آلمانی به پمپ‌بنزین‌های اتریش
چرا بازگشایی تنگه هرمز برای اقتصاد آمریکا مهم است؟
برخی پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه به تهدید مستقیم علیه ایران تبدیل شدند
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404
تعطیلی بنادر نفتی عراق
بارش برف و باران در محورهای 13 استان
تجاوز شبانه به شهرک‌های صنعتی رباط‌کریم
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امروز
مخالفت آمریکا با درخواست های اسکورت در تنگه هرمز
رئال با کولاک والورده، سیتی را تسلیم کرد
حمله هوایی رژیم صهیونسیتی به سه واحد صنعتی در اراک
تلگراف: ترامپ دیگر قدرت متوقف کردن جنگ علیه ایران را ندارد
انتقاد شدید روسیه و چین از تصویب قطعنامه یکجانبه علیه ایران
بازی‌های موبایلی آرامش‌بخش و آفلاین، برای همه رده‌های سنی
افزایش دوباره بهای نفت در بازارهای جهانی
انگلیس: یک کشتی دیگر در تنگه هرمز آتش گرفت
در اسرائیل سانسور رسانه‌ای حکم‌فرماست تا حملات ایران و حزب‌الله مخابره نشوند!
راه‌آهن اسرائیل هک شد
سرمایه‌گذاران در حال خارج کردن پول‌هایشان از امارات هستند
افزایش قیمت سوخت در آمریکا
عبور قیمت نفت از 100 دلار
بازگشت آخرین گروه از حجاج ایرانی به کشور
رویترز: پس از دو هفته بمباران بی‌وقفه، حکومت ایران در آستانه فروپاشی نیست
احتمال بازبینی روابط امنیتی کشورهای حوزه خلیج فارس با آمریکا
نرخ بنزین در اروپا دستوری شد
ایران پاسخ حمله به مخازن پالایشگاه تهران را داد
فارن افرز: ایران معادله جنگ را تغییر داد، ادامه جنگ به نفع ایران است