×
بین الملل
شناسه خبر : 171474
تاریخ انتشار : شنبه 1403/02/08 ساعت 22:29
پیش‌بینی وقوع دومینوی استعفاها در ارتش اسرائیل پس از شکست 7 اکتبر

پیش‌بینی وقوع دومینوی استعفاها در ارتش اسرائیل پس از شکست 7 اکتبر

یک کانال عبری پیش‌بینی کرد رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی و دیگر مسئولان نظامی شکست هفتم اکتبر، در دوره آینده استعفا کنند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی شامگاه جمعه گزارش داد: پس از استعفای آهارون هالیوا، رئیس بخش اطلاعات نظامی اسرائیل (امان)، بر همگان روشن شده است که همه افسران مسئول فاجعه هفتم اکتبر از جمله هرتزی هالوی، رئیس ستاد ارتش به خانه‌های خود بازمی‌گردند. بسیاری از افسران از قبل وکلای خود را برای تحقیقات جنگ آماده کرده‌اند و احتمالا هالیوا پس از دریافت مشاوره حقوقی، نامه استعفای خود را به رئیس ستاد داد، با این فرض که تمام اظهارات وی نیز به کمیته تحقیقات پس از تشکیل آن ارائه شود.

این رسانه عبری اشاره کرد: هالیوا اولین افسر از یک سری فرماندهانی است که در آینده نزدیک مجبور به بازنشستگی خواهند شد. از جمله این‌ها یوسی شارئیل، فرمانده واحد ۸۲۰۰، آوی روزنفلد، فرمانده لشکر غزه، یارون فینکلمن، فرمانده فرماندهی جنوب، عودد باسیوک، رئیس بخش عملیات، سرلشکر الیعازر تولدانو، رئیس بخش استراتژی، هرتزی هالوی، رئیس ستاد ارتش و رونین بار، رئیس شین بت (سرویس امنیت عمومی) هستند. اسامی مذکور همگی اعلام کردند که مسئولیت شکست هفتم اکتبر را بر عهده دارند.

این کانال عبری، بازنشستگی آنها را گامی ضروری برای ایجاد الگوهای شخصی دانست که امکان ایجاد تغییرات واقعی در واحدهای تحت فرمان آنها را فراهم می‌کند. این رسانه تأکید کرد که این مسئله همچنین ممکن است به ترمیم آسیب‌های وارد شده به اعتماد مردم به ارتش کمک کند.

این شبکه تلویزیونی گزارش داد: مسئله هویت رئیس ستاد بعدی که در زمان مناسب جایگزین هالوی خواهد شد، نگرانی‌هایی را هم برای نهاد امنیتی و هم برای نهاد سیاسی ایجاد می‌کند. افرادی که قبلا کاندیدای طبیعی برای این سمت در نظر گرفته می‌شدند مثل یارون فینکلمن و الیعازر تولدانو اکنون به آن‌ها به عنوان بخشی از شکست نگاه می‌شود. در نظام سیاسی، بر سر نامزدی ایال زمیر، مدیرکل وزارت جنگ اتفاق‌نظر وجود دارد. وی قبلا در یک سری سمت‌های ارشد از جمله معاونت وزارت جنگ، معاون رئیس ستاد ارتش، فرماندهی منطقه جنوبی و مشاور نظامی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خدمت کرده است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد: در سطح سیاسی، حتی کسانی که مسئولیت را بر عهده گرفته‌اند، معتقد نیستند که باید از سمت خود دست بکشند.

یوآو گالانت، وزیر جنگ و تزاخی هانگبی، رئیس شورای امنیت داخلی، پیش از این مسئولیت شکستی را که منجر به جنگ شد، بر عهده گرفتند. این شبکه عبری‌زبان گزارش داد: نتانیاهو نیم سال پس از بزرگ‌ترین شکست امنیتی در تاریخ اسرائیل، حتی حاضر نیست آشکارا به مسئولیتش اعتراف کند.

ارتش رژیم صهیونیستی و رسانه‌های عبری روز دوشنبه اعلام کردند آهارون هالیوا به دلیل عدم پیش‌بینی حمله هفتم اکتبر، درخواست استعفای خود را به رئیس ستاد ارائه کرده است و تصمیم بازنشستگی وی پس از چند هفته اجرایی می‌شود.

گردان‌های عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس هفتم اکتبر عملیات طوفان الاقصی را در پاسخ به جنایت‌های روزانه اشغالگران علیه مردم فلسطین و مقدسات آنها به‌ویژه مسجد الاقصی، با حمله به پایگاه‌های نظامی صهیونیستی و شهرک‌های یهودی‌نشین غلاف غزه آغاز کردند.

عصر سه‌شنبه گذشته روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نوشت: اثر دومینویی استعفای هالیوا به‌زودی اتفاق می‌افتد و احتمالا به رئیس ستاد ارتش برسد. هالیوا نخستین عضو ستاد کل ارتش است که به دلیل ناکامی‌های هفتم اکتبر بازنشسته می‌شود، اما به نظر می‌رسد که وی آخرین نفر از افسران ارشدی نیست که بازنشسته خواهند شد. حداقل چهار نفر با درجه سرتیپ در سطح فرماندهان واحدهای میدانی وجود دارند که به نزدیکان خود تصمیمشان را برای استعفا اطلاع داده‌اند.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
واترپلوی جوانان ایران برابر چین مغلوب شد
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
رکوردی که هیچ استانی آرزوی شکستن آن را ندارد
سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
آیا واشنگتن توان تشدید حملات به ایران را دارد؟
دستور پزشکیان برای برق صنایع؛ 7 تصمیم عملیاتی تصویب شد
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
قیمت جهانی نفت جهش کرد؛ برنت بالای 94 دلار ایستاد
آغاز ثبت‌نام چهل‌ و چهارمین جایزه کتاب سال 1405
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت
بحران تحریم‌های کره شمالی؛ توقیف یک شناور توسط کره جنوبی
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود
چین پرتابگرهای فضایی برقی را آزمایش می‌کند
پاسخ قشقاوی به ادعای جدید ترامپ؛ دروغ‌های تکراری دیگر اثر ندارد
سرلشکر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم
جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
وزارت کشور: مقدمات صدور گواهینامه رانندگی برای بانوان فراهم شده است
تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز
زائران اربعین اعتبار 6 ماهه گذرنامه زیارتی را جدی بگیرید
وزش باد شدید و گردوخاک در چند استان
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ جزئیات قتل و ابهامات پرونده
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مادر شهیدان مظفر
چرا کشورهای عربی وارد میانجیگری ایران و آمریکا شدند؟
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
بهیاران 4 استان جنوبی بدون کنکور دانشجو می‌شوند
ترامپ پروژه‌ای را دنبال می‌کند که اوباما نپذیرفت
ثبت‌نام زائران اربعین حسینی؛ کدام مرزها بیشترین تقاضا را دارند؟
داغ میناب تازه شد؛ تشییع اعضای پیکر 34 شهید مدرسه شجره طیبه
واردات گوشت با قبض انباری؛ ثبت سفارش 110 قلم کالا بدون منشأ ارز آزاد شد
چلسی و دومین خرید گران‌قیمت تاریخ لیگ برتر
حکم اعدام مهدی خانکی اجرا شد؛ جزئیات پرونده عنصر فعال یک گروهک تروریستی
آیا شبکه‌های اجتماعی مقصر اصلی اعتیاد به جراحی زیبایی هستند؟
دوصدایی فرصت یا تهدید؟!
واکنش روسیه به اظهارات روبیو درباره ایران
حمایت ویژه 10 میلیارد تومانی از طرح‌های سلامت